TAURUS-I

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAURUS-I
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.559.002

Publication

13/08/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

04 AUG. 2014

afdeling. Antwerpen

tnçtre

Ondernerningsnr : 0866.559.002

Benaming (voluit) : Taurus-I

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Joe Englishstraat 54

2140 ANTWERPEN

11111111015

Onderwerp akte OMZETTING IN EEN COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - OPDELING VAN DE AANDELEN IN KLASSEN VAN AANDELEN - NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Het proces-verbaal verleden op vierentwintig juni tweeduizend veertien, voor Meester Tim CARNEWAL, notaris te Brussel, die aan het slot de volgende registratiemelding draagt

« Geregistreerd acht bladen zonder renvooien op het registratiekantoor Brussel 2 op 7 juli 2014 Boek

83 bled 84 vak 18. Ontvangen vijftig euro (50e). De Ontvanger (getekend) B. FOUQUET, Adviseur a.i.»

luidt als volgt:

"Op heden, vierentwintig juni tweeduizend veertien.

Te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11.

Voor mij, Meester Tim CARNEWAL, notaris te Brussel,

WORDT GEHOUDEN:

de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Taurus-

i", waarvan de zetel gevestigd is te Joe Englishstraat 54, 2140 Antwerpen, hierna "de Vennootschap" genoemd. IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

De Vennootschap werd opgericht krachtens akte verleden voor Meester Annemie Coussement, notaris te Duffel, op 15 juli 2004, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 augustus daarna, onder nummer 20040805/116697.

De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door Meester Peter Van Melkebeke, notaris te Brussel, op 27 december 2013, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 maart daarna, onder nummer 20140303/54115.

De Vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0866.559.002.

OPENING VAN DE VERGADERING - SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend om 14 uur 38 minuten onder het voorzitterschap van de heer CLEMENT Steven Théo Johanna, geboren te Brussel (district 2) op 1 augustus 1977, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Koninginneoord, 11, in het kader van deze vergadering woonstkeuze doend ten kantore van Ernst & Young, te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem.

Er wordt niet overgegaan tot de samenstelling van een bureau,

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING - AANWEZIGHEIDSLIJST

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders die verklaren het volgend aantal aandelen te bezitten:

1. de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Special

Business Services", met zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, met ondernemingsnummer

0471.938.850, die verklaart 998 aandelen te bezitten

2. de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Advisory

Services", met zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, met ondernemingsnummer 0467.239.793, die verklaart 1 aandeel te bezitten

3, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Ernst & Young Representation", met zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, met ondernemingsnummer 0420.861.026, die verklaart 1 aandeel te bezitten

Totaal: 1.000 aandelen

Vertegenwoordiging - Volmachten

Alle aandeelhouders zijn vertegenwoordigd door de heer CLEMENT Steven, voornoemd, die handelt in hoedanigheid van bijzondere volmachtd rager krachtens drie onderhandse volmachten die aan dit procesverbaal gehecht blijven.

Op de laatste blz. van Luik E vermelden Recto Naam en hoecfarugheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoo)ni,en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

î

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

JL

mod 11.1

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris authentiek vast te stellen hetgeen volgt:

I. De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda:

1. Bijzonder verslag dat het voorstel tot omzetting toelicht opgesteld door het bestuursorgaan waarbij de staat van activa en passiva van de Vennootschap per 2 mei 2014 is gevoegd, opgesteld overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen.

2. Verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de voormelde staat van activa en passiva van de Vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

3. Omzetting van de juridische vorm van de Vennootschap in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4. Opdeling van de aandelen in klassen van aandelen.

5. Aanneming van een nieuwe tekst van de statuten.

6. Ontslag en benoeming van bestuursorganen.

7. Volmacht voor de coördinatie van statuten.

8. Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

9. Volmacht voor de formaliteiten.

II. Oproepingen

Il Met betrekking tot de aandeelhouders

Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

21 Met betrekking tot de overige personen die dienden opgeroepen te worden

De bestuurders hebben schriftelijk verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaard te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen. Deze documenten werden door de voorzitter aan ondergetekende notaris vertoond die ze vervolgens opnieuw overhandigde met het oog op de bewaring van de originelen door de Vennootschap in haar archieven.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch een commissaris, noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de Vennootschap werden uitgegeven, zijn.

Dezelfde personen hebben in voormeld document tevens verzaakt aan de toezending van de stukken die hen ter beschikking moeten worden gesteld overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

Geen enkel beding van de statuten voorziet dat de vennootschap geen andere rechtsvorm mag aannemen.

iV, in toepassing van artikel 781 van het Wetboek van vennootschappen, kan deze vergadering alleen dan op geldige wijze over de voorgestelde omzetting beraadslagen wanneer de aanwezigen niet alleen de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, maar ook de helft van het totale aantal effecten die het kapitaal niet vertegenwoordigen (winstbewijzen) en is de omzetting alleen dan aangenomen wanneer zij tenminste vier vijfden van de stemmen heeft verkregen.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

Deze uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

De aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals vernield, verklaren dat de aandelen waarmee ze deelnemen aan deze buitengewone algemene vergadering niet het voorwerp uitmaken van enige inpandgeving noch van enige andere beperking die de vrije uitoefening van hun stemrecht zou beletten.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING  Omzetting

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan, opgesteld op 17 juni 2014, dat het voorstel tot omzetting toelicht, evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprekelijkheid, "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te Da Vincilaan 9 bus E, 1935 Zaventem, vertegenwoordigd door Mevrouw Veerle Catry, opgesteld op 18 juni 2014, over de staat van activa en passiva van de Vennootschap afgesloten op 2 mei 2014, beiden opgemaakt in toepassing van artikelen 777 en 778 van het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren voorafgaand aan deze vergadering een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen, evenals van hun bijlagen, en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 2 mei 2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van Taurus-i NV werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 148.804,72 EUR en is groter dan het maatschappelijk kapitaal van 62.500,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het

Op de laatste blz. van Luik B_ vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persologitaril

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegegwoordigeri

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Stnatsbiad

mod 11.1

kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van Taurus-i NV in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Zaventem, 18 juni 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle Catry"

Neerlegoing

Het verslag van het bestuursorgaan waarbij de staat van activa en passive is gevoegd bewaard in het dossier van de notaris

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met een uitgifte van deze akte en de volniachten neergelegd worden in het dossier van de Vennootschap op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Beslissing tot omzetting

De vergadering beslist de rechtsvorm van de Vennootschap om te zetten zonder verandering van rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm aan te nemen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0866.559.002 waaronder de Vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonen register.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passive van de Vennootschap afgestoten op 2 mei 2014.

Het maatschappelijk vast kapitaal zal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedragen. De rest van het huidige kapitaal, zijnde drieënveertigduizend negenhonderd euro (43.900,00 EUR) zal geboekt worden als variabel kapitaal.

TWEEDE BESLISSING Opdelen aandelen in klassen van aandelen

De vergadering beslist de aandelen op te delen in klassen van aandelen, zijnde klasse A en klasse B. De vergadering beslist dat de huidige aandelen allen tot de categorie A zullen behoren.

De vergadering beslist bijgevolg de volgende tekst ingevoegd zal worden in een nieuw tweede lid van artikel 7 van de nieuwe tekst van statuten:

"Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door twee klassen van aandelen: Klasse A aandelen en Klasse B aandelen. Op het moment van uitgifte van nieuwe aandelen, bepaalt het orgaan dat zich uitspreekt over de uitgifte tot welke klasse de nieuwe aandelen behoree.

De vergadering beslist tevens de wijze van beraadslaging van de algemene vergadering in die zin te wijzigen, hetgeen vermeld zal worden in artikel 26 van de nieuwe tekst van de statuten:

"Klasse A aandelen geven elk recht op duizend stemmen. Klasse B aandelen geven elk recht op één stem, op voorwaarde dat het aantal stemmen verbonden aan het geheel van de Klasse B aandelen nooit hoger dan één tiende (1/10) van het aantal stemmen verbonden aan het geheel van de Klasse A aandelen kan zijn. Als dit laatste het geval is, zal het aantal stemmen verbonden aan Klasse B aandelen automatisch worden herleid tot één tiende (1/10) van het geheel van de Klasse A aandelen."

De vergadering beslist tevens, als gevolg van de opdeling in klassen van aandelen, de winstverdeling aan te passen. Daartoe beslist de vergadering dat het artikel 34 van de nieuwe tekst van de statuten als volgt zal luidern

"De netto-winst zoals die blijkt uit de jaarrekening, zal als volgt worden bestemd:

(a) één twintigste (5%) aan de wettelijke reserve voorgeschreven door de wet. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

" (b) het eventueel resterende bedrag zal ter beschikking zijn van de Algemene Vergadering."

" DERDE BESLISSING - Aanneming van een nieuwe tekst van statuten

Ais gevolg van de omzetting van de Vennootschap in een coljperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en als gevolg van het opdelen van de aandelen in klassen van aandelen, aanneming van een

volledige nieuwe tekst van statuten, waarvan hierna een uittreksel volgt:

Rechtsvorm Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid met als naam:: 'Taurus-i".

" Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Joe Englishstraat 54, 2140 Antwerpen.

Doel

De vennootschap heeft tot

De import- en export, aan- en verkoop en toelevering van software, hardware en allerhande

computersystemen.

Wereldwijde distributie van software en hardware, operatingsystems en bijhorende computersystemen.

Flet leveren van de bijhorende ondersteunende diensten zoals onder meer advies, het leveren van analyses

en studies.

Development, onderzoek, ontwikkeling, aanpassing, revamping en commercialiseren van software;

Het opmaken van computerprogramma's en de uitvoering van werken op de computer;

Studie- organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- fiscale of sociale aangelegenheden;

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in

samenwerking met derden.

Op de ratste blz. van Lue B vermelden " Recto, Naam en hoedanigheid van de rnstrumenterende notaris hetzli van de per...o(zi}neni bevoegd rie rechtspersoon ten aanzien van derden te veriegenwoord,gen

Verso. Naam en handtekening

11.1

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag optreden als zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de commissie voor bank- en financiewezen of door de Controle der verzekeringen, en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder aanduiding van aandelen.

Het huishoudelijk reglement voorzien in artikel 30 zal het bedrag en de modaliteiten van volstorting van het in te schnjven kapitaal bepalen.

Aard van de aandelen  Klassen van aandelen

De aandelen zijn op naam.

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door twee klassen van aandelen: Klasse A aandelen en Klasse 13 aandelen. Op het moment van uitgifte van nieuwe aandelen, bepaalt het orgaan dat zich uitspreekt over de uitgifte tot welke klasse de nieuwe aandelen behoren.

Er wordt een aandelenregister gehouden overeenkomstig artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen.

De aandelen kunnen slechts aan vennoten worden overgedragen mits de voorafgaande goedkeuring van de overdracht door de algemene vergadering.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één enkele titularis voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten.

Indien er meerdere eigenaars bestaan voor eenzelfde aandeel, of indien een aandeel het voorwerp uitmaakt van een inpandgeving of een vruchtgebruik, kan de vennootschap de uitoefening van de aan dit aandeel verbonden rechten opschorten tot één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangesteld, hetzij door de verschillende mede-eigenaars, hetzij door de naakte eigenaar en de vruchtgebruiker, hetzij door de pandhoudende schuldeiser en de pandverstrekkende schuldenaar.

Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste twee leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn bepaald door de algemene vergadering, en zijn te allen tijde door haar herroepbaar. Zij zijn herbenoembaar. De bezoldigingen van de bestuurders worden bepaald door de algemene vergadering.

Wanneer een rechts

ersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij/zij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering kiest onder de bestuursleden een voorzitter en een ondervoorzitter op voordracht van de zittende raad van bestuur. De voorzitter dient de hoedanigheid te hebben van vennoot.

De voorzitter beschikt over een doorslaggevende stem, in geval van staking van stemmen.

p

Voor-mhouden an het Belgisch ,Staatablad

L

Op da Laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de poisolotn(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening



Voor-

behouden

aan het

Selgisch

'

mod 11.1

Bestuursbevoegdheid Comités  Delegatie van bevoegdheden

De raad van bestuur heeft de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur mag in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van deze comités, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun mandaat en de werkwijze van de comités worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen. De raad van bestuur bepaalt de bezoldiging van de personen aan wie hij bevoegdheden verleent. Deze bezoldiging kan vast of variabel zijn. Directiecomité

De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, waarvan in elk geval de voorzitter van de raad van bestuur en één of meerdere bestuurders-vennoten deel uitmaken.

In dit geval, is het directiecomité bevoegd voor:

(a) het dagelijks bestuur

(b) het voorbereiden van de vergaderingen van de raad van bestuur, met inbegrip van het opstellen van de agenda;

(c) het nemen van dringende beslissingen, mits daarop volgende rapportering aan en bekrachtiging door de raad van bestuur;

(d) het formuleren van voorstellen inzake de benoeming van de leden van het directiecomité aan de raad van bestuur;

(e) onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur tot het vaststellen van de jaarrekening, het formuleren van voorstellen inzake de bestemming van de winst en de verdeling ervan, aan de algemene vergadering.

Het directiecomité bepaalt zelf zijn werking.

Het directiecomité mag één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen.

Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de voorzitter of ondervoorzitter die alleen optreden, door één lid van het directiecomité dat alleen optreedt, of door twee bestuurders-vennoten die gezamenlijk optreden. Deze zullen ten opzichte van derden geen bewijs moeten leveren van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur

Binnen de grenzen van de bevoegdheden van het directiecomité, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité dat alleen optreedt.

Voor de uitoefening van een opdracht voor cliënten, met inbegrip van offertes en aanbiedingen, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd, met recht van indeplaatsstelling, door een bestuurder of door een vennoot die alleen optreden. Binnen het kader van deze opdrachten, vertegenwoordigen deze bestuurders of vennoten de vennootschap geldig jegens derden en handelen in naam van de vennootschap in rechte als eiser en als verweerder.

De bevoegdheden aan deze vertegenwoordigers toegekend kunnen hen worden toegekend en ontnomen bij besluit van de raad van bestuur.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de raad van bestuur of het directiecomité.

Algemene vergadering

Een algemene vergadering wordt minstens eenmaal per jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand december om zeventien (17) uur, met als agenda, onder andere, het jaarverslag van de raad van bestuur, het goedkeuren van de jaarrekening en het verlenen van kwijting.

Algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vertegenwoordiging

Een vennoot kan zich, bij een algemene of bijzondere schriftelijke volmacht, laten vertegenwoordigen op een algemene vergadering. Deze volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Boekjaar

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig jure van het daaropvolgend jaar.

Winstverdeling

De netto-winst zoals die blijkt uit de jaarrekenIng, zal als volgt worden bestemd:

(a) één twintigste (5%) aan de wettelijke reserve voorgeschreven door de wet. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

(b) het eventueel resterende bedrag zal ter beschikking zijn van de Algemene Vergadering.

Ontbinding Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke redenen ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide bevoegdheden om desgevallend de vereffenaar(s) te benoemen, hun bevoegdheden en vergoedingen te bepalen en de wijze van vereffening vast te stellen. Bij ontstentenis van besluit van de algemene vergadering, worden de dienstdoende bestuurders zowel ten aanzien van derden als ten aanzien van de vennootschap ais vereffenaars beschouwd.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat hun benoeming ingevolge het besluit van de algemene vergadering is bevestigd door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Op de batste blz van Luik B vernielden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzi! van de peiso(01(v.eri bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening

mod 11.1

Na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap en ven de vereffeningskosten wordt het maatschappelijk vermogen eerst aangewend tot de terugbetaling van de inbrengen tot beloop van hun volstorting. Het overschot wordt verdeeld overeenkomstig artikel 34(13j.

VIERDE BESLISSING - Ontslag en benoeming van bestuursorganen

De vergadering beslist, met ingang vanaf vierentwintig juni tweeduizend veertien, het ontslag te aanvaarden van de hierna vermelde personen uit hun functie van bestuurder in de naamloze vennootschap:

- de heer Thomas Sileghem, wonende te 8500 Kortrijk, Permekelaan 18;

- de heer Michel Brabants, wonende te 9150 Kruibeke, G. De Maeyerstraat 8

De vergadering beslist, eveneens met ingang vanaf vierentwintig juni tweeduizend veertien, te benoemen tot

bestuurder in de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

- de heer Thomas Sileghem, voornoemd;

- de heer Michel Brabants, eveneens voornoemd.

Hun mandaat is voor onbepaalde duur.

VIJFDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan Jean Van den Bossche en/of Edward Legtest, ten dien einde woon stkeuze

gedaan hebbende op het adres van de vennootschap "Berquin Notarissen", voormeld, aile machten om de

gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op

de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZESDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

ZEVENDE BESLISSING: Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"AD Ministerie", vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, die te dien einde woonstkeuze doet te 1860

Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid

tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsioket met het oog op de

aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie

van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

NOTARIELE SLOTBEPALINGEN

INFORMATIE  RAADGEVING

De vennoten, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de

rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken zijn en dat hij

hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (EUR 95,00).

VOORLEZING

De vennoten, vertegenwoordigd zoals voormeld, erkennen tijdig een ontwerp van deze notulen ontvangen te

hebben.

De notulen werden integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, alinea 1 en 2

van de Organieke Wet Notariaat, en de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf meegedeelde

ontwerp van notulen.

De notulen werden door de notaris toegelicht.

IDENTITEIT

De notaris bevestigt de identiteitsgegevens van de vertegenwoordiger van de vennoten op zicht van zijn

identiteitskaart.

SLUITING VAN DE VERGADERING

De vergadering wordt geheven.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgesteld op plaats en datum zoals hierboven vermeld,

Na gedeeltelijke voorlezing en toelichting, hebben de voorzitter en de vennoten, vertegenwoordigd zoals

vermeld, met mij, notaris, ondertekend.

Volgen de handtekeningen,"

Voorbehouden aan het Belgisch Striat$blad

VOOR GELUKVORMIG ANALYTISCH UlTTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten, de gecoördineerde tekst van de statuten, het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen),

Tim CARNEWAL

Notaris

Op de laatste blz. ven Luik B veimerden Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, h&zÉl van de perso(oln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

30/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!IIIIIR1111101111

rgclegcl ter griille van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

aideling Antwerpen, op

18 MI 7F4

Griffie

Ondernemingsnr. 0866.559.002

Benaming

(voluit) Taurus-1

(verkort) :

Rechtsvorm IV V.

Zetel Joe Englishstraat 54, 2140 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoemingen en volmachten

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke Bijzondere Algemene Vergadering, zoals vastgesteld op 25 juni 2014

- De Algemene Vergadering benoemt BDO Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Veerfe Catry, ais commissaris van de vennootschap en dit voor een periode van 3 jaar met ingang van het boekjaar dat afsluit op 30 juni 2014 tot aan de jaarvergadering die zal oordelen over het boekjaar afgesloten op 30 juni 2016.

Michel Brabants - Bestuurder

Voimachthouder

_ .

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/03/2014
ÿþmad 11.1

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie i na neerlegging ter griffie van de akte

f

1

f-,1.ÏIFfi( ~9~' ~2

CII 11111111111 i

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 0 FEB, 2914

Griffie



Ondernemingsnr :0866559002

Benaming (voluit) : Taurus-i

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Joe Englishstraat 54

2140 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR - WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zevenentwintig december tweeduizend dertien, door Meester; Peter Van Metkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel, die aan het slot volgende registratiemelding draagt

"Geregistreerd twee bladen zonder renvooi op het ida Registratiekantoor van Elsene op 13 januari 2014;' boek 85 blad 13 vak 17. Ontvangen vijftig euro (50 ¬ ). (Getekend) VANDEKERKHOVE S.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap. "Taurus-i", waarvan de zetel gevestigd is te Joe Englishstraat 54, 2140 Antwerpen, hierna "de Vennootschap genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één juli en af te sluiten op dertig juni van het daaropvoig end jaar en wijziging van de eerste zin van artikel 25 van de statuten door de volgende tekst: "Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar."

21 Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering en deze voortaan te houden op de derde,, vrijdag van de maand december om zeventien uur en wijziging van de eerste twee zinnen van artikel 20 van de;; i' statuten door de volgende tekst

"De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december om zeventien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de algemene vergadering de volgende werkdag plaats." Overaanosbepalinaen.

1. De vergadering besliste het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari. tweeduizend dertien, af te sluiten op dertig juni tweeduizend veertien.

2. De vergadering besliste dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering die zal beraadslagen over

de jaarrekening afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien, zal gehouden worden op de derde vrijdag vad

de maand december tweeduizend veertien om zeventien uur.

31 Vaststelling dat de aandelen altijd op naam zijn geweest en vervanging van de tekst van artikel 7 van de::

statuten.

41 Verwijdering van de woorden "telegram, telefax, telex" uit artikel 13 van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, dei

gecoördineerde tekst van statuten).

Peter Van Metkebeke

Geassocieerd Notaris













Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2014
ÿþVoor-

lehoude aan het Belgisct

3taatsbia

Mod Word 11.1

in de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

04 NOV, 2014

afdeiici legerpen

Ondernemingsnr : 0866.559.002

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvoren : CVBA

Zetel : Joe Englishstraat 54, 2140 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; FUSIEVOORSTEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Op 31 oktober 2014 is overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van de vennootschappen in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming: opgesteld, Hierna volgt de toelichting hieromtrent.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn :

1. De cooperatiëve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Ernst & Young Advisory Services [A],

gevestigd te 1831 Diegem, De Kleetiaan 2.

Deze vennootschap is opgericht onder de benaming "Ernst & Young Isaas" bij akte verleden voor notaris

Eric Spruyt, Notaris te Brussel opdrie november negentienhonderd negen en negentig, bekendgemaakt in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig november daarna, onder nummer 991120  264/265,

Het ondernemingsnummer van deze vennootschap is 0467.239,793 en zij is geregistreerd als

belastingplichtige onder nummer BE 467239793.

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

Namens haar tekent:

De heer Michel Brabants, Voorzitter van de Raad van Bestuur

2. A) De naamloze vennootschap, Beco België [B], gevestigd te 2140 Antwerpen, Joe Englishstraat 52.

Deze vennootschap is opgericht krachtens akte verleden voor Meester Jan Van Bael, Notaris te Antwerpen

op negen september negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad van zesentwintig september daarna, onder nummer 970926/486.

Het ondernemingsnummer van deze vennootschap is 0461.459.781 en zij is geregistreerd als B.T.W.-

belastingplichtige onder nummer BE 461459781

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap".

Namens haar tekent:

De heer Michel Brabants, Bestuurder,

2, B) De cooperatiëve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Taurus-I [C], gevestigd te 2140

Antwerpen, Joe Englishstraat 54.

Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor Meester Annemie Coussement, Notaris te Duffel op

vijftien juli tweeduizendenvier, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf augustus

daarna, onder nummer 20040805/116697.

Het ondernemingsnummer van deze vennootschap is 0866.559.002 en zij is geregistreerd als B.T.W.-

belastingplichtige onder nummer BE 866559002

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap

Namens haar tekent:

De heer Michel Brabants, Voorzitter van de Raad van Bestuur

ln aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door overneming te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschappen, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, , verbinden de Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Taurus-i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het FUSIEVOORSTEL vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat:

a) De fusie zal worden doorgevoerd tussen

1.De cooperatiëve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, [A], gevestigd te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, die naar luid van artikel 3 der statuten nagemeld doel heeft

"[De vennootschap heeft als doel, alle verrichtingen die betrekking hebben op een algemene dienstverlening. De vennootschap kan, meer in het bijzonder:

- mondeling en schriftelijk advies verlenen in technische, juridische en/of administratieve zaken;

- optreden als bemiddelaar tussen partijen;

- elk dossier van gelijk welke technische, juridische en/of administratieve aard ook;

- als arbiter aangeduid worden in arbitrageprocedures;

- alle rechtstreekse dienstverlening in audit informatica.

Daarnaast heeft de vennootschap tot doel:

het verzekeren van de aanwezigheid van het netwerk Ernst & Young bij de verschillende organisaties van de Europese Unie;

- hot verzamelen en verdelen, binnen het netwerk, van informatie betreffende de projecten, de realisaties en de wetgeving van diezelfde Europese instanties;

- het verlenen van diensten en adviezen aan derden, alsook aan het netwerk Ernst & Young, en meer in het algemeen, het verrichten van alle nodige handelingen voor de uitvoering van haar doel.

Deze niet-limitatieve opsomming van vormen van technische, juridische en/of administratieve dienstverlening is uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt.

Zij kan, zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen stellen die analoog of connex zijn met haar doel en welke van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te bevorderen. Zij kan onder meer elke samenwerkingsovereenkomst afsluiten die verenigbaar is met haar doel.

Het doel van de vennootschap bestaat tevens uit productie van en de handel in soft- en hardware.

De vennootschap kan de bevoegdheden uitoefenen van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

Zij kan bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, deelname, financiële tussenkomst of anders, belangen hebben in iedere bestaande of op te richten vennootschap of onderneming in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog of connex met het hare is of nuttig is ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel zoals het hierboven omschreven wordt.]"

2. De naamloze vennootschap, [B], gevestigd te 2140 Antwerpen, Joe Englishstraat 52 die naar luid van artikel 3 der statuten nagemeld doel heeft:

"[De vennootschap heeft ten doel de uitoefening van een adviesbureau op het gebied van bedrijfsorganisatie en van milieumanagement in het bijzonder.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.]"

3. De cooperatiëve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, [C], gevestigd te 2140 Antwerpen, Joe Englishstraat 54 die naar luid van artikel 3 der statuten nagemeld doel heeft

"[De vennootschap heeft tot doel:

De import- en export, aan- en verkoop en toelevering van software, hardware en allerhande

computersystemen.

Wereldwijde distributie van software en hardware, operatingsystems en bijhorende computersystemen.

Het leveren van de bijhorende ondersteunende diensten zoals onder meer advies, het leveren van analyses

en studies.

Development, onderzoek, ontwikkeling, aanpassing, revamping en commercialiseren van software;

Het opmaken van computerprogramma's en de uitvoering van werken op de computer;

Studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- fiscale of sociale aangelegenheden;

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in

samenwerking met derden.

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag optreden als zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële, en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vernield, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de commissie voor bank- en financiewezen of door de Controle der verzekeringen, en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.]"

De sub 1 genoemde vennootschap, zal als overnemende vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2A en 2B, gemelde vennootschappen, die over te nemen vennootschappen zijn.

b) Aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschappen worden in vergoeding voor deze overneming 73 aandelen uitgereikt van de overnemende vennootschap.

De uit te reiken nieuwe aandelen aan vennootschap A zullen als Klasse A aandelen worden beschouwd. De uit te reiken nieuwe aandelen aan vennootschap B zijn van dezelfde aard als de bestaande aandelen.

Er bestaan 1000 aandelen in de over te nemen vennootschap A en 1900 aandelen in de over te nemen vennootschap B.

Aan de houders van de aandelen in de over te nemen vennootschap A worden in totaal 25 of per aandeel circa 0,025 aandelen van de overnemende vennootschap uitgereikt.

Aan de houders van de aandelen in de over te nemen vennootschap B worden in totaal 48 of per aandeel 0,025 aandelen van de overnemende vennootschap uitgereikt.

Overeenkomstig artikel 703 §2 Wetboek van Vennootschappen worden geen aandelen uitgereikt van de overnemende vennootschap aan de houders van de aandelen in de over te nemen vennootschap die worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf.

c) De aandelen van de overnemende vennootschap die in vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschappen aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschappen worden als volgt toegekend:

Binnen de 10 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad tekent de

gedelegeerde van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de

overnemende vennootschap de volgende gegevens aan

- de identiteit van de aandeelhouders van de over te nemen vennootschappen;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de gedelegeerde namens de overnemende vennootschap en door de

aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

d) De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf één (1) juli tweeduizendveertien.

e) Vanaén (1) juli

fé tweeduizendveertien worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen

vennootschappen boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van onze (overnemende) vennootschap.

f) Er zijn in de over te nemen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend anders dan de verdeling van de stemrechten zoals voorzien conform artikel 25 van de statuten van vennootschap 2A en artikel 26 van de statuten van vennootschap 2B. Aangezien dezelfde verdeling en categorie van aandelen bestaan in de overnemende en over te nemen vennootschap B zullen de vennoten van de over te nemen vennootschap B aandelen van dezelfde categorie in ruil krijgen en derhalve zullen zij dezelfde rechten behouden. De vennoten van de over te nemen vennootschap A zullen aandelen van de categorie "Klasse A" in ruil krijgen en derhalve de rechten die daaraan verbonden zijn,

g) Aan de bestuurders van de ovememende en over te nemen vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

h) de fusie door overneming tussen de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschappen,

geschiedt met toepassing van:

- artikel 117 paragraaf 1 en 120 alinea 3 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen;

- artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze zoals voorgeschreven in de Vennootschappenwet en de statuten. De overnemende vennootschap zal een beroep doen op de commissaris BDO Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Catry, om een inbrengverslag uit te brengen. Ter gevolge is artikel 693, 7° niet van toepassing.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschappen terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is ééendertig december tweeduizendveertien.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de overnemende vennootschap.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap.

Opgemaakt in 6 exemplaren op 31 oktober 2014.

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens aile raden van bestuur getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Michel Brabants - Bestuurder

Voorzitter Raad van Bestuur

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

24/12/2013
ÿþ Mad Wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0866.559.002

Benaming

(voluit) : Taurus-i

(verkort) :

Neergefegd fer gr; ~re van de Nettitfid van Koophandel te Anh'rerpon, op

i Z DEC,.2013

Griffie

eiui uiiii 1111 i ~ni~i

" 131937 7*

IA

Rechtsvorm : NV

Zetel : Desguinlei 6  2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen - Zeteiverplaatsing

De Algemene Vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van de volgende personen en dit met ingang vanaf 29 november 2013:

o De heer Ingmar Christiaens, als gedelegeerd bestuurder en als bestuurder van de Vennootschap;

o De heer Hubert Christiaens, als bestuurder van de Vennootschap;

De Algemene Vergadering benoemt, met ingang van 29 november 2013, voor een termijn van 6 jaar:

o De heer Thomas Sileghem, met woonplaats te 8500 Kortrijk, Permekefaan 18, als bestuurder van de Vennootschap;

o De heer Michel Brabants, met woonplaats te 9150 Kruibeke, G. De Maeyerstraat 8, als bestuurder van de Vennootschap.

De Raad van bestuur neemt met eenparigheid de volgende beslissingen, die uitwerking zullen krijgen vana 29 november 2013:

1,De heer Thomas Sileghem wordt benoemd als voorzitter van de raad van bestuur, en dit voor de duur van zijn bestuursmandaat;

2.De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar de Joe Englishstraat 54 in 2140 Antwerpen;

Sileghem Thomas

Voorzitter van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 29.12.2014 14709-0529-036
21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.03.2013, NGL 15.06.2013 13188-0045-016
29/01/2015
ÿþE SI

mod 11.1

Luik, B- 4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van "::cphandel

Antver. en

19 JAR. 2015 afdel961l~(a,erpen

Ondernemingsnr : 0866.559.002

Benaming (voluit) : Taurus-i

(verkort) :

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Joe Englishstraat 52

2140 Antwerpen

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "Ernst & Young Advisory Services" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig december tweeduizend veertien, door Meester Eric SPRUYT, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Taurus-i", waarvan de zetel gevestigd is te Joe Englishstraat 52, 2140 Antwerpen, hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 31 oktober 2014 door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Advisory Services", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, hierna genoemd 'de Overnemende Vennootschap' en dat werd neergelegd in hoofde van de Overgenomen Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 4 november 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 14 november 2014 onder nummer 20141114/207157, overeenkomstig artikel 693, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen

Vennootschap bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering

noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen

Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Vergoeding - Toekenning van nieuwe aandelen - Ruilverhoudinq

Aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap werden achtenveertig (48) volgestorte nieuwe

aandelen op naam van de Overnemende Vennootschap uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding werd

toegepast : één (1) nieuw aandeel op naam van de Overnemende Vennootschap in ruil voor 0,025 aandelen

van de Overgenomen Vennootschap.

De achtenveertig (48) nieuwe aandelen werden verdeeld onder de vennoten van de Overgenomen

Vennootschap als volgt :

- aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Special Business

Services", ten belope van vijfentwintig (25) aandelen;

- aan de naamloze vennootschap "Financieringsmaatschappij CDA", ten belope van drieëntwintig (23)

aandelen;

Conform artikel 703, §2, 1° van het Wetboek van Vennootschappen worden geen aandelen uitgegeven aan

de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Advisory Services".

Deelname in het bedriifsresultaat en blondere rechten inzake winstdeelname

Het recht van de nieuwe aandelen om deel te nemen in de resultaten van de Overnemende Vennootschap

zal een aanvang nemen vanaf op één juli 2014.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande

aandelen van de Overnemende Vennootschap.

E3oekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf één juli 2014 boekhoudkundig en

fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van 31 december 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden .:aao)ilet' Belgisch Staatsblad

Revisoraal verslag

De conclusies van het verslag opgesteld op 8 december 2014 door de commissaris van de Overnemende .Vennootschap, overeenkomstig artikel 423, §1, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Overnemende Vennootschap in het kader van de fusie door overneming, luiden ais volgt

"Besluit

In uitvoering van artikel 423 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij, in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, de geplande inbreng van het gehele vermogen van Taurus-i CVBA en Beco België NV onderzocht.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dal:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen als tegenprestatie voor de inbreng in natura.

b) De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

c) De inbreng in natura gebeurt tegen de boekwaarde van de ingebrachte activa en passiva. Bij gebrek aan nominale waarde en aangezien de Raad van Bestuur van mening is dat een vaststelling van de ruilverhouding op basis van de fractiewaarde van de aandelen van Ernst & Young Advisory Services CVBA, Beco België NV en Taurus-i CVBA per 30 juni 2014 adequaat is aangezien alle bij de voorgenomen fusie

" betrokken vennootschappen tot dezelfde groep behoren en ultiem door dezelfde aandeelhouders worden aangehouden, werden geen andere op bedrijfseconomische principes gebaseerde waarderingen toegepast. De waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen rekening houdende met de vastgestelde ruilverhouding in het kader van de fusie en het feit dat de activa worden ingebracht aan hun netto boekwaarde zoals vastgesteld in de jaarrekening over het boekjaar afgesloten per 30 juni 2014.

Als vergoeding voor de inbreng in natura van het volledige vermogen van Beco België NV en Taurus-1 CVBA, zullen de aandeelhouders van de inbrengers 73 nieuwe aandelen ontvangen in Ernst & Young Advisory Services CVBA. Wij willen er in dit kader aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng In natura en niet over de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. "

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij Ernst & Young Advisory Services CVBA en het huidige verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Zaventem, op 8 december2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA,

Vertegenwoordigd door

Veerle Catry, Commissaris"

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD Ministerie", vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, die te dien einde woonstkeuze doet te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, drie volmachten)

Uitgereikt v60rregistratie in toepassing van artikel 173, 1"bis van het Wetboek van registratierechten.

Eric SPRUYT

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en. hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.03.2012, NGL 09.08.2012 12398-0367-018
15/12/2011
ÿþRechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Desguinlei 6, 2018 Antwerpen 1, België

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 03 oktober 2011 neemt Dhr, Roemers Rob zijn ontslag als bestuurder en afgevaardigd bestuurder. Hem wordt kwijting verleend voor zijn gevoerde beleid.

Dadelijk na afsluiten van de bijzondere algemene vergadering van 03 oktober 2011 is de Raad van Bestuur in voltallige vergadering bijeengekomen. Met eenparigheid van stemmen beslist de Raad van Bestuur Christiaens Ingmar te benoemen tot afgevaardigd bestuurder, belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en bevoegd om binnen de perken van dat bestuur alleen op te treden. Hij aanvaardt dit onbezoldigd mandaat dat zal lopen tot de algemene vergadering van 2017.

Tevens wordt op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 19 oktober 2011 Dhr. Hubert Christiaens, wonende te 3770 Riemst, Bergstraat 18, benoemd als bestuurder. Hij aanvaardt dit onbezoldigd mandaat dat zal lopen de algemene vergadering der aandeelhouders van 2017.

Christiaens Ingmar

Afgevaardigd bestuurder

Mod 2.3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te ma ken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

c:17: .;

Ill liii lii II 1I1 1l1I H t llIINV

" iiissasa*

Ondernemingsnr : 0866.559.002 Benaming TAURUS-I (voluii) :

Net:rgc1: ':n c'L Rechtbank van Kaophandcl te Antwerpen, o~0, 5 D E.0

Griffie

"

Bijlagen bi~_het_Belgisch Staatsblad-15/12/2011- Annexes du Moniteur_ belge

Op de Laatste biz, van Luik 9 verre¬ den : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.03.2011, NGL 11.08.2011 11396-0221-016
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.03.2010, NGL 05.08.2010 10391-0538-016
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.03.2009, NGL 25.08.2009 09633-0369-014
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.03.2008, NGL 07.07.2008 08371-0016-013
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.06.2007, NGL 19.07.2007 07433-0141-015
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 19.07.2007 07433-0144-014

Coordonnées
TAURUS-I

Adresse
JOE ENGLISHSTRAAT 54 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande