TIMELESS 04

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TIMELESS 04
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.571.523

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.02.2014, NGL 14.02.2014 14034-0481-012
05/10/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Icor~ ~epl ter y$ ~ ~e ve"D do i3athtt iteCeUlied Aci4yerpee, ap

2 3 SEP. 2011

CP!fRe

Orrderrtanlngartr : OB 3 5. . S 23

enarning : Timeless 04

!vo;isit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Palmenlaan 3

2020 Antwerpen

Onderwerf akte :OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd v i6r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Erik Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 22 september 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aannee mt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "Timeless 04".

2. Zetel: Antwerpen, Palmenlaan 3.

3. Oprichters:

1/ Mevrouw DE JAGER Birgit Wilma Hendrika, geboren te Wilrijk op 14 januari 1972, wonende te 2020

. Antwerpen, Palmenlaan 3;

2/ De heer VERBEELEN Michel Jean Henri, geboren te Antwerpen op 29 mei 1961, wonende te 2020

Antwerpen, Palmenlaan 3.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro.

- sub 1: 12.276,00 euro;

- sub 2: 124,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. De vennootschap begint te werken op 1 oktober 2011.

9. Boekiaar: begint op 1 juli en eindigt op 30 juni. Het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2013.

10. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

11. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

12. Externe vertegenwoordiging: tedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

13. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: mevrouw DE JAGER Birgit, voornoemd.

14. Commissarissen: geen.

15. Doel: De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelname, in België of in het buitenland:

1. Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische, commerciële, financiële aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

2. Het organiseren van events, shows, beurzen en aanverwanten.

3. Het uitoefenen van trading activiteiten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alsook met goederen in consignatie of op commissiebasis.

4. het verstrekken van advies (consultancy) in het algemeen.

5. De exploitatie van een bureau voor het verlenen en verstrekken van advies op nationaal en internationaal, commercieel, financieel en administratief gebied.

x'

*11199988*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4.)

mod 2.1

6. Het beheren en besturen van vennootschappen, het optreden als bedrijfsmanager en consulent, het onthaal, de omkadering, de begeleiding en het verstrekken van informatie aan natuurlijke en rechtspersonen alsmede instellingen.

7. Het bevorderen van public relations en contacten.

8. De aan- en verkoop van onroerende goederen, alsook het verwerven, bouwen, laten bouwen, renoveren, laten renoveren, uitrusten, laten uitrusten, ombouwen en laten ombouwen van onroerende goederen met het oog op beheer, meerwaarde en opbrengst.

9. De vennootschap mag aile handelingen verrichten van financiële en commerciële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijke kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, krediet en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen, haar goederen in hypotheek of in pand geven en meer in het algemeen alle activiteiten die met hoger vermelde opsomming deels of geheel verbonden zijn.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de vijftiende van de maand december om achttien uur; indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

18. Biizondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VEREYCKEN & VEREYCKEN ACCOUNTING', rechtspersonenregister Antwerpen 0458.813.265, met zetel te Kontich, Veldkant 2, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, ieder afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Voor-

behoudon

az,. ha^_

Fse1Ni,ch

Staa tsrrlad 1

"

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : ^lento : Naam en hoeden;pheid van de instrumenterende notaris. netzij van de persso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TIMELESS 04

Adresse
PALMENLAAN 3 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande