TANDARTS MEES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TANDARTS MEES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 839.466.308

Publication

03/10/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 1 -09- 2011

GRIFFIE î~33.~ HTBANK van

KOOPHANDEtete MECHELEN

i~uu~iiiuiur 111111

*11148702*

bi

E St

Ondernemingsnr : e 3 -5 . 4 G 6..3= 8

Benaming Tandarts Mees

(voluit) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Livien Van Der Looystraat 25, 2890 Sint-Amands, België Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Uittreksel oprichtingsakte dd. 19/09/2011

- Mees Robrecht, wonende te Livien Van Der Looystraat 25, 2890 Sint-Amands - Vrijders Anna, wonende te Livien Van Der Looystraat 25, 2890 Sint-Amands Verklaren hierbij een vennootschap onder firma (V.O.F.) op te richten, waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld:

Statuten

I. Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1:

De vennootschap is een commerciële vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap

onder firma met als vennootschappelijke benaming: TANDARTS MEES.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 EUR en is verdeeld in 100 aandelen

met een nominale waarde van 10,00 EUR.

Op deze aandelen wordt als volgt ingeschreven door de oprichters:

1 door Mees Robrecht, voornoemd, bij wijze van storting ten belope van 750,00 EUR in ruil voor 75 aandelen;

2 door Vrijders Anna, voornoemd, bij wijze van storting ten belope van 250,00 EUR in ruil voor 25 aandelen.

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Livien Van Der Looystraat 25, 2890 Sint-

Amands.

De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden

overgebracht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Artikel 3:

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor

rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

De beoefening van de tandheelkunde en de uitbating van een tandheelkundige praktijk in de ruimste zin van het woord, namelijk ondermeer preventieve tandheelkunde, conserverende tandheelkunde, losse en vaste prothesen, kroon- en brugwerk, orthodontie, parodontologie, stomatologie, kleine mondheelkunde, endodonthie, implantologie en x-stralen, in naam en voor rekening van de vennootschap, door haar vennoten die houder zijn van een wettelijk getuigschrift dat de beoefening van de tandheelkunde of van de orthodontie, van de

parodontologie, van de implantologie of van de prothetische tandheelkunde toelaat.

Het inrichten van de algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

Het aankopen, verkopen, de import en export, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle mogelijke medische apparatuur, accommodaties, inclusief gebouwen en tandheelkundige producten die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van tandarts, dit alles rekening houdend met de plichtenleer van het beroep van tandarts.

Het organiseren van lessen, opleidingen, symposia, congressen in verband met de tandheelkunde, de orthodontie, de parodontologie, de implantologie, en de prothetische tandheelkunde op alle vormen van informatiedragers en via alle publicatiemedia. Het verstrekken van diensten aan uitgevers van (para)medische wetenschappelijke werken, publicaties en producties in alle media en op alle informatiedragers.

Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer en de wettelijke bepalingen aangaande het uitoefenen van tandheelkunde.

Het scheppen van mogelijkheden om de tandarts-vennoten worden uitgeoefend of door hun aangestelden. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle honoraria en int voor eigen rekening.

Het verrichten van medische en technische prestaties in de verpleegsector, thuisverpleging. De vennootschap zal instaan voor de administratieve werking van vrije beroepen en zorg dragen voor alle materiële aspecten ervan.

Het toestaan van leningen en kredietopnemingen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de ruimste zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Zij kan optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Artikel 4:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

III. Maatschappelijk kapitaal

Artikel 9:

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door de totale nominale waarde van alle door de vennoten onderschreven aandelen. De nominale waarde van ieder aandeel is vastgelegd op 10,00 EUR. Het minimum kapitaal is vastgelegd op 1.000,00 EUR.

Artikel 16:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 10u00 op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid.

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap dat vereist.

De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering opgeroepen worden. De bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI. Boekjaar - jaarrekening - resultaat

Artikel 17:

Het boekjaar loopt van één januari tot 31 december, op het einde van ieder jaar wordt een inventaris en jaarrekening opgemaakt volgens de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming van niet-statutair zaakvoeders

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder,

en dit voor onbepaalde duur: de heer Mees Robrecht, voornoemd.

Begin en afsluiting van het eerste boeklaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op

éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{eny bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mees Robrecht Zaakvoerder

Volmacht: kbo/administratieveformaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan De Meester Consultants , kantoorhoudende te 9200 Dendermonde, Leopold 11-laan 64 bus 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten, en desgevallend, bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, te verzekeren.

Opgesteld te Dendermonde op maandag 19 september 2011 in vijf exemplaren waarvoor een per partij en 3 extra exemplaren voor de diensten van het ondernemingsloket, belastingen en registratie.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 19/09/2011

Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TANDARTS MEES

Adresse
LIVIEN VAN DER LOOYSTRAAT 25 2890 SINT-AMANDS

Code postal : 2890
Localité : SINT-AMANDS
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande