TAOZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAOZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.380.445

Publication

04/08/2014
ÿþ"

Ur\ Mad POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





+141990

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffu 2 4 JUL 2014

Onderneming ;nr : 0898.380.445

Benaming (ve uít) : TAOZ

(vork .rt) :

Rechtsvorm

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Biekenshei 21, 2970 Schilde, België

(volledig adres)

Onder^rerp(e 1) akte :ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN

Tekst :

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel, d.d. 30 december 2014:

De vergadering besluit het ontslag als zaakvoerder van ZEAN BVBA, met maatschappelijke zetel te Biekenshei 21, 2970 Schilde, te aanvaarden vanaf 1 januari 2014. Er zal haar kwijting worden verleend voor de uitoefening van haar mandaat in de eerstvolgende jaarvergadering te houden in juni.

De vergadering besluit de heer Edgard Rottie woonachtig te Biekenshei 21, 2970 Schilde, te benoemen als zaakvoerder vanaf 1 januari 2014 en dit voor onbepaalde duur.

Hij aanvaardt zijn mandaat.

De heer Rottie Edgard,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik A verm :kien : Aecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2012
ÿþr,-,-~~~.i ~~(4 i\ Mod Word 11,1

,~~.. . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ RechfbanR

an,

op

2 8 jtlNl 2~~2

Griffie

111111111.11111!11j11.1!illi

Ondernemingsnr ; 0898.380.445 Benaming

(vulurn . TAOZ

(verkort)

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2970 SCHILDE, BIEKENSHEI 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders heeft op 1 december 2011 niet eenparigheid van stemmen beslist:

-het ontslag ais zaakvoerder van de heer Rottie Edgard, woonachtig te 2970 Schilde, Biekenshei 21, te aanvaarden vanaf 1 december 2011. Er zal hem kwijting worden verleend voor de uitoefening van zijn mandaat in de eerstvolgende jaarvergadering te houden in 2012.

-te benoemen als zaakvoerder vanaf 1 december 2011 voor onbepaalde duur: Zean BVBA, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Biekenshei 21, ondernemingsnummer 0896.944.360. De zaakvoerder van Zean BVBA heeft de heer Rottie Edgard aangeduid als vaste vertegenwoordiger om het bestuur in naam en voor rekening van Zean BVBA uit te oefenen in TAOZ BVBA. Hij aanvaardt zijn mandaat.

Zean BVBA,

zaakvoerder,

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Rottie Edgard

Op de laatste biz van Luik B versnelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persti{o)n(erti}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/01/2012
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor be hou( aan h celgis Staatsb

11J1121,!111F,111!JI

i Ondernemingsnr :0898.380.445

"' .1r. 2012

Griffie

Benaming (voluit) :PIECK

(verkort):

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2970 Schilde, Biekenshei 21

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :fusie door overneming  omvorming bvba - doelwiiziging

HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF.

Op vierentwintig november.

Om zeventien uur dertig.

Voor Ons, Meester Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" niet zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, werd gehouden te Mortsel, Eggestraat 28, een buitengewone algemene vergadering van de Gewone Commanditaire Vennootschap "PIECK", gevestigd te 2970 Schilde, Biekenshei 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BTW BE 0898.380.445, opgericht bij onderhandse akte op drieëntwintig mei tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zestien juni tweeduizend en acht onder nummer 2008-06-16-08087803, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

EERSTE BESLISSING: Kennisname van documenten en verslagen

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op vijf september tweeduizend en elf door de zaakvoerders van de gewone commanditaire vennootschap "PIECK", voornoemd en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIECK ASBESTOS", voornoemd, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op drieëntwintig september tweeduizend en elf en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf oktober tweeduizend en elf daarna, onder nummer 2011-10-0510149967.

H. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in I toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is; III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLISSING: Fusiebesluit  Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIECKASBESTOS" en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op vijf september tweeduizend en elf door de zaakvoerders van de gewone commanditaire vennootschap "PIECK", voornoemd en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIECK ASBESTOS" en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op drieëntwintig september tweeduizend en elf en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf oktober tweeduizend en elf daarna, onder nummer 2011-10-05/0149967.

fm.

Voor- behoudèn aan Hot ~w 11éÎgisch Luik B - vervolg

~ Staatsblad l

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de vemchttng waarbij de gewone commanditaire vennootschap "PIECK", met zetel te 2970 Schilde, Biekenshei 21, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIECK ASBESTOS", met zetel te 2970 Schilde, Biekenshei 21, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt. Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één juli tweeduizend en elf geacht

' boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten

werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

5. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, enfof het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden aan die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen,

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattend onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zullen de zaakvoerders van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten I vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft f aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIECK ASBESTOS" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat I voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden. De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan de handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen

























































Voor- Luik B - vervolg

behouden aan liet pelgisch

Staatsblad

van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

DERDE BESLISSING: Machten tot uitvoering

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen. VIERDE BESLISSING: Volmacht:

De buitengewone algemene vergadering verklaart hierbij volmacht te geven aan besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CPO ACCOUNTANCY & TAKS, met zetel te 2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 44, om de nodige verrichtingen te doen met het oog op de inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket en desgevallend de meldingen bij de BTW administratie, en alle nodige verrichtingen bij een ondernemingsloket.

VIJFDE BESLISSING

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen. Daar de voorwaarde Ivan fusie gesteld door de Buitengewone Algemene Vergadering van de gewone commanditaire vennootschap "PIECK" bij deze vervuld is, worden de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIECK ASBESTOS" ontslaan van hun mandaat en wordt hen terzake kwijting en decharge verleend. De samenstelling van het college van zaakvoerders van de gewone commanditaire vennootschap "PIECK", wordt niet gewijzigd.

Stemming De beslissingen die voorafgaan werden alle genomen met eenparigheid van stemmen.

Notariële wettigheidsverklaring

1 Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het bestaan, en zowel de interne en externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de gewone commanditaire vennootschap "PIECK", overnemende vennootschap, gehouden is.

DIVERSE VERKLARINGEN

A. Woonstkeuze.

Voor de uitvoering van deze akte wordt door de comparanten keuze van woonplaats gedaan op de zetel van de

overnemende vennootschap.

B. Fiscale verklaringen. Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117, § 1 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

Comparanten verklaren dat de opgeslorpte vennootschap geen onroerende goederen bezit.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met zeventienduizend zeshonderd euro (17.600,00 E), om het te brengen van duizend euro (1.000,00 ¬ ), op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E), door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, waarop wordt ingeschreven door voornoemde aandeelhouders in verhouding tot hun aandelen.

Tot staving van deze verklaring wordt aan de ondergetekende geassocieerd notaris het bankattest overgelegd en zal het in het dossier worden bewaard.

1 De aandeelhouders verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn sen belope van zesduizend zeshonderd euro (6.200,00 E). Te weten:

Vijfduizend honderd achtenveertig euro (5.148,00 E) door de heer ROTTIE Edgard, voornoemd en

Tweeënvijftig euro (52,00 E) door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZEAN, voornoemd. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 E).

VASTSTELLING

De algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat ten gevolge van de voorgaande

genomen besluiten, het kapitaal effectief werd verhoogd met zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 E).

Het geheel van deze inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 001-

6578408-41, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de BNP PARIBAS FORTIS.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

` ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "TAOZ", met ingang vanaf heden.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering neemt uitvoerig kennis van het verslag van de zaakvoerder van de vennootschap in verband met de

voorgenomen doelwijziging, waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden

voordien werd vastgesteld en keurt vervolgens het verslag goed.

Vervolgens beslist de vergadering het doel van de vennootschap en het artikel 3 van de statuten te wijzigen en_aan te























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge































Luik B - vervolg

passen zoals vooropgesteld op de agenda.

NEGENDE BESLUIT - Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoeders, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en het verslag opgemaakt door de heer L. FOQUÉ, bedrijfsrevisor bij Foqué & Partners te 1853 Strombeek-Bever, J. Van Elewijckstraat 103 bte 9, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per dertig september tweeduizend en elf.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de zaakvoerders, de staat van activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en elf en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De besluiten van het verslag van de heer L. FOQUÉ, bedrijfsrevisor bij Foqué & Partners te 1853 Strombeek-Bever, J. Van Elewijckstraat 103 bte 9, voornoemd bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"4. BESLUITEN

In overeenstemming met de bepalingen van art. 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 september 2011, van de Gewone Commanditaire Vennootschap Pieck gecontroleerd en dit met het oog op de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het eigen vermogen, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2011 die de zaakvoerders-beherende vennoten van de vennootschap hebben opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap werden overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld, waarvan het netto-actief 4.210 EUR bedraagt. Het netto-actief volgens deze staat, na aftrek van bovengemelde overwaardering, bedraagt 19.711, 78 EUR en is hoger dan het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap (na de geplande kapitaalverhoging) van 18.600 EUR.

In het raam van de voorgenomen verrichting kunnen wij besluiten dat, onder voorbehoud van correctie op de overwaardering van de vordering ten belope van 4.210 EUR:

- De staat van activa en passiva per 30 september 2011 zoals opgesteld door de zaakvoerders-beherende vennoten op getrouwe en juiste wijze de positie van de vennootschap weergeeft.

- Deze staat een netto-actief weergeeft van 23.921,78 Eur dat als volgt is samengesteld:

Kapitaal 1.000, 00

Wettelijke reserves 100,00

Belastingvrije reserve (fusiebadwill6.834,14

Overgedragen resultaat - 5.641,93

Resultaat van het boekjaar 21.629.57

23.921, 78

- het eigen vermogen na de voorafgaande geplande kapitaalverhoging 289.121,78 Eur zal bedragen en als volgt is opgebouwd:

Kapitaal 18.600, 00

Niet opgevraagd kapitaal - 12.400, 00

Wettelijke reserves 100,00

Belastingvrije reserve (fusiebadwill)6.834,14

Overgedragen resultaat - 5.641,93

Resultaat van het boekjaar 21.629, 57

29.121,78

- het eigen vermogen hoger is dan het geplaatst kapitaal van 18.600,00 euro na kapitaalverhoging.

- het eigen vermogen hoger is dan het minimum kapitaal van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid, namelijk 18.550, 00 Eur.

Opgesteld te Strombeek-Bever, op 24 november 2011.

Foqué & Partners

Vertegenwoordigd door

L. Foqué

Bedrijfsrevisor"

TIENDE BESLUIT - Omzetting

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de

waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de

boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0898.380.445

waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Antwerpen.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudan

aan fiat

:~ ~ëigiscii

Staatsblad

Voor- Luik B - vervolg

behoudan

aan `het

Staatsblad



september tweeduizend en elf.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap werden

verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor

wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

ELFDE BESLUIT  Ontslag van de zaakvoeders van de gewone commanditaire vennootschap

De vergadering aanvaardt éénparig het ontslag van:

I) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZEAN, gevestigd te 2970 Schilde, Biekenshei 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BE 0896.944.350, met als vaste vertegenwoordiger de heer ROTTIE Edgard, voornoemd;

2) SYSTEME DE DEVELOPPEMENT EUROPEEN Société Anonyme, met zetel te 1660 Luxemburg (Luxemburg), Grand rue 60, ondernemingsnummer B-38774, met als vaste vertegenwoordiger haar directeur de heer Cooreman Laurent, wonende te 1941 Luxemburg (Luxemburg), Route de Longwy 157.

3) de heer ROTTIE Edgard Georges Victor Stephan, geboren te Leuven op zesentwintig juni

negentienhonderd tweeënvijftig, nationaal nummer 52.06.26 333-21, wonende te 2970 Schilde, Biekenshei 21,

voornoemd.

, als zaakvoeders der vennootschap, dankt hen voor het gevoerde beleid en verleent hen algehele ontlasting

nopens de uitvoering van hun mandaat.

TWAALFDE BESLUIT  Aanneming van de statuten

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van de statuten van de commanditaire vennootschap op

aandelen aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst onder andere

als volgt luidt:

STATUTEN

Artikel 1.- Rechtsvorm en Naam.

De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam "TAOZ".

Artikel 2.- Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2970 Schilde, Biekenshei 21.

Artikel 3.- Doel.

I. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

- het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

- het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

- de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

- de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

II. De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij, het adviseren en het verlenen van know-how in alle domeinen waarin zij competent is, en meer bepaald bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van































































































Voorbehouden aan het eigisch~ Staatsblad Luik B - vervolg

bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandig manager kunnen worden uitbesteed. Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

Daarin wordt onder andere begrepen:

Het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand in de meest ruime zin van het woord, en onder meer op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

Het verlenen van hulp aan ondernemingen waarin ze belang stelt, ondermeer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, het toestaan ten voordele van derden, bestuurders en aandeelhouders van

alle waarborgen, evenals het verstrekken aan dezelfden van leningen, voorschotten en kredieten;

Het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie;

Het organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen.

Tradingactiviteiten in de meest ruime zin.

Bemiddeling en tussenkomst in investeringsprojecten in binnen- en buitenland.

Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben zoals - ten exemplatieve titel - het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het K.B. van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelarij.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- en immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen." Artikel 4.- Duur.

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5.- Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 E).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 10.- Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die i waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig deze artikels te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk i op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad en neergelegd in het vennootschapsdossier. ~_j















































































Luik B - vervolg

Voor-

behouden

aan net

`~ ~~lgtsch

Staatsblad

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

Artikel 12.- Algemene vergadering.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap.

Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de

vennootschap.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de derde vrijdag van de maand juni om vijftien uur of op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als

algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het is de vennoten niet toegelaten hun stem per brief uit te brengen

Artikel 14.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 16.- Winst.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten

honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is

bepaald in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

DERTIENDE BESLUIT -- benoeming zaakvoerder

De vergadering stelt als gewone zaakvoerder aan de heer ROTTIE Edgard Georges Victor Stephan, geboren te

Leuven op zesentwintig juni negentienhonderd tweeënvijftig, nationaal nummer 52.06.26 333-21, wonende te

2970 Schilde, Biekenshei 21.

VEERTIENDE BESLUIT  Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

VIJFTIENDE BESLUIT - Volmacht

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebber aan besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid CPO ACCOUNTANCY & TAKS, met zetel te 2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 44,

vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie Van Diest, met recht van indeplaatsstelling en met volgende machten

Alle inschrijvingen of aanvragen bij het Ondernemingsloket en de Federale Overheidsdienst Financiën of wijziging, doorhaling of schrapping hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.

Alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden, het heden als voor de toekomst.

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een deel van zijn machten en voor de duur die hij zal goedvinden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) geassocieerd notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

05/10/2011
ÿþVoorbehouden r, aan het Belgisch Staatsblad

?Md 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

therkete-0 re vai2 ds Recfitlrett

rem feepficre ," .;-:.crpen, op

2 3 SEQ, 2011

Griffie

I IIIII 111111111111111 11111 IllI 1111111111 Iii! 1111

*11149969"

Ondememingsnr : 0898.380.445 Benaming PIECK

(voluit)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Biekenshei 21, 2970 Schilde, België

Onderwerp akte : Mededeling

Neerlegging fusievoorstel van PIECK COMM. V., Biekenshei 21 te 2970 Schilde, ondernemingsnummer 0898.380.445 met PIECK ASBESTOS BV BA, Biekenshei 21 te 2970 Schilde, ondernemingsnummer 0898.009.667.

Op de laatste biz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijiagen 7iij hëtiféYgisch Staatsbiad - Iièlgë

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 23.06.2015 15209-0412-011

Coordonnées
TAOZ

Adresse
BIEKENSHEI 21 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande