TAPAZZ

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAPAZZ
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 559.897.361

Publication

29/08/2014
ÿþü

1

2143075

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpsen

19 AUG, 2014

Gafdré 1lJa Antwerpen





INI *19162357*







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0559. 97 " 361

Benaming (voluit) ; TAPAZZ

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Huikstraat 2

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Erik Celfis, notaris te Antwerpen, op 13 augustus 2014, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "TAPAZZ".

2. Zetel: 2000 Antwerpen, Huikstraat 2.

3. Oprichters:

1/ De heer KOOIMAN Maarten Wouter Pieter, geboren te Amsterdam (Nederland) op 7 november 1982,

wonende te 2000 Antwerpen, Huikstraat 2;

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VIRTUAL IGNITION",

rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0845.522.769, met zetel te 2000 Antwerpen, Huikstraat

2;

3/ De heer HOOFT Stijn Cyriel Marga, geboren te Aalst op 18 september 1992, wonende te 9308 Aalst.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en samengesteld uit aandelen onderschreven

door vennoten. Het is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van

het kapitaal overtreft.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro.

* sub 3.1/ 11.200,00 euro;

* sub 3.2/ 533,33,00 euro;

* sub 3.31666,67 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Maatschappelijke aandelen: Er worden drie (3) soorten aandelen gecreëerd, die de vennoten kunnen onderschrijven:

Categorie A: deze aandelen hebben een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00). Deze aandelen worden onderschreven door de stichtende vennoten en al wie door de Raad van Bestuur in deze categorie toegelaten wordt,

Categorie B: deze aandelen hebben een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00). Op deze aandelen dient verplicht te worden ingeschreven door de contractanten die de vervoermiddelen ter beschikking stellen na een eerste opbrengst van honderd euro (¬ 100,00) uit de verhuur. De contractant dient minstens zoveel aandelen te hebben als het aantal vervoermiddelen dat hij ter beschikking stelt.

Deze aandelencategorie wordt ook opengesteld voor sympathiserende huurders van vervoermiddelen.

Categorie C: deze aandelen hebben een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00). Op deze aandelen kan worden ingeschreven door de personeelsleden met een contract van onbepaalde duur, en dit , vanaf het eerste jaar na de indiensttreding.

Elk aandeel moet minstens voor één vierde worden volgestort.

9. Boeklaar: Het boekjaar stemt overeen met kalenderjaar.

Het begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk burgerlijk jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

10. Verdeling van de winst: Op de nettowinst van de vennootschap wordt enerzijds vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen, Er kan een vergoeding worden toegestaan op het deel van het gestorte kapitaal. Het maximumpercentage mag in geen geval meer bedragen dan dit vastgesteld conform het Koninklijk Besluit van 8 januari 1962 tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van de nationale groeperingen van coöperatieve vennootschappen en van de cooperatieve vennootschappen door de Nationale Raad voor de Coöperatie.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld. Deze zijn beperkt tot de werkelijk volgestorte aandelen en beperkt pro rata liberationis.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

11. Verdeling vereffeningsaldo: Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

12. Externe verteaenwoordiciinq: Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door één of meerdere bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Hij mag eveneens bevoegdheden van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een directiecomité of een bestuurder.

Afschriften van (goedgekeurde) notulen en stukken van de vennootschap mogen rechtsgeldig voor eensluidend worden ondertekend hetzij door twee bestuurders (gezamenlijk handelend), hetzij door de voorzitter (alleen handelend), hetzij door een zaakvoerder (alleen handelend),

13. Bestuurder: Alle oprichters, zijnde houders van A-aandelen, stelden met unanimiteit het aantal bestuurders vast op één (1) en stelden met unanimiteit aan tot bestuurder, met de functie achter zijn naam vermeld: de heer KOOIMAN Maarten, voornoemd, die voor de duur van haar mandaat als bestuurder tevens werd aangesteld tot gedelegeerd bestuurder.

De bestuurder wordt benoemd voor onbepaalde termijn en zijn mandaat is op elk ogenblik herroepbaar.

14. Commissarissen: geen.

16. Doel: De vennootschap heeft tot doel om het delen van vervoermiddelen, zij het ter land ter zee of in de lucht, die niet gedurende vierentwintig (24) uur per dag en driehonderdvijfenzestig (365) dagen per Jaar gebruikt worden en dus het potentieel hebben om efficiënter ingezet te worden te bevorderen. We stimuleren hierbij de burger onder andere via het aannemen van de hoedanigheid van vennoot, om zelf het initiatief te nemen om maatschappelijke problemen rond ecologie en betaalbare en vlotte mobiliteit aan te pakken.

De organisatie streeft ernaar de burger hierbij te ondersteunen en te versterken om met innovatieve software toepassingen en andere hulpmiddelen te kunnen komen tot een groter bereik voor een grotere positieve impact.

Voornoemde activiteiten kunnen ontplooid worden in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor éigen rekening.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

16. Gewone algemene vergadering: De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op één juni om twintig uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar, het te bestemmen resultaat, desgevallend het jaarverslag en over de decharge aan de bestuurders en

" in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht. Als de vergadering bij een notaris bijeenkomt, mag ze plaatsvinden in gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht voor zover ze gelegen is in het gerechtelijke arrondissement waartoe die gemeente behoort.

De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

17. Beslissingen: Behoudens de uitzonderingen voorzien door deze statuten beslist de vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Wanneer de vergadering zich dient uit te spreken over een wijziging in de statuten, de wijziging van het maatschappelijk doel of de ontbinding van de vennootschap moeten opdat ze geldig zou kunnen beraadslagen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tere aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

váor-

behouden aan het Belgisch Staatshlad

mod 11.1

de oproepingen het voorwerp van de beraadslagingen vermelden en moet ten minste drie vierden van de aandelen met stemrecht categorie A op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Wordt deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen. Deze zal dan geldig beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Een beslissing tot wijziging van de statuten, wijziging van het maatschappelijk doel of de ontbinding van de vennootschap is pas geldig als ze met drie vierden van de geldig uitgebrachte stemmen binnen elke aandelencategorie wordt goedgekeurd.

Een en ander onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere bepaling ingeschreven in de i rtlkels 435 en 781, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de wijziging van de vorm van de coöperatieve vennootschap en de omzetting van vennootschappen.

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist.

De verkiezing van bestuurders en commissarissen geschiedt principieel bij geheime stemming.

18 Volmachten: de heer HOOFT Stijn, voornoemd, werd vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer KOQIMAN Maarten, voornoemd.

19.. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Notaris Erik Celis

Tegelijk hiermee neergelegd, afschrift akte,

Vóor-,behoudon 'aan hot Belgisch Staaiablad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 05.08.2016 16412-0142-008

Coordonnées
TAPAZZ

Adresse
HUIKSTRAAT 2 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande