THE COMMUNICATION COMPANY (BENELUX) B.V.

Divers


Dénomination : THE COMMUNICATION COMPANY (BENELUX) B.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 546.818.197

Publication

05/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Iii NNNW~N~I~INV~V~IMI Neergelegd ter griffie van de Rechtbank m! ;Copinnci,-,1 ï Antwerpen, op

behouden *14056017* 24. 02. 2014

aan het

Belgisch

Staatsblad

Griffie



Ondernemingsnr : (934t6,

Benaming

(voluit) : The Communication Company (Benelux) B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Nederlands Recht

Zetel : Ginnikenweg 275, 4835 NC Breda - Nederland

zetel van het Belgisch filiaal: Mechelsesteenweg 139, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting vestiging bijkantoor van The Communication Company (Benelux) B.V.

Historiek "The Communication Company (Benelux) B.V."

Naam - Zetel

De vennootschap werd opgericht op acht en twintig juni negentienhonderd negentig voor Kantoor van Notaris A.W.M. Roeten te Prinsenbeek, thans Breda en de onderneming is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland nummer 20059159.

De vennootschap heeft een statutenwijziging gedaan op 7 mei 2008 voor Notaris Kantoor van Peter

Mannaerts te Keizerstraat 21 te 4811 HL Breda.

De vennootschap heeft de naam The Communication Company (Benelux) B.V.

De maatschappelijke zetel van The Communication Company (Benelux) BV is gevestigd te 4835 NC Breda, Ginnekenweg 275.

Doel:

Het exploiteren van-, het deelnemen in-, het voeren van het beheer en de directie over-, het financieren vanen samengaan en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, het investeren in vermogenswaarden en het beleggen van vermogen, het verkrijgen, vervreemden, beheren, huren, verhuren en op andere wijze exploiteren en in gebruik of genot geven of verkrijgen van vermogensrechten, roerende en onroerende zaken, het zich borg stellen voor derden, het zich sterk maken voor de nakoming van verplichtingen van derden en het zich als mededebiteur verbinden, het verrichten van alle overige activiteiten van financiële of commerciële aard ten behoeve van vennootschappen en ondernemingen waarmede zij een groep vormt; voorts het verrichten van alle overige werkzaamheden op financieel, industrieel en commercieel gebied welke met het vorenstaande verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn , allles in de ruimste zin genomen.

De vennootschap heeft tot doel het exploiteren van, het deelnemen in het voeren van het beheer en de directie over, het financieren van en samengaan en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, het investeren in vermogenswaarden en het beleggen van vermogen, het verkrijgen, vervreemden, beheren, huren, verhuren en op andere wijze exploiteren en in gebruik of genot geven of verkrijgen van vermogensrechten, roerende en onroerende zaken, het zich borg stellen voor derden, het zicht sterk maken voor de nakoming van verplichtingen van derden en het zich als

mededebiteur verbinden, het verrichten van alle overige activiteiten van financiële of commerciële aard ten behoeve van vennootschappen en ondememingenwaarmede zij een groep vormt; voorts het verrichten van alle overige werkzaamheden op financieel, industrieel en commercieel gebiedwelke met het vorenstaande verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn, alles in de ruimste zin genomen.

In de Kamer van Koophandel is ook de vestiging vanaf 28/06/1990 volgende activiteit toegevoegd: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Reclame- ontwerp- en adviesbureaus: het ontwikkelen van merken via interactieve media alsmede het ontwikkelen van stategleën, het creëren en produceren van cd-roms, internetsites en andere (nieuwe) mediatoepassingen alsmede het uitoefenen van een houdster- en financieringsmaatschappij.

Kapitaal:

Het maatschappelijke kapitaal van The Communication Company (Benelux) B.V. bedraagt tweehonderdduizend gulden (f.200.000,) en is verdeeld in tweeduizend (2.000) aandelen elk nominaal groot honderd (f.100), omgezet negentig duizend zevenhonderd zesenvijftig euro en vier cent (90.756,04 E) Het kapitaal werd volstort veertigduizend gulden (40.000 f.) en aangepast bij de Kamer van Koophandel naar achttien duizend tweehonderdeenenveertig euro en zesennegentig cent (18.241,96 EUR).

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door minimum één of meer bestuurders en in deze functie worden voor onbepaalde tijd benoemd:

De enige aandeelhouder de vennootschap The Communication Company (Holding) B.V., met als vaste vertegenwoordiger de heer Cornelius Faes, wonende te Nederland, 4813 GV Breda, Mastbosstraat 90. The Communication Company (Benelux) BV heeft als bestuurder de heer Cornelius Faes met als titel directeur.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt binnen zes maanden na afloop van het boekjaar gehouden.

Financieel boekjaar - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap is gelijk aan het kalenderjaar.

Jaarlijks binnen vijf maanden na afloop van het boekjaar, behoudens verlenging van deze termijn met ten hoogste zes maanden door de algemene vergadering op grond van bijzondere omstandigheden, worden door de directie een balans en winst- en verliesrekening opgemaakt, met een toelichting daarop als bedoeld in Titel 9 Boek 2 van het Burgerlijk Wetboek, welke aan de algemene vergadering worden overlegd.

Identificatie bijkantoor:

De bestuurder van The Communication Company (Benelux) besloten vennootschap naar Nederlands Recht, met name de heer Cornelius Faes, heeft op de maatschappelijke zetel op 24 juni 2013 besloten dat een officieel bijkantoor met de benaming "The Communication Company (Benelux)" zal gevestigd worden te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 139 om de Belgische activiteiten van de vennootschap verder te versterken.

NOTULEN

Van de algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap The Communication Company (Benelux) B.V., gevestigd te Breda en ingeschreven in het handelsregister van de Kamervan Koophandel Zuidwest-Nederland onder nummer 20059159, hierna genoemd "de vennootschap", gehouden te Breda op 24 juni 2013.

Genoemde heer Faes opent de vergadering en wijst zichzelf aan als voorzitter (en notulist) van de vergadering. Aangezien de oproepingsvereisten in acht zijn genomen en de vergadering wordt gehouden in de woonplaats van de vennootschap, kunnen geldige besluiten worden genomen omtrent alle voorstelen welke bij de oproeping zijn vermeld.

De voorzitter stelt aan de orde:

- Om een filiaal te openen in België in een huurpand aan de Mechelsesteenweg 139 te 2640 Mortsel en dit

vanaf 1 juli 2013.

Deze mag, bij besluit van bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of

in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Iedere zetelverplaatsing van de vennootschap wordt in de bijlagen tot Belgisch Staatsblad bekendgemaakt

door zorg van het bestuur.

De vennootschap kan, bij besluit van het bestuur, vestigingseenheden in België oprichten, hetzij onder de

vorm van uitbatingszetels, divisies of andere economische activiteitslocatie.

Het bestuur kan tevens agentschappen en bijkantoren oprichten in het buitenland.

Om het filiaal de benaming "The Communication Company (Benelux)" te geven

- Om het doel ais volgt te omschrijven: het ontwikkelen van merken via interactieve media alsmede het

ontwikkelen van strategieën, het creëren en produceren van cd-roms, internetsites en andere (nieuwe)

mediatoepassingen alsmede het uitoefenen van een houdster- en financieringsmaatschappij.

- Om als wettelijke vertegenwoordiger in België aan te stellen de heer Cornelius Faes, hij is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van het bijkantoor en is ook bevoegd om aile officiële documenten in verband met het bijkantoor in naam van de Vennootschap te ondertekenen. Zijn mandaat is onbezoldigd.

- De heer Cornelius Faes werd de bevoegdheid verleend om de vereiste documenten op te stellen en in te dienen bij de Belgische autoriteiten en een nieuwe bankrekening te openen In België om de uitvoering te vergemakkelijken.

Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Konsilanto' rechtspersonenregister

Antwerpen 0404.876.920, met zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesleenwegt 131-135 bus 1, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B,T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

De voorzitter deelt mee dat de voorstellen zijn gedaan door de directie, welke wordt gevormd door de vennootschap The Communication Company (Benelux) B.V. voornoemd en de goedkeuring hebben verkregen van de enige houder van de aandelen, zijnde eveneens de vennootshap The Communication Company (Benelux) B.V.

De voorzitter constateert dat alle stemmen voor de voorstellen zijn uitgebracht en concludeert dal de voorstellen derhalve zijn aangenomen.

Niets meer aan de orde zijnde sluit de voorzitter de vergadering.

Cornelius Faes

Wettelijke vertegenwoordiger

Mee neergelegd:

- Notulen algemene vergadering van 24/06/2013 met inbegrip van statuten, omzetting en uittreksel KR

Holding

Verklaring maatschappelijk kapitaal met inbegrip uittreksel HR Benelux

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ï .

t t;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015
ÿþ~

7

CII

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwercen

0 4 riMf 2015

afdelinggrilft pen

Qndemerningsnr : 0546818197

Benaming

(voluit) : The Communication Company (BeNeLux) B.V. (verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap met Nederlands Recht

Zetel : Ginnekenweg 275, 4835 NC Breda - Nederland

zetel van het Belgisch filiaal: Mechelsesteenweg 139, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting bijkantoor

Uit de notulen van de vergadering van The Communication Company (BeNeLux) BV gehouden op de maatschappelijke zetel te Breda op 31 december 2014 blijkt het volgende.

Cornelius Faes stelt voor de Vestigingseenheid-bijkantoor van The Communication Company (BeNeLux) BV gevestigd te Mortsel, Mechelsesteenweg 139 per direct opte heffen. De directie gaat akkoord.

Cornelius Faes wordt ontslagen als wettelijke vertegenwoordiger vanaf heden.

Cornelius Faes

Wetttelljke vertegenwoordiger / bestuurder

ICI I~IIIIIIIIIIIII

*15039424*

11

111

e<wJ~\ " '

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
THE COMMUNICATION COMPANY (BENELUX) B.V.

Adresse
MECHELSESTEENWEG 139 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande