TANDARTSENPRAKTIJK WUYTS

Divers


Dénomination : TANDARTSENPRAKTIJK WUYTS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 536.926.375

Publication

05/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ff ~,

t~ndern~:rnrngsnr . d~b ~ eler Senaráting

(moturt) : TANDARTSENPRAKTIJK WUYTS lvei korO

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 5 DU 21113

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 0510812013 - Annexes du Moniteur belge

Rachtsvonff ' BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O V V. GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel Leopold de Waelstraat 30 - 2000 Antwerpen

(volleddro adres)

Oricl: aro ..^l:te : OPRICHTING

OPRICHTING

TANDARTSENPRAKTIJK WUYTS

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O.V.V. GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

In het jaar tweeduizend en dertien op 1 juli is bij onderhandse akte een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht tussen:

1.WUYTS Lynn, geboren te Wilrijk, d.d. 26 april 1986, rijksregister nummer 86.04.26-318-57, wonende te 2000 Antwerpen, Leopold de Waelstraat 30, beherend vennoot.

2.WUYTS Hans, geboren te Brussel, d.d. 3 december 1959, rijksregister nummer 59.1203-261-02 wonende te 2930 Brasschaat, Brechtsebaan 205, stille vennoot.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap: "TANDARTSTENPREKATIJK WUYTS"

De maatschappelijke zetel is gevestigd 2000 Antwerpen, Leopold de Waelstraat 30.

De vennootschap heeft tot doel,

de uitoefening van de burgerlijke bedrijvigheid van tandarts, evenals alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn.

Behoren met name tot de werkzaamheden van de tandarts:

De uitbating van een tandheelkundige kliniek, tandverzorging, in- en uitneembare prothesen, implantologie, parodontologie, radiografie, orthodontie, kleine mondheelkunde, aan- en verkoop van orthopedische producten, vertegenwoordiging, consignatie.

De vennootschap int de honoraria voor eigen rekening en niet voor rekening van de zorgenverstrekkers. De vennootschap mag zich ten voordele van alle derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen. De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken of als doel op zich aile eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen zowel onder de vorm van voile eigendam  naakte eigendom  vruchtgebruik - opstalrecht, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of omwisselen.

Zij kan zich daar middel van inbreng, fusie, inschrijving of op alle andere wijzen interesseren in alle ondernemingen en vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel hetzelfde, gelijkaardig, aanverwant of enkel nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar doel en verder alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen,

Op c'.: taatsrc bIz. van I vernielden Retr,ro " Naam en hoedantgherd van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(ojn(rn)

b~s.roGgd ti4a rechtsrrers.ean ten aanzlen ven dereten te vt;ltepenmerrJtgen

Verso' Naam handtekening.

De beroepsactiviteit wordt uitgeoefend onder de eigen professionele aansprakelijkheid van de tandarts. De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen die rechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van 1000,00 (duizend) Euro,

vertegenwoordigd door 1000 deelbewijzen.

Op deze deelbewijzen is als volgt ingeschreven en ze zijn als volgt volstort :

Mevrouw Wuyts Lynn 999 deelbewijzen van elk 1,00¬

De heer Wuyts Hans 1 deelbewijs van 1,00¬ .

De zaakvoerder(s) wordt / worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering. Een zaakvoeder wordt benoemd onder de beherende vennoten en mag geen stille vennoot zijn. In geval van meerder zaakvoerders kunnen zij ieder afzonderlijk beslissingen nemen en de vennootschap al dan niet in rechte vertegenwoordigen, Een zaakvoerder zal zijn functie uitoefenen in het uitsluitend belang van de vennootschap. Een zaakvoerder mag aile handelingen van beheer stellen. Enkel de zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder kan bijzonder gevolmachtigden aanstellen. Het verlies van de hoedanigheid van beherend vennoot stelt automatisch een einde aan het mandaat van zaakvoerder van de vennootschap

Bijlagen bij-het Belgisch Staatsblad = 05/08/2013 = Annexes du Moniteur belge Wordt aangesteld als zaakvoerder : WUYTS LYNN,

De duur van de functie van zaakvoerder is van onbepaalde duur. Het betreft een onbezoldigd mandaat.

De gewone Algemene Vergadering der vennoten zal van rechtswege plaatsvinden telkens op 1 APRIL om

18u op de maatschappelijke zetel van de vennootschap en voor het eerst in 2015.

Indien deze dag een feestdag is, zal de Algemene Vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar vangt aan op 1 JANUARI en eindigt op 31 DECEMBER van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst

Slotbepalingen; de eerste Algemene Vergadering is vastgesteld op 1 APRIL 2015.

Het eerste boekjaar vangt aan 1 juli 2013 en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Bijzondere volmacht:

AVPS Consulting BVBA BTW BE 0475.697.007 vertegenwoordigd door de heer Marc Soethoudt enlof Tom Van Praet wordt aangesteld ais lasthebber ad hoc om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de BTW en voor de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. Met het oog hierop heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen, en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Getekend

Wuyts Lynn

Op dc free aie btz wan I rn;: Rverrnelden Naam en hoedanigheid van de insirumQnierenLle notars, hetztl van de persr(o)n(en) be:iroiAd d;: ,echtspei:.ouri ten aanzien van derden te vertegen:>>er,rdrgen

Maain hanatelternng

Coordonnées
TANDARTSENPRAKTIJK WUYTS

Adresse
LEOPOLD DE WAELSTRAAT 30 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande