THE CLEANER

NV


Dénomination : THE CLEANER
Forme juridique : NV
N° entreprise : 838.455.627

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 17.02.2014, NGL 25.03.2014 14073-0206-013
15/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 18.02.2013, NGL 07.03.2013 13060-0378-013
23/08/2011
ÿþMai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

II

I

A

i

i

*11129095*

V beh

aa

Bel Stan

N L.TAU']

1 0 -GO- 2C11

GFlFFll; F,ECl" -i i BftiNK van ILOCPHANDELtry~:'~CHE-.

~EN

Ondernemingsnr : p3 , SS , 6 .._.}-

Benaming

(voluit) : THE CLEANER

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2560 Nijlen (Kessel), Berlaarsesteenweg 15

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jan VERRETH, notaris met standplaats te Lier op 8 augustus

2011, dat een naamloze vennootschap werd opgericht door: "

1. de heer NICOLAY Bram, geboren te Lier op 1 mei 1979, wonende te 2560 Nijlen (Kessel), Berlaarsesteenweg 15.

2. mevrouw VERHAEGEN Jitse Maria Raymond, geboren te Antwerpen op 6 mei 1981, wonende te 2560

Nijlen (Kessel), Berlaarsesteenweg 15.

Naam-vorm: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam::

THE CLEANER.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2560 Nijlen (Kessel), Berlaarsesteenweg 15.

Doel: Het doel van de vennootschap is een onderneming waarvan de activiteiten aanverwant zijn aan de

bouwsector en deels in de verhuring van machines en containers en het vervoer van afvalverwerking. "

Zij zal zich richten tot de particuliere sector, alsook aan zelfstandigen en bedrijven. Zij zal zich specialiseren in het slopen van gebouwen, het grondverzet, graven, ophogen, egaliseren van bouwterreinen, het aanbrengen; van chape en betonwerken, het uitvoeren van voegwerken, het plaatsen van tussenwanden in gipsplaten, vloerbedekkingen van hout en in andere materialen, het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden, het ruimen van bouwterreinen, de gevelreiniging door middel van zandstralen.

Zij zal ook nog verhuringen doen van machines en containers voor afvalverwerking, het afvoeren en vervoeren, het sorteren en recycleren van deze afval in de voorziene containers en toeleveren van de afval bij de verwerkende centrales. Zij zal de aankoop, verkoop, invoer en uitvoer, de verhuur mogen realiseren van allerlei' machines en materialen voor alle mogelijke sectoren.

Al deze activiteiten kan de vennootschap met of zonder onderaannemingen verwezenlijken.

Zij zal eveneens kunnen optreden als handelsbemiddelaar in deze sector, alsook nieuwe technieken verwezenlijken en uitproberen.

De vennootschap mag haar doel nastreven zowel in België als in het buitenland.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen; verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële; eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze, noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks, verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden; ondernemingen, met dewelke één en andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk: welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst? of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten ondernemingen of bedrijven, in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van dat aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging naar de statuten, overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: De duur van de vennootschap is onbepaald.

Kapitaal: Het geplaatste kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 62.500,00) verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vernielde waarde, die elk één honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze aandelen zijn stemgerechtigd en zijn op naam.

INSCHRIJVING KAPITAAL-INBRENG IN NATURA

Inbreng

1. De heer NICOLAY Bram verklaart in te tekenen op vierenzestig (64) aandelen en doet inbreng in

natura van de volgende roerende goederen in de vennootschap:

- de bestaande éénmanszaak Nicolay Bram (The Cleaner) met ondernemingsnummer 0861.741.565, door hem uitgebaat te 2560 Nijlen (Kessel), Berlaarsesteenweg 15, met als voornaamste activiteiten: slopen van gebouwen, grondverzet, graven, ophogen en egaliseren van bouwterreinen, het aanbrengen van chape, het uitvoeren van voegwerken, plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, vloerbedekkingen van hout en van andere materialen, het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden, het ruimen van bouwterreinen, gevelreiniging door middel van zandstralen. De andere activiteiten zijn het verhuren van machines en containers voor afvalverwerking, het vervoeren van deze afval in de voorziene containers en het toeleveren van de afval bij de afvalverwerkende bedrijven.

De handelszaak bestaat uit:

1. het cliënteel en de beklanting;

2. het recht om gedurende gans haar duur de benaming te gebruiken waaronder de inbrenger thans de ingebrachte handelszaak uitbaat, met dien verstande dat wanneer de vennootschap vervroegd ontbonden wordt, het recht om deze benaming te gebruiken aan de heer Bram NICOLAY of zijn erfgenamen en rechtverkrijgenden toekomt zonder daartoe enige vergoeding te moeten betalen.

3. de fabrieks- en handelsmerken, alsmede de rechten op huur die toebehoren aan de heer Bram NICOLAY.

4. de eigendom van het materieel, outillering, uitrusting, meubilair met handelsbestemming, bureelbenodigdheden, archief en documenten allerlei, behorende tot de ingebrachte handelszaak en dienende tot haar uitbating,

5. De ingebrachte bestanddelen van de handelszaak (materiële vaste activa  cliënteel  Financiële schulden) zijn omstandig beschreven in het hierna vermelde verslag van de bedrijfsrevisor de heer Louis Vercammen. De inbreng wordt gedaan voor een totaal NETTO-bedrag van veertigduizend euro (40.000,00 EUR).

De bestanddelen werden gewaardeerd volgens boekwaarde op 31 december 2010.

Voorwaarden van de inbreng

- De heer Nicolay Bram verklaart dat de door hem ingebrachte handelszaak vrij en onbelast is van enige in- en overschrijving.

- De inbreng wordt gedaan onder de voorwaarden als naar recht.

- De vennootschap zal van de ingebrachte goederen en rechten de eigendom en het genot bekomen vanaf haar

ontstaan, mits de er aan verbonden lasten te dragen.

- De vennootschap zal de ingebrachte goederen en rechten verkrijgen in de tegenwoordige staat zonder verhaal op de inbrenger om welke reden ook.

- De vennootschap neemt alle rechten en verplichtingen over die behoren tot de ingebrachte goederen. Zij zal de verbintenissen en akkoorden, aangegaan tegenover derden, leveranciers, cliënten, verzekeringsmaatschappijen e.d., eerbiedigen en uitvoeren, met behoud van de eventueel gegeven zakelijke waarborgen, tot volledige ontlasting van de inbrenger. Waar nodig zal de vennootschap de bestaande contracten mee ondertekenen en bekrachtigen.

- Alle verrichtingen vanaf 1 juli 2011 worden geacht door de op te richten vennootschap uitgevoerd te zijn. Besluiten van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Omtrent de inbreng in natura heeft KPMG Fiduciaire, Bedrijfsrevisoren te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, vertegenwoordigd door de heer Louis Vercammen, bedrijfsrevisor, op 11 juli 2011, het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen.

Omtrent dezelfde inbreng is door de oprichters tevens een verslag opgesteld overeenkomstig zelfde artikel van het Wetboek van vennootschappen.

Voormelde verslagen van de oprichters en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een uitgifte van de oprichtingsakte worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

'BESLUIT

De oprichting door inbreng in nature bij de vennootschap NV THE CLEANER bestaat uit de inbreng van materiële vaste activa, verminderd met financiële schulden voor een bedrag van 40.000, 00 EUR. Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 64 aandelen van de NV THE CLEANER, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de regelmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen faimess opinion' is.

Dit rapport wend opgesteld in uitvoering van artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de oprichting van de vennootschap NV THE CLEANER door inbreng in natura, en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Kontich, 11 juli 2011

KPMG Bednjfsrevisoren Vertegenwoordigd door. (getekend) Louis Vercammen, Bedrijfsrevisor."

In verband met deze inbreng in natura van de handelszaak erkent de inbrenger dat bij gebrek aan attest van de bevoegde ontvanger der belastingen waaruit blijkt dat er geen achterstallige schulden bij de directe belastingen bestaan, de inbrenger en de opgerichte vennootschap hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van eventueel nog bestaande belastingschulden uit hoofde van de inbrenger inzake de ingebrachte handelszaak, echter beperkt tot de waarde van de handelszaak

- bovendien doet de heer NICOLAY Bram inbreng in speciën ten bedrage van zestienduizend tweehonderdvijftig euro (16.250,00 EUR), waarvoor hem zesentwintig (26) aandelen in de nieuw opgerichte vennootschap worden toegekend.

Vergoeding voor de inbreng:

Hetzij een netto-inbreng van in totaal zesenvijftigduizend tweehonderdvijftig euro (56.250,00 EUR) waarvoor hem in totaal negentig (90) volledig volgestorte aandelen worden toegekend.

2. Mevrouw VERHAEGEN Jitse verklaart in te tekenen op tien (10) aandelen en doet inbreng in speciën ten bedrage van zesduizend tweehonderdvijftig euro (6.250,00 EUR), waarvoor haar tien (10) volledig volgestorte aandelen in de nieuw opgerichte vennootschap worden toegekend.

Hetzij in totaal honderd (100) aandelen die de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren en erkennen dat alle aandelen waarop ingeschreven werd volledig volgestort zijn.

- Met naleving van de door de wet bepaalde voorwaarden kan de vennootschap eigen aandelen verkrijgen.

Bestuur:De vennootschap wordt bestuurd door een raad van tenminste drie leden, verkozen voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders. Hun aanstelling is ten alle tijde herroepbaar.

Aftredende bestuurders zijn steeds herverkiesbaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De functie van de niet-herkozen uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die in de nieuwe verkiezing heeft voorzien.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging van de vennootschap in verband met dit bestuur, toevertrouwen:

-hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die dan de titel voeren van gedelegeerd bestuurder;

-hetzij aan één of meerdere directeuren, al dan niet leden van de raad van bestuur.

-hetzij aan een directiecomité of aan een bestendig comité waarvan de leden al dan niet bestuurders zijn. De raad van bestuur mag gebruik maken van één of meerdere van deze mogelijkheden.

De raad kan eveneens bijzondere machten verlenen aan alle mandatarissen.

De raad bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging aan te rekenen op de algemene kosten, van de personen aan wie zij delegaties toekent.

De raad mag hen ten allen tijde ontslaan.

Ongeacht de bijzondere delegaties toegekend door de raad van bestuur, worden alle akten, zelfs authentieke akten, geldig getekend door twee bestuurders, gezamenlijk handelend, die zich in geen geval tegenover derden moet verantwoorden van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

De bijzondere mandatarissen vertegenwoordigen geldig de vennootschap binnen de grenzen van hun mandaat.

De gerechtelijke acties, zowel als eiser dan als verweerder, worden ingeleid en gevolgd in naam van de vennootschap door de voorzitter of door twee bestuurders of door de gedelegeerd bestuurder.

Aan de bestuurders kan onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Algemene veraaderinq: De algemene vergadering kan aan de bestuurders toestaan om tijdens het lopende boekjaar voorschotten op hun bezoldigingen op te nemen van de vennootschap.

Bovendien kan de algemene vergadering hun tantièmes toekennen, te nemen uit de beschikbare winsten van het boekjaar.

De vennootschap staat onder het toezicht van de vennoten. Elke vennoot heeft een recht van toezicht op en onderzoek van de verrichtingen. Voor zover door de wet vereist zal de algemene vergadering één of meer commissarissen benoemen en hun vergoeding vaststellen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

De algemene vergadering, regelmatig samengesteld, vertegenwoordigt de algemeenheid van de aandeelhouders.

De jaarlijkse algemene vergadering, genaamd jaarvergadering, heeft plaats op de derde maandag van februari om negentien uur, op de plaats in de oproepingen bepaald.

Indien die dag een wettige feestdag is zal de vergadering plaats hebben de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Overeenkomstig de bepalingen van hef Wetboek Vennootschappen, wordt op 30 september van ieder jaar een inventaris en jaarrekening opgemaakt en worden de boeken afgesloten. De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

De nettowinst wordt als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende van het kapitaal bedraagt.

2. De algemene vergadering beslist over de bestemming te geven aan het saldo.

3. Indien er aandelen zonder stemrecht gecreëerd worden, en voor zover het aantal aandelen zonder stemrecht niet méér dan één derde (1/3) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of vertegenwoordigd hebben, geven zij recht op een preferent en opvorderbaar dividend, waarvan het bedrag zal vastgesteld worden door de buitengewone algemene vergadering die deze aandelen zonder stemrecht zal creëren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze aandelen zonder stemrecht hebben eveneens recht op de uitkering van het winstoverschot dat niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot van de aandelen met stemrecht.

4. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder moet gehandeld worden volgens het voorschrift van artikel 617 Wetboek Vennootschappen.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, overeenkomstig de door de wet bepaalde voorwaarden, op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

De jaarlijkse algemene vergadering beraadslaagt over de aanvaarding van de jaarrekeningen.

Na goedkeuring spreekt de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, zich uit over de kwijting te verlenen aan bestuurders en commissarissen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, zal de vereffening doorgevoerd worden door de zorgen van één of meerdere vereffenaars aan te stellen door de algemene vergadering.

Elk jaar zullen de resultaten van de vereffening voorgelegd worden aan de algemene vergadering en de jaarrekening gepubliceerd.

De algemene vergadering bepaalt de machten van de vereffenaars en bepaalt, indien nodig, hun emolumenten.

Na betaling van de schulden en sociale lasten, zoals ook van de kosten der vereffening of in voorkomend geval, na aanleg van een provisie voor deze bedragen, wordt het netto-actief verdeeld onder alle aandelen.

Indien er aandelen zonder stemrecht zouden bestaan, en voor zover het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of vertegenwoordigd hebben, geven zij een recht op de uitkering van het na vereffening overblijvende saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van de aandelen met stemrecht.

OVERGANGSBEPALINGEN - VERKIEZINGEN.

De vennootschap opgericht zijnde, verklaren de verschijners op dit ogenblik bijeen te komen in algemene vergadering ten einde de eerste algemene vergadering te bepalen, de sluiting van het eerste boekjaar, het oorspronkelijk aantal bestuurders en commissarissen, te voorzien in hun verkiezing en hun vergoedingen en emolumenten bepalen.

Bij eenparigheid van stemmen neemt de vergadering volgende beslissingen:

1. Eerste Algemene Vergadering.

De eerste algemene vergadering is vastgesteld op de derde maandag van februari 2013 om negentien

uur.

2. Afsluiting eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar, dat een aanvang neemt vanaf de neerlegging van het afschrift van deze akte op

de bevoegde rechtbank van koophandel, zal afgesloten worden, op 30 september 2012.

3. Bestuurders.

Het aantal bestuurders is vastgesteld op drie (3), en werden tot die functie benoemd:

1. de bovenvermelde heer NICOLAY Bram;

2. de bovenvermelde mevrouw VERHAEGEN Jitse.

3. de heer NICOLAY Nicolas Constant Clement, geboren te ltegem op 10 september 1948, wonende te

2560 Nijlen (Kessel), Berlaarsesteenweg 4,

De aldus benoemde bestuurders zijn benoemd tot de jaarvergadering van 2017.

Met uitzondering van de bestuurdersfunctie van de heer NICOLAY Bram, zullen de bestuurders hun functie

gratis uitoefenen, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering

De functie van bestuurder van de heer Bram Nicolay is bezoldigd.

4. Commissaris.

Thans wordt geen commissaris benoemd.

5. Volmacht formaliteiten oprichting

Een bijzonder volmacht wordt verleend aan de heer Bossaerts Wemer, boekhouder, waarvan adres te

2560 Nijlen, Ringstraat 5, om met betrekking tot deze oprichting alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de BTW-Administratie en andere diensten van de Overheid te vervullen.

" ."

6. Financieel plan.

In uitvoering van de bepalingen van artikel 215 van het Wetboek vennootschappen, hebben de oprichters aan de ondergetekende notaris een document overhandigd dat volgens hun verklaring voldoet aan de wettelijke vereisten van financieel plan, waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap verantwoorden.

Met toestemming van de oprichters zal de ondergetekende notaris dit plan op het registratiekantoor laten registreren en het daarna bewaren in het vennootschapsdossier.

De comparanten erkennen dat de notaris hen ingelicht heeft over de aansprakelijkheid der oprichters bij faillissement ingeval van kennelijk ontoereikend kapitaal.

7. Overneming van verbintenissen.

De comparanten verklaren met toepassing van de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 juli 2011.

VERGADERING RAAD VAN BESTUUR.

Vervolgens zijn de nieuw benoemde bestuurders overgegaan tot de benoeming van de gedelegeerd

bestuurder en de voorzitter van de raad van bestuur en hebben de volgende besluiten genomen:

a) wordt benoemd tot Voorzitter van de Raad van Bestuur: bovenvermelde mevrouw VERHAEGEN Jitse, die aanvaardt;

b) wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder bovenvermelde heer NICOLAY Bram, die aanvaardt.

De gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk handelend, wordt belast met alle daden van dagelijks bestuur en

heeft in dit verband alle machten om de vennootschap alleen te verbinden.

Volgen de aangehechte stukken.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS. (Jan VERRETH)

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 8 augustus 2011.

2° Uittreksel.

3° Verslag bedrijfsrevisor.

4° Bijzonder verslag oprichters.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
THE CLEANER

Adresse
BERLAARSESTEENWEG 15 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande