TD BEHEER

Société en commandite simple


Dénomination : TD BEHEER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 554.747.156

Publication

04/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IHI III II

*14129569*

bel et: Be Sta

il

II

Ondernerningsnr 05 5 4 " 7 4 7 1 5 6

Benarning

(voluit) : TD beheer

(verkort) :

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Karel Mirystraat 2 - 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een onderhands document opgemaakt op 10 juni 2014 blijkt ondermeer:

I. ONDERTEKENENDE PARTIJEN

1.De heer d'Hooghe Tom wonende te 2650 Edgem  Karel Mirystraat 2;

Hierna genoemd de "beherende vennoot" enerzijds en

de "stille vennoot" anderzijds.

Elk aandeel werd door zijn respectievelijke inschrijvers in specien volstort ten belope van zijn totaliteit, zodoende het bedrag van 1.000 E van nu af ter beschikking van de vennootschap is.

TITEL Il : STATUTEN

Artikel 1 Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap beeft met als naam "TD bebeer".

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2650 Edegem  Karel Mirystraat 2.

Het bestuursorgaan kan de zetel binnen het Vlaamse Gewest en het Brussels Gewest verplaatsen en waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Artikel 3 Doel

Het doel van de vennootschap is:

1.Alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen en in diverse sectoren, omvattende onder meer maar niet uitsluitend: adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2.Flolding activiteiten, omvattende onder meer:

Op de laatste bl. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen ln België of in het buitenland zonder onderscheid;

- het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

- aile financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heelt en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

3.1-let uitbaten en inrichten van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden, al dan niet met alcoholhoudende en sterke dranken, waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast food-zaken, cafés, bars, dancings, nachtclubs en tavernen, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord.

4.Het organiseren van allerhande feesten, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden: het ter beschikking stellen van allerhande ruimten: catering, uitzendkoks en het verzorgen van feesten en recepties, aile traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren. De in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in aire voedingswaren en dranken, zowel alcoholische ais andere.

5.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; elle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6.1-Iet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zcals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

7.1-let toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zioh ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten.

8.De inrichting en uitbating van alle soorten horecabedrijven, zoals café, taverne, snackbar, tearoom, ijssalon, restaurant, bar, traiteur, aannemer van feesten, dancing, zonder dat deze opsomming beperkend is, alsmede de import, export, aankoop, verkoop, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren, dranken en alcoholische dranken.

9.De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in het kader van dit doel, behoudens deze wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 5 Kapitaal  Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Artikel 12 Aansprakelijkheid beherende en stille vennoten

Elke beherende vennoot is onbeperkt hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft een enkele vennoot getekend, mits dit namens de vennootschap geschied is.

De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij beloofd heeft in de vennootschap te zullen inbrengen.

Artikel 13 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 14 Bevoegdheden

Het bestuur heeft de meest uitgebreide machten om in aile omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen ie verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

k " behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwen5elijk aan of door derden.

Artikel 15 Vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist, Artikel 17 Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede dinsdag van juni om 20 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eraan volgende werkdag, zelfde uur.

Artikel 20 Meerderheden Bevoegdheden

Aile beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van aile vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

De algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid van stemmen over:

 het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

 de goedkeuring van de jaarrekening;

 elle verwervingen en vervreemdingen van onroerende goederen door de vennootschap;

 het aangaan van leningen en borgstellingen door de vennootschap.

Artikel 22 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder kalenderjaar. Op het einde van ieder boekjaar zal het bestuur de inventaris opmaken en op de jaarvergadering desgevallend het jaarverslag en de jaarrekeningen aan de goedkeuring van de vennoten onderwerpen.

Artikel 23 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de af-schrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen. Zij wordt verdeeld evenredig het aandelenbezit. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 24 Ontbinding  Vereffening

De vennootschap kan vervroegd ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering beraadslagend en besluitend zoals voor een statutenwijziging behoudens andersluidende wettelijke bepalingen.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, regelt de algemene vergadering, op voorstel van het bestuursorgaan de wijze van vereffening.

Behoudens in geval van ontbinding en vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184, §5, van het Wetboek van Vennootschappen, zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Hun benoeming moet ter bevestiging aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd; zij zullen evenwel slechts als actieve vereffenaar in functie treden nadat hun mandaat als vereffenaar werd bevestigd door de voorzitter van de bevoegde rechtbank overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Tenzij bij hun aanstelling anders wordt bepaald, beschikken de vereffenaars over de meeste uitgebreide machten als voorzien in artikel '186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en mogen zij aile in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde handelingen stellen zonder de voorafgaande toelating van de algemene vergadering te moeten vragen in de gevallen zulks vereist is.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden worden rechtsgeldig ondertekend door iedere vereffenaar. De vereffenaars mogen lasthebbers aanstellen en hen bijzondere en in tijd beperkte machten voor bepaalde verrichtingen toekennen.

Alle stukken uitgaande van de vennootschap in vereffening vermeiden dat zij in vereffening is.

De algemene vergadering blijft bevoegd om gedurende de vereffening de statuten van de vennootschap, met uitzondering van de naam, te wijzigen. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschat na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

I

TITEL Ill OVERGANGSBEPALINGEN

1.1-let eerste boekjaar gaat in vanaf heden en zal afgesloten worden op 31 december 2015.

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

3.De oprichters, vertegenwoordigd als gezegd, stellen aan als niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer d'Hooghe Tom, voornoemd, die, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart de opdracht te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

4.Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen ter zake, wordt beslist thans geen commissaris te benoemen.

5.De oprichters verklaren dat de vennootschap met ingang van 1 juni 2014 alle verbintenissen die overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen tot op heden door hen werden aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting, bekrachtigt en overneemt en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt onder de opschortende voorwaarde van neeriegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

6.Tot bijzondere volmachtdragers voor het vervullen van de formaliteiten bij de kruispuntbank ondernemingen en de BTW worden aangesteld:

-de burgerlijke vennootschap onder de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Fierens & Anthonissen", met zetel te 2950 Kapellen Ertbrandstraat 224, en haar

aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

-de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT', met zetel te 2170 Merksem - Ringlaan 33/1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers.

d'Hooghe Tom Zaakvoerder

e ott

behouden aan het Belgisch Bteatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TD BEHEER

Adresse
KAREL MIRYSTRAAT 2 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande