THE IMMEX COMPANY, AFGEKORT : TIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE IMMEX COMPANY, AFGEKORT : TIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.442.905

Publication

21/11/2014
ÿþVo' behoi aan Belg Staat:

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

1 Z NOV, 2014

Griffie



2142960

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

;

.,

;:

~;

.,

;

::;

:;

'~~

Op de laatste bl

0542.442.905

The Immex Company

TIC

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Kipdorp 4 bus 10

2000 Antwerpen

INDELING VAN AANDELEN IN VERSCHILLENDE KLASSEN - KAPITAALVERHOGING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerk(en) akte ;

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse,' notaris te Antwerpen, op 31 oktober 2014, blijkt het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), mits uitgifte van honderd (100) aandelen, van hetzelfde type ais de heden bestaande aandelen, die dezelfde rechten en; voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf heden en zullen deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar.

De verhoging werd volledig volgestort.

De bevestiging van de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

2. De aandelen werden ingedeeld in verschillend klassen en de rechten verbonden aan de verschillende;

klassen van aandelen werden vastgesteld.

Artikel 5 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen van de vennootschap zijn verdeeld in drie (3) klassen, te weten:

a) aandelen van klasse A, hierna ook A-aandelen genoemd, omvattende de aandelen die zijn genummerd: van 1 tot en met honderdveertig (140) en ook alle aandelen die nadien door de houder(s) van A aandelen of' met hen verbonden personen worden verworven als gevolg van onderschrijving bij een kapitaalverhoging dan, wel als gevolg van een overdracht of overgang van aandelen aan hen of aan met hen verbonden personen. In; toepassing daarvan zullen de B-aandelen respectievelijk C-aandelen die aan houders van A-aandelen of aan, met hen verbonden personen worden overgedragen, kwalificeren als A-aandelen met ingang van de datum van: overdracht.

b) aandelen van klasse B, hierna ook B-aandelen genoemd, omvattende de aandelen die zijn genummerd: van 141 tot en met 170 en ook alle aandelen die nadien door de houder(s) van B-aandelen of met hen: verbonden personen worden verworven ais gevolg van onderschrijving bij een kapitaalverhoging dan wel ais: gevolg van een overdracht of overgang van aandelen aan hen of aan met hen verbonden personen. In: toepassing daarvan zullen de A-aandelen respectievelijk C-aandelen die aan houders van B-aandelen of aan: met hen verbonden personen worden overgedragen, kwalificeren ais B-aandelen met ingang van de datum van' overdracht.

c) aandelen van klasse C, hierna ook C-aandelen genoemd, omvattende de aandelen die bij de oprichting: werden genummerd van 171 tot en met 200 en ook alle aandelen die nadien door de houder(s) van C-aandelen! of met hen verbonden personen worden verworven ais gevolg van onderschrijving bij een kapitaalverhoging dan wel als gevolg van een overdracht of overgang van aandelen aan hen of aan met hen verbonden personen. In toepassing daarvan zullen de A-aandelen respectievelijk B-aandelen die aan houders van C-aandelen of aan:

z. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1i.i

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad.



met hen verbonden personen worden overgedragen, kwalificeren als C-aandelen met ingang van de datum van

oerdracht.

Bij elke andere overdracht veranderen de aandelen niet van klasse.

Behoudens andersluidende bepalingen in de statuten zullen de aandelen van alle klassen dezelfde rechten

hebben."

3. De regeling inzake overdracht en overgang van aandelen (met inbegrip regeling voorkooprecht en regeling inzake prijsbepaling) werden gewijzigd alsmede werd een volgrecht toegevoegd.

4. De regeling inzake het bestuur werd gewijzigd en artikelen 14 en 15 van de statuten luiden voortaan als volgt:

"Artikel 14: Bestuur

Samenstelling

De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het college van zaakvoerders is samengesteld uit minimum drie (3) en maximum vijf (5) zaakvoerders:

- minstens één (1) zaakvoerder en maximum (3) zaakvoerders zal/zullen worden gekozen uit (een) lijsten) die door de houder(s) van A-aandelen wordt/worden neergelegd (de A-Zaakvoerder(s));

- één zaakvoerder zal worden gekozen uit (een) lijst(en) die door de houder(s) van B-aandelen wordt/worden neergelegd (de 13-Zaakvoerder);

- één zaakvoerder zal worden gekozen uit (een) lijst(en) die door de houder(s) van C-aandelen wordt/worden neergelegd (de C-Zaakvoerder).

De algemene vergadering van de vennoten benoemt, vervangt en ontslaat leden van het college van zaakvoerders bij gewone meerderheid van stemmen met dien verstande dat alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd hun stemrecht uitoefenen op de vergadering.

Deze lijst(en) dien(t)(en) uiterlijk bij het begin van de vergadering die over een benoeming moet besluiten, te worden neergelegd en dien(t)(en) ondertekend te zijn door minstens één vennoot behorende tot de klasse die gerechtigd is een lijst in te dienen. Ingeval van indiening van meerdere lijsten door houders van aandelen van dezelfde klasse van aandelen, zal de vergadering dienen te kiezen uit de lijst ondertekend door de houder(s) van de meeste aandelen van die klasse van aandelen. Indien er aldus meerdere lijsten zijn die het hoogste aantal aandelen vermelden, kan de vergadering vrij kiezen uit deze lijsten.

Wanneer geen of geen geldige lijst werd ingediend door de houder(s) van een klasse aandelen die gerechtigd is een lijst in te dienen, is de vergadering vrij te kiezen en wordt of worden de gekozen zaakvoerder(s) geacht verkozen te zijn op voordracht van de houders van die klasse aandelen die geen of geen geldige lijst indiende.

Wanneer een zaakvoerder A, B of C vrij wordt gekozen bij gebreke aan een geldige lijst, dan behouden de houders van de klasse aandelen die geen of geen geldige lijst indienden evenwel steeds het recht op voordracht met dien verstande dat zij, ongeacht het deel van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, in voorkomend geval het recht hebben om te verzoeken een algemene vergadering bijeen te roepen met op de agenda het ontslag van de door de algemene vergadering vrij gekozen zaakvoerder bij gebreke aan een geldige lijst en de benoeming in zijn plaats van een nieuwe zaakvoerder te kiezen uit de kandidaten voorgedragen door deze vennoten uit de geldig ingediende lijst(en) als hoger gezegd.

Ingeval van voordracht van een rechtspersoon voor een bestuurdersmandaat dient steeds tegelijk de identiteit van de vaste vertegenwoordiger die deze rechtspersoon als haar vertegenwoordiger zef aanwijzen, te worden vermeld. Het mandaat van de tot zaakvoerder benoemde rechtspersoon neemt van rechtswege een einde bij het terugtreden of het ontslag van de bij de benoeming opgegeven vaste vertegenwoordiger.

Het uittreksel van het benoemingsbesluit dat wordt bekendgemaakt in de Bijlag en bij het Belgisch Staatsblad, dient voor elke zaakvoerder expliciet te vermelden op voordracht van welke klasse van vennoten hij werd benoemd of geacht wordt te zijn benoemd.

Oproeping en notulen van de vergaderingen

Tenzij alle zaakvoerders hieraan verzaken en tenzij in het geval van omstandigheden die dringende handelingen van het college van zaakvoerders vereisen (in welk geval de oproeping niet minder dan twee (2) kalenderdagen mag zijn), zal elke zaakvoerder met een oproepingstermijn van niet minder dan vijf (5) kalenderdagen tot elke vergadering van het college van zaakvoerders worden opgeroepen. Zulke oproeping zal minstens de agenda, de plaats en het tijdstip van de vergadering bevatten, alsook een kopie van alle documenten die aan het college van zaakvoeders zullen worden voorgelegd.

Het college van zaakvoerders kan bijeengeroepen worden indien een zaakvoerder hierom verzoekt en kan door elke zaakvoerder worden bijeengeroepen. Elke zaakvoerder zal het recht hebben om op de agenda van de vergadering van het college van zaakvoerders punten te plaatsen ter bespreking en beslissing door het college van zaakvoerders.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn, kan het college van zaakvoerders slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen. Dit akkoord wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.~

Van de vergaderingen van het college van zaakvoerders zullen notulen worden opgesteld, welke notulen fiëwaard zullen worden in de notulenboeken van de vennootschap. Zulke notulen zullen ondertekend worden door de aanwezige zaakvoerders. Een kopie van zulke notulen zal zo spoedig mogelijk na de vergadering van het college van zaakvoerders aan elke zaakvoerder worden bezorgd.

Quorum

Het college van zaakvoerders kan enkel geldig beraadslagen en besluiten als tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd

Indien het quorum niet wordt bereikt of tijdens een vergadering van het college van zaakvoerders niet langer aanwezig is, zal de vergadering verdaagd worden naar de werkdag die valt acht (8) of vijftien (15) dagen (zoals de op de verdaagde vergadering aanwezige zaakvoerders bij gewone meerderheid zullen beslissen) na de datum waarop de betroffen vergadering werd gehouden waarop het quorum niet werd gehaald of niet langer aanwezig was, op hetzelfde uur en op dezelfde plaats (de, Uitgestelde Vergadering) en de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd op zulke Uitgestelde Vergadering zullen steeds een quorum vormen. Alle zaakvoerders zullen tot de Uitgestelde Vergadering een oproeping ontvangen.

Beslissingen over de volgende onderwerpen kunnen alleen geldig worden genomen indien alle zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en met unanimiteit van de stemmen:

(i) de overdracht van alle of een belangrijk deel van de activa of van een bedrijfstak;

(ii) de aanstelling en het vaststellen van de beloning van de managers, daarbij inbegrepen de gedelegeerden;

(iii) de verwerving of overdracht van Intellectuele Eigendomsrechten;

(iv) de goedkeuring van het jaarlijks budget;

(v) een voorstel om te fuseren, splitsen of ontbinden of gerechtelijke reorganisatie aan te vragen;

(vi) elke investering of desinvestering voor een bedrag van meer dan vijfduizend euro (¬ 5.000,00). tenzij deze investering is opgenomen in het jaarlijkse budget;

(vii) het oprichten, sluiten of ontbinden van een bijkantoor of een dochteronderneming;

(viii) het aangaan van lange termijn schulden (dit wil zeggen met een looptijd van meer dan één (1) jaar) voor een bedrag van meer dan tienduizend euro (¬ 10.000,00);

(ix) het geven van garanties of andere zekerheidsrechten ten behoeve van een derde, voor zover deze een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) te boven gaan;

(x) het aangaan van een verbintenis met een vennoot of een met een vennoot verbonden onderneming in de zin van artikel 11 Wetboek van Vennootschappen;

(xi) de uitgifte van financiële instrumenten of de toekenning van rechten daarop; en

(xii) een beslissing tot zetelverplaatsing.

Artikel 15: Bevoegdheden

Het bestuur heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle

handelingen te venichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Beoordeling van volgende onderwerpen behoort tot de bevoegdheid van het College van Zaakvoerders en

kunnen niet worden gedelegeerd:

(I) de tussentijdse resultaten van de vennootschap;

(ii) de jaarrekening van de vennootschap;

(iii) gepland investeringsproject in onroerend goed van de vennootschap;

(iv) elk gepland investeringsproject in financieel vast actief van de vennootschap;

(y) elk gepland investeringsproject van de vennootschap in materieel en immaterieel vast actief hoger dan

tienduizend euro (¬ 10.000,00);

(vi) elke hypotheekstelling of in onderpand geven van activa van de Vennootschap;

(vii) het afsluiten van langlopende contracten waarvan de globale waarde hoger is dan tienduizend euro (¬ 10.000,00);

(viii) de fiscale politiek van de vennootschap;

(ix) de desinvesteringen van de vennootschap;

(x) aanduiden van een gedelegeerde;

(xi) bepalen van de vergoedingen van de zaakvoerders en gedelegeerden;

(xii) voorstellen aan de algemene vergadering het kapitaal te verhogen, de vennootschap te ontbinden en vereffenen, het doel te wijzigen;

(xiii) verplaatsen van de maatschappelijke zetel;

(xiv) verrichten van handelingen in het kader van de procedure inzake voorkooprecht en volgrecht.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden."

5. De regeling inzake de externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en artikel 16 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 16: Vertegenwoordigingsmacht

Zonder afbreuk te doen aan de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van het college van zaakvoerders, zal de Vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door twee (2) gezamenlijk handelende zaakvoerders, waarvan alleszins één A-Zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen, afgezien van hetgeen bepaald in

a'itikel 15 van de statuten.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist."

6. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgestelde dewelke voortaan als enige vigerende tekst der statuten zal gelden.

7. De volgende in functie zijnde zaakvoerder werd eervol ontslagen, te weten:

DE SADELEER Guillaume Alain Bertrand, geboren te Hasselt op 27 augustus 1989, wonende te 2000

Antwerpen, Kipdorp 4 bus 11

8. Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op drie (3) en tot deze functie werden benoemd:

Deze verkozen uit een kandidatenlijst voorgedragen door de houder van aandelen van klasse A:

1/ DE SADELEER Guillaume, voornoemd;

Deze verkozen uit een kandidatenlijst voorgedragen door de houdster van aandelen van klasse B:

21 De heer CAF Nicolas Eric Norma, geboren te Sint-Niklaas op 12 augustus 1985, wonende te 9120

Beveren, Kallobaan 24;

Deze verkozen uit een kandidatenlijst voorgedragen door de houdster van aandelen van klasse C:

31 De gewone commanditaire vennootschap "TRUMANS", rechtspersonenregïster Antwerpen, afdeling

Antwerpen 0823.971.547, met zetel te 2018 Antwerpen, Dendermondestraat 44, met als vaste

vertegenwoordiger de heer VROEMANS Tom Dirk Nadia, geboren te Antwerpen op 3 januari 1984, wonende te

2018 Antwerpen, Brederodestraat 25.

9. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDV CONSULTANTS", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0844.255.930, met zetel te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 22 bus 2, vertegenwoordigd door de heer Marc Gysel, evenals aan haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Md 11.1

05/12/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griftie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwelpen, op

2 5 MOV. 2J13

Griffie

*13182230*

11111

V< bah(

aar

Belt Staa

Ondcarnemingsnr : O S'* - `~- ~- '

Benaming (voluit) ; The Immex Company

(verkort) : TIC

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kipdorp 4 bus 10

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerpen) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd váór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 22 november 2013, dat:

1. Rechfsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met ais naam: "THE IMMEX COMPANY", in het kort "TIC",

2. Zetel: Antwerpen, Kipdorp 4 bus 10.

3. Oprichter. De heer DE SADELEER Guillaume Alain Bertrand, geboren te Hasselt op 27 augustus 1989, wonende te 2000 Antwerpen, Kipdorp 4 bus 10.

4. Kapitaal: 50.000,00 euro.

5. Gestorte bedraq: 25.000,00 euro.

6. Noq niet volgestorte inbrengen: 25.000,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekiaar: Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september. Het eerste boekjaar

eindigt op 30 september 2015.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer DE SADELEER Guillaume, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen in het domein van de informatie-, communicatie- en computerwetenschappen, voor klanten in België en/of in het buîtenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met name doch niet beperkt tot alle verrichtingen die betrekking, hebben op volgende activiteiten of van aard zijn deze te begunstigen:

- de bouw, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de distributie, de ontwikkeling, de uitrusting, het beheer, de uitbating, de omvorming en/of de implementatie van producten in het domein van de informatie-,'' communicatie- en computertechnologie, hetzij technische, elektrische of elektronische producten of ; hardware, hetzij bedrijfsprocessen of methodieken, hetzij programma's, design of software hetzij grafische vormgeving, hetzij enige andere producten in dit domein, van welke aard dan ook;

Op de laatste blz. van Luit: B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- hehouden "aan het qetgisch 5taatsbiad

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- het verlenen van diensten, met inbegrip van het uitvoeren van controles, audits, studies en onderzoeken en verstrekken van adviezen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de hiervoor beschreven producten, de industrieën en/of markten;

- de coördinatie van de hiervoor en hierna beschreven werkzaamheden;

- de aankoop, verkoop, ontwikkeling, uitvoering en/of medewerking aan onderzoeken en studies, zowel op praktisch of operationeel vlak als op theoretisch of methodisch vlak, als consultant of anderszins, met betrekking tot informatie-, communicatie- en computerwetenschappen;

- de aankoop, de verkoop, de verhuur, de ontwikkeling, het beheer en/of de uitvoering van vormings- en/of management programma's van uiteenlopende aard.

Het adviseren, ondersteunen en begeleiden van organisaties, bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering in de domeinen waarin de vennootschap actief is, met name, doch niet beperkt tot het domein van de informatie, communicatie- en computerwetenschappen.

Constructie, verkoop, plaatsing, opstarten en/of herstelling van apparatuur opgebouwd met microprocessors en/of microcomputers.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven, sportclubs, en fondsen door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur, vereffenaar of gedeleg eerd-bestuurder;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven en sportclubs op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn;

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hoger vermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, concessie en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico en het transportrisico.

7. De uitbating en ontwikkeling, alsook het deponeren van patenten, octrooien en licenties op alle mogelijke gebieden en voor alle mogelijke doeleinden.

8, Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als ' vertegenwoordiger,

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze Interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd,

heeft plaats de laatste werkdag van de maand november om veertien uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de

vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van

het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DER STEEN, DIELS, VAN GYSEL CONSULTANTS", in het kort "VDV CONSULTANTS", met zetel te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 22 bus 2, evenals aan haar mandatarissen, aangestelden en lasthebbers, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

4 , Voor-

, 'aan net.

Belgisch

Staatsblad

"









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste biz. van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2015
ÿþ MIX[ Word 11.1

1_1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac



" 1505 16

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

0642.442.905

The Immex Company TIC



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

3 0 MAART 2015

afdetg f,werpen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kipdorp 4 bus 10, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de schriftelijke resoluties van de vennoten genomen op 10/2/2015:

De vennoten nemen akte van en bevestigen, voor zover nodig, het ontslag van Trumans Comm.V., vast vertegenwoordigd door de heer Tom Vroemans, als zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang van 31 december 2014.

De vennoten beslissen verder om een bijzondere volmacht te verlenen aan Frédéric Verspreeuwen, Niels Van den Heuvel en Catherine Macken, advocaten, woonplaats kiezende te Antwerpen, Rodervetdlaan 3, teneinde alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend,

Catherine Macken

Gevolmachtigd lasthebber

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/06/2015
ÿþmod 11.1

e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Code dossier







11111111111,11,111111) *11t1

Rechtbank van koophandel Aflt.'fnr^.^n

O I 11041 affleaztwertsRrx

Ondernemingsnr: 0542.442.905

Benaming (voluit) :

(verkort) : TIC

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kipdorp 4 bus 10

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerpen) akte : ZETELVERPLAATSING EN ONTSLAG

De algemene vergadering de dato 28 februari 2015 heeft besloten om de heer CAP Nicolas, geboren te., Sint-Niklaas op 12 augustus 1985, wonende te 9120 Beveren, Kallobaan 24 te ontslagen als zaakvoerder met,: onmiddellijke ingang.

Bij beslissing van de zaakvoerder werd besloten tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar 2018 Antwerpen, Solvynsstraat 51 bus 401, en dit met ingang van 12 mei 2015.

DE SADELEER Guillaume

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

The Immex Company

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 30.11.2015, NGL 15.01.2016 16014-0484-015

Coordonnées
THE IMMEX COMPANY, AFGEKORT : TIC

Adresse
SOLVYNSSTRAAT 51, BUS 401 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande