THE-PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE-PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.288.864

Publication

04/02/2014
ÿþ Mad Wald 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie, na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude IIR 111M1.411(11131111111111111

aan het

Belgiscl Staatstik

Neergelegd ter griffie mon à eecet6ea% van Koophandel te Antwerpen, up

" .7i in. ?!º%t4

Griffie

Ondernerningsnr : 0836.288.864

Benaming

(voluit) : The-Projects

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Straatsburgdok 3 - Noordkaai, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Op de bijzondere algemene vergadering van 23 oktober 2013, werd het ontslag aanvaard van volgende

zaakvoerders;

- Dhr. Werner Dittmer, Jacobslaan 97, 2980 Zoersel

Dhr. Dirk De Beukelaar, Ringdreef 57, 2970 Schilde

Volgende zaakvoerders werden benoemd:

- Dhr. Bart Van Zele, Moretusstraat 94, 2660 Hoboken

- Mevr. Sophie Naze, Moretusstraat 94, 2660 Hoboken

Hun mandaat gaat in vanaf 23 oktober 2013 en is onbezoldigd.

Bart Van Zele

Zaakvoerder

Sophie Naze

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 03.09.2013, NGL 16.10.2013 13631-0027-012
05/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 31.10.2012, NGL 30.11.2012 12653-0408-011
26/05/2011
ÿþ14

e

e e

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

Vooi behou, III I1I 1II lI1 1Il 1II Ifl1 IllI 1ll III

aan h +110]9599'

Belgis Staatst

Ijeergzlzd ter griffievce RechlbaRfc

r deap

vara koophandel te Antwerpen,

16 MEI 2011

Griffie

:, Ondememingsnr 0836 q 288 . 86.4

Benaming : The-Projects

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Straatsburgdok 3, Noordkaai

2030 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op dertien mei tweeduizend en elf, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoten:

'; a. De heer DITTMER Werner Adriaan, geboren te Wilrijk op één oktober negentienhonderd drieënvijftig

wonende te 2980 Zoersel, Jacobslaan 97.

b. De heer DE BEUKELAAR Dirk Antoon Louis, geboren te Leiden op dertien februari negentienhonderd

vijfenzestig, wonende te 2970 Schilde, Ringdreef 57.

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: 'THE-

PROJECTS"

3. Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok 3, Noordkaai. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan ; bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel: studie-, organisatie- en adviesbureau inzake automatisering op alle niveau's: systeemanalyse en ontwerp, implementatie en onderhoud van softwaretoepassingen: informatieverwerking en dienstbureau voor derden; delegatie van gespecialiseerde hardware- en softwarepersoneel, opleidingen, vertalingen en publicaties; managementadvies inzake aanwerving en herplaatsing, begeleiding en opleiding van gespecialiseerd technisch en commercieel personeel in het domein van automatisering en communicatie; aankoop en verkoop, import en export, verhuur, leasing en installatie van computerhardware en- software en

e alle randapparatuur en toebehoren daarmee gepaard gaande, alsmede het onderhoud daarvan; inkoop en

verkoop, import en export, verhuur, leasing en installatie van communicatiesystemen, zowel hardware als software en alle toebehoren daarmee gepaard gaande; ontwerp en inrichting van computerzalen en inkoop, verkoop van gespecialiseerd meubilair; assemblage van computerapparatuur onder eigen merknaam en de i; commercialisatie ervan. De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, zelf of door tussenkomst van derden, alle mogelijke dienstprestaties, burgerrechtelijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en i' onroerende handelingen en verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of die dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen. Zij mag belangen nemen, bij wijze van inbreng, overdracht, opslorping, fusie of deelneming op elke andere wijze in alle ondernemingen, vennootschappen of instellingen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat win de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering der aandeelhouders mits inachtname van de vereisten gesteld door het wetboek vennootschappen.

Alsmede alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten maken, laten opschikken, laten ji uitrusten, laten opbouwen, met het oog op beheer en opbrengst en met het oog op verkoop en wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

De opsomming is niet beperkend, al het voorgaande moet worden begrepen in de meest uitgebreide zin van het woord.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens ;:.belangen= hebben_bij _wijze .van_ inbreng, _inschrijving-_of_.anderszins;=in-_alle: ondernemingen;_verenigingen._of_

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur: onbepaalde duur.

' 6. Boekjaar: het boekjaar begint op de eerste mei en eindigt op de dertigste april van ieder jaar. Het eerste : boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op dertig april tweeduizend en twaalf.

7. Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR),

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen van ieder honderd euro.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting voor één/derde volstort.

Op het kapitaal werd in speciën ingeschreven als volgt:

- door comparant sub a.: voor drieënnegentig aandelen, zijnde negenduizend driehonderd Euro;

- door comparant sub b.: voor drieënnegentig aandelen, zijnde negenduizend driehonderd Euro.

Totaal: honderd zesentachtig aandelen, zijnde achttienduizend zeshonderd Euro.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige

afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken,

voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de jaarvergadering de vereffenaars benoemen en bevoegdheden bepalen. Het vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd:

- de heer Werner Dittmer, voornoemd en

- de heer Dirk de Beukelaar, voornoemd

die verklaren deze opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over

beslist.

10. Jaarvergadering:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand september te zestien uur in de zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in België, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een feestdag valt, heeft de jaarlijkse algemene vergadering plaats op de eerst volgende werkdag.

11. Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de heer Luc Dewachter,

bedrijfsrevisor, wonende te 2950 Kapellen, Reeboklaan 6 om

- bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen aile nodige formaliteiten te vervullen

inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THE-PROJECTS

Adresse
STRAATSBURGDOK 3, NOORDKAAI 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande