TENNISSCHOOL TENSION

Association sans but lucratif


Dénomination : TENNISSCHOOL TENSION
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 876.877.426

Publication

06/05/2014 : ontslag en benoeming bestuurder
uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vereniging op 31

december2013 blijkt dat de volgende beslissingen werden genomen:

* met ingang op 1 januari 2014 wordt het ontslag aïs bestuurder van de vereniging aanvaard van: de heer

David Van Beeck, geboren op 2 juni 1975, wonende te 2550 Kontich, Rompelei 28,

* met ingang op 1 januari 2014 wordt benoemd lot nieuwe bestuurder van de vereniging: de heer Aiain Bakkovens, zelfstandig tennisleraar, geboren te Lier op 26 februarï 1964, wonende de 2280 Grobbendonk,

Heidelaan 19A.

Onmiddellîjk aansluitend heeft de raad van bestuur de volgende beslissingen genomen:

* met ingang op 1 januari 2014 wordt het ontslag aïs secretaris van de vereniging aanvaard van: de heer

David Van Beeck, geboren op 2 junï 1975, wonende te 2550 Kontich, Rompelei 28,

* met ingang op 1 januari 2014 wordt benoemd tôt nieuwe secretaris van de vereniging: de heer Alain Bakkovens, zelfstandig tennisleraar, geboren te Lier op 26 februarï 1964, wonende de 2280 Grobbendonk,

Heidelaan 19A.

voor analytîsch uittreksel, Alain Spiliemaeckers,

voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.
20/09/2012
ÿþ 1'i l} i:1 , MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 0876.877.426

Benaming

(voluit) : Tennisschool Tension

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Ter Rivierenlaan 8 te 2100 Deume - Antwerpen

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel - ontslag en benoeming bestuurder - statutenwijziging

uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vereniging blijkt dat de volgende beslissingen werden genomen:

* met ingang op 1 maart 2012 wordt de zetel van de vereniging overgebracht van 2100 Deurne - Antwerpen, Ter Rivierenlaan 8 naar 2100 Deurne - Antwerpen, Louis Van Craenstraat 45

* met ingang op 1 maart 2012 wordt het ontslag van de heer Philippe Storme, wonende te 8300 Knokke - Heist, Jozef Nellenslaan 55 als secretaris van de vereniging aanvaard,

* met ingang op 'I maart 2012 wordt benoemd tot nieuwe secretaris van de vereniging: de heer David Van Beeck, geboren op 2 juni 1975, wonende te 2550 Kontich, Rompelei 28,

- punt e) van artikel 12 van de statuten wordt geschrapt zodat dit thans zal luiden:

Artikel 12

a)De bestuurders kunnen ten allen tijde ontslag nemen en zijn ten allen tijde afzetbaar door de Algemene Vergadering. Indien het aantal bestuurders door vrijwillig ontslag minder bedraagt dan het aantal voorgeschreven door artikel llblijft de ontslagnemende bestuurder in functie tot de algemene vergadering op regelmatige wijze een nieuwe bestuurder heeft aangeduid.

b)De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen met gewone meerderheid van stemmen (de helft +1, onthoudingen worden niet meegeteld). Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

c)Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die ondertekend worden door de secretaris en ingeschreven in het daartoe bestemde register.

d)De voorzitter of de secretaris roepen de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor, ln geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door het bestuurslid met het grootste aantal jaren ononderbroken lidmaatschap van de vereniging. De raad kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

e)ledere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen. Een bestuurder kan slechts één bestuurder vertegenwoordigen.

f)De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie of elk ander middel waardoor consultatie van personen op afstand mogelijk is. De bestuurders kunnen per telefax, via sms of e-mail hun stem uitbrengen. De raad van bestuur kan voorwaarden verbinden aan deze wijze van stemmen vanop afstand.

* de laatste zinssnede van artikel 18 wordt geschrapt zodat dit thans zal luiden:

Artikel 18

Besluitvorming binnen de algemene vergadering.

Behoudens andersluidende bepalingen in de wet of de statuten, zal de algemene vergadering geldig beraadslagen welke ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden wezen en de beslissingen worden getroffen bij meerderheid van stemmen der aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden.

De beslissingen van de algemene vergadering verbinden uitdrukkelijk alle leden, zelfs afwezige effectieve leden.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Werking specifieke meerderheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

III

i

*12157838*

1-tt t. i-i i uANK

KOOPHANDEL

i 1 -og- z03z

ANDURPEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2



Voor-betiouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg



Over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Elke wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De besluiten kunnen slechts geldig genomen worden door de gewone of buitengewone algemene vergadering bij speciale meerderheid, nl. de twee derde van de aanwezige effectieve leden, ongeacht hun aantal, wanneer het de uitsluiting van een lid betreft.

Een bijzondere meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden is vereist:

-wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht

-wanneer het gaat om de ontbinding van de vereniging

In geval de algemene vergadering het vereiste quorum niet bereikt, wordt een tweede vergadering gehouden, minstens 15 dagen na de eerste, die geldig mag beraadslagen wat ook het getal aanwezigen zij.

* de voorzitter krijgt de opdracht de gecoördineerde statuten op te maken en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge tegelijk neergelegd: gecoordineerde statuten:

voor analytisch uittreksel,

Alain Spillemaeckers,

voorzitter



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TENNISSCHOOL TENSION

Adresse
Louis Van Craenstraat 45 te 2100 Deurne - Antwerpen

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande