THE LARCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE LARCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.063.415

Publication

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 15.09.2013, NGL 30.09.2013 13611-0332-009
17/06/2013
ÿþnr) AAod Woed,,.,

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerpt j,,;tre van de Rechtbaltk

van Koopnandei te Antwerpen, op

Griffie Q S 2013

i

V

Ondememingsnr : 0844063415

Benaming

(voluit) : The Larch

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Maria Henriettalei 37, 2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoeming

Op de bijzondere algemene vergadering van 28 mei 2013 heeft Eli Hermans zijn ontslag aangeboden als zaakvoerder met ingang op 28/05/2013. Zijn ontslag werd aanvaard. Hij krijgt décharge voor zijn gelopen termijn.

Ook werd er beslist de heer Hermans Jozef te benoemen tot zaakvoerder vanaf 28/05/2013. Hij aanvaardt zijn mandaat.

Hermans Jozef,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/12/2012
ÿþ Nad Wei 11.1

]-1; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 12201019*

Rechtbag{6

van l(oap,'ranrtei ie Aniwerpen, op

Griffie ~ 4 D£C,.19 î?

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0844063415

Benaming

(voluit) : The Larch

(verkort) :

Rechtsvoren : BVBA

Zetel : Marsstraat 54, 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ontslag - verplaatsen maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 31 oktober 2012 heeft Eili Hermans haar ontslag aangeboden ale zaakvoerder met ingang op 31/10/2012. Haar ontslag werd aanvaard. Zij krijgt décharge voor haar gelopen termijn.

Ook werd er beslist de maatschappelijke zetel per 1/11/2012 te verplaatsen naar Maria Henriettalei 37 te 2660 HOBOKEN.

Hermans Eli,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

13/03/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MM mai 11.1

l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

liii 1111111111 I 11111 I III iuuii1

~iaossz~9~

Neergelegd terc~r~tx'r; van de Recln;barr(s van }%ophana'el te Antwerpen, op

ü 1 MM 7n12

Griffie

Ondernemingsnr : I} " 06 .4 1 5

Benaming

(voluit) : THE LARCH

(verkort) :



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marsstraat 54, 2600 Antwerpen-Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Karl Van Looy, notaris te Antwerpen, op 28 februari 2012, te registreren, blijkt dat:

1° Mevrouw HERMANS Elf Iris, geboren te Antwerpen op twintig september negentienhonderd zesenzeventig, rijksregisternummer 760920 144-42, wonende te 2100 Antwerpen-Deurre, Mattheus Corvensstraat 6, intekenend op negentig (90) aandelen, mits een intekenprijs zestienduizend zevenhonderd veertig euro (16.740,- E), volstort voor vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (5.580,- E), en nog te volstorten voor elfduizend honderd zestig euro (11.160,- E).

2° De heer HERMANS Eli Bent, geboren te Antwerpen op negenentwintig juli negentienhonderd achtenzeventig, rijksregisternummer 780729 131-07, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Marsstraat 54, intekenend op tien (10) aandelen, mits een intekenprijs duizend achthonderd zestig euro (1.860,- E), volstort voor zeshonderd twintig euro (620,- E), en nog te volstorten voor duizend tweehonderd veertig euro (1.240,- E).

Tussen hen hebben opgericht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming THE LARCH. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Marsstraat 54. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s)

De vennootschap heeft tot doet:

Grafisch ontwerp, web design, web development, online marketing, interieurinrichting

Muziekpoëzie en andere maken/componerentuitvoeren/uitgeven

Optreden

Aankoop van alle instrumenten en andere middelen die nodig zijn om dit doel te verwezenlijken Managementivertegenwoordigen van artiestenlgroepen

Organiseren van evenementen

Distributie en verkoop van producten voor interieurinrichting en  decoratie en aanverwante materialen, onder welke vorm dan ook

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of onrechtstreeks-deelnemen of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doet.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volstort ten belope van één derde, hetzij samen voor zesduizend tweehonderd euro (6.200,-E), zoals blijkt uit het bankattest dat afgegeven is aan ondergetekende notaris en door hem bewaard wordt. Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van de gelden geschiedde bij de BNP Paribas Fortis Bank te Antwerpen-Borgerhout overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dat op heden een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,- E) ter beschikking staat van de vennootschap blijkens het hem overhandigd bankattest.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

Bijlagen b j fiëtTRëlgiscliStaatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen Tiij Tiëï BeLgisc}ï Staatsblad _ I3/O3/2ff12 - Annexes du Moniteur belge

Met éénparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd, mevrouw HERMANS Elfi, voornoemd en de heer HERMANS Eli, voornoemd, die aanvaardt Zij zijn bevoegd de vennootschap alleen optredend de vennootschap te verbinden. Hun mandaat is bezoldigd, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht,

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien september om twintig uur. De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering warden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden opgenomen in de statuten om toegelaten te worden op de algemene vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Om één enkele persoon als eigenaar van het effect aan te wijzen, dienen de onverdeelde eigenaars een gemeenschappelijk lasthebber aan te stellen die als zodanig zal optreden. Zo dit niet in der minne kan gebeuren worden de rechten geschorst totdat de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van de meest gerede partij, een lasthebber zal hebben aangeduid.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering en kapitaalverhoging van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht toe aan de blote eigenaar, Voor besluiten over de ontbinding en vereffening blijft het stemrecht voorbehouden aan de vruchtgebruiker.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging toe aan de blote eigenaar, De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op deze manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en eindigt op éénendertig maart tweeduizend dertien,

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn aile aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen van de uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt, na de eventuele gelijktrekking van vennoten zoals in voorgaand lid bepaald, onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel, Volmacht

Er wordt bij deze volmacht, met recht van indeplaatsstelling, gegeven aan de vennootschap onder firma Boekhoudkantoor Colart, gevestigd te Kruibeke, Gildestraat 41 bus 3 vertegenwoordigd door mevrouw Colart Charlotte om alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij het ondernemingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administraties alsmede bij eventuele andere belastingadministraties op te treden en formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van openbaarmaking: afschrift, uittreksel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad,

(11.11

52189"

"



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

3 0 KKK 2015

afdefi5ifektverpen

Ondernemingsnr : 0844063415

Benaming (voluit) : The Larch

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maria Henriettalei 37 2660 Antwerpen (Hoboken)

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden in het jaar TWEEDUIZEND VIJFTIEN op achttien maart om 17 u20

voor Hans VAN OVERLOOP, notaris te Wilrijk (stad Antwerpen) dat is gehouden de buitengewone;

algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'The Larch' met;

maatschappelijke zetel te 2660 Hoboken Maria Henriettalei 37 en ondernemingsnummer BTW 0844063415

RPR Antwerpen, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris VAN LOOY Karl te Antwerpen op 28 februari

2012, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 13 maart 2012 daarna onder nummer

12055279.

De vergadering neemt na beraadslaging volgende beslissing:

Eerste beslissing :

Goedkeuring van de verslagen bedoeld in artikel 181 Wetboek van Vennootschappen

De vergadering stelt vast dat de vennoten geen opmerkingen hebben omtrent deze verslagen en beslist zich;

aan te sluiten bij de toegelichte conclusies,

Een exemplaar van deze verslagen zal bij de notaris worden bewaard.

Stemming : deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Tweede beslissing

Vervroegde ontbinding

De vergadering beslist de vervroegde ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te;

;i rekenen vanaf heden.

Stemming : deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Derde beslissing

'l Goedkeuring van de vereffeningsrekeningen. Beslissing om geen vereffenaar aan te stellen,

De vergadering stelt vast dat de vennoten verklaren te verzaken aan de termijn van één maand waarover beschikken ingevolge het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart dat de vennootschap geen onroerende goederen heeft en dat zij geen titularis is van zakelijke rechten, noch van gewaarborgde schuldvorderingen door een hypothecaire inschrijving.

Bovendien stelt de vergadering vast dat een staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2014 neergelegd werd waaruit blijkt dat de vennootschap geen schulden meer heeft; behoudens een schuld in hoofde van aandeelhouders zelf, voornoemd, geboekt op rekening courant.

Vennoten verklaren dat gezien de vennootschap enkel met verlies gewerkt heeft, er geen winstbelasting,, verschuldigd is. Tevens verklaren zij dat er ook bij de BTW geen te betalen BTW openstaat en er bijgevolg geent, provisie dient gestort te worden bij de "Deposito- en Consignatiekas".

Tevens verklaart de vergadering dat de vennootschap heden geen schuldvorderingen meer heeft,:' behoudens terug te vorderen BTW.

De vergadering stelt bijgevolg vast dat de vennootschap over geen enkel actief meer beschikt, met uitzondering hetgeen hierboven werd vernield en dat het actief beschikbaar is onder de vorm van contanten en;! dat er bijgevolg niets te vereffenen valt,

Daarom, beslist de vergadering om, op basis van de definitieve rekeningen van de vennootschap en geleV op hun eenvoud ervan, geen vereffenaar aan te stellen.

In de hypothese dat zou blijken dat een passiefpost niet gekend en/of niet gedekt is in de definitieve afsluitingsrekening van de vennootschap verbinden de vennoten zich ertoe deze te dekken.

Stemming : deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e _E

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Vierde beslissing

Afsluiting van de vereffening en kwijting aan de zaakvoerders

De vergadering stelt vast dat aile aandeelhouders aanwezig zijn en dat de verdeling van de activa van de

vennootschap en de afrekeningen volledig bepaald zijn en spreekt bijgevolg de afsluiting van de vereffening uit,

De vergaderirlg stelt vast dat de BVBA The Larch definitief opgehouden heeft te bestaan, met als gevolg

dat de goederen overgaan op de vennoot, die ze overneemt. De vennoten gaan akkoord om in voorkomend

geval alle onbekende verbintenissen van de vennootschap die niet door deze vereffening gedoofd zijn te

dragen.

De vergadering beslist volledige kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor wat betreft de handelingen die

hij gesteld hebben tijdens de uitvoering van haar mandaat.

Stemming : deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen,

Vijfde beslissing :

Neerlegging en bewaring van de vennootschapsboeken en  bescheiden

De vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap te bewaren gedurende tenminste vijf

jaren te 2660 Antwerpen (Hoboken), Maria-Henriëttalei 37.

Stemming : deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Zesde beslissing

Toekenning van bijzondere bevoegdheden

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA Burco & Partners, accountant gevestigd te 2020

Antwerpen, Vll de Olympiadelaan 87191, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden

en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ten einde de vervulling van de formaliteiten bij een

ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van

Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te

verzekeren.

ln voorkomend geval geeft de vergadering volmacht aan voormelde Fisconsult met volmacht om afzonderlijk

te handelen om de verzoekschriften neer te leggen op de bevoegde rechtbank van koophandel.

een bijzondere volmacht wordt toegekend aan BVBA BURCO & Partners met het oog op het afsluiten van

de rekeningen, aile bedragen te innen en te verdelen en in het algemeen om al het nodige te doen.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

Daar de agenda volledig afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om 17u30.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd veeeer registratie, geen bedingen bevattend strijdig of niet

verenigbaar met de andere bepalingen van de akte..

De notaris,

Mans Van Overloop

Hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte

uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THE LARCH

Adresse
MARI HENRIETTAEI 37 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande