TANDARTS VERSTRAETEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS VERSTRAETEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.562.909

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 27.06.2014 14233-0105-015
28/06/2012
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.ZZi1.13e

van Koophandel te ,Aniw@r,oen, op

Griffie 1 g JUNI 7017

Ondememingsnr : 0807.562.909

Benaming

(voluit) : Tandarts Verstraeten

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ruytenburgstraat 44 te 2600 Antwerpen-Berchem Onderwerp akte : Statutenwijziging inhoudende uitbreiding van het doel

Er blijkt uit een beslissing van de buitengewone algemene vergadering in datum van 14 juni 2012 bij proces-verbaal van notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem van zelfde datum, dat de hiernavolgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing:

Het verslag opgemaakt door de zaakvoerder over de noodzakelijkheid van de wijziging van het maatschappelijk doel der vennootschap wordt goedgekeurd, alsmede goedkeuring van de staat van activa en passiva per 31 maart 2012. Voormeld verslag en voormelde staat worden aan onderhavige akte gehecht en zullen er samen mee geregistreerd worden.

Tweede beslissing:

De doel van de vennootschap wordt uitgebreid zoals navermeld.

Artikel 4 van de statuten van de vennootschap wordt derhalve gewijzigd, en luidt thans als volgt:

Artikel vier  Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

-De uitoefening van de tandheelkunde en alle deelgebieden ervan, zoals orthodontie, parodontologie, implantologie en prothetische tandheelkunde, in naam en voor rekening van de vennootschap, door haar vennoten die houder zijn van een wettelijk getuigschrift dat de beoefening van de tandheelkunde of van de orthodontie, van de parodontologie, van de implantologie of van de prothetische tandheelkunde toelaat.

-Het beheren van een tandartsenpraktijk in de ruimste betekenis, inclusief: het huren en verhuren, het onderhoud van gebouwen en materieel, het ter beschikking stellen van tandartsen, orthodonten, parodontologen, implantologen, prothetische tandheelkundigen en van paramedisch personeel dat de tandartsen, orthodonten, parodontologen, implantologen, prothetische tandheelkundigen in de uitoefening van hun beroep bijstaan, het ter beschikking stellen van medisch materiaal en van alles wat noodzakelijk is voor de uitoefening van voormelde disciplines.

-Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder nuttig of nodig voor de uitoefening van voormelde disciplines.

-Het organiseren van lessen, opleidingen, symposia, congressen in verband met de tandheelkunde, de orthodontie, de parodontologie, de implantologie en de prothetische tandheelkunde.

-Het uitgeven van boeken en publicaties in verband met de tandheelkunde, de orthodontie, de parodontologie, de implantologie en de prothetische tandheelkunde op alle vormen van informatiedragers en via alle publicatiemedia.

-Het verstrekken van diensten aan uitgevers van (pa-ra)medische wetenschappelijke werken, publicaties en producties in alle media en op alle informatiedragers.

-Het scheppen van mogelijkheden om de tandarts-vennoten of tandarts-specialist-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De eigenlijke tandheelkunde zal enkel door de tandarts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

De vennootschap mag reserves bestaande uit roerende goederen aanleggen met het oog op het financieren van verzekeringscontracten inzake pensioenen, en dergelijke.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die tandartsen niet mogen afsluiten met andere tandartsen of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen

melen _afgestoten,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden "kain het Belgisch Staatsblad

De professionele aansprakelijkheid van elke tandarts-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap mag bovendien investeren in roerende en onroerende goederen, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder dat dit op enige manier aanleiding mag geven tot het ontwikkelen van een commerciële activiteit. Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, beheren en erover beschikken als een goede huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen, De vennootschap zal mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen, voorzover het doel van de vennootschap gerespecteerd wordt.

Derde beslissing:

De vergadering beslist de statuten aan te passen een hierboven genomen beslissingen en verleent daartoe ail machten aan de zaakvoerder, met recht van indeplaatsstelting, inzonderheid om de coördinatie van deze statuten goed te keuren.

De vergadering verleent verder volmacht aan de heer Michael Janssens, zaakvoeder van de bvba SCA Antwerpen te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Plantin en Moretuslel 331 b 14, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerlegging en/of publicaties die verband houden met onderhavige akte, met beslissingen van de zaakvoerder en de van de algemene vergadering, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen en/of een ondeme-mingsioket, en alle formaliteiten te vervullen bij de Federale overheidsdienst Financiën, met name onder meer de Belasting over de Toegevoegde Waarde administratie, de Administratie der Directe Belastingen, de rijksdienst voor sociale zekerheid (RSZ)en alle andere administraties zoals een Sociaal Verzekeringsfonds, een sociaal secretariaat.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-gecoördineerde statuten.

De notaris.

Notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.07.2011 11365-0591-014
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 30.07.2010 10372-0393-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16550-0268-015

Coordonnées
TANDARTS VERSTRAETEN

Adresse
RUYTENBURGSTRAAT 44 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande