THIJS & PIETERS ZAKENKANTOOR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : THIJS & PIETERS ZAKENKANTOOR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.572.990

Publication

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.02.2011, NGL 24.06.2011 11211-0246-013
18/05/2011
ÿþOndernemingsnr : 0442.572.990

Benaming

(voluit) : THIJS & PIETERS ZAKENKANTOOR

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : te 2560 Nijlen, Kessel-Dorp 96/6

Onderwerp akte : Fusie door vereniging van alle aandelen in één hand - GERUISLOZE FUSIE

UIT DE NOTULEN opgemaakt door Meester Luc Moortgat, notaris te Geel, op zesentwintig april; tweeduizend elf;

" Geregistreerd te Geel, de 02 MEI 2011 dertien bladen geen verzen-dingen, Reg.5 deel 586 folio 23 vak 10, ontvangen 25,00-EUR, DE EERSTAANWEZEND INSPECTEUR ai R.VAN TONGELEN"

BLIJKT dat de buitengewoon alge-mene vergadering van de naamloze vennootschap " THIJS & PIETERS ZAKENKANTOOR " volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: Kennisname van documenten en verslagen

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige; aandeelhouder, hier vertegenwoordigd door de heer Jaak Pieters en mevrouw Veronica Schoofs, beiden: voornoemd, handelend in hun hoedanigheid van bestuurders/volmachtdragers, verklaart dat het op de' maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders: kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op één maart tweeduizend elf door de raden van bestuur van de naamloze; vennootschap «PIETERS MANAGING & CONSULTING» en van de naamloze vennootschap «THIJS Sc! PIETERS ZAKENKANTOOR» , in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de

rechtbank van koophandel te Mechelen, op tien maart tweeduizend elf en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen

bij het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig maart nadien, onder nummer 11044195 voor wat betreft de over te nemen vennootschap en onder nummer 11044194 voor wat betreft de overnemende vennootschap.

ll. De enige aandeelhouder bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één: i maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel; in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en: documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken: is;

3° de jaarverslagen en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren.

111. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen i en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: Verrichting gelijkgesteld met fusie door opslorping  Ontbinding zonder vereffening Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming door de naamloze vennootschap «PIETERS MANAGING & CONSULTING» en! vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op één maart tweeduizend elf door de raden van bestuur van de naamloze vennootschappen «PIETERS MANAGING & CONSULTING» en' «THIJS & PIETERS ZAKENKANTOOR» en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van! koophandel te Mechelen, op tien maart tweeduizend elf en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch; Staatsblad van tweeëntwintig maart nadien, onder nummer 11044195 voor wat betreft de over te nemen: vennootschap en onder nummer 11044194 voor wat betreft de overnemende vennootschap.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap: «PIETERS MANAGING & CONSULTING», hierna genoemd «de overnemende vennootschap», de naamloze; ° vennootschap «THIJS & PIETERS ZAKENKANTOOR» , hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij; wijze van fusie overneemt.

© de laatste blz..._- -

pvan Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouder aan het Belgisch

5taatsblat

*1107Q917*

1

Luik B

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ .- ..

NEERGELEGD

0 6 -05- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL ttrHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend elf geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

 alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli

» enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

-- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

 alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten

vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap «THIJS & PIETERS ZAKENKANTOOR» eigenaar is van onroerende goederen/ zakelijk rechtEN.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overge-nomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap.

Aan bijzondere publiciteit onderworpen inbrengen

Deze overdracht omvat eveneens de onroerende rechten, waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die bestanddelen van het vermogen bevatten, die onderworpen zijn aan een bijzondere publiciteit.

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hiema worden beschreven en dat een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van gezegd vermogen uitmaakt

1. Beschrijving

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Gemeente Nijlen - derde afdeling - Kessel :

In een gebouwencomplex, op en met grond en aanhorigheden, Kessel-dorp 96-98, ten kadaster bekend

sectie B nummer 5631/10, voor een oppervlakte van negen are drieënvijftig centiare (09a 53ca), te weten

Goed 1 :

In het appartementsgebouw :

Het appartement gelegen op de tweede verdieping links gemerkt "A2V-L", omvattende :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : een gang, een afzonderlijke wc, een wasplaats, een keuken, een zithoek en eethoek met terras, een wenteltrap naar het bureau op de zolderverdieping, een nachthall, een badkamer, twee slaapkamers en het bureau op de zolderverdieping.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : honderd en vijf/duizendste (105/1000) in de gemene

. delen van de grond en honderd en vijf/achthonderd tachtigste (105/880) in de gemene delen van het

appartementsgebouw.

In het garagegebouw:

De autobergplaats gemerkt "G6" omvattende :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : de autobergplaats zelf met haar binnenmuren en poort.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : vijftien/duizendste (15/1000) in de gemene delen van

de grond en een/achtste (118) in de gemene delen van het garagegebouw.

Goed 2 :

In het appartementsgebouw :

Het appartement gelegen op het gelijkvloers midden gemerkt "AGVL-M", omvattende :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : een gang, een afzonderlijke wc, een eethoek met zithoek en open keuken, een wasplaats, een badkamer en twee slaapkamers.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : honderd vijftien/duizendste (115/1000) in de gemene

delen van de grond en honderd vijftien/achthonderd tachtigste (115/880) in de gemene delen van het

appartementsgebouw.

In het garagegebouw:

De autobergplaats gemerkt "G3" omvattende :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : de autobergplaats zelf met haar binnenmuren en poort.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : vijftien/duizendste (15/1000) in de gemene delen van

de grand en een/achtste (1/8) in de gemene delen van het garagegebouw.

Goederen 3, 4 en 5

In het appartementsgebouw :

Het appartement op het gelijkvloers rechts gemerkt "AGVL-R", omvattende :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : een gang, een afzonderlijke wc, een eethoek met zithoek en open keuken, een wasplaats, een badkamer en twee slaapkamers.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : honderd dertien/duizendste (113/1000) in de gemene delen van de grond en honderd dertien/achthonderd tachtigste (113/880) in de gemene delen van het appartementsgebouw.

Het appartement op de eerste verdieping rechts gemerkt "Al V-R", omvattende :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : een gang, een afzonderlijke wc, een eethoek met zithoek, terras en open keuken, een wasplaats, een badkamer en twee slaapkamers.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : honderd en acht/duizendste (108/1000) in de i

gemene delen van de grond en honderd en acht/achthonderd tachtigste (108/880) in de gemene delen van het

appartementsgebouw.

In het garagegebouw:

De autobergplaats gemerkt "G1" en "G2" omvattende ieder :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : de autobergplaats zelf met haar binnenmuren en poort.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : vijftien/duizendste (15/1000) in de gemene delen van

de grond en een/achtste (1/8) in de gemene delen van het garagegebouw.

Hierna samen en of afzonderlijk genaamd 'het goed'.

Zoals deze privatieve elementen, gemene delen en grond meer uitgebreid beschreven staan in de basisakte

verleden voor notaris René Van Kerkhoven te Broechem (Ranst) op negenentwintig maart tweeduizend zeven

en navolgende wijzigende basisakte.

Derde beslissing: Machten tot uitvoering

De vergadering verleent aile machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Vierde beslissing: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA AVP, accountants en belastingconsulten, te 3140

Keerbergen, Sijsjesweg 5, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de ;

aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Vijfde beslissing

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de bestuurders van de

overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd één expeditie van het proces-verbaal. Notaris Luc Moortgat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/03/2011
ÿþbeu

aa Be Star

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

Ondernemingsnr : 0442.572.990

Benaming

(voluit) : THIJS EN PIETERS ZAKENKANTOOR

Rechtsvorm : NV

Zetel : KESSEL-DORP 96 B - 2560 NIJLEN

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL VAN DE ORGANEN NV PIETERS MANAGING AND CONSULTING EN DE NV THIJS EN PIETERS ZAKENKANTOOR

Fusievoorstel tussen Pieters Managing and consulting met maatschappelijke zetel Legebaan 11 te 2560 Nijklen en de Nv Thijs en Pieters zakenkantoor met maatschappelijke zetel Kessel-dorp 96 B te 2560 Nijlen, wordt neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen

Getekend

Pieters Jaak

Gedelegeerd bestuurder

ll

" 11044195"

NEERGELEGD

'ri 0

10 ~0 -'703-

....._~r

3- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEle CHELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 22.06.2010 10210-0374-014
05/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.04.2008, GGK 31.10.2008, NGL 30.12.2008 08878-0242-018
03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.04.2007, GGK 21.12.2007, NGL 28.12.2007 07853-0341-016
25/07/2007 : ME069343
05/01/2007 : ME069343
25/07/2006 : ME069343
21/03/2006 : ME069343
19/01/2006 : ME069343
07/11/2005 : ME069343
27/10/2005 : ME069343
08/02/2005 : ME069343
21/10/2003 : ME069343
04/02/2003 : ME069343
15/01/2003 : ME069343
24/07/2002 : ME069343
20/07/2001 : ME069343
23/01/2001 : ME069343
27/10/2000 : ME069343
10/12/1999 : ME069343
24/11/1999 : ME069343
23/07/1999 : ME069343
23/07/1999 : ME069343
06/07/1995 : ME69343

Coordonnées
THIJS & PIETERS ZAKENKANTOOR

Adresse
KESSELDORP 96 B 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : Kessel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande