TELE ACCESS GROUP

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TELE ACCESS GROUP
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 846.157.031

Publication

14/11/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

"

}~1

neerlegging ter g

na

11111111111111111uiiwviiAi~w Mo~,I.EUA~tLe

*14207467* 06 -II- 224

BELGISCH StA, i S

. s :' ~

t

, r,.

0 9 OKT. 201Ek



' ' -r

.ANTWERPEN, afd. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

0846.157.039

TELE - ACCESS GROUP

Vennootschap onder Firma

Dorpshart 24, 2870 Puurs

. Wijziging naam - wijziging doei - benoeming zaakvoerders - statutenwijziging

Op 1 oktobr r 2014 werd gehouden ten maatschappelijke zetel de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de VOF TELE-ACCESS GROUP

Besloten werd:

1,Agendapunt 1: Wijziging statuten ais volgt

Artikel 1: Benaming

De vennootschap zal haar naam wijzigen naar 'Lounge Avenue Group"

De maatschappelijke zetel blijft te 2870 Puurs, Dorpshart 24.

De vennootschap mag mits eenvoudige beslissing van de zaakvoerders administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, filialen en zo meer oprichten zowel in België ais in het buitenland.

Artikel 2; Rechtsvorm

De vennootschap blijft een "Vennootschap onder Firma".

Artikel 3: Duur

De duur van de vennootschap blijft bestaan voor onbepaalde duur.

Voor zover ais nodig, bekrachtigen de zaakvoerders de verbintenissen die reeds zijn aangegaan in naam van en voor de rekening van Lounge Avenue Group.

Artikel 3: Doel

Het doel van de vennootschap is ais volgt:

1.De import en export, de groot- & kleinhandel, de aan & verkoop, de fabricatie, de herstelling, de distributie en handel van alle mogelijke goederen zoals onder meer telecommunicatie- en positioneringsapparatuur en alle andere mechanische, elektrische of elektrische en aanverwante apparatuur.

2. Dienstverlening

Het doel van de vennootschap zal uitgebreid worden als volgt, zowel voor rekening van derden als voor eigen rekening, zowel in België als in het buitenland;

3.De import en export, de groot- & kleinhandel, de aan & verkoop, de fabricatie, de herstelling, de distributie en handel van aile mogelijke goederen zoals onder meer 1T en digitale media producten, multimedia, gsm-toestellen, parfums, meubelen, interieur-artikelen, juwelen, kleding, schoenen, handtassen, textiel, speelgoed,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestek, doe-het-zelf materialen, hygiëne-artikelen, juwelen en andere schoonheidsproducten, fitness en voedingssuppiementen.

De vennootschap zal haar producten zowel online aanbieden via een web shop (e-commerce) als op markten en via een eigen winkel. Deze winkel kan gehuurd of gekocht zijn en zal ook een afzonderlijke ruimte hebben voor het verhandelen van voeding en het uitbaten van een snackbar.

4.Het verlenen van bijstand en advies aan vennootschappen en particulieren omtrent marketing , in de breedste zin van het woord: van algemene, tot offline en online marketing, waaronder, zonder exhaustief of limitatief te zijn, onderhoud en opmaak website, onderhoud en opmaak sociale media kanalen, SEO copywriting, SEO zoekterrnenonderzoek, opmaken content kalender, opstarten en beheren van online advertentiecampagnes. online reputatiemanagement, e-mailmarketing, conversation management, content marketing en aile aanvullende activiteiten die te maken hebben met marketing van algemene, tot offline en online marketing en online platformen.

5.Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analysen en onderzoek, adviesverstrekking, initiatieven en organisatie, beheer, controle en toezicht; deze audit- consulting- en managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen en dit op alle niveaus van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

6.De logistieke ondersteuning ten behoeve van organisaties en bedrijven. pit alles in de meest ruimen zin.

7.De antiekhandel, de kunsthandel, de aan- en verkoop van tweedehandsgoederen, het houden van veilingen en openbare verkopingen, het verrichten van schattingen en expertises. het voeren van publiciteitsbureau, het houden van tentoonstellingen.

8. Exploitatie van pompstations met inbegrepen de kleinhandel in brandstoffen en smeermiddelen, onderdelen en toebehoren voor alle motorvoertuigen, drogisterij artikelen, verven en onderhoudsprodukten, tabakswaren. producten van de suikerbakkerij, alcoholische alsook niet-alcoholische dranken, boeken, kranten en tijdschriften, kantoorbehoeften, loterijen en kansspelen.

9.De kleinhandel in nieuwe- en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden.

10.De verhuur en lease van wagens, bestelwagens, terreinwagens, opleggers, aanhangwagens, kampeerwagens en overige voertuigen.

11.De uitbating van een verbruik salon, restaurant, snackbar en alle activiteiten die ermee verband houden,

12.Het vervoer van personen en 1 of goederen door de lucht zonder dienstregeling, al dan niet met regelmatige chartervluchten. De exploitatie van luchttaxi's, het uitvoeren van rondvluchten en luchtdopen, de verhuur van vliegtuigen al dan niet met piloten, de verhuur van luchtvaartuigen, luchtreclame. Tevens de activiteit van vliegschool voor opleiding van piloten in de ruimste zin. Zij zal tevens de gronddiensten doen voor het onderhoud van de vliegtuigen. Het aan- en verkopen vai Vliegtuigen..Het aan- en verkopen van cursussen en software voor opleiding van piloten en onderhoudspersoneel van vliegtuigen als mede de daarvoor benodigde hardware. Het organiseren van evenementen rond luchtvaart in de ruimste zin" en het opzetten van activiteiten voor het promoten van luchtvaart en pilotenopleiding.

13.0e uitbating van winkels en stapelplaatsen met betrekking tot alle hiervoor gemelde goederen.

14.1-let aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. 15.1-laar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

In het algemeen zal de vennootschap in België en in het buiteland alle commerciale, industriele. financiële roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan in aan de voorschriften terzake.

Artikel 5: Identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten:

Naast Boucherie Mathieu, wonende te Hugo Verrieststraat 14, 2850 Boom worden tevens volgende vennoten aangesteld:

1. Victor Nicola. wonende te Vloeyenbergdreef 34, 2970 Schilde

2.Solange De Medts, wonende te Vloeyenbergdreef 34, 2970 Schilde

Artikel 6' Kapitaal

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal blijft ongewijzigd en bedraagt nog steeds duizend euro (1 000 EUR)

Het kapitaal van de vennootschap werd bij oprichting volledig onderschreven en volledig volstort door inbreng in geld

Artikel 7" Samenstelling maatschappelijk vermogen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. die elk één/honderdste (11100 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 8: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar

Artikel 9 : Aandelen

De aandelen zijn op naam.

Op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Elke vennoot/aandeelhouder of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen Het register bevat

1.de nauwkeurige gegevens betreffende elke vennoot/aandeelhouder, alsmede het aantal van de hem toebehorende titels en de categorie van de titels;

2.de aanduiding van de gedane stortingen;

3.de overdrachten en overnames van titels met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigde) ingeval van overdracht onder levenden; door de zaakvoerder/bestuurder en de rechtverkrijgende ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten of overnames gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register.

ledere vennoot/aandeelhouder mag een bewijeie rioschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is getekend door een zaakvoerder/bestuurder. Het vermeldt het aaatittels en de categorie van de titels dat een vennootlaandeelhouder bezit in de vennootschap.

Artikel 10: Bestuur en vertegenwoordiging

Naast zaakvoerder Mathieu Boucherie, wonende te Hugo Verrieststraat 14, 2850 Boom, worden tot

bijkomende zaakvoerders benoemd:

1.Victor Nicola, wonende te Vloeyenbergdreef 34, 2970 Schilde

2.Solange De Medts, wonende te Vloeyenbergdreef 34, 2970 Schilde

Hun mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen warden zolang de vennootschap duurt, en enkel door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtname van de statutaire regels betreffende statutenwijziging.

Bij overlijden van de zaakvoerder of in geval van zijn permanente onbeschikbaarheid voor de uitvoering van zijn mandaat, zal zijn mandaat van rechtswege een einde nemen.

De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, de zaakvoerders samen optredend, heet/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking. van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap,

Indien er slechts één zaakvoerder is, is deze, afzonderlijk optredend, bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen. Indien er meerder zaakvoerders zijn vormen deze een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen. Dan zijn twee zaakvoerders, samen optredend, bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen

Artikel 11: Algemene vergadering van vennoten

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadenng wordt gehouden op derde donderdag van de maand juni Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

De vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgenomen in de processen-verbaal door de leden van het bureel en de vennoten welke zulks zouden vragen, ondertekend; de uittreksels van deze processen-verbaal worden door een zaakvoerder ondertekend.

Artikel 12; Winstverdeling

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Artikel 13: Ontbinding-Vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s). De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

2.Agendapunt 2: Volmaçht

Er wordt volmacht verleend, met recht irárt indeplaatsstelling, aan Ade Consultants bvba, Miksebaan 244 gv links, 2930 Brasschaat, vertegenwoordigd door Mevrouw Ellen Loots of 1 van haar bedienden teneinde: inschrijving te nemen in het rechtspersonenregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te vernchten tegenover het Ondememingsloket van de vennootschap;

- namens de vennootschap alle handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie.

Betreffende voorgaande punten kan deze volmacht houder alle formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen. Dit mandaat is kosteloos.

3.Agendapunt 3: Varia

Aile punten op de agenda behandeld zijnde, wordt de vergadering opgeheven te 19.00 uur.

Mathieu Boucherie

Zaakvoerder

e

26/09/2013
ÿþótoa PDF 11.1

fireit.=

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lienêlegd eergrl67ë 'kin de ReGhe» Yitn Koophandel fie Antwerpen. op

Griffie 1 7 SEP. rin

tUnite

111

111

11

Ondememingsnr : Benaming (voluit) : 0846.157.031

(verkort) : Tele Access Group

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Middelmôlenlaan 175 114 - 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag zaakvoerder - Wijziging maatschappeIijke zetel

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 17/04/2013

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag van de heer Michael Veeckmans, wonende Kraanstraat 41A te 2970 Schilde, als zaakvoerder vanaf heden.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Dorpshart 24 te 2870 Puurs.

Boucherie Mathieu

Zaakvoerder

~

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en-hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(-en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

06/06/2012
ÿþMod POF

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nerga(egd tcr g: if`fio van do Rodegod van Koophandel ta Areepcn, op

Griffie 2 5 MEI 2012

I 111111111111111 lI1l 1111111111 II1I îllI 11111111

*iaioissz"

bol

Be sta

Ondememingsnr : Dó46

Benaming (voluit) : Tele Access Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Middelmolenlaan 175 /14 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 16/04/2012

Er blijkt uit een onderhandse akte van 16 april 2012 dat een vennootschap onder firma werd opgericht voor onbepaalde duur met als vennoten, Boucherie Mathieu, wonende te 2840 Reet, Laarstraat 35 en Veeckmans Michael en wonende te 2970 Schilde, Kraanstraat 41A;

1, Naam - Zetel

"Tele Access Group"

te 2100 Deurne, Middelmolenlaan 175/14.

2. Rechtsvorm

Vennootschap onder firma

3. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf

de dag van de neerlegging van een uittreksel uit deze akte op de griffie van de rechtbank

van koophandel.

4. Doel

- De import en export, de groot- & kleinhandel, de aan- & verkoop, de fabricatie,

de herstelling, de distributie en handel van alle mogelijke goederen zoals onder

meer telecommunicatie- en positioneringapparatuur en alle andere mechanische,

elektrische of elektronische en aanverwante apparatuur.

- Dienstverlening

Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van financiële, roerende of onroerende

aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking

van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen, alsook

bestuursmandaten waarnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven

en waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat,

Het verwerven, renoveren en verkopen van onroerende middelen

5. Identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten

- Boucherie Mathieu, vennoot; geboren op 5 mei 1984 en wonende te 2840 Reet,

Laarstraat 35;

- Veeckmans Michael, vennoot, geboren op 6 mei 1980 en wonende te 2970

Schilde, Kraanstraat 4IA;

6. Bij wijze van geldschieting gestorte bedragen

Duizend euro (1.000 E) werd onderschreven door de oprichters-vennoten, waarvan 500e

door Boucherie Mathieu, voornoemd, en 500¬ door Veeckmans Michael,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t, t .1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luitt B - Vervolg Mod PDF 11.t

7. Samenstelling maatschappelijk vermogen

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt duizend euro

(1.000 E) en is verdeeld in 100 aandelen. De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven

in het daartoe bestemd aandelenregister dat wordt bijgehouden op de zetel

van de vennootschap.

$. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig

december 2013. Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd,

wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig

uur.

10. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere gewone of statutaire zaakvoerders,

al dan niet vennoten. Alle vennoten kunnen worden benoemd tot zaakvoerder.

Het mandaat is onbezoldigd.

Werd benoemd tot zaakvoerders:

- Boucherie Mathieu, voornoemd.

- Veeckmans Michael; voornoemd.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 1610412012

Boucherie Mathieu

Vennoot-zaakvoerder

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
TELE ACCESS GROUP

Adresse
MIDDELMOLENLAAN 175, BUS 14 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande