TEAMWORK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEAMWORK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.711.832

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 20.05.2014 14131-0318-015
29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 23.05.2013 13127-0581-016
04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 30.05.2012 12136-0109-017
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 30.05.2011 11139-0545-017
05/01/2011
ÿþ Mod2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeevieIerid ter gree WIti de

teddleWk KeIiEpite7del te ketwerpeft

op 2 7 6Et.. Lia

De Griffier, Griffie

111

*11001773*



Ondernemingsnr : 0445.711.832.

Benaming

(volut) : Teamwork

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wipstraat 12, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : omzetting naar besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

: 29, rue Lavoisier Frankrijk, vennoot / aandeelhouder;

de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze ven-nootschap Teamwork, gevestigd te 2018 Antwerpen, Wipstraat 12,

met ondememingsnummer 0445.711.832 en ingeschreven in het rechtsperso-nenregister te Antwerpen. Er werden volgende beslissingen genomen:

- Verslagen met betrekking tot de omzetting

In het verslag van de raad van bestuur van 19 november laatst, stelt deze voor om de vennootschap om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

In toepassing van 778 van het Wetboek van vennootschappen is bij dit verslag een staat van activa en; passiva gevoegd, afgesloten op 19 november 2010, waar-over de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid Adfisco accoun-tants, vertegenwoordigd door de zaakvoerder, de heer Deleau, accountant,; verslag heeft uitgebracht in zijn verslag van 6 december 2010.

Het besluit van het verslag van de accountant luidt als volgt:

"De staat van activa en passiva van de NV TEAMWORK, met zetel te Wipstraat 12 te 2018 Antwerpen, per: 19 november 2010, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de omzetting wordt. i doorgevoerd, geeft naar mijn oor-deel volledig, getrouw en juist de financiële positie van de vennootschap weer: op die datum.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzet-ting van een vennootschap is gebleken dat geen enkele overwaardering van het netto-actief is vastgesteld.

Het netto-acitef volgens de staat afgesloten per 19 november 2010 bedraagt 18.230,50 euro en is minder dan het maatschappelijk kapitaal van 62.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Het eigen vermogen van de vennootschap, bevattende het maatschappelijk ka-pitaal, de reserves en het overgedragen resultaat, is kleiner dan het minimum kapi-taal van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid, dat 18.600,00 EUR bedraagt. Wij verwijzen de aandeelhouders naar artikel 633 van de; vennoot-schapswetgeving, naar artikel 38 van de huidige statuten en naar artikel 26 van het concept van: nieuwe statuten na de omvorming.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht. Er zijn geen andere inlichtingen die we ter voorlichting van de vennoten of derden onont-beerlijk achten in het kader van de omzettingsverrichting."

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 777-778 van het wetboek vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.'.

Deze verslagen worden aan de vergadering voorgelegd.

- Omzetting van de vennootschap

Met behoud van de rechtspersoonlijkheid wordt de vennootschap omgevormd in een besloten vennootschap. met beperkte aansprakelijkheid.

De omzetting geschiedt in toepassing van de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van: vennootschappen. Haar rechtspersoonlijkheid blijft onveranderd voortbestaan in de nieuwe vorm. In toepassing: van artikel 210 §1, 3° van het Wet-boek der inkomstenbelastingen 1992, wordt het vermogen van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Erik VAN TRICHT, geassocieerde notaris te Merksem, stad: Antwerpen op zes december tweeduizend en tien "Geregistreerd zes bladen drie renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 15 dec. 2010. Boek 5/270 blad 31 vak 18. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25) De Eerstaanwezend Inspecteur a.i. (Getekend) L.Van Hummelen", dat door:

- de heer HUYBRECHTS Patrick Lucien Joanna Chantal, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Strijdhoflaan 38, vennoot / aandeelhouder;

- mevrouw HUYBRECHTS Chantal Mireille Pascale Nini Yannick Edouard, wanende te 59130 Lambersart,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

vennootschap derhalve fiscaal geacht niet te zijn verdeeld. In toepassing van artikel 121 van het wetboek der

registratierechten wordt deze omzetting vrijgesteld van de registratie-rechten.

De omzetting geschiedt op basis van de activa en passiva, de afschrijvingen, waardeverminderingen en

waardevermeerderingen en de volledige boekhouding van de vennootschap.

leder aandeelhouder zal voor één aandeel in de naamloze vennootschap één aandeel op naam bekomen in

de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid.

De heer HUYBRECHTS, voomoem, wordt gelast met de uitvoering van deze omruiling.

- Statuten van de omgezette vennootschap

de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden vastgesteld als volgt:

- De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een be-sloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. De naam is Teamwork.

- De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen Wipstraat 12

- De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

-de organisatie van boekhouddiensten en raadgeving daaromtrent.

-Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekin-gen, geschikt voor het opmaken van

de rekeningen;

-Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm.

-Het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belasting-plichtigen in aile

belastingaangelegenheden.

-Juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de op-richting en vereffening van vennootschappen.

-De vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen ne-men in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

-De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennoot-schappen

-De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

- De duur van de vennootschap is onbepaald.

- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro. Het is vol-ledig geplaatst. Het is verdeeld in tweeduizend vijfhonderd gelijke aandelen met stemrecht, die elke een/tweeduizend vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoor-digen.

- Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van mei om twaalf uur en als dit een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werk-dag, onder meer met het oog op de goedkeuring van de jaarrekening en/of jaarver-slag.

- Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, met individuele bevoegdheid, allen lid van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten (B1BF).

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de ven-nootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaak-voerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschaps-doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, één of meer last-hebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Een zaakvoerder kan één of meer lasthebbers aanstellen die de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechts-handelingen.

Heeft een zaakvoerder bij een verrichting rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met de vennootschap, dan mag hij deze niet doen. De verrichting wordt gedaan door een ander zaakvoerder.

Bestuurt één zaakvoerder de vennootschap, moeten de vennoten ingelicht worden en mag de verrichting slechts gedaan worden door een lasthebber ad hoc.

Bestuurt een college van zaakvoerders de vennootschap, moet het college over de tegenstrijdigheid ingelicht worden en zal zijn verklaring, alsook de rechtvaardi-gingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten opgenomen worden in de notulen van het college dat het besluit neemt.

In de eenhoofdige vennootschap zal de enige vennoot die tevens zaakvoerder is, in geval van tegenstrijdig belang, de handelingen wel mogen stellen, doch zal hij hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarreke-ning wordt neergelegd.

- De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelma-tigheid, ten aanzien van het

wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt

opgedragen aan een of meer commissarissen.

Dit is niet noodzakelijk voor kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 van het wetboek van

vennootschappen.

Voor al de niet geregelde punten is het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

- Ontslag bestuurders: te weten Huybrechts Patrick en Huybrechts Chantal, beiden voornoemd.

De bestuurders van de naamloze vennootschap zijn benoemd bij de oprichting van de vennootschap. Hun

mandaat was dus reeds verstreken. Zij zijn echter in functie gebleven omdat er niet in hun vervanging was

voorzien.

Hun ontslag door de omzetting van de vennootschap, wordt bevestigd.

- Kwijting over het gevoerde bestuur

Ingevolge de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid van de boekhou-ding van de vennootschap

door de vennoten, verklaren zij voldoende inzicht te heb-ben in het gevoerde bestuur en met kennis van zaken

kwijting te kunnen verlenen.

De bestuurders verkrijgen kwijting over het gevoerde bestuur en er wordt af-stand gedaan van het recht om

hen aansprakelijk te stellen voor eventuele fouten die tussen de goedkeuring van de laatste jaarrekening en

vandaag zouden zijn be-gaan.

- Benoeming van zaakvoerder

Mevrouw HUYBRECHTS Chantal, voornoemd, wordt voor onbepaalde tijd be-noemd tot zaakvoerder van de

vennootschap. Haar ambt zal bezoldigd zijn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift buitengewone algemene vergadering dd. 6 december 2010 met be-kendmakingen en

gecoördineerde statuten

- verslag inzake de omzetting van de nv naar bvba, met staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behoudeh aan het Belgisch Staatsblad

31/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 25.05.2010 10129-0327-016
22/06/2009 : AN290304
24/06/2008 : AN290304
19/06/2007 : AN290304
06/10/2006 : AN290304
19/07/2006 : AN290304
29/06/2005 : AN290304
02/07/2004 : AN290304
27/06/2003 : AN290304
15/06/2000 : AN290304
01/07/1999 : AN290304
15/04/1995 : SN50277
01/01/1995 : SN50277
08/12/1994 : SN50277
04/12/1991 : SNA5495

Coordonnées
TEAMWORK

Adresse
WIPSTRAAT 12 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande