TIMMERMANS CONSULTING HOLDING B.V.

Divers


Dénomination : TIMMERMANS CONSULTING HOLDING B.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 544.586.110

Publication

29/10/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

, = e Leekk- nill

i

110111ROMIll

I

mod 11.1



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

20 OKT. 2014

afdeling Areertifftn

,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge i: Ondernemingsnr : BE0644.586.110

.:

:.

Benaming (voluit) : TIMMERMANS CONSULTING HOLDING B.V. :

: (verkort) :

.:

i Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

:

,i Zetel: Deken Verbiststraat 12



,. 2910 Essen

,

,.

: Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

ii Uit een akte op 29 september 2014 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Antwerpen Il; Registratie I de 3 oktober 2014; Boek 12, blad 80 vak 20; Ontvangen vijftig euro nul eurocent (50,00 EUR); De bij delegatie eerstaanwezend Inspecteur, J Martens, BLIJKT DAT:

De vergadering kennis nam van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 23 september 2014, dat het voorstel tot ontbinding toelicht, op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2014.

Zij tevens kennis nam van het verslag van de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor bij Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA over deze staat van activa en passiva.. De vergadering sloot zich aan bij de

conclusies die in de verslagen vervat zijn. ,

, De vergadering besloot met ingang vanaf heden de vennootschap te ontbinden en in vereffening tet r,

stellen. ,

li Zij stelde vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit. ,

De vergadering besloot dat de vereffening meteen gesloten wordt daar de enige aandeelhouder

i verklaart: ,

,

alle activa van de vennootschap in zijn vermogen op te nemen; .

,

- dat de vennootschap thans geen schulden heeft, en in de mate dat er nog zouden blijken dat deze !i schulden door hem integraal ten laste genomen worden en hij zich verbindt deze aan te zuiverenl

!! met zijn vermogen; .

dat de boeken en bescheiden van de vennootschap met ingang van heden ten minste vijf (5) jaar:

1 bewaard zullen blijven in zijn woning,

: De vergadering besloot tot ontslag van de huidig zaakvoerder: voornoemde heer Markus Matheus i:1-lendrikus Johannes TIMMERMANS, geboren te Maastricht op 22 september 1966, wonende te 2910 Essen, Deken Verbiststraat 12 en verleent hem kwijting over zijn bestuur.

,

i De vergadering machtigde VAN OERS -1- Bonné & Raeijmakers te Brasschaat en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnenC handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te ,i

vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie: i.

en alle andere overheidsinstanties en belastingdiensten. '

, , ,

il Voor beknopt uittreksel, .

,

il Samen hiermee neergelegd: uitgifte met volmacht, verslagen en historiek. '

,

: De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM) '

,

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/01/2014
ÿþmoa 11.1

Ondernemingsnr : 0 5 4 4. 5 8 1 1 O

6 .

Benaming (voluit) : TIMMERMANS CONSULTING HOLDING B.V.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Deken Verbiststraat 12

2910 Essen

Onderwerp akte : BVBA: VESTIGING ZETEL VAN WERKELIJKE LEIDING

Uit een akte op 3 januari 2014 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout, i geregistreerd twee bladen één verzendingen te Brasschaat; Registratie II de 9 januari 2014; Boek 202,

blad 66 vak 02; Ontvangen vijftig euro (¬ 50); De wn eerstaanwezend Inspecteur, J. Rombouts, BLIJKT; !! DAT:

- De vennootschap opgericht werd bij akte op 7 februari 2005 verleden voor notaris Paul Jan Edzo! FRANTZEN te Goes (Nederland)

- De vennootschap krachtens artikel 17 van haar statuten rechtsgeldig vertegenwoordigd wordt door; de algemeen directeur vanaf nu zaakvoerder genoemd.

- Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap de dato 31 !! december 2013 werd besloten de zetel van werkelijke leiding van de vennootschap over te! brengen naar 2910 Essen, Deken Verbiststraat 12.

i - De vergadering, voor zoveel als nodig, deze internationale zetelverplaatsing bekrachtigt.

- Overeenkomstig de Nederlandse wetgeving de overbrenging van de zetel van werkelijke leiding! naar België niet haar ontbinding tot gevolg heeft.

- De vennootschap door de overbrenging van haar zetel van werkelijke leiding naar België; onderworpen is aan de Belgische wet.

- De vennootschap zich onderwerpt aan de regels betreffende de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht daar de vorm van de Nederlandse vennootschap; het dichtst aanleunt bij deze van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht. De bepalingen van de statuten van de vennootschap, in de mate ze strijdig zijn met! de Belgische wetgeving worden voor niet geschreven gehouden.

!; - De vennootschap een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is onder de bena-! ming " TIMMERMANS CONSULTING HOLDING B.V.", statutair gevestigd te Oud GAstel! (Nederland) en met zetel van werkelijke leiding te 2910 Essen, Deken Verbiststraat 12.

- Het doel van de vennootschap luidt, met dien verstande evenwel dat de werking van de! i! vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële! markten en andere bijzonder gereglementeerde beroepen of activiteiten blijft:

Het verwerven, financieren, beheren en exploiteren van vermogenswaarden, het deelnemen in, het! financieren van en het voeren van beheer en bestuur over andere ondernemingen en vennootschappen, het treffen van voorzieningen ten behoeve van haar werknemers en die van de! met haar verbonden vennootschappen ingeval van invaliditeit, oudedag en overlijden, het aangaani van en het beleggen in kansovereenkomsten, alsmede het verrichten van alles wat met één en!

!! ander verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de meest ruime zin des woords genomen.

- De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfhonderd vijftig euro (¬ ! 550,-), om het te brengen van 18.000,- euro naar ¬ 18.550,-, door incorporatie van reserves en! afboeking van de post "WINTRESERVES", zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

- Het geplaatst en gestort kapitaal bedraagt derhalve

- De vennootschap bestuurd wordt door twee gezamenlijk handelende bestuurders of iedere, bestuurder met de titel algemeen directeur vanaf heden en hierna zaakvoerder genoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111119,1111111111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

mod 11.1

- Het mandaat van de heer Markus Matheus Hendrikus Johannes TIMMERMANS, geboren te Maastricht op 22 september 1966, wonende te 2910 Essen, Deken Verbiststraat 12 als zaakvoerder bevestigd werd. De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn.

Krachtens de statuten is aan hem volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- Er in België geen commissaris werd benoemd.

- Het boekjaar samen valt met het kalenderjaar.

- De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

- Het lopende boekjaar afgesloten zal worden op 31 december 2014.

- Besloten wordt de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de laatste vrijdag van de maand

mei om 17.00 uur,

- De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. - Elk aandeel heeft recht op één stem.

- Winstbestemming

1. De winst staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering.

2. De vennootschap kan aan de aandeelhouders en andere gerechtigden tot de vooruitkering vatbare winst slechts uitkeringen doen voor zover het eigen vermogen groter is dan het gestorte en opgevraagde deel van het kapitaal vermeerderd met de reserves die krachtens de wet moeten worden aangehouden,

3. Uitkering van winst geschiedt na de vaststelling van de jaarrekening waaruit blijkt dat zij geoorloofd is.

4. Bij de berekening van de winstverdeling tellen de aandelen die de vennootschap in haar eigen kapitaal houdt niet mede, tenzij deze aandelen belast zijn met een vruchtgebruik of pandrecht of daarvan certificaten zijn uitgegeven ten gevolge waarvan het winstrecht toekomt aan de vruchtgebruiker, de pandhouder of de houder van die certificaten,

5. Certificaten die de vennootschap houdt of waarop de vennootschap een beperkt recht heeft op grond waarvan zij gerechtigd is tot de winstuitkering, tellen bij de berekening van de winstverdeling eveneens niet mee.

6. De bestuurders kunnen reeds voor de vaststelling van de jaarrekening, mits met goedkeuring van de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke bepalingen, over enig boekjaar één of meer interim-uitkeringen op de aandelen doen,

7. De vennootschap mag tussentijds slechts uitkeringen doen, indien aan het vereiste van lid 2 is

voldaan.

- Ontbinding

1, Na ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de bestuurders, tenzij de

algemene vergadering anders bepaalt.

2. Gedurende de vereffening blijven de bepalingen van deze statuten zoveel mogelijk van kracht. Het daarin bepaalde omtrent bestuurders is dan van toepassing op de vereffenaars.

3. Hetgeen na de voldoening van de schuldeisers van het vermogen van de ontbonden vennootschap is overgebleven wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders in verhouding tct ieders bezit van aandelen.

4. De vennootschap blijft na haar ontbinding voortbestaan voor zover dit tot vereffening van haar vermogen nodig is,

De vergadering verklaarde volmacht te verlenen aan VAN OERS + Bonne & Raeijmakers te Brasschaat, om elk afzonderlijk, met recht van indeplaatsstelling zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en alle andere overheidsinstanties.

Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd; uitgifte met volmacht

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

. Voor-

^» behouden

aan het e Belgisch Staatsblad

Coordonnées
TIMMERMANS CONSULTING HOLDING B.V.

Adresse
,. 2910 Essen

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande