THIENPONT

Société en commandite simple


Dénomination : THIENPONT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 559.886.077

Publication

21/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

In het jaar tweeduizend veertien, op 1 juli, zijn bijeengekomen:

1. Hans Thienpont, wonende te 2820 Bonheiden, Eksterveldlaan 37;

2. Marina De Combe, wonende te 2820 Bonheiden, Eksterveldlaan 37

De Heer Hans Thienpont, comparant onder punt 1, zal alleen gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken.

Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen, en onder de beperkingen als hierna gezegd.

2.MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- het optreden als tussenpersoon op het nationale en internationale vlak in de levering van goederen en diensten, in het bijzonder alle transportverrichtingen en ermee samenhangende verrichtingen;

- In België en in het buitenland de aankoop, de verkoop, de overdracht en de ruiling van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen van vennootschappen, obligaties, staatsfondsen en onroerende goederen, de deelneming onder gelijk welke vorm in alle industriële, commerciële, en financiële vennootschappen, zowel bestaande als op te richten vennootschappen. De aankoop, verkoop, het verhuren en de uitbating, de studie en oprichting van alle onroerende en roerende goederen, zowel in België als in andere landen. En in het bijzonder de studie en het opmaken van verkavelingsontwerpen, de aankoop en verkoop van alle onroerende goederen, de uitbating en het in waarde brengen van stedelijke en landelijke eigendommen, alle hierboven niet voorzien verrichtingen waartoe gebouwen en gronden aanleiding kunnen geven. Bovendien mag de vennootschap deze handelingen of voor rekening van derden of in deelneming uitvoeren. De vennootschap zal zich mogen interesseren door inbreng, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België en in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

dewelke overeenkomen een onderhandse akte op te maken van de gewone commanditaire vennootschap die zij oprichten onder de naam  Thienpont .

1.GECOMMANDITEERDE VENNOOT

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Thienpont

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Eksterveldlaan 37

*14307348*

Luik B

2820

België

0559886077

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bonheiden

Griffie

Neergelegd

19-08-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

3.ZETEL

Mod PDF 11.1

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2820 Bonheiden, Eksterveldlaan 37. Zij kan door eenvoudige beslissing van de gecommanditeerde vennoot verplaatst worden naar elders in België.

4.DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op heden, onder voorbehoud van de bekomen rechtspersoonlijkheid.

5.KAPITAAL

8.OVERLIJDEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal, bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR) en is verdeeld over honderd zesentachtig (186) deelbewijzen zonder nominale waarde. Het kapitaal zal volstort worden voor tweeduizend Euro (2.000 EUR). Het kapitaal zal als volgt worden onderschreven en volstort :

- door de heer Hans Thienpont,: 185 aandelen; volstort voor 1.900 EUR

- door mevrouw Marina De Combe, 1 aandeel; volstort voor 100 EUR

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en, ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkele recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans toekomt aan de rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

6.BEHEER VAN DE VENNOOTSCHAP

7.OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

9.MACHTEN VAN DE COMMANDITAIRE VENNOTEN

- de controle op de vennootschap;

- het benoemen en het ontslaan van de zaakvoerder(s);

- het vaststellen van de bezoldiging van zaakvoerder(s);

- hun akkoord te geven in verband met dividenduitkering.

Buiten het éénparig akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten.

Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan haar erfgenamen of legatarissen

indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

De machten van de commanditaire vennoten bestaan in :

10.BOEKJAAR  ALGEMENE VERGADERING

Het boekjaar gaat in op 1 januari van ieder jaar en wordt afgesloten op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met 31 december 2014.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de 1 juni van ieder jaar, om 18 uur, ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op 1 juni 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

11.STEMRECHT

Elk deelbewijs heeft recht op één stem.

12.VEREFFENING

Bij toepassing van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen wordt over de wijze van vereffening alsook de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo en haar verloop besloten door de algemene vergadering bij bijzondere meerderheid, zijnde de helft van de vennoten moet aanwezig zijn en in bezit van ten minste 3/4 van het vennootschapsvermogen.

13.WINSTVERDELING

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparige akkoord van de commanditaire vennoten wordt vereist.

15. VOLMACHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wordt tot zaakvoerder benoemd, vanaf heden, voor onbepaalde tijd, de heer Hans Thienpont, comparant onder punt 1, die aanvaardt. Zijn bezoldiging zal worden bepaald bij de jaarlijkse algemene vergadering.

Worden aangeduid als gevolmachtigden om alle formaliteiten inzake inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen of enige andere administratie te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel:

-De heer Michel Van Look

-Agnes De Leeuw

-Of enige andere medewerker van Accountfisc, coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met

maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Constant Neutjensstraat 43.

Opgemaakt te Bonheiden, op 1 juli 2014.

Opgemaakt in 3 originelen, waarvan elke partij verklaart één exemplaar te hebben ontvangen. Het derde exemplaar is bestemd voor de registratie.

14.BENOEMING TOT ZAAKVOERDER

Hans Thienpont Marina De Combe

Coordonnées
THIENPONT

Adresse
EKSTERVELDLAAN 37 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande