TECHNO@GREEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TECHNO@GREEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 475.815.781

Publication

20/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111111,11,1Y2Ii

Ondernemingsar : 0475.815.781

Benaming

(voluit) : Techno@Green

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Scheldedijk 30, 2070 Zwijndrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 7 november 2014.

"De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van Christian Van Meerbeeck als bestuurder met ingang van 30 juni 2014"

Alain Bernard

Gedelegeerd bestuurder.

te T In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Renhthank van koophandel

Antweraen

I0 Nov. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Mod Word 11.1

Op de laatste b z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/11/2014
ÿþ Mod wad UI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 NOV. 2014: I

afdelingiempen

Ondernemingsnr : 0475.815.781

Benaming

(voluit) : Techno@Green

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Scheldedijk 30, 2070 Zwijndrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van een voorstel tot een met fusie door overneming gelijk gestelde verrichting van Techno@Green NV door Deme Concessions Wind NV, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals goedgekeurd door het bestuursorgaan op 7 november 2014.

Op 7 november 2014 wer in overeenstemming met artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel tot en met fusie' door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt.

1. Voorstel

Ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de vereniging van de aandelen in één hand, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen zowel de rechten als de verplichtingen van Techno@Green NV als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaan op Deme Concessions Wind NV.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun bevoegdheid ligt teneinde de fusie te realiseren, onder de hierna beschreven voorwaarden.

Eerder op datum van heden heeft Deme Concessions Wind alle aandelen in het kapitaal van Techno@Green verworven.

2.Rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de fuserende vennootschappen (artikel 719, 1° W. Venn.) .

2.1.Rechtsvorm, naam en zetel

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

A.De naamloze vennootschap "Deme Concessions Wind", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Scheldedijk 30, 2070 Zwijndrecht.

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0554.742.109. Zij wordt hierin genoemd "Deme Concessions Wind" of "de overnemende vennootschap".

0.0e naamloze vennootschap "Techno@Green", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is tel Scheldedijk 30, 2070 Zwijndrecht

Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0475.815.781.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij wordt hierin genoemd "Techno@Green" of "de over te nemen vennootschap".

2.2Maatschappelijk doel

Het doel van de voornoemde vennootschappen is het volgende:

A, Deme Concessions Wind heeft overeenkomstig haar statuten het volgende doel;

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen ' rekening ais voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

1.1-letzij zelf, hetzij door het nemen van participaties in vennootschappen in België en in het buitenland, alle activiteiten uitoefenen op het vlak van offshore energie (wind, golfslag en getijden), van hernieuwbare energie en offshore mineralen, (zand, grind en andere waardevolle mineralen). De vennootschap kan eveneens participeren in vennootschappen die rechtstreeks of onrechtstreeks daarmede verband houden en diensten leveren (maritieme werken, toelevering, verhuur/chartering schepen enzovoort).

2.1-let verrichten van wetenschappelijk onderzoek, het bieden van technische ondersteuning; het verstrekken van deskundig advies inzake installaties en technologie, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelomschrijving of activiteiten verband houden en die bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap mag:

-alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

-op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, octrooien, licenties, handelsmerken, auteursrechten, modellen, tekeningen enzovoort verwerven, uitbaten en te gelde maken.

-deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

-zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waar zij al dan niet een belang of deelneming heeft borgstellen of aval verlenen, optreden ais agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheiden verstrekken"

B.Techno a@Green heeft overeenkomstig haar statuten het volgende doel:

"De vennootschap heeft tot doel: voor eigen rekening, als lasthebber, en voor rekening van derden in België en in het buitenland  en in de meest brede zin van het woord -- het ontwikkelen, vervaardigen, bouwen, leveren, verkopen en exploiteren van milieuvriendelijke technieken, systemen en toepassingen, in het bijzonder  doch niet uitsluitend  systemen tot opwekking van milieuvriendelijke energie.

De vennootschap mag octrooien, licenties, handelsmerken, auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten verwerven, overdragen of ter beschikking stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelomschrijving of activiteiten verband houden en die bijdragen tot haar ontwikkeling.

' De vennootschap mag aile nijverheids-, handels- en financiële verrichtingen doen en activiteiten ontwikkelen en mag aile onroerende en roerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de activiteit van de vennootschap bevorderen, stimuleren of anderszins ermee verband houden.

Het wordt de vennootschap toegestaan door inbreng in speciën of in natura, of door fusie, een aandeel te verwerven in, financiële steun te verlenen aan of op enige andere wijze een belang te nemen in enige andere in België of in hot buitenland bestaand of nog op te richten vereniging, zaak, onderneming of vennootschap, met dezelfde of gelijkaardige doelomschrijving of die de activiteit van de vennootschap bevordert, stimuleert of ' anderszins ermee verband houdt"

Deme Concessions Wind, de overnemende vennootschap, zal ingevolge de voorgestelde verrichting het , gehele vermogen, zowel activa als passiva, verkrijgen van Techno@Green, de over te nemen vennootschap.

3.De datum vanaf dewelke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht " worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (artikel 719, 2° W. Venn.)

De fusie wordt verwezenlijkt met uitwerking op boekhoudkundig en fiscaal vlak per 1 juli 2014.

4.De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgesteld maatregelen (artikel 719, 3° W. Venn.)

Er zijn geen bijzondere rechten verbonden aan de aandelen van de over te nemen vennootschap, met dien verstande dat er in de statuten van de over te nemen vennootschap een categorisering van de aandelen wordt voorzien (in A en B aandelen) in geval van uitgifte van bijkomende aandelen; dit systeem van categorisering is Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

/ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~ a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad niet geimplementeerd gezien er na de oprichting van de vennootschap geen bijkomende aandelen zijn uitgegeven. Er werden geen andere effecten dan aandelen uitgegeven door de over te nemen vennootschap.

5.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W. Venn.)

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

6.Onroerend goed

De over te nemen vennootschap bezit op datum van onderhavig fusievoorstel geen onroerende goederen noch heeft zij zakelijke en/of persoonlijke rechten op onroerende goederen.

7. Aanvullende vermeldingen

Teneinde de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders aile nuttige informatie ' overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de desbetreffende statuten.

" De tussen de vennootschappen in het kader van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk,. De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Dit fusievoorstel zal door elk van de betrokken vennootschappen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen. De fuserende vennootschappen verlenen daartoe bijzondere volmacht aan de heer Marc Maes, algemeen directeur van Deme Concessions Wind, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie eveneens de macht verleend wordt om de publicatieformulieren noodzakelijk voor de neerlegging van het fusievoorstel te ondertekenen en om alle formaliteiten te vervullen voor de neertegging van het fusievoorstel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Opgemaakt te Zwijndrecht, op 7 november 2014.

Het bestuursorgaan van Techno@Green NV erkent drie door haar getekende exemplaren te hebben opgemaakt, waarvan er één bestemd is voor de notaris, één om te worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en één om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen,

GOEDGEKEURD EN ONDERTEKEND DOOR DE RAAD VAN BESTUUR VAN TECHNO@GREEN NV

Alain Bernard

Gedelegeerd bestuurder

Philip Hermans

Bestuurder

Marcel Van Bouwel

Bestuurder

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 26.08.2013 13467-0165-010
26/11/2012
ÿþ Mad Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

~~n~"~~~,I

Griffie

" iaison~c

bel

a<

Be Sta

Ondernemrngsnr : 0475815781

Benaming

(voluit) ; Techno @ Green

(Verkort)

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : Scheldedijk 30 - Haven 1025, 2070 Zwijndrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 15 oktober 2012

De vergadering heeft beslist de mandaten van bestuurder van de heer Alain Bernard wonende te 9111 Belsele , Bosstraat 28, de heer Marcel Van Bouwel woonachtig te 2920 Kalmthout, Bezemheidelaan 37, de heer Christian Van Meerbeeck woonachtig te 2610 Wilrijk, Vijverlaan 11, en de heer Philip Hermans,woonachtig te 3010 Kessel-Lo, Platte Lostraat 11 te hernieuwen voor een periode van zes jaar, een einde nemend, behoudens herbenoeming onmiddellijk na de algemene vergadering van 2018.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 15 oktober 2012

De voltallige raad van bestuur beslist om de heer Alain Bernard opnieuw te benoemen tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar, een einde nemend, behoudens herbenoeming onmiddellijk na de algemene vergadering van 2018.

Overeenkomstig art. 19 van de statuten van de vennootschap wordt de afgevaardigd bestuurder belast met het algemeen beleid en het dagelijks bestuur van de vennootschap. Het dagelijks bestuur omvat o.m.:

(a) de briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals colli's, pakken, telegrammen en aangetekende brieven die aan de vennootschap gericht zijn: deze op te halen in alle post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen; aile klachten ter zake te ontvangen en daarop betalingen uitvoeren;

(b) de dagelijkse briefwisseling van de vennootschap te voeren en te ondertekenen;

(c) het openen van bankrekeningen en daarop betalingen uitv6ërën:

(d) het afsluiten van contracten overeenkomstig het doel van de vennóbtschap; -

(e) het ontvangen van alle sommen en waarden die aan de vennootschap toekomen vanwege openbare en private besturen, vennootschappen, of andere personen, en hieromtrent kwijting verlenen;

(f) het ondertekenen van alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle nuttige documenten;

(g) het endosseren, accepteren en avaliseren van alle wisselbrieven;

(h) de vennootschap vertegenwoordigen (l) in de organisaties en verenigingen waarvan zij deel uitmaakt en (Il) bij alle openbare en private instellingen in het bijzonder, doch niet uitsluitend, de post, telefoon, telegraaf, sociale zekerheid, syndicaat, douane en BTW,

(i) alle verklaringen inzake douane en accijnzen op te maken en te ondertekenen, alle hiermee betrekking hebbende formaliteiten te vervullen en er décharge voor te verlenen.

Overeenkomstig de statuten kan de afgevaardigd bestuurder de vennootschap - wat het dagelijks bestuur aangaat - afzonderlijk verbinden.

Voor echt verklaard,

De heer Alain Bernard, De heer Christian Van Meerbeeck,

Gedelgeerd Bestuurder. bestuurder

Op de Laatste blz. van Lutk_B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instr, monterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) gevoegd ds rechtspersoon ter' aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

Bijlagen bij-het Belgiseh-Staatsblad - 26f11-120f2- _Annexes du 1Vtamileûr bélgë

09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.10.2012, NGL 31.10.2012 12629-0574-010
06/09/2011 : AN346480
05/08/2009 : AN346480
09/04/2008 : AN346480
08/08/2007 : AN346480
20/10/2006 : AN346480
31/08/2006 : AN346480
22/04/2005 : AN346480
28/04/2004 : AN346480

Coordonnées
TECHNO@GREEN

Adresse
SCHELDEDIJK 30 - HAVEN 1025 2070 BURCHT

Code postal : 2070
Localité : Burcht
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande