TIMBER EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TIMBER EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.461.306

Publication

09/03/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/03/2011
ÿþ Mnd 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111,11.11111111111,1!1! 8

keeveld ter. gee vo de hâle van Keeendel it homes

op -11 Me 2C11

©e siffler,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : TIMBER EUROPE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 80

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden op 10 maart 2011, voor Meester Luc DE FERM, notaris met standplaats te Antwerpen,

distrikt Merksem, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "Timber

Europe" afgekort "T & E" met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 80, werd

opgericht door :

De heer LOEVE Klaas [nummer nederlands paspoort BN53PLP16j rijksregistemummer 50.52.29.015.44,

geboren te Gouderak (Nederland) op negenentwintig december negentienhonderd vijftig, wonende te 5256 JC

Neusden, Nederland, Van Deelenstraat 28

Vorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam : "TIMBER EUROPE" afgekort "T & E"

Zetel : 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 80.

Doel : De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het buitenland :

De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het buitenland:

-Bouw van schepen en drijvend materieel

-Handelsbemiddeling in hout, bouwmaterialen, machines en uitrusting voor nijverheid en in schepen en

luchtvaartuigen, goederen, algemeen assortiment.

-Groothandel, import, export en tussenhandel in het algemeen maar in het bijzonder van hout en houtwaren

in al zijn vormen, bewerkt en onbewerkt.

-Verhuur van schepen al dan niet met bemanning

-Verhuur en lease van pleziervaartuigen en andere vaartuigen.

-Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie.

-Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie

-Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren

-Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

-Management activiteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

- Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren...

-Handel in eigen onroerend goed

-Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen al dan niet gemeubeld.

-De vennootschap mag alle onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële , verrichtingen doorvoeren die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn. Zij zal mogen deelnemen in en aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel, en dit door inbreng, fusie, participatie, opslorping of op gelijk welke andere wijze. De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor zichzelf als voor alle derden.

-De vennootschap kan ook het mandaat uitoefenen van bestuurder of zaakvoerder in elke vennootschap

waaraan ze verbonden is of elke vennootschap die activiteiten uitoefent in haar sector.

Deze opsomming is niet limitatief doch enkel exemplatief;

Duur : onbeperkt met ingang van 10 maart 2011.

Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 Eur),

volledig geplaatst, en volstort en verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale

0834 .461, 306

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

waarde, vertegenwoordigend elk één/honderd zesentachtigste (11186e) van het kapitaal, waarop als volg' volledig werd ingeschreven door de heer Loeve Klaas, voornoemd.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

De algemene vergadering stelt de zaakvoerders aan en bepaalt de duur van hun mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou besluiten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschappelijk doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aanleggen van reserves, winstverdeling, en verdeling na vereffening:

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, de fiscale provisie en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek vennootschappen.

Bij de ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheid, hun bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar; het eerste maatschappelijk dienstjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Gewone algemene vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden de derde vrijdag van de maand mei om negentien uur. De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend dertien.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende eerste werkdag gehouden.

De gewone of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Zaakvoerder: Werd als niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap : de heer Loeve Klaas, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Verbintenissen: De oprichters hebben verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 januari 2011.

Vaste vertegenwoordiger: De vergadering heeft beslist de heer Loeve Klaas, voornoemd aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuurdersfunctie waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld als bestuurder van een vennootschap. Dit mandaat is kosteloos.

Volmacht: Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, teneinde bij de bevoegde diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in het ondememingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW diensten en de directe belastingen, de aanvraag van alle nodige attesten bij de Kamer van Ambachten en Neringen, de aanvraag van de registratie als aannemer, de ondertekening van alle latere publicaties in het Belgisch Staatsblad : BVBA J.P. VAN CAESBROECK & CO te 2900 Schoten, Botermelkbaan 90 of één van haar aangestelden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS LUC DE FERM

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie der akte.

24/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
TIMBER EUROPE

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 80 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande