TILJA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TILJA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.700.825

Publication

08/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

en antiquiteiten en het uitgeven van kunstboeken;

De vennootschap mag in België en in het buitenland, alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, of die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, of om deze, desgevallend bij wijze van beloning, ter beschikking te stellen van haar bedrijfsleiders of personeelsleden. Zij kan leningen toestaan aan alle verbonden vennootschappen, zich borg stellen en zekerheden toestaan, zelfs hypothecair. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken. Zij kan functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van twee juli tweeduizend veertien.

KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt zes miljoen honderd tweeënzestigduizend euro (6.162.000,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door zesduizend honderd tweeënzestig (6.162) aandelen, op naam, zonder vermelding waarde, die ieder één/ zesduizend honderd tweeënzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen worden deels onderschreven in natura en deels in geld, als volgt :

BESCHRIJVING VAN DE INBRENG IN NATURA

De volgende aandelen worden ingebracht door de enige oprichter, Mevrouw Maria Van den Broek : - vijfenzestig (65) aandelen van de naamloze vennootschap MERKTRA, gevestigd te 2500 Lier, Berlaarsesteenweg 128, en

- duizend driehonderd vijfentwintig (1.325) aandelen van de naamloze vennootschap L. VAN DEN BROECK, gevestigd te 2500 Lier, Berlaarsesteenweg 128.

Voor de volledige omschrijving wordt verwezen naar het verslag van de bedrijfsrevisor.

INBRENG IN GELD

Het resterende gedeelte van het kapitaal, te weten een totaal bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR), wordt door Mevrouw Maria Van den Broeck, volgestort in geld.

De inschrijver verklaart en erkent dat deze inbreng in geld volgestort is ten belope van honderd procent (100%).

VERGOEDING VOOR DE INBRENG

Als vergoeding voor deze inbrengen, werden aan Mevrouw Maria Van den Broeck, zesduizend honderd tweeënzestig (6.162) volledig volgestorte aandelen toegekend.

REVISORAAL VERSLAG

Overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen heeft de oprichter de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J-B RONSE DE CRAENE & C°", vertegenwoordigd door de heer Jean-Benoît Ronse de Craene, aangeduid om een verslag op te maken met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura en de toegepaste methoden van waardering.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, voormeld, luiden als volgt:

" Ondergekende, Burg. BVBA J-B RONSE DE CRAENE & C°, vertegenwoordigd door de Heer Jean-B. RONSE DE CRAENE, Bedrijfsrevisor, verklaart inzake de inbreng van 65 aandelen van de naamloze vennootschap MERKTRA, gevestigd te 2500 Lier, Berlaarsesteenweg 128, met ondernemingsnummer 0447.768.529 en van 1.325 aandelen van de naamloze vennootschap L. VAN DEN BROECK, gevestigd te 2500 Lier, Berlaarsesteenweg 128 met ondernemingsnummer 0404.056.765 door Mevrouw Maria VAN DEN BROECK, voor een waarde van 6.152.000,- euro, terwijl 10.000,- ¬ in contanten gestort wordt en inzake de vergoeding van deze inbreng door de uitgifte van 6.162 aandelen voor een kapitaal van 6.162.000,- ¬ , dat :

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van

nauwkeurigheid en duidelijkheid ;

- de door de partijen weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

- de door de partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

- de rechten en plichten van de partijen volledig vastgesteld zijn

Op voorwaarde dat de aandelen vrij en onbelast zijn

Wij willen tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons

verslag geen "fairness opinion" is.".

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE07 7360 0602 3966 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 26 juni 2014 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op vijftien juni om twintig uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de

volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de

zetel van de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt, behoudens andersluidende overeenkomst zoals voorzien in artikel 7, derde lid van deze statuten, de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker dit ongeacht de aard van de algemene vergadering (jaarvergadering, bijzondere algemene vergadering of buitengewone algemene vergadering) en ongeacht de onderwerpen die op de dagorde staan. Een en ander doet evenwel geen afbreuk aan de regeling voorzien in artikel 8 §1 van deze statuten inzake de uitoefening door de blote eigenaar van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in geld.

De blote eigenaar heeft steeds het recht om aanwezig te zijn op iedere algemene vergadering, waartoe hij telkens dient uitgenodigd te worden. Hij beschikt evenwel enkel over een raadgevende stem. De blote eigenaar heeft bovendien het recht op informatie en krijgt bijgevolg de verslagen toegezonden of heeft inzagerecht m.b.t. deze verslagen op de zetel van de vennootschap telkens de opmaak van verslagen n.a.v. een algemene vergadering wettelijk vereist is.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde

regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou

vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Alle dividenden die worden toegekend voor periodes waarin het recht van vruchtgebruik bestond, alsook alle uitkeringen van beschikbare reserves waartoe tijdens de duur van het vruchtgebruik wordt beslist, komen in volle eigendom toe aan de vruchtgebruiker.

De vruchtgebruiker en de blote eigenaar hebben het recht om over de in deze bepaling genoemde rechten een andersluidende overeenkomst te sluiten. Deze andersluidende overeenkomst is de vennootschap tegenwerpelijk op de vijfde werkdag na de verzending van het schrijven waarmee haar een kopie van de betrokken akte is meegedeeld.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: Mevrouw Maria Van den Broeck, wonende te Ringenhofweg 4, 2500 Lier.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van twee juli tweeduizend veertien en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

OVERNAME VAN DE VERBINTENISSEN

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 mei 2014 worden, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

Bijzondere volmacht werd verleend aan de naamloze vennootschap "Adviesco", te Winketkaai 18/11, 2800 Mechelen, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Het verslag van de oprichter en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 444 worden

samen met de uitgifte van deze akte neergelegd.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Eric SPRUYT

Notaris

26/08/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



II

*14160262*

BE

BELGE NEEKUELEGL)

2014

ATSBLAD

11 An, 2014

...

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWEleale afd. MECHELEN

/IONTEUR

1 9 -08-

G1SCH ST

Ondernetningsnr :0555700,825

Benaming (voluit) :TILJA

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Ringenhofweg 4

2500 LIER

Onderwerp akte :RECTIFICATIEVE AKTE

Er blijkt uit een akte verleden op zeventien juli tweeduizend veertien, voor Meester Tim CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat ondergetekende notaris verklaard en bevestigd heeft dat de akte verleden voor het ambt van Meester Eric Spruyt, Notaris te Brussel, op twee juli tweeduizend veertien, houdende de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TILJA", waarvan de zetel gevestigd is te Ringenhofweg 4, 2500 Lier, de volgende materiële verciissing bevat met betrekking tot de datum van de overname van verbintenissen conform artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen:

de volgende woorden in de overgangsbepalingen op pagina 18 van voornoemde oprichtingsakte "sinds 1 mei 2014", dienen te worden gelezen ais "sinds 1 man' 2013".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte).

Dit uittrekset werd afgeleverd vr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Marie-Pierre GERADIN

Notaris

Op de laatste biz, van Luik B vermelden " Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de persolon(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TILJA

Adresse
RINGENHOFWEG 4 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande