TECH DATA MOBILE BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TECH DATA MOBILE BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.395.938

Publication

20/05/2014
ÿþ Mot! Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 8 MEI 2014

afdelinearpen



*14101 66*

~

Ondernemingsnr ; 0472.395.938

Benaming

(voluit) : TECH DATA MOBILE BELGIUM

(verkort} :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PLANTIN EN MORETUSLEI 220, 2018 ANTWERPEN, BELGIË (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 693 EN VOLGENDE VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Neerlegging van het fusievoorstel d.d. 7 mei 2014 betreffende een fusie door overneming overeenkomstig' het artikel 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen tussen Tech Data BVBA ais overnemende', vennootschap en Tech Data Mobile Belgium BVBA als overgenomen vennootschap.

Uittreksel van het Fusievoorstel d.d. 7 mei 20'14:

OVERWEGENDE DAT

(A)De bestuursorganen van Tech Data BVBA en Tech Data Mobile Belgium BVBA het initiatief hebben' genomen voor een fusie door overneming overeenkomstig artikel 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen (hierna genoemd IN. venn.");

(B)De fusie kadert in de reorganisatie van de Tech Data groep waartoe beide vennootschappen behoren;

(C)De bestuursorganen van Tech Data BVBA en Tech Data Mobile Belgium BVBA er zich wederzijds toe: verbinden om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de vooropgestelde fusie door overneming;

(D)Tech Data BVBA en Tech Data Mobile Belgium BVBA in hetgeen volgt het fusievoorstel voor een fusie' door overneming uiteenzetten die zal worden onderworpen aan de goedkeuring door de buitengewone; algemene vergadering van de respectievelijke vennootschappen (hierna genoemd het "Fusievoorstel").

LINLEIDENDE BEPALINGEN

De bestuursorganen van de hierna vernielde vennootschappen hebben het initiatief genomen om overeenkomstig artikel 699 W. vena, aan hun respectievelijke algemene vergadering het Fusievoorstel voor te leggen met het oog op een fusie door overneming overeenkomstig artikel 693 en volgende W. venn. tussen:

-TECH DATA BVBA, met maatschappelijke zetel te Assesteenweg 117/1, 1740 Temat, België, met, ondernemingsnummer BTW BE 0438.282.424, ais overnemende vennootschap (hierna genoemd de, "Overnemende Vennootschap"); en

-TECH DATA MOBILE BELGIUM BVBA, met maatschappelijke zetel te Plantin en Moretuslei 220, 2018 Antwerpen, België, met ondernemingsnummer BTW BE 0472,395.938, als overgenomen vennootschap (hierna: genoemd de "Overgenomen Vennootschap").

De Overnemende en de Overgenomen Vennootschap worden hierna samen de "Fuserende; Vennootschappen" genoemd.

De Overnemende Vennootschap werd opgericht onder de benaming "Computer 2000" bij akte verleden voor, notaris Michel Gernaij te Sint-Joost-ten-Node op 15 september 1989, bekendgemaakt in de bijlagen bij het.

Belgisch Staatsblad van 12 oktober 1989 onder nummer 891012-100, en haar statuten we rden voor een laatste_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Denis Deckers te Brussel op 31 januari 2005, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 februari 2005 onder nummer 2005-02-25/0031881.

Op datum van dit voorstel bedraagt haar maatschappelijk kapitaal EUR 13.930.565,40 vertegenwoordigd door 243.213 aandelen op naam zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

De Overnemende Vennootschap wordt bestuurd door:

-De heer Philippe De Bruycker, zaakvoerder;

-Mevrouw Els Demeester, zaakvoerder;

-De heer Patrick Steenssens, zaakvoerder; en

-De heer Marco Preda, zaakvoerder.

De Overgenomen Vennootschap werd opgericht onder de benaming "A.V.C. Mobility Belgium" bij akte verleden voor notaris Gérard lndekeu te Brussel op 11 juni 2000, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 juli 2000 onder nummer 20000726-154, en haar statuten werden voor een laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Alexis Lemmerling te Brussel op 28 september 2012, bekendgemaakt ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 november 2012 onder nummer 2012-11-09/0182808.

Op datum van dit voorstel bedraagt haar maatschappelijk kapitaal EUR 2.562.500,00 vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

De Overgenomen Vennootschap wordt bestuurd door:

-De heer Philippe De Bruycker, zaakvoerder,

-De heer Huibrecht Willem Lamers, zaakvoerder; en

-RAC BVBA, vertegenwoordigd door de heer Ronald Albers, zaakvoerder.

11.TRANSACTIE

De bestuursorganen van de Fuserende Vennootschappen wensen voor deze fusie door overneming de procedure zoals bepaald in de artikelen 671 juncto 693 en volgende W. venn, toe te passen en verklaren in het bijzonder kennis te hebben genomen van de volgende wettelijke bepalingen:

(i)De wettelijke bepaling dat de fusie van rechtswege en gelijktijdig als rechtsgevolg heeft dat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, zowel rechten als verplichtingen, overgaat op de Overnemende Vennootschap (artikel 682, 3° W. venn.); en

(ii)De wettelijke verplichting die rust op de Fuserende Vennootschappen om het Fusievoorstel uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen en bekend te maken bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 W. venn. of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 W. venn., die een hyperlink bevat naar de website van de Fuserende Vennootschappen. (artikel 693, laatste lid W. venn.).

111.VOORWAARDEN VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING

1.ldentificatie van de Fuserende Vennootschappen

(i)Overnemende Vennootschap

" Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Naam Tech Data

" Maatschappelijk doel overeenkomstig artikel 3 van de statuten:

"De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland:

Het ontwikkelen, creëren, huren, verhuren en verhandelen van computerproducten en andere elektronische of aanverwante producten.

Het inrichten, organiseren, geven en begeleiden van privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene beroeps- of technische vorming, het organiseren van conferenties, seminaries en colloquia.

Diensten te verlenen in automatiseringsprojecten, adviesverlening, invullen van opdrachten in naam van derden, studiewerk en projectleiding, detachering in commerciële en technische functies, integrator van automatiseringsprojecten en alle werkzaamheden die er toe kunnen leiden een automatiseringsproject tot een goed einde te brengen, zoals het aanbrengen van de gepaste specialisten in het kader van een project.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk,

n

t+' i.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of van aard zijn haar activiteiten op gelijk welke manier te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle al dan niet verbonden vennootschappen en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere ondernemingen of vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken."

" Zetel: Assesteenweg 117/1, 1740 Ternat, België

(ii)Overgenomen Vennootschap

" Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Naam: Tech Data Mobile Belgium

" Maatschappelijk doel overeenkomstig artikel 3 van de statuten:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam, in naam van derden, voor gemeenschappelijke rekening met derden, de handel onder al zijn vormen en meer bepaald de import, de export, de aankoop en de verkoop, de vertegenwoordiging, de fabricatie, het transport, de advisering omtrent het gebruik en de implementering van alle goederen en producten en onder meer telecommunicatie-apparatuur, datacommunicatie-apparatuur en de bijhorende onderdelen en accessoires.

Onder advisering wordt eveneens begrepen de organisatie van seminaries, cursussen, trainingen en het verlenen van logistieke diensten.

De vennootschap heeft eveneens voor doel,

1. De Investering, de inschrijving, de vaste overname, de belegging, de verkoop, de aankoop en het verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, kredieten, munten en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse vennootschappen, of deze nu al dan niet een (semi)-publiek juridisch statuut hebben.

2. Het beheer van de investeringen en de deelnemingen in dochtervennootschappen, de uitoefening van beheersfuncties, het verschaffen van adviezen, management en andere diensten gelijkaardig aan de activiteiten van de vennootschap. Deze diensten kunnen geleverd worden op contractuele of statutaire basis en in de hoedanigheid van externe adviseur of van orgaan.

3. De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de verwezenlijking van onroerende goederen, het verwerven en de overdracht van opties of andere onroerende rechten.

4, Leningen en voorschotten toestaan onder gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan alle verbonden vennootschappen of aan die vennootschappen waarin zij een deelneming bezit, evenals alle verbintenissen van diezelfde vennootschappen garanderen.

Zij kan alle bestuursmandaten in alle vennootschappen en verenigingen aanvaarden en zich borg stellen.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die haar bedrijf op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze uitbreiden of bevorderen. Zij kan alle roerende of onroerende goederen verwerven, zelfs indien deze geen enkel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan op alle mogelijke manieren een belang stellen in alle zaken, bedrijven of vennootschappen met een identiek, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel, of die de ontwikkeling van haar bedrijf zouden begunstigen, haar grondstoffen zouden verschaffen, de afzet van haar producten zouden vergemakkelijken of die voor haar een bron of een afzet van haar producten zouden vergemakkelijken of die voor haar een bron of een afzetmarkt uitmaken.

Het maatschappelijk doel valt niet onder de bepalingen van het koninklijk besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig en de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Het maatschappelijk doel kan worden uitgebreid of beperkt door een statutenwijziging onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen."

" Zetel: Plantin en Moretuslei 220, 2018 Antwerpen, België

2.Uitgifte van aandelen  ruilverhouding

De Overnemende Vennootschap heeft geen aandelen van de Overgenomen Vennootschap in bezit. De waarde van 1 aandeel in de Overgenomen Vennootschap wordt bepaald op basis van het eigen vermogen van de Overgenomen Vennootschap per 31 januari 2014. De waarde van 1 aandeel in de Ovememende Vennootschap wordt bepaald op basis van het eigen vermogen van de Overnemende Vennootschap per 31 januari 2014. Aldus komen de bestuursorganen van de Fuserende Vennootschappen tot een waardering van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

EUR 6.666,58 voor 1 aandeel van de Overgenomen Vennootschap en EUR 146,34 voor 1 aandeel in de Overnemende Vennootschap, op het moment van de vooropgestelde fusie.

Eén aandeel in de Overgenomen Vennootschap geeft derhalve recht op 45,55 aandelen in de Overnemende Vennootschap.

Op het ogenblik van de fusie bedraagt het totaal aantal uitgegeven aandelen in de Overgenomen Vennootschap 1.000 aandelen.

Tech Data Nederland B.V., een vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Tolnasingel 2, 2411 PV, Bodegraven, Nederland, is de enige vennoot van de Overgenomen Vennootschap op het ogenblik van de vooropgestelde fusie (hierna genoemd `Tech Data Nederland B.V.").

Als vergoeding voor de inbreng van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap, zat de Overnemende Vennootschap op het ogenblik van de fusie derhalve 45.555 nieuwe aandelen uitgeven en uitreiken aan Tech Data Nederland B.V. De 45.555 nieuw uitgegeven aandelen in de Overnemende Vennootschap als vergoeding voor de inbreng van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap zijn van dezelfde aard en zullen, vanaf de uitgifte, dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen in de Overnemende Vennootschap.

Er zal geen opleg in geld aangerekend of toegekend worden.

3.De wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt

De 45.555 nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap, die aan de enige vennoot van de Overgenomen Vennootschap worden toegekend in ruil voor de fusie door overneming, zullen op naam zijn en zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten hebben als de thans bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap.

De zaakvoerders van de Overnemende Vennootschap of hun lasthebbers, Bart Bellen, Evy Claeyé of enig ander advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem, België), zullen onmiddellijk na de fusie door overneming in het aandelenregister van Tech Data BVBA de volgende gegevens vermelden:

-de identiteit van de vennoot van de Overgenomen Vennootschap;

-het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan de vennoot van de Overgenomen

Vennootschap toekomt; en

-de datum van het besluit tot de fusie door overneming.

De inschrijvingen worden door de vennoot of haar respectieve gevolmachtigde ondertekend. 4.Datum van deelname in het resultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De nieuw uitgegeven aandelen zullen een zelfde recht geven op deelname in de winst als de thans bestaande aandelen vanaf 1 februari 2014. Zij zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten genieten als de bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap.

Er zal geen bijzondere regeling zijn betreffende dit recht.

5.Boekhoudkundige datum en fiscale gevolgen van de fusie door overneming

Alle verrichtingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap zullen vanaf 1 februari 2014 vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

6.Rechten die de Ovememende Vennootschap toekent aan de houders van aandelen met bijzondere rechten van de Overgenomen Vennootschap

Deze bepaling is hier niet van toepassing, aangezien er geen vennoten zijn in de Overgenomen Vennootschap die bijzondere rechten hebben noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen. De 45.555 nieuwe aandelen die worden uitgegeven door de Overnemende Vennootschap naar aanleiding van de fusie door overneming, zullen aldus dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap.

7.Bezoldiging van commissarissen, bedrijfsrevisoren of de externe accountants en de met hen verbonden personen voor de opstelling van het controleverslag overeenkomstig artikel 695 W. venn.

~1 Y

Voorbehouden aar het Belgisch Staatsblad

Deze bepaling is hier niet van toepassing. Alle vennoten van de Fuserende Vennootschappen zullen overeenkomstig artikel 695, §1, 2% laatste lid W. venn. verzaken aan de verplichting tot opmaak van een controleverslag overeenkomstig artikel 695, §1 W. venn.

8.Bijzondere voordelen aan de leden van de bestuursorganen van de Fuserende Vennootschappen

Aan de leden van de bestuursorganen van beide Fuserende Vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

IV,BIJKOMENDE VERMELDINGEN

1.Buitengewone algemene vergadering

Het Fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de Fuserende Vennootschappen, te houden op 23 juni 2014 of op elke andere datum die de bestuursorganen van de Fuserende Vennootschappen zouden vaststellen.

2.Neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel en Antwerpen

Het Fusievoorstel zal overeenkomstig artikel 693, laatste lid W. venn. tijdig in het vennootschapsdossier van de Fuserende Vennootschappen worden neergelegd.

De bestuursorganen van de Fuserende Vennootschappen verlenen volmacht aan elke van hun zaakvoerders, alsook aan Bart Bellen, Evy Claeyé of enig andere advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem, België), om, gezamenlijk of elk individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, in naam en voor rekening van de Fuserende Vennootschappen (i) alle verrichtingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn met het oog op de ondertekening van het Fusievoorstel en de neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) dit voorstel bekend te laten maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en om, (iii) in naam en voor rekening van de Fuserende Vennootschappen, alle andere formaliteiten te verrichten die nodig zijn of zouden kunnen zijn met betrekking tot dit voorstel.

Bart Bellen

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hierbij neergelegd: Fusievoorstel d.d. 7 mei 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de persoto)n[enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.01.2013, GGK 15.05.2013, NGL 03.07.2014 14261-0247-032
07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.01.2014, GGK 06.05.2014, NGL 03.07.2014 14261-0249-033
18/07/2014
ÿþ mod 11.1

r----n\ ---------,,, --,,,, .-5,

(

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111R111111j1111111/111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

9 JULI 2014

Griffie

Ondememingsnr : 0472.395.938

Benaming (voluit) : Tech Data Mobile Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Plantin en Moretuslei 220

2018 ANTWERPEN

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR TECH DATA - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drieëntwintig juni tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tech Data Mobile Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 220, hierna "de Vennootschap" of "de Overgenomen Vennootschap",

volgende beslissingen genomen heeft:

1" Na kennisname van de documenten en verslagen voorgeschreven door de artikelen 693, 694 en 695 van het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 7 mei 2014 door de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tech Data Mobile Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 220, "de Overgenomen Vennootschap" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tech Data", waarvan de zetel gevestigd is te 1740 Ternat, Assesteenweg 117/1, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 693, in fine van het Wetboek var vennootschappen.

2* Qoedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "Tech Data", de Overgenomen Vennootschap "Tech Data Mobile Belgium" bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

ymoedinq - Toekenning van nieuwe aandelen - Ruilverhouding

Aan de enige vennoot van de Overgenomen Vennootschap, zijnde de besloten vennootschap naar Nederlands recht Tech Data Nederland met zetel te Tolnasingel 2, 2411PV Bodegraven (Nederland) werden 45.555 volgestorte nieuw uit te geven aandelen op naam van de Overnemende Vennootschap uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding werd toegepast: " I aandeel van de Overgenomen Vennootschap geeft recht op 45,55 aandelen in de Ovememende Vennootschap.

Er zal geen opleg in geld aangerekend of toegekend worden.

Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

Flet recht van de nieuwe aandelen om deel te nemen in de resultaten van de Overnemende Vennootschap zal een aanvang nemen vanaf op één 1 februari 2014.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap.

Er is geen bijzondere regeling betreffende dit recht.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennoots ...Ltridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum

veertien.

3° bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Bart Bellen of mevrouw Evy Claeyé of enig ander advocaat, van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem, België, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de

Op de laatste blz. van uÏkB vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 februari 2014 boekhoudkundig en chap.

van drieëntwintig juni tweeduizend

gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORIWG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Dit uittreksel werd afgeleverd vee registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten..

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

+r"

a " ' «1:

a -

"

Voor-

beeouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2014
ÿþ Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

*14140907*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 JULI 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernerningsnr : 0472.395.938

Benaming

(voluit) : Tech Data Mobile Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Plantin en Maretuslei 220, 2018 Antwerpen, België.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering d.d. 15 mei 2013:

De Vergadering stelt vast dat het mandaat van de commissaris een einde neemt onmiddelijk na deze algemene vergadering van aandeelhouders. De Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om Ernst &' Young Befrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, en kantoor houdende te 9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door de heer Paul Eelen, bedrijfsrevisor, tel herbenoemen als commissaris van de Vennootschap. Het controlemandaat zal zich uitstrekken over de' boekjaren afgesloten op 31 januari 2014, 2015 en 2016. Het mandaat eindigt op de algemene vergadering te houden in 2016.

Evy Claeyé,

Gevolmachtigde krachtens een volmacht d.d. 22 mei 2014, tegelijk hierbij neergelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : ('faam en hoedanigheid van de' instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 15.05.2013, NGL 22.11.2013 13669-0317-029
09/11/2012
ÿþmod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1istrrgeifagd ier griffa ma tkr 1lerhi&aiak Vau Koophandel f0 A:31wLTjëell, op

Griffie 2 g d~S. ~afi2

1

111§3111

Ondernemingsnr : 0472.395.938 Benaming (voluit) : M.C.C. BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Plantin en Moretuslei 220

2018 ANTWERPEN

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING IN "Tech Data Mobile Belgium" - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig september tweeduizend en twaalf, door Meester;; Alexis LEMMERLING, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,' Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474,073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende: registratiemelding draagt

« Geregistreerd twee bladen zonder renvooien op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 15 oktober`;' 2012. Boek 71 blad 85 vak 14. Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ) (getekend) MARCHAL D, u

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "M.C.C. BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 2018 Antwerpen, Plantin en; Moretuslei, 220,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van de maatschappelijke benaming in "Tech Data Mobile Belgium" met ingang van:, achtentwintig september tweeduizend en twaalf.

Derhalve luidt artikel 1 van de statuten als volgt :

"De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij wordt "Tech Data Mobile Belgium" genoemd."

2° Bijzondere volmacht werd verleend aan Contrast, die te dien einde woonstkeuze doen te 1930 Zaventem, Minervastraat, 5, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de, inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de.

gecoördineerde tekst van de statuten).

Alexis LEMMERLING

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12160949*

iki;teaied kr Orale dè RechPhnnk Koophandel te ArntwerpQ;<i, op

Griffie 1 B SEP. 2012

Ondernerningsnr : 0472.395.938

Benaming

(voluit) : M.C.C. Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Plantin en Moretuslei 220, 2018 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisname ontslag zaakvoerder - benoeming zaakvoerder

De enige vennoot heeft op 17 augustus 2012 volgende eenparige schriftelijke besluiten genomen: 1.Kennisname van het ontslag van de heer Wim Pols als zaakvoerder van de Vennootschap

De vennoot neemt kennis van het ontslag van de heer Wim Pols per 1 mei 2012 als zaakvoerder van de' Vennootschap en verleent hem kwijting voor het door hem gevoerde beleid.

2.Benoeming van de heer Philippe De Bruycker als zaakvoerder van de Vennootschap

De vennoot besluit om de heer Philippe De Bruycker vanaf 1 mei 2012 te benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap voor onbepaalde duur. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

3.Volmacht - formaliteiten

De vennoot besluit om een volmacht te verlenen aan Bart Bellen of enige andere advocaat van het advocatenkantoor contrast, Minervastraat 5, 1930 Zaventem, gezamenlijk of afzonderlijk handelend, en met recht van indeplaatsstelling om in naam van de Vennootschap (i) deze besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te publiceren en (ii) het dossier bij de KBO aan te passen.

Voor eensluidend verklaard,

Bart Bellen

Volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.01.2012, GGK 16.05.2012, NGL 07.06.2012 12153-0139-031
11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.01.2011, GGK 28.07.2011, NGL 05.08.2011 11383-0120-031
24/06/2011
ÿþri\ Med 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" 11094123_ _

Neergelegd ter 9r1fie »in de Rechtbank van Kaopharluei re Ântw" cr pen, op

Griffie 14 s'

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0472.395.938

Benaming

(voluit) : M.C.C. BELGIUM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel - Plantin en Moretuslei 220, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming commissaris

(uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige vennoot van 10 april 2011)

De enige vennoot van de vennootschap heeft overeenkomstig artikel 536, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen en artikel 28 bis van de statuten,

BESLOTEN, in onderlinge overeenkomst met de commissaris van de vennootschap, Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Bart Dewael, vervroegd een einde te stellen aan het mandaat van de commissaris met het oog op de aanstelling van een nieuwe commissaris die reeds commissaris is op het niveau van de groep waar de vennootschap deel van uitmaakt.

Verder wordt kwijting verleend aan Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA voor de uitoefening van haar mandaat.

BESLOTEN tot nieuwe commissaris te benoemen de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem. Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA heeft de heer Jan De Luyck, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9000 Gent, Moutstraat 54, als vaste vertegenwoordiger aangeduid.

BESLOTEN dat het mandaat van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA ingaat over het boekjaar dat afsluit op 31 januari 2011.

BESLOTEN dat het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 januari 2013.

BVBA RAC

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door

Ronald Albers

Vaste vertegenwoordiger

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbla,

Bijlagen bij_ het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011- Annexes du Moniteur belge

17/01/2011
ÿþi Mod 2.0

f&ÿ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I *uooeaea~

Vc behc aar Belt Staal

Yeergelegd ter griffie van de Rechfbar* van KooPhQnde'f fe Antwerpen, op

0 3 JAN, 291,1

Griffie

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : 0472395938

Benaming

(voluit) : "M.C.C. BELGIUM"

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 220

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR - STATUTENWIJZIGINGEN - MACHTEN



Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel op

vijftien december tweeduizend en tien.

Enregistré twee rôles / renvoi(s)

Au 2ème bureau de l'Enregistrement de Jette

Le 16.12.10

Volume 26 folio 3 case 14

Reçu Vingt-cinq euros (25)

De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) W. ARNAUT.

Dat de vennootschap naar Nederlands recht "BRIGHTSTAR COÖPERATIEF W.A.", met maatschappelijke

zetel te 3542 DR Utrecht (Nederland), Computerweg 22, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van

Koophandel voor Midden-Nederland onder nummer 50841823, zoals blijkt uit een uittreksel uit voormeld

Handelsregister op datum van zeventien september tweeduizend en tien, afgeleverd door voormelde Kamer

van Koophandel voor Midden-Nederland, dat in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijft.

Hier vertegenwoordigd door meester Maxim VAN BUGGENHOUT, advocaat, geboren te Vilvoorde op

negentien april negentienhonderd tachtig, woonstkeuze doende in het kantoor van de advocatenassociatie

"DLA Piper UK LLP" te 1050 Brussel, Louizalaan 106, blijkens een onderhandse volmacht die hier aangehecht

blijft.

Die verklaart op te treden in haar hoedanigheid van enige vennoot van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "M.C.C. BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Plantin en

Moretuslei 220.

... De enige vennoot neemt de volgende beslissingen:

I. WIJZIGING BOEKJAAR

De enige vennoot beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op een februari van elk jaar en te eindigen op eenendertig januari van het daaropvolgende jaar.

Bijgevolg beslist de enige vennoot artikel 33 van de statuten te wijzigen door de tekst ervan te vervangen door

"Het boekjaar vangt aan op een februari van elk jaar en eindigt op eenendertig januari van het daaropvolgende jaar."

De enige vennoot beslist ten slotte dat bij wijze van overgangsmaatregel het lopende boekjaar, dat aangevangen is op een mei tweeduizend en tien, zal afgesloten worden op eenendertig januari tweeduizend en elf.

II. WIJZIGING DATUM GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot beslist de datum van de bijeenkomst van de gewone algemene vergadering te wijzigen om haar voortaan te laten plaatsvinden op de derde woensdag van de maand mei om vijftien uur.

Bijgevolg beslist de enige vennoot om de eerste alinea van artikel 25 van de statuten te wijzigen door de woorden "dinsdag van de maand september om twee uur dertig" ervan te vervangen door de woorden "woensdag van de maand mei om vijftien uur".

De enige vennoot stelt tenslotte vast dat de gewone algemene vergadering die zal moeten beraadslagen en besluiten over de goedkeuring van de jaarrekening die afgesloten zal worden op eenendertig januari tweeduizend en elf, zal plaatsvinden op de derde woensdag van de maand mei tweeduizend en elf om vijftien

uur.

III. MACHTEN

De enige vennoot verleent aile machten aan:

- de zaakvoerders voor de uitvoering van de over voorgaande onderwerpen genomen beslissingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

1

- aan de hierna aangestelde bijzondere lasthebbers, afzonderlijk handelend en met macht van indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle nodige formaliteiten met het oog op het wijzigen van de inschrijving van de vennootschap bij de kruispuntbank van ondernemingen en andere bevoegde administraties.

Wordt aangesteld :

Meester Maxim VAN BUGGENHOUT, en iedere andere advocaat van de advocatenassociatie "DLA Piper UK LLP" met kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan 106, en 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat 2. (...)

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 1 volmacht, gecoördineerde statuten.

+ - ~. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/01/2011 : AN347976
16/11/2010 : AN347976
01/12/2009 : AN347976
24/11/2009 : AN347976
03/12/2008 : AN347976
12/02/2008 : AN347976
08/08/2007 : AN347976
06/12/2006 : AN347976
06/12/2006 : AN347976
30/11/2006 : AN347976
13/07/2006 : AN347976
30/08/2005 : AN347976
13/07/2004 : AN347976
18/09/2003 : AN347976
28/08/2003 : AN347976
26/06/2003 : AN347976
26/06/2003 : AN347976
16/08/2002 : BL649408
05/03/2002 : BL649408
30/10/2001 : BL649408

Coordonnées
TECH DATA MOBILE BELGIUM

Adresse
PLANTIN & MORETUSLEI 220 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande