TANDARTSPRAKTIJK VAN DER SPEK ULRICH

Divers


Dénomination : TANDARTSPRAKTIJK VAN DER SPEK ULRICH
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 841.305.249

Publication

06/12/2011
ÿþ Mod 2.0

(-1- h D j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

24 MO.2D»

Griffie

1111111111111111111111

*11183258*

VI d

beha

aar

Bel!

Staa





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(volut) : TANDARTSPRAKTIJK vAN dER SPEK ULRICH

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : De Bosschaertstraat 245, 2020 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte dd. 01/11/2011 dat er een burgerlijke vennootschap onder de vorm van, een gewone commanditaire vennootschap onder de naam "TANDARTSPRAKTIJK VAN dER SPEK ULRICH werd opgericht door:

1.De Heer van der Spek Ulrich Wilhelm, De Bosschaertstraat 245, 2020 Antwerpen. 2.De Heer Vanquaethem Philippe André, Emiel Banningstraat 40, 2000 Antwerpen.

De hiernavermelde comparant, zal gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zat alleen over de, maatschappelijke handtekening beschikken:

De Heer van der Spek Ulrich Wilhelm

1. De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de tandheelkunde en van de met tandheelkunde samenhangende activiteiten. Om dit; doel te verwezelijken is het haar toegestaan de volgende handelingen in de meest ruime zin te stellen: alle, klinische, functionele en technische onderzoeken in de tandheelkunde, iedere medische, klinische, technische,; of heelkundige behandeling van aandoeningen in de tandheelkunde, het op algemene wijze bijeenbrengen van. alle middelen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan het uitoefenen van de tandheelkunde of die van die aard zijn de uitvoering ervan geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële: tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijke doel te bevorderen.

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2020 Antwerpen, De Bosschaertstraat 245. De, gecommanditeerde vennoten kunnen hem overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur ingaande op 01/11/2011.

3. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 Euro in te brengen als volgt:

- door De Heer van der Spek Ulrich Wilhelm : 990,00 Euro (negenhonderdnegentig Euro) - door De Heer Vanquaethem Philippe André : 10,00 Euro (tien Euro)

4. Het bestuur wordt toevertrouwd aan een of meerdere zaakvoerder(s), gecommanditeerde vennoten. De zaakvoerders kunnen de vennootschap afzonderlijk vertegenwoordigen.

0841. 305 " 24

Bijlagen bij lièt Bèlgisëh Staatsbrad = ab-ÏI2126t1- Annexes du 1Vrónifeui bèrgë

5. De machten van de commanditaire vennoot bestaan in:

- de controle van de vennootschap;

- het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder;

- het akkoord geven ivm dividentenuitkering.

6. Het boekjaar gaat in op 1/1 van ieder jaar en wordt afgesloten op 31/12. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31/12/2012.

7. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om 20.00 uur, ten maatschappelijke zetel. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in 2013.

8. Wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde tijd:

De Heer van der Spek Ulrich Wilhelm. Zijn mandaat is onbezoldigd.

yoor

" 'behouden aan het Belgisch Staatsblad

van der Spek Ulrich Wilhelm

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TANDARTSPRAKTIJK VAN DER SPEK ULRICH

Adresse
DE BOSSCHAERTSTRAAT 245 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande