TAVERNIER L.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAVERNIER L.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.078.493

Publication

11/04/2014
ÿþ mod 11.1

12. I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

111111111M11!1e1111111

Ondememingsnr : 0463.078.493

Van Koophandel Animpen, fpee

D'() 01 APR. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : L.TAVERNIER

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Antwerpsesteenweg 100

2840 Rumst

, Onderwerp akte :Uitdrukking kapitaal in euro Kapitaalverhoging - Goedkeuring nieuwe statuten

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Ilse Janssens te Kontich op negentien maart tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L. TAVERNIER", gevestigd te 2840 Rumst, Antwerpsesteenweg 100,, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0463.078.493 en onderworpen aan de Belasting op de Toegevoegde Waarde onder nummer 463.078.493, met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen:

Uitdrukking kapitaal in euro

Aangezien het maatschappelijk kapitaal in de statuten nog vermeld staat in Belgische frank, hetzij zevenhonderd vijftigduizend frank, beslist de vergadering het kapitaal uit te drukken in euro. Het kapitaal bedraagt tegen de geldende conversievoet achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01).

Kennisneming van de beslissing tot uitkering van belaste reserves met het oog op de inbreng in kapitaal overeenkomstig artikel 637 W1B92,

De vergadering neemt kennis van de beslissing die door de algemene vergadering werd genomen om over te gaan tot de uitkering van reeds op eenendertig maart tweeduizend dertien bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van tien procent (10%) roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien (artikel 537 WIB92) en dit met het oog op de onmiddellijke aanwending van de aldus verworven dividenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Het bedrag van de uitkering werd bepaald op driehonderdduizend euro (E 300.000).

Ingevolge voormelde beslissing werd een netto-dividend toegekend van in totaal tweehonderd zeventigduizend euro (E 270.000).

Dm te voldoen aan de vereisten van artikel 537 WIB92 beslist de vergadering het aldus uitgekeerde nettodividend onmiddellijk aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van : een inbreng in nature.

Verslag zaakvoerder en bedrijfsrevisor.

Eenparig ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen door de zaakvoerder en,. door mevrouw Wendy Saman, bedrijfsrevisor, over de voorgenomen inbreng in natura, over de toegepaste . methode van waardering, de waarde der aandelen, en welke werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt, daar de aanwezige vennoot erkent een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van voormelde verslagen zal samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd ter griffie.

Het verslag van de mevrouw Wendy Sarnen, bedriffsrevisor, besluit ais volgt:

"VI. BESLUIT

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle van een inbreng in nature, verklaren wij, Aelvoet & Partners Bedrijfsrevisoren, hier vertegenwoordigd door Wendy Saman dat:

-De intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA L. TAVERNIER, middels een inbreng in nature van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van 300.000 EURO onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van ' Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal 270.000 EURO bedragen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordlgen

Verso : Naam en handtekening

mod 111



-Het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in nature;

-De beschrijving van de inbreng in nature, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-De voor de inbreng in nature door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 270.000 EURO, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

-Indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto-dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 2.087 nieuwe aandelen van de BVBA L. TAVERNIER, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 270.000 EURO worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

- 2.087 nieuwe aandelen aan de heer Luc Tavernier, voornoemd.

-Doce de inbreng in nature zat het kapitaal worden verhoogd met 270.000 EURO teneinde het te brengen van 18.592,01 EURO op 288.592,01 EURO.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Opgemaakt te Brussel, op 26 februari 2014

(getekend)

AELVOET & PARTNERS BVBA (B-0481)

Vertegenwoordigd door Wendy SAMAN

Bedrijfsrevisor (A-2061)"

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderd zeventigduizend euro (E 270.000) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijihonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) op tweehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 288.592,01) door uitgifte van tweeduizend zevenentachtig (2.087) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met een uitgifteprijs van honderd negenentwintig euro vierendertig cent (¬ 129,34) per aandeel, die honderd en vier euro vijfenvijftig cent (¬ 104,55) hoger ligt dan de huidige fractiewaarde van de aandelen, doch geheel overeenstemt met de boekwaarde van de oude aandelen.

De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen zal geheel bestemd worden naar de rekening 'Kapitaal'.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen genieten en deelnemen aan de vennootschapsresultaten vanaf één januari tweeduizend veertien.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door inbreng van het ingevolge de tweede beslissing toegekende netto-dividend, ingevolge de uitkering van reeds op eenendertig maart tweeduizend dertien: bestaande belaste reserves na inhouding van de heffing van tien procent (10%) roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien (artikel 537 WIB92).

Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat ze volledig werd volgestort door inbreng in nature zoals hierboven vermeld.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op tweehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 288.592,01) en is vertegenwoordigd door tweeduizend ' achthonderd zevenendertig (2.837) aandelen, zonder nominale waarde, met een breukwaarde van één/ tweeduizend achthonderd zevenendertigste (1/2.837ste) ieder.

Nieuwe statuten

Ten einde de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen, alsook aan de vigerende wetgeving, in het bijzonder aan het Wetboek van vennootschappen, beslist de vergadering de bestaande statuten te herwerken, te herschrijven en te hemummeren en de nieuwe tekst der statuten vast te stellen als vole

NAAM

De vennootschap is ais besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam L. TAVERNIER"

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2840 Rumst, Antwerpsesteenweg 100.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

-Het verstrekken van bedrijfsadvies op het vlak van management, financieel beheer, informaticatechnologie in de ruimste zin, alsmede het verlenen van elke mogelijke vorm van bijstand op dit domein.

-Het organiseren, begeleiden en adviseren van ondernemingen en private personen, met betrekking tot ' bedrijfsorganisatorische aangelegenheden, met inbegrip van de personeelszaken en aile daarmee rechtstreeks

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

rnort 11.1

" of onrechtstreeks verbonden handelingen, zoals de selectie en aanwerving van personeel, alsook de opleiding

ervan.

-De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de

" bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van aile onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van aile studies, het uitmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van aile adviezen in verband met bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde ais gebouwen; het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende en roerende goederen en van alle bedrijfsmateriaal; het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit ailes zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- of buitenland; het in leasing nemen of geven van aile onroerende en roerende goederen en van alle bedrijfsmateriaal; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden wanneer deze bouwrijp geworden zijn of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.,

Zij kan, zowel in België als in net buitenland alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks zelfs gedeeltelijk verband houden met haar doel en welke van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te bevorderen. Zij kan ondermeer elke samenwerkingsovereenkomst afsluiten die verenigbaar is met haar doel.

Zij kan bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, deelname, financiële tussenkomst of anders, belangen hebben in iedere bestaande of op te richten vennootschap of onderneming in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog of connex met het hare is of nuttig is ter verwezenlijking van haar maatschappelijk doel zoals het hierboven omschreven wordt.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd achtentachtigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 288.592,01). Het is verdeeld in tweeduizend achthonderd zevenendertig (2.837) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van

" één/tweeduizend achthonderd zevenendertigste (1/2.837ste) ieder.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet

bezoldigd, al dan niet vennoten.

INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar warden

bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand juni om zestien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere:

plaats in de oproeping meegedeeld.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

Voor uittreksel,

Tegelijk hiermede neergelegd

-een expeditie van de akte van statutenwijziging

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

NOTARIS ILSE JANSSENS

ore,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 31.07.2014 14368-0560-012
10/04/2013 : TU084661
07/09/2011 : TU084661
27/08/2010 : TU084661
09/09/2009 : TU084661
14/10/2008 : TU084661
30/08/2007 : TU084661
29/08/2006 : TU084661
02/08/2005 : TU084661
30/08/2004 : TU084661
12/09/2003 : TU084661
08/01/2003 : TU084661
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.06.2015, NGL 31.08.2015 15567-0488-012
21/07/2000 : TU084661
18/04/1998 : TU84661
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 30.08.2016 16543-0270-011

Coordonnées
TAVERNIER L.

Adresse
ANTWERPSESTENNWEG 100 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande