TEGEL-EXPRESS

Société en commandite simple


Dénomination : TEGEL-EXPRESS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 553.576.327

Publication

05/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de onderhandse akte tot oprichting van een Gewone Commanditaire Vennootschap op datum van drie juni 2014

1. Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

2. Naam : Tegel-Express

3. Zetel : Turnhoutsebaan 23 bus 5 te 2140 Antwerpen

4. Aanwijzing van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten : Juffrouw Verrienti Jessica, wonende te 2140 Antwerpen, Turnhoutsebaan 23 bus 12

5. Doel : de vennootschap heeft als doel :

" De handel onder al zijn vormen inclusief groot- en kleinhandel, import- en export, commissiehandel, agentuur en makelarij zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, via diverse kanalen inclusief online van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van muren en vloeren, bouwproducten en bouwmaterialen

" zowel in België als in het buitenland, onder gelijk welke vorm, participaties verwerven en aanhouden in vennootschappen en ondernemingen;

" Het verkrijgen, bezitten, vervreemden, beheren, verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen voor eigen rekening, evenals het vestigen en verkrijgen van andere zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of zijdeling, belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap zal in het algemeen alle handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, dit alles zo in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

6. Identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten : Juffrouw Verrienti Jessica is de enige hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherend vennoot genoemd. De stille vennoot heeft al haar

verplichtingen nagekomen bij de oprichting van de vennootschap.

7.Bestuur : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke of derden, of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd bij éénparigheid van stemmen der vennoten, welke hen, eveneens bij éénparigheid van stemmen, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan. De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Wordt als zaakvoerder benoemd: Juffrouw Verrienti Jessica, voornoemd, die het mandaat aanvaardt. Haar mandaat is onbezoldigd.

8. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,- Euro, vertegenwoordigd door 1000 aandelen. Het werd volledig geplaatst en onderschreven in geld.

9. Duur : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

10. Boekjaar : Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Tegel-Express

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Turnhoutsebaan 23 5

2140 Antwerpen (Borgerhout (Antwerpen))

België

*14305126*

Luik B

0553576327

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

Neergelegd

03-06-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de oprichting en zal afgesloten worden op 31 december 2014. 11.Jaarvergadering : Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur, op het adres van de maatschappelijke zetel. De uitnodiging tot deze vergadering mogen verstuurd worden per fax, per mail of per brief  al dan niet aangetekend. De beslissingen van de jaarvergadering gebeuren bij gewone meerderheid van stemmen. Elk aandeel geeft recht op één stem. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per fax, per mail of per brief  al dan niet aangetekend. De uitnodiging moet de dagorde vermelden. De beslissingen van de buitengewone algemene vergaderingen gebeuren bij éénparigheid van stemmen. Ingeval aandelen gescheiden zijn in vruchtgebruik en in naakte eigendom, zal de vruchtgebruiker alleen alle maatschappelijk rechten uitoefenen verbonden aan deze aandelen. Alle vergaderingen zullen worden voorgezeten door juffrouw Verrienti Jessica. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en vijftien.

12. Resultaatverdeling : Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, provisies en belastingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Over de winstverdeling en de reservevorming zal beslist worden door de jaarvergadering bij gewone meerderheid. De winstverdeling zal gebeuren naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Er mag geen winst uitgekeerd worden zolang er overgedragen verlies is.

13. Volmacht : De vennoten hebben met éénparigheid van stemmen besloten volmacht te verlenen aan @TheOffice N.V., vertegenwoordigd door mevrouw Gaby Van Loock, met vestiging te 2150 Borsbeek, De Robianostraat 118 bus 4, om de inschrijving in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, evenals alle formaliteiten en publicaties te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer de griffie van de rechtbank van koophandel, de diensten van de B.T.W., Registratie en Domeinen, Vennootschapsbelasting, het ondernemingsloket enz.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Van Loock Gaby

vertegenwoordiger @TheOffice N.V.

Gevolmachtigde

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

01/06/2015
ÿþ Modword 11,1

all"rt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i I 1111f

*1507661



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 0 MEI 2015 I

afdeling Arrien

Ondernemingsnr : 0553.576.327

Benaming

(voluit) : Tegel-Express

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Turnhoutsebaan 23 bus 5, 2140 Borgerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : uitbreiding doel - benoeming

Uittreksel uit de onderhandse akte van de statutenwijziging op datum van 1 maart 2015.

De buitengewone vergadering van aandeelhouders heeft met eenparigheid van stemmen volgende

beslissingen genomen:

1. Uitbreiding van het doel van de vennootschap

Het doei van de vennootschap wordt aangevuld als volgt:

- Houwen, bewerken en afwerken natuursteen

Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

- Groothandel in overige bouwmaterialen

- Bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment

- Schrijnwerk van hout of kunststof

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

- Bouwen van individuele huizen

- Vervaardiging deuren, ramen, kozijnen, luiken, .,.

- De montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enz. voor landbouwdoeleinden

- De installatie van stores en zonneschermen

- De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.

- Handelsbemiddeling

- Detailhandel In ijzerwaren, verf, bouwmaterialen ( inclusief doe-het-zelfzaken)

2, Benoeming

Ais bijkomende zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur: mevrouw Attanasio Adolorata

Joseppina, wonende te 2140 Borgerhout, Tunrhoutsebaan 23, Het mandaat is onbezoldigd.

3. Gecoördineerde statuten

De statuten werden aangepast aan de genomen besluiten en de tekst werd gecoördineerd.

4. Volmacht

De buitengewone vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te verlenen aan ©TheOffice NV, vertegenwoordigd door mevrouw Gaby Van Loock, met zetel te 2150 Borsbeek, de Robianostraat 118 bus 4, om alle formaliteiten en publicaties te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn als gevolg van deze statutenwijziging, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, " onder meer de griffie van de rechtbank van koophandel, de diensten van de B.T.W., Registratie en Domeinen, Vennootschapsbelasting, het ondernemingsloket, de KBO enz.

Correctie publicatie oprichtingsakte.

1. Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de oprichting en zal afgesloten worden op 31 december 2015, 2, De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en zestien (2016),

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hierme neergelegd: pv bijzondere algemene vergadering en gecodrdineeerde statuten.

@TheOffice NV

Van Loock Gaby

mandataris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TEGEL-EXPRESS

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 23, BUS 5 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande