TEMPO RECLAMEWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEMPO RECLAMEWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.991.168

Publication

20/07/2011
ÿþ Mal 2.1

L1 -1:1'S In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

- 7 -07- 2011

GRIFFIE RECI-liPaeleW van

KOOPI IANDEL Le MECHELEN

b~

E St

1111

*iuiaozz*

Ondernemingsnr : 0454.991.168

Benaming

(voluit) : TEMPO RECLAMEWERKEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2220 Helst-op-den-Berg, Hoge Brugstraat 3

Onderwerp akte : Fusie door overneming-Algemene vergadering overgenomen vennootschap

Het blijkt uit een akte fusie door overneming-algemene vergadering overgenomen vennootschap verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 30 juni 2011 met registratierelaas " Geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Aarschot op 4 juli 2011, boek 576 blad 23 vak 8, ontvangen 25 euro (getekend) de ea inspecteur a.i. G. De Wel" dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEMPO RECLAMEWERKEN", met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Hoge Brugstraat 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer 0454.991.168 en bij de diensten van de BTW onder nummer BE 0454.991.168.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Cuypers te Heist-op-den-Berg op 11 april 1995, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van drie mei daarna, onder nummer 309.

Waarvan de statuten ongewijzigd zijn.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen hetgeen volgt:

I.Uit het fusievoorstel blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'TEMPO RECLAMEWERKEN' een positief eigen vermogen heeft. De fusie geeft dus aanleiding tot een kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap 'GAMMA PUBLIC ITY' en tot de uitgifte van 100 nieuwe aandelen van die overnemende vennootschap.

De leden van de algemene vergadering verzoeken ondergetekende notaris akte op te stellen van de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEMPO RECLAMEWERKEN", door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GAMMA PUBLICITY", overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen.

De huidige vergadering heeft de volgende agenda:

1. Kennisgeving, bespreking en goedkeuring van het fusievoorstel opgesteld op 2 mei 2011, inzake de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GAMMA PUBLICITY", overnemende vennootschap en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEMPO RECLAMEWERKEN", overgenomen vennootschap, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Mogelijkheid voor vennoten om kosteloos een kopie van het fusievoorstel te verkrijgen.

2.Verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor.

3.Ontbinding zonder vereffening van de vennootschap "TEMPO RECLAMEWERKEN" en fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GAMMA PUBLICITY", beiden met maatschappelijke zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Hoge Brugstraat 3, door overdracht van de algeheelheid van de activa en passiva van het patrimonium van de vennootschap "TEMPO RECLAMEWERKEN", naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GAMMA PUBLICITY".

Alle handelingen verricht door de overgenomen vennootschap sinds één januari 2011 zullen worden geacht vanuit boekhoudkundig standpunt te zijn vervuld voor rekening van de overnemende vennootschap.

4.Goedkeuring van de jaarrekening en kwijting van de zaakvoerder.

5.Machten toe te kennen aan de zaakvoerder teneinde over te gaan tot uitvoering en vaststelling van de nog te nemen beslissingen omtrent voorgaande agendapunten.

6.Volmacht kruispuntbank voor ondernemingen.

Fusievoorstel

Overeenkomstig artikel 693, laatste lid, van het Wetboek van Vennootschappen werd het fusievoorstel neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Mechelen op 9 mei 2011, door de zaakvoerder van de overnemende en de overgenomen vennootschap. Het werd bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 mei daarna, onder nummers 0075579 en 0075580.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De voorzitter legt op het bureau een exemplaar neer van het fusievoorstel en het bewijs van neerlegging

afgeleverd door de griffie.

Informatie aandeelhouders

Overeenkomstig artikel 697, §1, van het Wetboek van Vennootschappen werd een kopie van het

fusievoorstel, waarvan sprake in punt 1° van de dagorde verstuurd naar de aandeelhouders, die dit erkennen,

uiterlijk een maand voor de algemene vergadering.

Overeenkomstig artikel 697, §2, van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de aandeelhouders op de

maatschappelijke zetel, tenminste een maand voor de algemene vergadering, kennis gekregen van volgende

documenten :

1' het fusievoorstel;

2° het verslag van de zaakvoerder de dato conform art. 694 van het Wetboek van Vennootschappen en het

verslag van de bedrijfsrevisor conform art. 695 van het Wetboek van vennootschappen.

3° de jaarrekening van de laatste drie boekjaren van de ovememende en de overgenomen vennootschap;

4° de jaarverslagen van de zaakvoerders van de laatste drie boekjaren;

5° de tussentijdse cijfers van elk van de twee vennootschappen, afgesloten op 31 december 2010;

De aandeelhouders hebben kosteloos en op eenvoudige aanvraag een volledige kopie verkregen van de

documenten hemornen in de punten 2° tot 5° hierboven, overeenkomstig artikel 697, §3, van het Wetboek van

Vennootschappen.

Het maatschappelijk kapitaal vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬

24.789,35), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen. Alle aandelen zijn aanwezig.

Is tevens aanwezig de statutaire zaakvoerder, de heer SEYMUS Willem, voornoemd, daartoe benoemd in

de oprichtingsakte.

Er werd geen commissaris aangesteld.

Er zijn geen andere effecten dan deze waarvan de houders hier aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

V. Sedert de laatste algemene vergadering zijn geen verrichtingen gedaan die ressorteren onder artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen.

VI. De vennootschap doet geen of heeft geen publiek beroep gedaan op het spaarwezen.

VII. De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap "TEMPO RECLAMEWERKEN" geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap "GAMMA PUBLICITY" noch eigen aandelen in haar bezit heeft.

De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overnemende vennootschap "GAMMA PUBLICITY" geen aandelen bezit in de overgenomen vennootschap "TEMPO RECLAMEWERKEN" noch eigen aandelen in haar bezit heeft.

VIII. De zaakvoerders van ieder van de betrokken vennootschappen heeft zich ervan vergewist, dat de overgenomen vennootschap, geen eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke rechten bezit. Vaststelling dat alle wettelijke fusieformaliteiten vervuld zijn.

1. Op 9 mei 2011 werd een fusievoorstel neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Mechelen, uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering, door de zaakvoerder van de overnemende en de overgenomen vennootschap. Het werd bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 mei 2011 onder nummers 0075579 en 0075580.

2. De zaakvoerder van deze vennootschap heeft er zich van vergewist, dat sinds de datum van de opstelling van het fusievoorstel en de datum van de huidige vergadering zich in de activa en passiva van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De zaakvoerder bevestigt tevens dat het bestuurorgaan van de overnemende vennootschap "GAMMA PUBLICITY", de juiste informatie daaromtrent heeft ontvangen.

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap "GAMMA PUBLICITY", heeft de zaakvoerder van deze vennootschap "TEMPO RECLAMEWERKEN" erover ingelicht dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overnemende vennootschap sinds de datum van de opstelling van het fusievoorstel en heden.

3. Het fusievoorstel werd in de agenda van de algemene vergadering vernield.

De tekst van het fusievoorstel is in het bezit van de aandeelhouders. Dit document zal bewaard blijven in het

archief van de vennootschap.

4. Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, te hebben vastgesteld dat de rechtshandelingen en formaliteiten nodig om te komen tot een zowel extern als intern wettige fusieverrichting, door de vennootschap werden vervuld.

Op zijn vraag hieromtrent gesteld aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap heeft deze medegedeeld dat zich geen moeilijkheden hebben voorgedaan bij de uitwerking van de fusie en dat er geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschap zich heeft verbonden geen fusie aan te gaan of waarbij de vennootschap zich verplicht heeft de verrichting te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmede hiervoor geen rekening werd gehouden noch overeenkomsten waarvan de opgenomen verbintenissen strijdig zouden zijn met de gevolgen van de fusie zoals ze hierna wordt doorgevoerd.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen.

De uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderworpen agenda te beraadslagen.

Beraadslaging - besluiten.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

Verklaring door de voorzitter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Vooraf verklaart de voorzitter dat de overgenomen vennootschap beslist heeft tot haar ontbinding zonder vereffening en tot fusie door overneming door deze vennootschap overeenkomstig het eerder fusievoorstel zoals hierboven vermeld; dit alles volgens de bewoordingen van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering die heden zal worden gehouden voor ondergetekende notaris.

Eerste besluit  Fusievoorstel.

De zaakvoerders van zowel de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GAMMA PUBLICITY", overnemende vennootschap, als de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEMPO RECLAMEWERKEN", overgenomen vennootschap, hebben op 2 mei 2011 een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen. Het fusievoorstel werd neergelegd op de griffie bij de Rechtbank van Koophandel te Mechelen op 9 mei 2011, zowel door de overnemende als door de overgenomen vennootschap, en werd bekendgemaakt door mededeling in bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 mei daarna onder nummers 0075579 en 0075580.

De vergadering keurt dit fusievoorstel goed.

Tweede besluit  Verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor.

De verschijners leggen de volgende documenten neer:

a) Het verslag van de zaakvoerder opgesteld conform art. 694 van het wetboek van vennootschappen.

b) Het verslag opgemaakt door de heer Peter Robrechts, bedrijfsrevisor en vertegenwoordigend vennoot van de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROBRECHTS & PARTNERS" met zetel te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022, van 14 juni 2011, zoals voorgeschreven door artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan de besluiten als volgt luiden:

"In uivoering van artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen werd ondergetekende, de Burg. BVBA Robrechts & Partners Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022, b. 2, vertegenwoordigd door de heer Peter Robrechts, bedrijfsrevisor, in de aanstellingsbrieven van 20 april 2011 door de zaakvoerder van BVBA GAMMA PUBLICITY respectievelijk van BVBA TEMPO RECLAMEWERKEN aangesteld om het verslag met betrekking tot de fusievoorstellen op te stellen.

Ondergetekende verklaart op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat:

1. De fusievoorstellen beantwoorden aan de voorwaarden voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen;

2. Door de bestuursorganen werden de volgende waarderingsmethoden toegepast ter bepaling van de

ruilverhouding:

Waardering op basis van het Eigen Vermogen

Waardering op basis van de nominale waarde van de aandelen.

Deze waarderingsmethoden leiden in hoofde van de bij de fusie betrokken vennootschappen tot de

volgende waarden:

Waardering op basis van: BVBA GAMMA PUBLICITY

Eigen Vermogen EUR 87.294,63

Nominale waarde EUR 18.592,01

Waardering op basis van: BVBA TEMPO REKLAMEWERKEN

Eigen Vermogen EUR  12.626,96

Nominale waarde EUR 24.789,35

3. De weerhouden waarderingsmethode ter bepaling van de ruilverhouding is gesteund op de nominale waarde van de aandelen van de bij de fusie betrokken vennootschappen. Het slechts weerhouden van deze methode is ingegeven door de volgende feiten:

Het is de wil van de zaakvoerder om naar aanleiding van de fusie-operatie de ruilverhouding te bepalen op basis van de nominale waarde van beide vennootschappen per 31 december 2010. Dit wil zeggen dat er geen rekening wordt gehouden met het Eigen Vermogen noch met de eventuele niet-uitgedrukte meer-en/of minderwaarden in beide vennootschappen, noch met een rendementswaardering van beide vennootschappen.

De weerhouden waarderingsmethode is verantwoordbaar in het kader van deze fusie. Immers, de aandelen van beide vennootschappen zijn volledig in handen van eenzelfde groep van aandeelhouders, waardoor bij de bepaling van de ruilverhouding geen derde-aandeelhouder wordt benadeeld.

De waarderingsmethode op basis van de nominale waarde van de aandelen leidt tot respectievelijk EUR 247,89 per aandeel voor de overnemende vennootschap BVBA GAMMA PUBLICITY, en EUR 247,89 per aandeel voor de overgenomen vennootschap BVBA TEMPO REKLAMEWERKEN;

4. Ondergetekende is van oordeel dat de weerhouden waarderingsmethode bedrijfseconomisch niet passend is, doch verantwoordbaar is in de gehele context van de fusieverrichting, omwille van de redenen genoemd in punt 3 van het besluit. De gebruikte waarderingsmethode weerspiegelt geenszins de economische waarde van de vennootschappen en is derhalve niet hanteerbaar voor de bepaling van de waarde van hun aandelen.

5. De voorgestelde ruilverhouding, namelijk 100 nieuwe aandelen in BVBA GAMMA PUBLICITY voor 100 bestaande aandelen in BVBA TEMPO REKLAMEWERKEN, kan als redelijk worden beschouwd, gelet op de aard van de verrichting en de activiteiten van beide vennootschappen. De rechten en plichten van de aandeelhouders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden gerespecteerd.

6. Wij hebben geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering vastgesteld.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek der Vennootschappen en mag niet

voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Wemmel op 14 juni 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Burg. BVBA Robrechts & Partners Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de heer Peter Robrechts

Zaakvoerder"

De vergadering ontslaat bij eenparigheid van stemmen de voorzitter er van deze verslagen voor te lezen. Iedere aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

De vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van de stemmen goed.

Derde besluit  Ontbinding - fusie.

De vergadering besluit overeenkomstig het fusievoorstel tot de ontbinding, zonder vereffening, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEMPO RECLAMEWERKEN", en tot fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GAMMA PUBLICITY", beiden met maatschappelijke zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Hoge Brugstraat 3, ovememende vennootschap, door overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap "TEMPO RECLAMEWERKEN", niets uitgezonderd noch voorbehouden, en zoals blijkt uit de stand van activa en passiva afgesloten per datum van 31 december 2010. Alle handelingen verricht sinds 1 januari 2011 door de overgenomen vennootschap worden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap.

Onderhavige beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben enerzijds vanaf het ogenblik van het nemen, door de algemene vergaderingen der aandeelhouders van zowel de overgenomen als de overnemende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva van de overgenomen vennootschap naar de ovememende vennootschap en anderzijds na goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de statutaire wijzigingen die voortvloeien uit de fusie, overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de fusie, vanaf de beslissing genomen door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, van rechtswege en zonder vereffening de ontbinding tot gevolg van onderhavige vennootschap alsmede de overgang van het gehele vermogen van deze vennootschap op de overnemende vennootschap "GAMMA PUBLICITY".

Vierde besluit: Uitreiking aandelen  ruilverhouding.

De voorzitter verklaart dat iedere aandeelhouder van de overgenomen vennootschap "TEMPO RECLAMEWERKEN" voldoet aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van aandeelhouder in de overnemende vennootschap "GAMMA PUBLICITY".

Er worden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "TEMPO RECLAMEWERKEN", honderd (100) aandelen in de overnemende vennootschap "GAMMA PUBLIC ITY" toegekend, naar verhouding van één (1) nieuw aandeel voor één (1) oud aandeel, zonder opleg in geld, zoals deze verhouding blijkt uit hierboven vermeld fusievoorstel en verslag van de bedrijfsrevisor.

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap "GAMMA PUBLICITY" zorgt voor de vernietiging van het aandelenregister van de overgenomen vennootschap "TEMPO RECLAMEWERKEN".

De zaakvoerder van de overnemende vennootschap "GAMMA PUBLICITY", zal in ruil voor de vernietigde aandelen, honderd (100) nieuwe aandelen met een nominale waarde van tweehonderd zevenenveertig euro negenentachtig cent (¬ 247,89) overhandigen aan de aandeelhouders van de vennootschap "TEMPO RECLAMEWERKEN", volgens gezegde ruilverhouding.

De kosten van deze verrichtingen komen ten laste van de overnemende vennootschap "GAMMA PUBLICITY".

Vijfde besluit  Goedkeuring van de jaarrekening. Kwijting aan zaakvoerder.

De vergadering beslist de jaarrekening voor het boekhoudkundig jaar van 1 januari 2010 tot 31 december 2010 goed te keuren en verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid.

Zesde besluit  Bevoegdheden.

De vergadering verleent aile bevoegdheden aan de statutaire zaakvoerder van de vennootschap "TEMPO RECLAMEWERKEN", te weten de heer SEYMUS Willem, benoemd in de oprichtingsakte, hier aanwezig en die aanvaardt, teneinde de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen in de werkzaamheden van de fusie en te waken over het verloop van de handelingen van overdracht naar de ovememende vennootschap van de algeheelheid van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap; in het bijzonder betreffende de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op datum van 31 december 2010 in de boeken van de overnemende vennootschap.

In het kader van deze overdracht door fusie, is de zaakvoerder hiervoor aangeduid ook nog gemachtigd om

De hypotheekbewaarder te ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; aan alle rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet of andere beletselen;

De vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden vermeld in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de ovememende vennootschap;

Alle vormeisen te vervullen die vereist zijn in het rechtspersonenregister en bij de BTW;

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van zijn bevoegdheid af te vaardigen zoals hij dat bepaalt en voor de door hem vastgestelde duur.

Zevende besluit  Volmacht kruispuntbank voor ondernemingen.

De vergadering besluit, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen en alle andere administraties en diensten hoegenaamd, volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor DRT & Partners", te 3200 Aarschot, Grote Markt 28, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders en anderzijds haar aangestelden, elk met macht om afzonderlijk te handelen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie akte fusie door overneming-algemene vergadering overgenomen vennootschap bvba Tempo Reclamewerken; verslag van de zaakvoerder; verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~Voor-,behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 06.07.2011 11256-0561-013
19/05/2011
ÿþOndernemingsnr : 0454.991.168

Benaming

(voluit) : TEMPO RECLAMEWERKEN

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : HOGE BRUGSTRAAT 3 2220 REIST-OP-DEN-BERG

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL FUSIE DOOR OVERNEMING

Werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen, het fusievoorstel voor fusie door overneming.

De zaakvoerder van onderstaande vennootschappen heeft op 31103/2011 beslist het fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder van de hiernavermelde vennootschappen heeft het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen :

-de overnemende vennootschap

BVBA GAMMA PUBLICITY, met maatschappelijke zetel te Hoge Brugstraat 3, 2220 Heist-op-den-Berg, ingeschreven, in de Kruispuntbank van Ondémemingen- onder nummer 0436:340.543" met B.T.W: nummer BE 0436.340.543

-de overgenomen vennootschap

BVBA TEMPO REKLAMEWERKEN, niet maatschappelijke zetel te Hoge Brugstraat 3, 2220 Heist-op-den-Berg, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0436.340.543 met B.T.W. nummer BE 0454.991.168

Seymus Willem

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso-: Naam en handtekening.

Luik B

*11075579

Mod 2.i

In de bijkagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

.a

NlEEr:IGELErD



0 9 -05- 2011

GRIFFIE RECHTSANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

03/09/2010 : ME077802
01/09/2009 : ME077802
29/08/2008 : ME077802
17/07/2007 : ME077802
01/08/2006 : ME077802
13/07/2005 : ME077802
05/10/2004 : ME077802
06/10/2003 : ME077802
30/04/2003 : ME077802
08/09/2001 : ME077802
03/10/2000 : ME070881
08/01/1999 : ME077802
03/05/1995 : ME77802

Coordonnées
TEMPO RECLAMEWERKEN

Adresse
HOGE BRUGSTRAAT 3 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande