THUISBROUWERIJ DE VIERKANTE METER

Société en commandite simple


Dénomination : THUISBROUWERIJ DE VIERKANTE METER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 542.502.489

Publication

29/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de onderhandse akte tot oprichting van een gewone commanditaire vennootschap op datum van 22 november 2013.

1. Rechtsvorm van de vennootschap: Gewone Commanditaire Vennootschap

2. Naam: Thuisbrouwerij de vierkante meter

3. Zetel: Liebiglaan 104 te 2900 Schoten

4. Aanwijzing van de hoofdelijke aansprakelijkheid van de vennoten: Dhr. Gianni Peeters, wonende te 2900 Schoten, Kruiningenstraat 57 en dhr. Ken Naessens wonende te 2900 Schoten, Liebiglaan 104.

5. Doel:

Bier laten brouwen naar eigen recept bij een brouwer die volledig volgens de wetgeving werkt. Het verkopen en leveren van deze bieren en bieren in het algemeen. Organiseren van proeverijen, geven van proeverijen en bierdegustaties. Het uitwerken van recepten door middel van het brouwen van het bier in installaties. Deze brouwsels dienen om ons verder te kunnen ontplooien in het brouwproces om ons sterker op de markt te kunnen zetten.

De Belgische biercultuur in stand te houden en te promoten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of zijdelings, belangennemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven.

De vennootschap zal in het algemeen alle handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar gemeenschappelijk doel, of welke van aard zijn of het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, dit zowel in binnen- als het buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

6. Identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten: dhr. Gianni Peeters en Ken Naessens zijn beiden hoofdelijk aansprakelijk en beiden de enige beherende vennoten. Momenteel zijn er geen stille vennoten.

7. Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders welke of derden, of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden met een drie vierde van de meerderheid van de stemmen van de vennoten, welke hen, eveneens met een drie vierde van de meerderheid van de stemmen, ten alle tijden, zonder hun beslissing kunnen ontslaan. De zaakvoerder , en in geval het er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Worden als zaakvoerders benoemd: dhr. Gianni Peeters en dhr. Ken Naessens die de mandaten aanvaarden.

8. Vermelding van de bij wijze van geldschieting ingebrachte of in te brengen waarden. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 4.200 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen. Het wordt volledig geplaatst en volstort.

9. Duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting

10. Boekjaar: het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. De vennootschap zal haar activiteiten starten op tweeëntwintig november tweeduizend dertien. Het eerste boekjaar gaat in op tweeëntwintig november en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend veertien.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Thuisbrouwerij de vierkante meter

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : m2

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Liebiglaan 104

*13307224*

Luik B

0542502489

2900

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Schoten

Griffie

Neergelegd

27-11-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

11. Jaarvergadering: een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om 19.00h, op het adres van de maatschappelijke zetel. De uitnodiging voor deze vergadering mogen verstuurd worden per fax, per mail of per brief  al dan niet aangetekend. De beslissingen van de jaarvergadering gebeuren bij gewone meerderheid van stemmen. Elk aandeel geeft elk aandeel geeft recht op één stem. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per fax, per mail of per brief al dan niet aangetekend. De uitnodiging moet de dagorde vermelden. De beslissingen van de buitengewone algemene vergadering gebeuren met een drie vierde meerderheid van de stemmen. Ingeval aandelen gescheiden zijn in vruchtgebruik en in naakte eigendommen, zal de vruchtgebruiker alleen alle maatschappelijke rechten uitoefenen verbonden aan deze aandelen. Alle vergaderingen zullen worden voorgezeten door Gianni Peeters of Ken Naessens. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

12. Resultaatverdeling  verdeling saldo na vereffening: het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, provisies en belastingen zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Over de winstverdeling en de reservevorming zal beslist worden door de jaarvergadering bij gewone meerderheid. De winstverdeling zal gebeuren naar verhouding van ieders aantal aandelen en daarop verrichte stortingen. Er mag geen winst uitgekeerd worden zolang er overgedragen verlies is. Het saldo na de sluiting van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

13. Volmacht: Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, en elk met macht afzonderlijk te handelen, ten einde bij de bevoegde diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in het ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het sociaal secretariaat, het sociaal verzekeringsfonds, sabam, het federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen, de aanvraag van de registratie als aannemer en de aanvraag van alle nodige attesten. Bij de BTW diensten en de directe belastingen alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen: Boekhoudkantoor Delvoly & Co Burgerlijke Vennootschap o.v.v. BVBA, met maatschappelijke zetel Groenendaallaan 90, 2170 Merksem.

Voor ontledend uittreksel

Naessens Ken Peeters Gianni

Beherend vennoot Beherend vennoot

Coordonnées
THUISBROUWERIJ DE VIERKANTE METER

Adresse
LIEBIGLAAN 104 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande