TANDARTS WEYNS MARIE JOSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TANDARTS WEYNS MARIE JOSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.724.026

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 12.06.2014 14169-0317-016
07/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Luik B



8-03- 2014

\11TEUR BE _GE

SCH STAATSBLAD

1111111i! 19111

Mo

2

3ELGI

IN

E E

2 -03- 2014

GR IFFIE::

KOOPI-lAàireï

IIl

Ondernemingsnr : 0874.724.026

Benaming

(voluit) : TAN DARTS WEYNS MARIE JOSE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Cesar Van Kerckhovenstraat 55C te 2880 Hingene

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding-invereffeningstelling

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Jean-Pierre Vanden Weghe, te Walem (Mechelen), op 28 februari 2014, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'TANDARTS WEYNS MARIE JOSE', met zetel te 2880 Hingene, Cesar van Kerckhovenstraat 55C, het volgende heeft beslist:

besluit

De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf 28 februari 2014.

besluit

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hierna volgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend

- Mevrouw WEYNS Marie Josée Willem Celina, wonend te 2880 Hingene, Cesar van Kerckhovenstraat 55C. De vergadering zal kwijting verlenen aan de zaakvoerder vcor haar beheer bij het sluiten van de vereffening« besluit

De vergadering bestist één vereffenaar te benoemen. Ze benoemt als vereffenaar: Mevrouw WEYNS Marie-Josée, voornoemd, die bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

De vergadering beslist dat de vereffenaar haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen. De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat haar benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd. De vergadering verleent aile machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap. Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit procesverbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

besluit

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast: De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. HU mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar. De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bilgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand, moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat er nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden ,Éian he, Belgisch Staatsblad

worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

besluit

De vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt om deze aan te passen aan de genomen beslissingen:

Artikel 1: in fine van dit artikel wordt de volgende tekst toegevoegd

"Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld." Artikel 5 : aan dit artikel wordt de volgende tekst toegevoegd:

"Zij werd ontbonden en in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering gehouden op 28 februari 2014 voor notaris Jean-Pierre Vanden Weghe, met standplaats te Walem (Mechelen)."

besluit

De vergadering verleent machtiging aan de vereffenaar tot uitvoering van de voorgaande besluiten, tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van de gecoördineerde tekst overeenkomstig de wettelijke bepalingen







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal;

- staat van activa en passiva;

- revisoraal verslag;

- verslag van de zaakvoerder;

Jean-Pierre Vanden Weghe

Notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/12/2014
ÿþj

~ n

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ELC EN I: ~. ~'°`~ ~.`~ ~ L ~

014 ..~~

~n T ~,

2 0 NOV. 201et

~ITBANK van KOOPHANDEL TWEFiPEN.Cxt'ifïielECHELEN

0874.724.026

TANDARTS WEYNS MARIE JOSE `in vereffening'

burgerlijke vennootschap ow besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ceser Van Kerckhovenstraat 55 bus C - 2880 Hingene

sluiting vereffening - ontslag vereffenaar

1111Intlil111111I.1 11 EL

MrNiTE(1R

27.-11-

ISCH STA/

Beslissingen uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 28 oktober 2014 tot sluiting van de vereffening:

'1.De vergadering neemt kennis van de vereffeningsstaat van 28 oktober 2014 en het verdelingsplan opgemaakt door de vereffenaar per 10 september 2014 en keurt deze goed.

Op 23 september 2014 heeft de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen het vonnis ter goedkeuring van het activaverdelingsplan, opgesteld op 10 september 2014 uitgesproken.

2.0e vergadering keurt met eenparigheid van stemmen de rekeningen en verrichtingen van het lopende boekjaar tot op heden, 28 oktober 2014, goed. Het saldo van de liquidatiebonus bedraagt op basis van deze balans 52,82 EUR. Er zal hiervoor door de vereffenaar een aangifte roerende voorheffing worden gedaan aan 25%, met name van 13,21 EUR.

3.Met eenparigheid van stemmen bekomt de vereffenaar kwijting voor het door haar uitgeoefende mandaat' tijdens cie periode van vereffening. Aan de vereffenaar Marie José Weyns wordt ontslag verleend per heden.

4.De vergadering verklaart de vereffening gesloten en besluit de activa te verdelen, zoals vooropgesteld in het verdelingsplan dat door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen werd goedgekeurd.

De vereffenaar, Marie José Weyns, neemt de schulden omtrent de vereffening, zoals de publicatie van de: afsluiting van de vereffening en de schrapping KBO over, voor zover de vennootschap deze kosten nog niet zou hebben voldaan.

5.0e bijzondere algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende: de wettelijke voorgeschreven termijn van 5 jaar te bewaren op het volgende adres :

'2880 Hingene, Cesar Van Kerckhovenstraat 55 bus C'

6.De afsluiting van de vereffening zal worden bekendgemaakt overeenkomstig de artikelen 67 en 73 van het: Wetboek van vennootschappen. De vergadering verleent de volmacht aan Accountingteam NV, Veldkant 13  2550 Kontich om alle wettelijke formaliteiten in het kader van de afsluiting van de vereffening te vervullen, zoals onder meer de neerlegging ter publicatie van deze besluiten tot afsluiting van de vereffening, de aangifte in de. roerende voorheffing, de aangifte in de vennootschapsbelasting, de doorhaling van de inschrijving in de Kruispuntbank, enz.'

Samen mee neergelegd kopij van de beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel dd. 23 september 2014 en de ondertekende notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 28 oktober 2014 tot sluiting van de vereffening.

Marie Jose Weyns

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13374-0326-016
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.08.2012, NGL 31.08.2012 12553-0062-017
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.07.2011, NGL 30.08.2011 11459-0095-016
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.07.2010, NGL 18.08.2010 10431-0465-016
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 30.06.2008 08304-0242-013
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.06.2007, NGL 29.06.2007 07301-0261-014

Coordonnées
TANDARTS WEYNS MARIE JOSE

Adresse
CESAR VAN KERCKHOVENSTRAAT 55C 2880 HINGENE

Code postal : 2880
Localité : Hingene
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande