TAXI NICOLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAXI NICOLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.401.326

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.04.2014, NGL 02.05.2014 14107-0534-011
05/09/2014
ÿþ Hod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

27 An, 2G14

Griffie

1111111q111q11g1W111111

V bah

aa

Bel Star

Ondememingsnr : 0823401326 Benaming

(voluit) : TAXI NICOLE

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: JAGERSSTRAAT 11 BUS 1,2140 ANTWERPEN-BORGERHOUT (volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING NAAM  VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER(S) - AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de éénentwintigste augustus, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TAXI NICOLE", met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Jagersstraat 11 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0823.401.326 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging van de naam in "Gele Taxi".

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 2150 Borsbeek, Herentalsebaan 279.

DERDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingeval van opsplitsing van een aandeel tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker, als nagemeld in het vijfde besluit.

VIERDE BESLUIT:

* De vergadering bevestigt het ontslag als zaakvoerder van MEYSMANS Nicole, Jagersstraat 11 bus 1, 2140 Borgerhout, RR 470629 554 90, met terugwerkende kracht vanaf 30 juni 2014.

* De vergadering bevestigt de benoeming tot nieuwe zaakvoerders, van de heer PELLEGROMS, voornoemd, en mevrouw BALÂZS Inge An Corry, met terugwerkende kracht vanaf 30 juni 2014; hun mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

ë e

..> t A - in artikel 1: vervanging van "Taxi Nicole" door "Gele Taxi";

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

- in artikel 3 : vervanging van "2140 Antwerpen (Borgerhout), Jagersstraat 11 bus 1" door "2150 Borsbeek, Herentalsebaan 279";

- in artikel 7 : toevoeging na de derde alinea van volgende tekst:

"Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de vruchtgebruiker, en pas bij niet uitoefening door deze laatste aan de blote eigenaar.

Het bestuur zal daarom hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de blote eigenaar zal maar rekening worden gehouden in de mate dat de vruchtgebruiker geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de blote eigenaar wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aande-ilen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt:

- de intekenaar-blote eigenaar de aandelen in blote eigendom en dus belast met hetzelfde vruchtgebruik zonder vergoeding te betalen door de vruchtgebruiker;

- de intekenaar-vruchtgebruiker de aandelen in voile eigendom."

- nieuwe tekst van artikel 9:

"De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden noch overgaan wegens overlijden dan met schriftelijke toestemming van tenminste de helft van de vennoten ln het bezit van tenminste drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten verbonden aan de aandelen, waarvan de afstand of overgang is voorgesteld of medegedeeld.

Deze schriftelijke toestemming is eveneens vereist bij overdracht of overgang tussen vennoten, echtgenoten of bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn.

De vennoten genieten van een voorkooprecht tot overname van de over te dragen aandelen op basis van de prijs vastgesteld door de vorige jaarvergadering of, bij gebreke daaraan, voor de waarde vastgesteld door één of meerdere experts aangesteld op verzoek van de meest gerede partij door de betrokkenen zelf of, bij gebrek aan overeenkomst, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de zetel van de vennoot-ischap gevestigd is; waardevaststelling die imperatief zal gelden als basis voor de overname, zonder enige verhaalmogelijkheid.

Dit voorkooprecht zal kunnen uitgeoefend worden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van de andere vennoten, die geïnteresseerd zijn in de verwerving, bezit, tenzij onder hen éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen; de mededeling van het gebruikmaken van het voorkooprecht tot aankoop zal per aangetekende brief moeten worden gedaan respectievelijk aan de erfgenamen en de kandidaat afstanddoener binnen de drie maanden na de mededeling van het overlijden of na de vraag om toelating tot afstand aan derden.

De termijn van betaling is één jaar zonder dat rente verschuldigd is.

Gezegde mededeling van overlijden of vraag tot afstand aan derden moet per aangetekend schrijven geschieden, gericht aan de vennootschap waarin de volledige identiteit, beroep en woonplaats van de erfgenamen of voorgestelde overnemers worden opgegeven en het aantal betrokken aandelen en in voorkomend geval de prijs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gezegd voorkooprecht tot overname bestaat eveneens bij overdracht of overgang tussen vennoten, echtgenoten of bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de vruchtgebruiker, en pas bij niet uitoefening door deze laatste aan de blote eigenaar.

Het bestuur zal daarom hen beiden in kennis stellen van de overdracht of overgang en met de eventuele interesse van de blote eigenaar zal maar rekening warden gehouden in de mate dat de vruchtgebruiker geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de blote eigenaar wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele overname afhankelijk te maken van een minimum aantal aande-ilen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt:

- de overnemer-blote eigenaar de aandelen in blote eigendom en dus belast met hetzelfde vruchtgebruik zonder vergoeding te betalen door de vruchtgebruiker;

- de overnemer-vruchtgebruiker de aandelen in volle eigendom."

- nieuwe tekst van artikel 10:

"De effecten zijn onverdeelbaar; de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect.

In geval van overdracht door sterfgeval, of om welke andere reden ook en telkens een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

Wanneer een effect is opgesplitst in vruchtgebruik en blote eigendom, komen alle rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, toe aan de vruchtgebruhker, daaronder begrepen dus ook ondermeer het stemrecht op alle vergaderingen (jaarvergaderingen, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen) en dus ook het stemrecht ingeval van onder meer fusie of met fusie gelijkgestelde verrichting, splitsing, partiële splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid, ontbinding, kapitaalverhoging en kapitaalvermindering, overdracht en overgang van aandelen; inbegrepen het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging en bij overdracht of overgang van aandelen, tenzij in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken."

- in artikel 19 : schrapping van de voorlaatste alinea;

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan:

1) de bv onder de vorm van een CVBA "Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen" met ondernemingsnummer 0525.753.460, te 2950 Kapellen, Ertbrandstraat 224, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

2) de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO Consult" gevestigd te 2170 Merksem, Ringlaan 3311, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

teneinde inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in of van het register van

rechtspersonen van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en van B.T.W.-plichtigen.

-, ê i

..1

..

i Vpor-,,, behouden aan het Belgisch Staatsblad ,

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôôr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Cens, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste lez. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 22.07.2013 13325-0117-010
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 27.07.2012 12341-0359-011
17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 12.08.2011 11394-0044-010

Coordonnées
TAXI NICOLE

Adresse
JAGERSSTRAAT 11, BUS 1 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande