THUISVERPLEGING OLCAS

Divers


Dénomination : THUISVERPLEGING OLCAS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 834.548.903

Publication

25/05/2012
ÿþd

MW 2,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mill

*12094896*

N GCL:GD

1 ~ -05- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

carittte

~~R

N

Ondernerningsnr : 0834.548.903

Benaming

(voluit) : THUISVERPLEGING OLCAS

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Stuivenbergbaan 170 - 2800 Mechelen

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij vergadering van woensdag 2 mei 2012 om 20.00 uur wordt met eenparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel over te brengen van Stuivenbergbaan 170 te 2800 Mechelen, naar Volksstraat 32 te 2830 Willebroek, vanaf 1 april 2012.

Olcas Nehrin,

Zaakvoerder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetæil van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

28/03/2011
ÿþ~

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :(i.34 ,5103 l O~

Benaming

tvoiuit) : THUISVERPLEGING OLCAS

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : STUIVENBERGBAAN 170, 2800 MECHELEN

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op tien maart tweeduizend en elf zijn samengekomen, teneinde een vennootschap op te richten:

1- mevrouw Olcas Nehrin, verpleegkundige, wonende te 2800 Mechelen, Stuivenbergbaan 170,

2- de heer Olcas Ishak, gepensioneerde, wonende te 2800 Mechelen, Stenenmolenstraat 139.

1. RECHTSVORM EN NAAM: de vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone Commanditaire Vennootschap (Comm. V). Haar naam luidt: " Thuisverpleging Olcas ".

2. ZETEL: Stuivenbergbaan 170, 2800 Mechelen.

3. DUUR: onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. DOEL: de vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel in overeenstemming met de medische plichtenleer, de uitoefening van thuisverpleging, door haar actieve leden en te dien einde alle materiële voorwaarden te scheppen; de thuisverpleging wordl uitgeoefend door de thuisverplegers of verpleegsters die persoonlijk voor hun prestaties instaan. Te dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Zij kan onder meer apparatuur aanschaffen dienstig voor thuisverpleging, ondergeschikt- doch gediplomeerd personeel aanwerven dat de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaat. De vennootschap ontvangt rechtstreeks de honoraria. Het respecteren van het beroepsgeheim moeten worden nageleefd. De vennootschap kan bovendien alle burgerlijke bewerkingen doen van roerende of onroerende aard, in zoverre deze niet strijdig zijn met de medische plichtenleer of ethiek en zij kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, uitbreiding of vergemakkelijking van het bereiken van haar doel. Zij mag overgaan lot de groot-en de kleinhandel, mits aankoop, verkoop en zelfs ruiling, van alle mogelijke lichamelijke goederen die voor legale verhandeling vatbaar zijn, zonder enige uitzondering, mits, onder meer, hun in- en uitvoer, hun opslag, hun verpakking en hun vervoer. In het kader van haar doel mag de vennootschap tevens voor eigen rekening het beheer uitoefenen, gekoppeld aan de eventuele uitbreiding, van een patrimonium bestaande zowel uit roerende als uit onroerende goederen en zowel in binnen- als in buitenland alle handelingen stellen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals  zonder dat deze opsomming beperkend weze: hun aankoop en verkoop, huur en verhuring, ruiling en in het algemeen elke eigendomsverwerving of eigendomsoverdracht van roerende of onroerende aard, zoals tevens het onderhoud, de verfraaiing en de ontwikkeling van deze goederen, met uitzondering van de verrichtingen die specifiek onder de doelstelling vallen van vastgoedmakelaars.

In het algemeen mag de vennootschap voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen die haar nuttig voorkomen om haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zich tevens ten gunste van derden borg stellen; zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met inachtneming van de wettelijke beperkingen terzake; zij mag ook bestuurs- en andere toegelaten functies waarnemen in andere vennootschappen. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden. Zij mag bovendien rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan hei doel in innige samenhang met het hare staat en die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit.

5. KAPITAAL: het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdvijftig euro en nul eurocenl.

De partijen verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven:

1- mevrouw Olcas Nehrin: tweehonderd negenenveertig euro;

NEERGELEGD

16 -43. 2411

GRIFFE REErre4gp,NK van

, , MECHELEN' ~ s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

" 11046911"

beh;

Bei Staa

Op de laatste blz van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vast de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegerrwoordicen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden ." _-áa) Iet Belgisch Staatsblad

2- de heer Olcas Ishak: een euro;

totaal: tweehonderdvijftig euro.

De inschrijvers verklaren dat alle aandelen waarop ze ingeschreven hebben, volledig volstort zijn. De

gelden werden gestort of overgeschreven op een rekening, geopend op de naam van "Thuisverpleging Olcas

Comm. V", bij KBC Bank onder nummer IBAN BE21 7310 1650 2503.

De oprichters verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam

werden aangegaan.

6. AANDELEN: het kapitaal is vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel moet volledig volgestort zijn. De aandelen worden ingeschreven in het aandelenregister dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap zal worden bijgehouden.

7. OVERDRACHT VAN AANDELEN: een participatie mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één der partijen een deskundige aan.

8. HOOFDELIJKE EN ONBEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID: de beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De vennoten verbinden zich ertoe om geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits voorafgaandelijk schriftelijke toelating hiertoe.

9. BESTUUR: de vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

10. CONTROLE: iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

11. ALGEMENE VERGADERING: de jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste maandag van de maand maart om veertien uur, op de maatschappelijke zetel. Indien bedoelde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstkomende werkdag.

12. BESLUITVORMING - NOTULEN: er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem. Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. Bij wijziging van de statuten of ingeval van ontbinding is de unanimiteit van alle vennoten vereist.

13. BOEKJAAR - JAARREKENING: het boekjaar loopt van één januari tot op éénendertig december van

ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de

zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke

bestemming zal gegeven worden aan het resultaat.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN:

Het eerste boekjaar neemt een aanvang heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste algemene vergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: mevrouw Olcas Nehrin, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Alle voordelen - andere dan deze die volgens de jaarrekening werden goedgekeurd - dienen door de

genieters ervan te worden terugbetaald zodra ze vastgesteld worden.

Mevrouw Olcas Nehrin zal fungeren als beherend vennoot.

De heer Olcas Ishak zal aanzien worden als stille vennoot.

Olcas Nehrin,

Zaakvoerder,

Op de laatste biz, van i1.t;k B vermeiden : Recto : Naam en hoedarugheki van de !nstrumenterende notaris, he zij van de persoroin(en) bevoegd d e rechtspersoon ten aanzer van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
THUISVERPLEGING OLCAS

Adresse
STUIVENBERGBAAN 170 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande