THUISVERPLEGING WUYTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THUISVERPLEGING WUYTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.973.162

Publication

08/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-01-2015

Griffie

*15300323*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507973162

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Thuisverpleging Wuyts

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te

Meerhout op 5 januari 2015, welke spoedig zal worden neergelegd ter registratie, dat door Mevrouw

WUYTS Kelly Elza Jozef, wonende te 2450 Meerhout, Sint-Bavoweg 6, een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht die de volgende kenmerken vertoont:

NAAM. De naam van de vennootschap luidt  Thuisverpleging Wuyts .

VORM. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2450 Meerhout, Sint Bavoweg 6.

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden:

Verpleging op consultatie en aan huis van alle mensen die permanente of tijdelijke

verzorging nodig hebben, indien wettelijk vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen.

Het uitoefenen van de verpleegkunde waaronder wordt verstaan:

o het observeren, het herkennen en het vastleggen van de gezondheidsstatus zowel op psychisch, fysisch als sociaal vlak; het omschrijven van verpleegproblemen; het bijdragen aan de medische diagnose door de arts en aan het uitvoeren van de voorgeschreven behandeling; het informeren en adviseren van de patiënt en zijn familie; het voortdurend bijstaan, uitvoeren en helpen uitvoeren van handelingen, waardoor de verpleegkundige het behoud, de verbetering en het herstel van de gezondheid van gezonde en zieke personen en groepen beoogt; het verlenen van stervensbegeleiding en begeleiding bij de verwerking van het rouwproces;

o de technische- verpleegkundige verstrekkingen waarvoor geen medisch voorschrift nodig is; alsook deze waarvoor we1 een medisch voorschrift nodig is. Deze verstrekkingen kunnen verband houden met de diagnosestelling door de arts, de uitvoering van een door de arts voorgeschreven behandeling of met het nemen van maatregelen inzake preventieve geneeskunde;

o de handelingen die door een arts kunnen worden toevertrouwd binnen de wettelijke grenzen;

o bejaarden- en ziekendienst in de ruimste zin van de betekenis.

De aan- en verkoop, het ter beschikking stellen van gebruiksgoederen, onderhoudsproducten,

randapparatuur en materieel dienstig in de medische sector.

Het leveren van goederen en diensten aan medici en para-medici;

Het leveren van medische goederen en diensten aan patiënten, zieken en verbruikers alsmede het

uitbouwen van diensten van dagopvang, of permanente dagopvang van zieken en bejaarden;

Het instaan voor de administratieve werking van vrije beroepen en zorg dragen voor alle materiële

aspecten ervan;

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking

tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, en alles wat daarmede rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houdt;

Het beheer en het ter beschikking stellen aan de verpleger(s)/ verpleegster(s) van de volledige

materiële infrastructuur, zowel de technische, administratieve a1s financiële organisatie die nodig of

Onderwerp akte :

Sint-Bavoweg 6 2450 Meerhout

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

nuttig zijn om de uitoefening van de praktijk als verpleegster waar te maken;

Het verstrekken van advies en begeleiding betreffende software inzake de medische sector. Het verzorgen van cursussen en lessen omtrent deze materies. Het adviseren en uitvoeren van administratie en facturatie aan derden, onder meer met betrekking tot de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsuitkeringen;

Het beheer, de bewaring en de valorisatie van roerende en onroerende goederen, voor eigen rekening.

De vennootschap kan beleggen of herbeleggen in aandelen, obligaties en andere roerende beleggingsinstrumenten van welke aard ook, voor eigen rekening.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen in verband met deze

doelstellingen uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan verenigingen en vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

KAPITAAL. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

AANDELEN. Het kapitaal is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste van het kapitaal. WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering. BOEKJAAR. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend burgerlijke jaar. ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op eerste zaterdag van de maand december op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd; het bedrag van de bezoldiging zal door de algemene vergadering elk jaar worden vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er als kleine onderneming niet toe gehouden is.

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger: Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, en dit voor onbepaalde duur, mevrouw Wuyts, voormeld, hier aanwezig die het mandaat aanvaardt. Het mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Overname van verbintenissen: De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 januari 2015.

Deze overname zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal worden afgesloten op 30/06/2016. Eerste gewone algemene vergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Volmacht: De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan  ACROG ACCOUNTANCY met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Molseweg 168, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Notaris Jan Van Ermengem.

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Staatsblad

Coordonnées
THUISVERPLEGING WUYTS

Adresse
SINT-BAVOWEG 6 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande