THUISVERPLEGING KURT DE CEUSTER

Société en commandite simple


Dénomination : THUISVERPLEGING KURT DE CEUSTER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 508.688.784

Publication

19/02/2014
ÿþIw'muu~~i~~um~~u~uu

14 9604

Md12.1

ffi

NEERGELEGD

.10 -02- 2014

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAIAte MECHELEN

!dj e3] in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0508.688.784

Benaming

(voluit) : THUISVERPLEGING KURT DE CEUSTER

Rechtsvorm : CommV

Zetel : 2220 Hallaar, Schransstraat 9i

Onderwerp akte : ontbinding

De buitengewone algemene vergadering van 15 juni 2013 neemt nota van het verslag van de zaakvoerder van 21 mei 2013 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht, met daarbij gevoegd de staat van activa en passiva per 3010412013.

De vergadering stemt in met het voorstel van de zaakvoerder tot vereffening van de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging door de rechtbank van koophandel te Mechelen, van de benoeming van de navermelde vereffenaar , zoals vermeld onder besluit nr 2 van onderhavige algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet bevestigt, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vergadering stelt aan als vereffenaar Mevr Kristel Van den Bu1ck, woonachtig te 2220 Hallaar, Schransstraat 1i. Het mandaat is kosteloos. De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten,

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de zaakvoerder, dhr Kurt De Ceuster. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur.

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan BVBA De Ryck, Schoolstraat 19, 2222 Itegem, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Geert De Ryck, teneinde de wettelijke publicatie uit te voeren en, indien nodig, de vennootschapsregistratie bij het bevoegde register der rechtspersonen te wijzigen..

Lasthebber

Geert De Ryck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/11/2014
ÿþ Moa Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONT

zo

BELGISC

-11- 2014 IN ~[ni~~~EGO

ÉUR 6~GE

1r _. _ _11 ,-_

O ~ ---11----

~ 2014

-I STAATSBLAD`,:'1_idnriiifie,4ECHELEbI .:C}'-31 :'e',11i( vun KOOPHANDEL

YI

*1921 52*

Ondernemingsnr : 0508.688.784

Benaming

(voluit) : THUISVERPLEGING KURT DE CEUSTER IN VEREFFENING (verkort) :

Rechtsvorm : CommV

Zetel : Schransstraat 1i, 2220 Hallaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

De aandeelhouders van de firma Thuisverpleging Kurt De Ceuster Comm Venn in vereffening zijn in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen op 17/09/14 en hebben éénparig volgende besluiten genomen ;

1.Er wordt akte genomen van de akkoordverklaring dd, 31/7/2014 door de Rechtbank van Koophandel te MECHELEN m.b.t. het verdelingsplan.

2.Erwordt zonder voorbehoud kwijting verleend aan de vereffenaar, KRISTEL VAN DEN BULCK.

3.De boeken en bescheiden van de vennootschap worden nog minstens vijf jaar bewaard op volgend adres Schransstraat 1 i -- 2220 Halfaar.

4.De vereffenaar wordt gemachtigd tot publicatie van cie besluiten van de vergadering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad. Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan BVBA De Ryck, gevestigd te 2222 Itegem, Schoolstraat 19, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Geert De Ryck, teneinde de wettelijke publicatie uit te voeren en de nodige documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging van deze beslissing bij de rechtbank van koophandel en de publicatie ervan in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en, indien nodig, de vennootschapsregistratie bij het bevoegde register der rechtspersonen te wijzigen.

5.Er wordt bevolen tot de definitieve sluiting van de vereffening.

Lasthebber

Geert De Ryck

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/01/2013
ÿþZ ~ ~ _ ... -/" " yi ~ Mad 4.t

t- Î. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~. __~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblat

Ondernemingsnr : F o % G«£)46

Benaming

(voluit) : Thuisverpleging Kurt De Ceuster

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Schransstraat 1i, 2220 Hallaar

Onderwerp akte : Oprichting

Op heden, 10 december 2012 zijn de partijen:

1.Kurt De Ceuster, wonende te 2220 Halfaar, Schransstraat i i

2. Kristel Van den Bulck, wonenende te 2220 Hallaar, Schransstraat 1 i

overeengekomen ;

- een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met als naam Thuisverpleging Kurt De Ceuster .

-de zetel van de vennootschap is gevestigd te 2220 Hallaar, Schransstraat 1 i.

Voormelde inbreng werd als volgt door de partijen gedaan :

-Partij I brengt 450,00 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 19 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt;

-Partij 2 brengt 50,00 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor zij Iaandeel zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt:

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt "Thuisverpleging Kurt De Ceuster".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2220 Hallaar, Schransstraat I i.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf I december 2012. De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

-Het verstrekken van diensten mbt de medische verpleging, medische thuisverzorging in een zo ruim mogelijk zin, door toedoen van hiertoe opgeleide en erkende verpleegkundigen

NEERGELEGD

21 -12- 2012

GRIFFIEHTI3ANK van

KncIPHANDELte MECHELEN

I11111uiflh~~A04 3uu~uH7*~i~

13

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De verpleegkundigen-vennoten of de aangestelde medewerkers zullen hun praktijk uitoefenen in naam en voor rekening van de vennootschap.

Voomoemde opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

De vennootschap zal bovendien mogen samenwerken, onder welke vorm ook, met andere natuurlijke of rechtspersonen, verpleegkundige of andere medische of paramedische beroepen of met anderen, voor zover die niet is verboden door de eigen plichtenleer van één of meer van deze betrokken beroepen.

De vennootschap zal eveneens mogen deelnemen aan het bestuur van andere vennootschappen met een gelijkaardig of aanvullend doel, wanneer die nodig of nuttig is voor het bereiken van de doelstellingen van de vennootschap. Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, of aan derden binnen het kader van haar maatschappelijk doel. De vennootschap zal alle maatregelen kunnen nemen tot vrijwaring van haar rechten en verder, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen kunnen doen van financiële, commerciële, roerende of onroerende of welke aard ook, of deelnemingen verwerven en beheren in andere vennootschappen of verenigingen, wanneer dit rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan zou kunnen bevorderen.

De vennootschap zal mogelijk optreden als vereffenaar in andere vennootschappen.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 500,00 euro

Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten : beherende vennoten en stille vennoten.

De beherende vennoten zijn :

-Kurt De Ceuster, wonende te 2220 Hallaar, Schransstraat 1 i

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoten zijn :

-Kristel Van den Bulck, wonende te 220 Hallaar, Schransstraat li.

Zij zijn slechts ten belopen van hun inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

Zowel de stille als beherende vennoten verbinden er zich toe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Bestuur

Aantal

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerder, al dan niet vennoten. Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd :

- Kurt De Ceuster, woonachtig te 2222 Itegem, Schransstraat li

Zij verklaart haar opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot liet Belgisch Staatsblad.

Bestuursbevoegdheid en externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtsbandelingen zijn geoorloofd

Algemene vergadering

"

z i f

i

è a Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de 3° vrijdag van de maand juni, om 18.00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten : de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, bestemming van de winst en kwijting aan de zaakvoerder( s)

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Boekjaar- jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming zal gegeven worden aan het resultaat.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 december 2012 en eindigt op 31 december 2013.. Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering, beslissing genomen met 3/4de meerderheid.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij 3/4de meerderheid anders besluit..

Het netto-vermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rata van het aantal aandelen. Overlijden van een vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan 2 vennoten zijn.

Aldus opgemaakt te Hallaar op 10 december 2012, in zoveel originelen als er partijen zijn waarvan elke partij erkent er een ontvangen te hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Geert De Ryck

Lasthebber

t



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING KURT DE CEUSTER

Adresse
SCHRANSSTRAAT 1 I 2220 HALLAAR

Code postal : 2220
Localité : Hallaar
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande