THYGIOS

Société en commandite simple


Dénomination : THYGIOS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 810.108.861

Publication

15/04/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van die Meibank van koophandel

i Antwerpen

Ondernemingsnr : 0810.108.861

Benaming (voluit) : THYGIOS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Moerdreef 15

2390 Malle

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: KAPITAALSVERHOGING  OMVORMING NAAR BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  VASTSTELLING STATUTEN  ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN.

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg ;; 93, op 30 maart 2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de gewone; i commanditaire vennootschap "THYGIOS", met éénparigheid de volgende beslissing heeft;

genomen:

1.Bevestiging kapitaalverhoging

il De algemene vergadering verklaart dat bij beslissing van de algemene vergadering de dato 17; december 2013 met eenparigheid van stemmen het kapitaal verhoogd werd en gebracht werd op zestig duizend euro (E 6(1000,00) en dit naar aanleiding van een kapitaalverhoging in het kader van; een tussentijdse dividenduitkering in het kader van artikel 537 WIB92.

overeenkomstig artikel 537 W1B92 wordt vastgesteld dat aan alle voorwaarden van de overgangsbepaling voldaan wordt zodat de vennoten met éénparigheid van stemmen beslissen dat; 11 een bedrag van vijfenzestigduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (E 65.555,56); onttrokken wordt aan de belaste reserves. Vastgesteld werd dat dit bedrag onttrokken werd aan de; il belaste reserves zoals goedgekeurd in de algemene vergadering ten laatste op 31 maart 2013; i gehouden. De vennoten hebben beslist dat dit bedrag, na afhouding van de roerende voorheffing van tien; procent (10%), integraal en onmiddellijk opgenomen wordt in het kapitaal van de vennootschap in het kader van een kapitaalverhoging door inbreng in natura waarop de bestaande vennoten zullen; inschrijven in verhouding tot hun aandelenverhouding.

Elke vennoot heeft individueel bevestigt voorafgaandelijk en uitdrukkelijk in te stemmen met dit: besluiten te willen deelnemen aan de hiervoor bedoelde kapitaalverhoging met toepassing van? artikel 537W1B92 ten belope van het maximale nettobedrag van het tussentijdse dividend dat hem; toekomt.

Ter bevestiging dat aan alle voorwaarden van de overgangsbepaling van artikel 537W1392 voldaan` werd, werd vastgesteld:

_ dat overeenkomstig de jaarrekening opgesteld op 31 december 2011 zoals goedgekeurd door de; algemene vergadering van 16 februari 2012, de belaste reserves die voor deze tussentijdse; dividenduitkering in aanmerking komen zesenzestigduizend tweehonderd drieënzestig euro vierenveertig cent (E 66.263,44) bedragen, en samengesteld zijn uit:

" zesenzestigduizend tweehonderd drieënzestig euro vierenveertig cent (¬ 66.263,44) beschikbare; Ilreserves

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

0 2 APR. 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

18111.11111)1911111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

LJ ~ mod 11.1

- dat overeenkomstig de jaarrekening opgesteld op 31. december 2012 zoals goedgekeurd door de

algemene vergadering van 21 februari 2013, er voldoende belaste

reserves bestaan voor de geplande tussentijdse dividenduitkering, samengesteld zijn

uit:

" drieënzeventigduizend tweehonderd eenennegentig euro zesentachtig cent

(¬ 73.291,86) beschikbare reserves, dat overeenkomstig het wetboek vennootschappen er voldoende uitkeerbaar vermogen in de vennootschap aanwezig is.

Het uitgekeerde bedrag werd volledig aangerekend op de beschikbare reserves.

De algemene vergadering verklaart dat de vennoten hebben verzocht hierbij uitdrukkelijk machtiging te verlenen aan het bestuursorgaan om het bedrag van het voormelde tussentijdse dividend (na afhouding van de tien procent (10 %) verschuldigde roerende voorheffing) in naam en voor rekening van de vennoten en in verhouding tot hun aandelenbezit, volledig en rechtstreeks in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

Aldus verklaart de algemene vergadering dat, tengevolge hiervan, het kapitaal werd verhoogd en gebracht op zestigduizend euro (60.000,00 ¬ ).

2.Ontslag van de zaakvoerder en verlenen van décharge

Vervolgens beslist de vergadering eveneens met eenparigheid van stemmen om het ontslag van de heer GOVAERTS Kris Jan Els, geboren te Brecht(district 2) op 19 december 1975, wonend te 2390 Malle, Moerdreef 15, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder te aanvaarden met onmiddellijke ingang, Er wordt hem kwijting verleend voor de periode dat hij zijn bestuursmandaat heeft uitgeoefend.

Jjziging datum jaarvergadering

De algemene vergadering beslist unaniem om de datum van de jaarvergadering te wijzigen waarbij ze in de toekomst zal gehouden worden de derde donderdag van de maand juni.

4.O[nzetting van de vennootschap

Met éénparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de instrumenterende notaris van het voorlezen van het verslag de dato 12 maart 2015 van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en het verslag de dato 26 maart 2015 van BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door de heer Johan De Mol, bedrijfsrevisor, over de staat van actief en passief van de vennootschap welke werd afgesloten volgens de toestand per 31 december 2014.

De besluiten van de heer Johan De Mol, voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Johan De Mol, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door de zaakvoerder van de COMM.V THYGIOS, heeft met het oog op de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 december 2014, onderzocht.

hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van de vennootschap volgens deze staat van ¬ 100.685,32 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 60.000,00.

Boom, 26 maart 2015

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Johan De Mol

Bedrijfsrevisor"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~. VOOr-. behouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

,Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de vennootschap om te vormen met behoud van rechtspersoonlijkheid in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld per 31 december 2014.

Alle verrichtingen sedert die datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op zestig duizend euro (60.000,00 ¬ ) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde doch elk hebbende een fractiewaarde van één/honderdste (1/100e) deel. De huidige vennoten behouden hun zelfde aantal aandelen.

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor worden samen met een uitgifte van de akte neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

S.VeststelIing statuten

Comparant verklaart de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen:

Vorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "THYGLOS".

Doel: De vennootschap heeft als doel:

Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en

handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Het uitvoeren van expertises, zowel voor privé als overheidsinstanties, in de meest ruime zin, het uitvoeren van al dan niet gerechtelijke expertises.

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten.

De aankoop, de verkoop, de ruiling, de makelarjj van alle onroerende goederen zowel

onbebouwde als gebouwen aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de

oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor rekening van derden ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, het in erfpacht nemen, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen; het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- of buitenland; het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en

commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doei van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondememingen deelnemen.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2390 Malle, Moerdreef 15.

K~a itaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans zestigduizend euro (60,000,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/honderdste (l./100e)deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

LVoor-t behouden aan het Belgisch Staatsblad

rtijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

ledere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

A g mene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de derde donderdag van de maand juni. Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is, zal zij gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boeklaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Winst - Verdeling

Het saldo van de resultaatrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief wanneer dit reservefonds één/tiende van het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt.

Omtrent het overige za! de algemene vergadering jaarlijks autonoom besluiten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

6. Benoeming van de zaakvoerder

De algemene vergadering beslist tot gewone en niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur aan te stellen de heer GOVAERTS Kris Jan Els, ongehuwd, geboren te Brecht(district 2) op 19 december 1975, wonend te 2390 Malle, Moerdreef 15, die deze aanstelling aanvaardt na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Dit mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod ii.1

7. Volmacht voor de formaliteiten bil de Kruispuntbank van Ondernemingen, BTW en ondernemingsloketten.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om volmacht te verlenen aan Kantoor PVD te 2980 zoersel, Hoge Dreef 96, vertegenwoordigd door de heer Patrick Van Deuren, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

,,Voor- ,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag zaakvoerder

-verslag bedrijfsrevisor



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
THYGIOS

Adresse
MOERDREEF 15 2390 WESTMALLE

Code postal : 2390
Localité : Westmalle
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande