THE OSTROV

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : THE OSTROV
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 849.672.983

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 31.07.2014 14388-0179-011
09/04/2013
ÿþ~

Mod POF 11.1

.WJs In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grilirie van de Rechtbarlt

van Koophanclekptvrerpen, op

o

111111111111M!05 ~u~~uu~i1111111111111+130

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

0849.672.983

THE OSTROV

Naamloze vennootschap

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Zetel : Franckenstraat 3, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :WIJZIGING ADRES MAATSCHAPPELIJKE ZETEL Tekst :

Tijdens de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel op 15/03/2013 en waarop gans het maatschappelijk kapitaal aanwezig was, werd met éénparigheid van stemmen de volgende beslissing genomen:

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar:

Ankerrui 9

2000 Antwerpen

Dit met ingang vanaf 15/03/2013.

Opdebeeck Didier,

Gedelegeerd Bestuurder.

_

Op de laatste blz. van t_ùik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de initrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

)t 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Keergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 17 DM 71137



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : The Ostrov

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Franckenstraat 3 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting nv The Ostrov met zetel te Antwerpen, Franckenstraat 3

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Jef Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen op 16 oktober 2012, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1. Oprichters:

1.De heer TINDEMANS Danny, geboren op 5 november 1965,wonende te 9140 Temse, Steendonksiraai

109

2.De heer STAMPAERT Geoffrey, geboren te Gent op 20 april 1979, wonende ie 2000 Antwerpen,

Twaalfmaandenstraai 9

3.De heer OPDEBEECK Didier, geboren ie Gent op 22 november 1965, wonende te 2630 Aartselaar,

Langlaarsteenweg 110

4.De heer MONTINI Gianmarco, geboren te Dessenzano, (Italië) op 28 juli 1961, wonende te 2950

Kapellen, Braambeslei 25

2. rechtsvorm en benaming: naamloze vennootschap genaamd: 'The Ostrov".

3. zetel: 2000 Antwerpen, Franckenstraat 3.

4. doel:

'I.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking lot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

il.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.De projectontwikkeling en  promotie inzake onroerend goed de meest ruime zin.

2.Het projectmanagement en de coördinatie van alle bouwwerken.

e.De financiering van vastgoedprojecten in de meest ruime zin.

4.1-let verlenen van diensten en adviezen aan derden.

6.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en codrdineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

6.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

0 849" 672 " 983

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

7.1-let onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

8.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.'

5, duur: onbeperkte duur.

6. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdduizend euro (500.000 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Er zijn verschillende soorten aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, te weten aandelen van het type A, aandelen van het type B, aandelen van het type C en aandelen van het type D.

De aandelen genummerd van één [1] tot en met dertig [30] zijn aandelen van het type A.

De aandelen genummerd van eenendertig [31] tot en met zestig [60] zijn aandelen van het type B.

De aandelen genummerd van éénenzestig [61] tot en met negentig [90] zijn aandelen van het type C. De aandelen genummerd van éénennegentig [91] tot en met honderd [100] zijn aandelen van het type D. Het kapitaal is volledig volstort op een bijzondere rekening geopend bij BNP Panbas Fortis, door: de commanditaire vennootschap op aandelen CHRIDA, met zetel te 9140 Temse, Steendonkstraat 109

(RPR 0479.959.067 Dendermonde) voor honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00), waarvoor aan deze dertig

(30) aandelen van het type A worden toegekend.

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D&D, met zetel te 2000 Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 12 (RPR 0869.697,545 Antwerpen), voor honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00), waarvoor aan deze dertig (30) aandelen van het type B worden toegekend.

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Didier Opdebeeck, met zetel te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 2-8, (RPR 0453.589.915 Antwerpen), voor honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00), waarvoor aan deze dertig (30) aandelen van het type C worden toegekend.

de heer Gianmarco MONT1NI, voormelde oprichter sub 4, voor een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), waarvoor aan deze tien (10) aandelen van het type D worden toegekend.

7, vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden,

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Overdracht van de aandelen

A. Recht van voorkoop

a. Onder overdracht moet worden verstaan : elke operatie, handeling, transactie of rechtsfeit - hoe ook genaamd of onder welke vorm ook  bij leven dan wel door of naar aanleiding van het overlijden, die tot voorwerp en tot gevolg heeft dat een zakelijk recht op een aandeel wordt overgedragen tegen betaling of ten kosteloze titel.

b.Wordt evenwel gelijkgesteld met een overdracht als in het eerste lid de wijziging in de controle over een vennootschap-aandeelhouder.

In voorkomend geval wordt het volledige aandelenbezit aangehouden in de vennootschap-aandeelhouder geacht te worden overgedragen, zodat het voorkooprecht zoals hierna bepaald mutatis mutandis zal worden toegepast op alle aandelen in het bezit van de vennootschap-aandeelhouder

c.Worden niet als overdracht beschouwd de overdracht van aandelen aan een door de overdragende aandeelhouder gecontroleerde vennootschap.

Behalve in de gevallen eventueel verboden door de wet is elke overdracht van aandelen onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de houders van de andere klassen aandelen (in eerste rang en bij uitsluiting van ieder ander voorkooprecht) overeenkomstig de voorwaarden en de modaliteiten in dit artikel bepaald,

, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Een aandeelhouder die de intentie heeft zijn aandelen over te dragen moet hiervan de raad van bestuur verwittigen. Deze kennisgeving dient te gebeuren per aangetekende brief en moet het aantal aandelen en de klasse van aandelen vermelden waarop de overdracht betrekking heeft, de naam en het adres van de kandidaat-overnemers, alsmede de prijs en alle andere wezenlijke voorwaarden en modaliteiten van de beoogde overdracht. Deze brief zal hierna als "de kennisgeving" worden aangeduid. De raad van bestuur dient binnen de tien werkdagen na ontvangst de aandeelhouders in kennis stellen van het voornemen van de aandeelhouder om aandelen te verkopen.

De aandeelhouder die gebruik wil maken van zijn voorkooprecht dient de kandidaat-overdrager en de raad van bestuur hiervan te verwittigen binnen de twintig werkdagen na de kennisgeving, bij aangetekend schrijven, met vermelding van het aantal aandelen dat hij wenst te verwerven,

Het recht van voorkoop wordt uitgeoefend tegen een vaste prijs, die bepaald wordt op de "vastgelegde waarde". De vastgelegde waarde is de waarde per aandeel in euro vastgesteld als het aandeel dat het aandeel vertegenwoordigt in het gecorrigeerd eigen vermogen van de vennootschap.

Het gecorrigeerd eigen vermogen van de vennootschap wordt bekomen door het bedrag van het boekhoudkundig eigen vermogen van de vennootschap zoals vastgesteld op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar voorafgaand aan de datum van de kennisgeving, in voorkomend geval verminderd, respectievelijk vermeerderd, met de uitkeringen, respectievelijk de externe inbrengen, van eigen vermogen, die zijn gebeurd sinds de datum van afsluiting van het laatste boekjaar voorafgaand aan de datum van de kennisgeving tot de datum van de kennisgeving, in voorkomend geval, te vermeerderen met latente meerwaarden op de activa van de vennootschap en/of met overwaarderingen van voorzieningen of schulden van de vennootschap, en te verminderen met latente minderwaarden op de activa van de vennootschap en/of met onderwaarderingen van voorzieningen of schulden van de vennootschap, Bij het bepalen van meer- of minderwaarden zal in ieder geval rekening gehouden worden met het belastingeffect in de veronderstelling dat de belasting onmiddellijk verschuldigd zou zijn. Voor het bepalen van de meer- of minderwaarden op onroerende goederen, zal uitgegaan worden van de verkoopwaarde bij vrijwillige verkoop.

Voor werken of bestellingen in uitvoering zal uitgegaan worden van de "percentage of completion"  methode. Voor het bepalen van de meer- of minderwaarden op de overige activa zal uitgegaan worden van hun realisatiewaarde onder vigerende marktcondities. Bij gebrek aan overeenstemming over de vaststelling van de vastgestelde waarde, zal deze op bindende wijze vastgesteld worden door een onafhankelijk deskundige, aan te wijzen door partijen in gemeen overleg, of bij gebrek aan overeenstemming over de deskundige, door een deskundige aan te stellen door de bevoegde gerechtelijke instantie op verzoek van de meest gerede partij.

Indien de aandeelhouders gezamenlijk hun voorkooprecht hebben uitgeoefend voor een totaal aantal aandelen dat gelijk is aan of hoger is dan de aangeboden aandelen, zal het aantal aandelen dat ze elk kunnen verwerven als volgt bepaald worden

a) De houders van aandelen die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend voor een aantal aandelen dat, in verhouding tot het totaal aantal aangeboden aandelen, gelijk is aan of lager is dan hun deelneming in de totaliteit van de aandelen, krijgen het aantal aandelen waarvoor ze hun voorkooprecht hebben uitgeoefend.

b) De houders van aandelen die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend voor een aantal aandelen dat, in verhouding tot het totaal aantal aangeboden aandelen, hoger is dan hun deelneming in de totaliteit van de overige aandelen, krijgen - naast de toekenning onder punt a) - een deel van de aandelen dat overblijft na de toekenning voorzien onder punt a), gelijk aan hun respectievelijke deelnemingen in de totaliteit van de overige aandelen.

Alle getallen die uit de voorgaande berekeningen resulteren zullen naar de hogere eenheid afgerond worden indien de breuk groter of gelijk is aan de helft en naar de lagere eenheid indien de breuk kleiner is dan de helft,

indien de kandidaat-overnemer een derde is dan wordt het voorkooprecht slechts toegepast indien het voorkooprecht op het geheel van de aangeboden aandelen wordt uitgeoefend. Een "derde" is een niet-aandeelhouder op het tijdstip van de voorgenomen overdracht.

B. Volgrecht

Indien een aandeelhouder zijn aandelen wenst over te dragen aan een derde  zoals hiervoor gedefinieerd en met uitzondering van een overdracht bij overlijden en de voorkooprechten worden niet volledig uitgeoefend dan kunnen de andere aandeelhouders (andere dan de kandidaat-verkoper) zich beroepen op een volgrecht. Dit houdt in dat deze aandeelhouders kunnen beslissen om hun aandelen in de Vennootschap mee te verkopen tegen dezelfde prijs per aandeel en aan mutatis mutandis dezelfde voorwaarden, als de kandidaat-verkoper aan de kandidaat-overnemers. De aandeelhouders melden binnen tien (10) dagen na de kennisgeving zoals hiervoor bedoeld onder punt A. of zij wensen in te gaan op het volgrecht. Het volgrecht kan evenwel niet worden uitgeoefend door de aandeelhouder die eveneens een voorkooprecht uitoefent.

Aile aandeelhouders kennen deze bepaling en zullen de kandidaat-koper die een derde is daarvan in kennis stellen en hem bij overeenkomst binden tot de verplichting die hieruit voortvloeit. De aandeelhouder-verkoper kan persoonlijk warden aangesproken op deze verplichting (naast alle andere rechtsmiddelen). In geval van schending van deze bepaling kunnen de andere aandeelhouders de verkopende aandeelhouder verplichten hun aandelen in te kopen dezelfde verkoopsvoorwaarden.

C.. Wederverkoop

Indien een aandeelhouder bij toepassing van een voorkooprecht zoals hiervoor bepaald onder punt A. aandelen van een andere aandeelhouder heeft verworven en hij deze aandelen verkoopt aandelen binnen achttien (18) maanden (te rekenen van dag op dag) volgende op de verwerving bij toepassing van het voorkooprecht, is deze aandeelhouder indien hij daarbij een meerwaarde realiseert een prijssupplement verschuldigd aan de aandeelhouder(s) waarvan hij bij uitoefening van het voorkooprecht de aandelen verwierf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De meerwaarde is het verschil tussen prijs waartegen het voorkooprecht werd uitgeoefend en de verkoopprijs. Indien de verkoopprijs niet of niet geheel in geld wordt voldaan, worden de niet geldelijke bestanddelen van de koopprijs omgezet in hun geldelijke tegenwaarde voor de toepassing van dit artikel.

Voor de toepassing van dit artikel wordt met iedere handeling ten bezwa rende titel (waaronder ruil of inbreng) met een verkoop gelijk gesteld. Elke overdracht van aandelen (met inbegrip van de wijziging in de controle over een vennootschap-aandeelhouder), wordt gelijkgesteld met een verkoop,

Dit artikel is ook van toepassing indien de aandeelhouder die bij toepassing van een voorkooprecht zoals hiervoor bepaald onder punt A. aandelen verwierf, andere aandelen verkoopt dan deze die het voorwerp waren van het voorkooprecht. In voorkomend geval worden de aandelen die verkocht worden geacht het voorwerp van het voorkooprecht te zijn geweest, in de volgende verhouding

het aantal aandelen dat voorwerp was van het

voorkooprecht en dat onder toepassing van dit artikel valt het totaal aantal aandelen van de verkopende aandeelhouder.

De verkopende aandeelhouder betaalt aan de aandeelhouder waarvan hij de aandelen bij toepassing van

het voorkooprecht verwierf, een prijssupplement dat gelijk is aan het positief verschil tussen de

wederverkoopprijs van de aandelen bekomen door de weder verkopende aandeelhouder, enerzijds, en de prijs die de weder verkopende aandeelhouder heeft (hebben) betaald voor de weder verkochte aandelen, anderzijds.

8. Toegestaan kapitaal.-

De raad van bestuur kan het kapitaal van de vennootschap in één of verschillende malen verhogen binnen de grenzen van een bedrag van 1.000.000 euro (één miljoen EUR).

Indien de vennootschap een beroep doet of een beroep heeft gedaan op het spaarwezen, mag het bedrag van het toegestaan kapitaal niet hoger zijn dan het bedrag van het maatschappelijk kapitaal,

De bevoegdheid verleend aan de raad van bestuur kan slechts uitgeoefend worden gedurende vijf jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de oprichtingsakte.

' De bevoegdheid verleend aan de raad van bestuur kan bovendien slechts worden uitgeoefend met inachtneming van de bijzondere omstandigheden en de nagestreefde doeleinden vermeld in het verslag dat de raad van bestuur bij het verzoek tot machtiging aan de algemene vergadering heeft meegedeeld.

De raad van bestuur wordt er eveneens toe gemachtigd, onder de bijzondere omstandigheden waarvan melding zal worden gemaakt in een met redenen omkleed verslag dat door de raad van bestuur zal worden opgesteld, gedurende een termijn van vijf jaar vanaf de oprichtingsakte om converteerbare obligaties of warrants uit te geven, voor zover die effecten omgezet worden in kapitaal binnen de grenzen van het toegestane kapitaal. De conversietermijn wordt bepaald op tien jaar vanaf de uitgifte van bedoelde effecten.

De bevoegdheid verleend aan de raad van bestuur Kan bovendien slechts worden uitgeoefend met inachtneming van de bijzondere omstandigheden en de nagestreefde doeleinden vermeld in het verslag dat de raad van bestuur bij het verzoek tot machtiging aan de algemene vergadering heeft meegedeeld.

9. Uitgifte van obligaties.-

De raad van bestuur kan volgens de bepalingen van het wetboek van vennootschappen gewone obligaties

uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, en bepaalt daarvan de bijzonderheden en

modaliteiten.

Deze obligaties zullen steeds op naam zijn.

10. Uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties en/of warrants

De algemene vergadering kan besluiten tot uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties en/of warrants volgens het wetboek van vennootschappen, onverminderd de bevoegdheid daartoe verleend aan de raad van bestuur.

11. De raad van bestuur telt drie bestuurders, die geen aandeelhouder dienen te zijn.

Volgende voordrachtbepalingen gelden voor benoeming van bestuurders, waarbij

-één (1) bestuurder moet worden benoemd uit een lijst van kandidaten die ter benoeming worden

voorgedragen door de houders van aandelen van het type A;

-één (1) bestuurder moet warden benoemd uit een lijst van kandidaten die ter benoeming worden

voorgedragen door de houders van aandelen van het type B;

-één (1) bestuurder moet worden benoemd uit een lijst van kandidaten die ter benoeming worden

voorgedragen door de houders van aandelen van het type C;

Het mandaat van bestuurder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

12. intern bestuur - beperkingen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn [eden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Een verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

13. uitoefening van externe vertegenwoordigingsmacht

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden ofwel door de enkele handtekening van de gedelegeerd bestuurder ofwel, door de handtekening van twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

14, De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, buiten zijn leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

" Vdor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

18. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari eri,èindigt op eenendertigdecember,

13. bestemming van de winst - reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, "

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering,

Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend uitgekeerd

wordt aan de aandeelhouders, en een ander ais tantième aan de bestuurders.

Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal worden

overgedragen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag

van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die

volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift

van het wetboek van vennootschappen.

Interimdividend.-

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de voorschriften

van het wetboek van vennootschappen.

Tijdelijke bepalingen

a) Vanaf heden wordt door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd voor een periode van zes jaar: de heer Didier OPDEBEECK, de heer TINDEMANS Danny en de heer STAMPAERT Geoffrey, allen voornoemd, die bevestigd hebbent dat de uitoefening van deze functie niet verboden is en die hebbent verklaard de verleende opdracht te aanvaarden.

b) Door de raad van bestuur werd benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd-

bestuurder: De heer OPDEBEECK Didier, voornoemd

b) Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend dertien (2013).

d) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien (2014).

e) Volmacht voor administratieve formaliteiten wordt verleend aan Boekhoudkantoor SYDAC bvba te 2950 Kapellen, Hoevensebaan 214,

Voor uittreksel,

Geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen.

15. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten, Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten,

16. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaaryëxgadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand juni te twintig uur.

Schriftelijke besluitvorming is mogelijk, 9

17. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.06.2015, NGL 09.06.2015 15163-0535-012

Coordonnées
THE OSTROV

Adresse
ANKERRUI 9 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande