THE BUSINESS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : THE BUSINESS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 628.599.788

Publication

27/04/2015
ÿþ Mod Word ti.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rectuank van koopnunder

iellol

*150607

Antwerpén

15 APR. 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Oridernemingsnr : C2-e 3r Eenerving

(voluit) (verkort):

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Gloriantlaan 53 bus I2q - 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse akte van 1 april 2015 blijkt dat:

1) De heer Bannink Marco, geboren te Noordoostpolder (Nederland) op 24 maart 1976, nationaliteit Nederlander (NN 76.43.24-221.83) wonende te Gloriantlaan 53 bus 12q, 2050 Antwerpen.

2) Mevrouw Arijs Grietje, geboren te Herentals (België) op 5 juli 1966, nationaliteit Belg (NN 66.07.05-094.27), wonende te Boeyendaal 17, 2270 Herenthout.

besloten een vennootschap op te richten onder de volgende voorwaarden:

Naam; De vennootschap is een vennootschap onderfirma met als benaming ; The Business

Doel:

-De bemiddeling en de vertegenwoordiging in beleggingen, de uitgifte van waardepapieren onder de leden aandeelhouders en de beleggingen van de ingezamelde fondsen. Het participeren in andere vennootschappen, het toestaan van leningen onder de meest diverse vormen met inachtneming van de wettelijke bepalingen Verder heeft de vennootschap tot doel het optreden in België en in het buitenland als raadgever, vertegenwoordiger en tussenpersoon in verzekeringen alsmede aile activiteiten die in verband staan met het afsluiten van verzekeringen, uitgezonderd de takken die van overheidswege worden gereglementeerd en waardoor specifieke machtiging wordt vereist. Verder heeft de vennootschap eveneens tot doel, makelaar in kredieten van allerlei aard, deskundige onderzoeken inzake schadegevallen immobiliën, overdrachten van handelsfondsen. Zij mag in één woord alle handelingen verrichten die gewoonlijk en normaal door tussenpersoon van roerende en onroerende goederen verricht worden. De vennootschap zal tevens alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen uitoefenen.

-De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling.

-Het beheer in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen, de huur, onderverhuur, de uitbating, de verkaveling, de valorisatie, de ordening, de herstelling ,de verbetering, de verbouwing, de aankoop, de verkoop en iedere verwerving van onroerende goederen alsook de onroerende leasing.

-Het beheren van eigen beleggingen en vermogens.

-De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere. De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, of op iedere andere wijze, de verhandeling van deze titels of rechten.

-Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

-Consulting en bijstand op het gebied van beheer, management, marketing, public-relations, press-relations, producten  en dienstontwikkeling, en secretariaatswerkzaamheden in de mees ruime zin van betekenis, -De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties.

Op de leatste blz. van Lui!, B vermelden . Recto : Neem en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzp  an perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien t+sn derden te .tersoecrnroordigen

Vor:o : hiantlfst,Enino.

THE BUSINESS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Tussenpersoon in de handel als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair

-Het verlenen van services bij kwaliteitscontroles, inventarisaties, beveiligingsplannen en het houden van audits.

-Uitbating van een restaurant, café, taverne, brasserie, loungebar, waaronder begrepen de verkoop van dranken en snacks voor consumptie ter plaatse.

-De groot- en kleinhandel, in-en uitvoer van voedingswaren, dranken, rookwaren en bijhorigheden, de bereiding en verkoop van alle koude en warme gerechten, dranken, gebak, confiserie, bereide vis  en vleeswaren, ijscrème, alsmede de uitbating verzorgen va neen pizzeria, frituur, broodjesbar, restaurant, taverne, brasserie, café, drankgelegenheid, loungebar, tearoom, milkbar in de meest ruime zin van betekenis.

-Uitbating van amusementsspelen.

-Groot- en kleinhandel, import en export van handelsgoederen in de meest ruime betekening.

-Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel van voedingswaren, zuivelproducten, kruideniers- en koloniale waren, koffie, charcuterie, vleeswaren, wijnen en dranken, confiserie, verse, gedroogde en geconserveerde groenten en fruit, vis en visproducten, bereide schotels.

-Adviesbureel in de horecasector, het verzorgen van opleidingen, en het verrichten van dienstprestaties in de meest ruime zin,

-Het verzorgen van feesten en evenementen.

-Verkoop / verhuur van licht en geluid.

-Uitbating van een inrichting, groepering voor gemeenschappelijke aankopen.

-Het beheer in de ruimste zin van het woord van onroerende en roerende goederen, daaronder begrepen de huur, de onderverhuur, de uitbating, de verkaveling, de valorisatie, de ordening, de herstelling, de verbetering, de verbouwing, de aankoop en iedere verwerving van onroerende en roerende goederen alsook de onroerende leasing.

-De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

-Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

-De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

-De klein -en groothandel, import  en export in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer.

-De kleinhandel in brandstoffen voor auto's en motorrijwielen.

-De kleinhandel in smeer- en koelmiddelen voor auto's.

-Het gewone onderhoud van auto's: wassen, antiroest behandeling, olie verversen, vervangen of herstellen

van binnen  en buitenbanden, vervangen van ruiten, car-cleaning, ...

-De klein- en groothandel van onderdelen en accessoires van auto's, inclusief de klein- en groothandel,

import- en export in tweedehands onderdelen.

-De kleinhandel en groothandel in computers, randapparatuur en (standaard) programmatuur.

-Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software), analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing, het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie, ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard  of speciale programmatuur, het velrenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's en het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stehlen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrecht-'streeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdeling  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen en hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd Gloriantlaan 53 bus 12q te 2050 Antwerpen.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan zaakvoerders die in naam van de vennootschap aile behandelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezelijking van het maatschappelijk doel. Tot zaakvoerders worden benoemd de heer Bannink Marco en mevrouw Arijs Grietje.

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt ¬ 4.000,00 en is verdeeld in 100

aandelen met een nominale waarde van ¬ 40,00.

- De heer Bannink Marco 70 aandelen, volgestort of een totaal van ¬ 2 800,00.

- Mevrouw Arijs Grietje 30 aandelen,volgestort of een totaal van ¬ 1 200,00.

Duur: De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Boekjaar:

Het boekjaar loopt van heden tot 31 december van iederjear.

Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal telkens doorgaan op de eerste zaterdag van de maand juni om

18 uur ter maatschappelijke zetel.De eerste vergadering wordt gehouden in het jaar 2017.

Resultaten:

Eventuele verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in de evenredigheid van hun aantal

aandelen.

Voor al wat niet uitdrukkelijk is voorzien, verwijzen de verschijnende partijen naar de organieke wet op de

handelsvennootschap.

Bannink Marco Arijs Grietje

zaakvoerder zaakvoerder

Oprichtingsakte hierbij neergelegd.

~ üobr- ieho[acen aan Belgisch Staat, blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, veri luik 8 vermelden . Recto : Neem en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzit van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvoorirdigen

tres ti o : Naam en handtekening

28/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
THE BUSINESS

Adresse
GLORIANTLAAN 53, BUS 12Q 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande