TECTAE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TECTAE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.654.826

Publication

26/11/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llIu3177122*iui~niinui

Neergelegd ter grittie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 4 NOV, 2013

"RIN1HOUT

~m

Ondememingsnr : 0897.654.826

Benaming

(voluit) : TECTAE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2321 Meer, Luxemburgstraat 2 unit 15 & 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelswijziging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 5 november 2013, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TECTAE" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Doelswijziging:

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor, inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, waarbij een samenvattende staat gevoegd is over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per acht oktober tweeduizend dertien. De vergadering stelt vast dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat,

Vervolgens besluit de vergadering de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit bijgevolg om de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap, vervat in artikel vier (4) van de huidige statuten uit te breiden met de onder punt twee (2) van de agenda voorziene tekst, zodat de integrale tekst van het maatschappelijk doel thans luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland

a) - het verlenen van leiding, advies, diensten, ondersteuning, training, en bijstand op het gebied van bedrijfsbeleid, bedrijfsvoering, bedrijfsbeheer en  organisatie, aan bedrijven, organisaties of instellingen van allerlei aard en tevens aan privé-personen, onder andere op projectmatig, administratief, financieel, organisatorisch, marketing, commercieel, informatief en operationeel vlak;

- het verlenen van advies en begeleiding aan het management en dit in de meeste brede zin;

- adviesbureau op gebied van public-relations en communicatie, het uitvoeren van interim-management;

- handelsbemiddeling in goederen;

Terzake kan de vennootschap zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen

verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect

verband houden met het voorgaande, Deze diensten worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire

benoeming en in de hoedanigheid van agent externe raadgever of orgaan van de dient

b) - alle vertaaldiensten; alle al dan niet beëdigde vertalingen, tekstcorrecties, tekstverwerking en

drukvoorbereidingen;

het inrichten van taalcursussen, taaltrainingen en taalstages;

- optreden ais tolk;

- zorgen voor alle wettigingen en legalisaties;

administratiekantoor, secretariaatswerkzaamheden, alle activiteiten in verband met administratieve en

zakelijke dienstverlening en bijstand aan derden;

- gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten;

het verzorgen van alle mediapresentaties;

c) - groothandel in bouwmaterialen;

alle zakelijke dienstverlening;

- alle electrotechnische installatiewerken aan gebouwen;

d) - Beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan beleggingsondememingen, bemiddelaars en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

e . ~

x'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

e) -de groot- en kleinhandel, import en export van allerhande elektrisch en elektronisch materiaal en toestellen in de meest ruime zin van het woord.

-de groot- en kleinhandel, import en export van allerhande auto's, cammionettes, lichte vrachtwagens, vrachtwagens, brommers, moto's, fietsen en allerhande vervoermiddelen, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

-de groot- en kleinhandel, import en export van allerhande onderdelen en toebehoren voor auto's, cammionettes, lichte vrachtwagens, vrachtwagens, brommers, moto's, fietsen en allerhande vervoermiddelen, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel Zij mag tevens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of op een andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog, complementair of aanverwant doel nastreven of van wie het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, niet dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de geldende vennootschapswetgeving.

2) Statutenwijziging:

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en desgevallend aan het Wetbcek van vennootschappen. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe test van de statuten vast, dewelke onder meer luidt als volgt:

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "TECTAE".

-Zetel: gevestigd te 2321 Meer, Luxemburgstraat 2 unit 15 & 16.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-Doe!: Het doel van de vennootschap luidt als voormeld.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 100.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvocr volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering,

-Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de laatste donderdag van de maand mei om negentien (19.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen warden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Voor ontledend uitreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

~. Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

-uitgifte der akte dd. 5 november 2013

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief dd, 8 oktober 2013

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS, KUIERMANSSTRAAT 78 (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - Verplaatsing maatschappelijke zetel Bijzondere algemene vergadering:

Op een bijzondere algemene vergadering gehouden op 8 oktober 2013. Om 10.30 uur zijn de volgende beslissingen genomen:

Stefan Van de Poel neemt per direct ontslag als zaakvoerder, en krijgt volledige decharge voor het mandaat.

Met eenparigheid van stemmen wordt per direct voor onbepaalde tijd als zaakvoerder benoemd De Nijs Martinus Hendrikus geboren te Breda 06-10-1950, wonende te 5111 GD Baarle Nassau, Bredaseweg 39

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt per direct verplaatst naar. 2321 MEER, Luxemburgstraat 21 unit 15 & 16

Na het nemen van deze beslissingen werd de vergadering opgeheven.

Getekend door:

De Nijs Martinus Hendrikusst

4 Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11I1Wi~~~iw~~~~~iMuu

*13168

Ondernemingsnr : 0897.654.826 Benaming

(voluit) : TECTAE

(verkort)

enusSe.

R`°lem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B'vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 28.07.2013 13354-0078-008
14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 12.08.2012 12396-0442-008
08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 03.08.2011 11376-0491-008
22/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 18.11.2010 10607-0280-008

Coordonnées
TECTAE

Adresse
LUXEMBURGSTRAAT 2/ UNIT 15 & 16 2321 MEER

Code postal : 2321
Localité : Meer
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande