TIMMERWERKEN T.I.E.L.E.M.A.N.S.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TIMMERWERKEN T.I.E.L.E.M.A.N.S.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.069.906

Publication

20/06/2014
ÿþfil1111R1!1.111111111111111

ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..

^ ..... " " ..... . " " -" ..... y" ..... " " ..... "

OrfdefreenirQer : 0439.069.906

Betlarefim;

" TIMMERWERKEN T.I.E.L.E.M.A.N.S

11 -06- 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEli MECHELEN

- " " " r" ..... .." . "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

ZeM : 2820 Bonheiden, Oude Schrieksebaan 10

(v.(Mie.4

n

Ower k STATUTENWIJZIG1NG-KAPITAALVERHOGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notais ter standplaats Mechelen, op vijfentwintig november

tweeduizend dertien. Geregistreerd Mechelen 10 kantoor, op 3 december 2013, drie bladen en geen verzendingen,

boek 5/994, blad 12, vak 15. Ontvangen: vijftig euro (6 50,00). De Ontvanger (get.) K. Decosten

Blijkt wat volgt:

a) Alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

Eerste agendapunt:

Nadat een eerste algemene vergadering de dato acht november tweeduizend dertien heeft vastgesteld dat de jaarrekening per 31 december 2011, zoals goedgekeurd door de jaarvergadering van dertig juni tweeduizend dertien (v66r 01/04/2014), onder de balanspost "beschikbare reserves/overgedragen winst" melding maakt van volgende bedrag:

- "beschikbare reserves" : tweehonderd veertigduizend euro (6 240.000,00)

- "overgedragen winst" : honderd negenendertigduizend driehonderd dertien euro zestien cent (6 139.313,16) werd in voormelde algemene vergadering éénparig beslist tot uitkering van een bruto tussentijds dividend van driehonderdduizend euro 300.000,00) of honderd euro per aandeel.

Gezegd dividend zal afgenomen worden ten belope van:

- tweehonderd veertigduizend euro 240.000,00) van de "beschikbare reserves".

zestigduizend euro (¬ 60.000,00) van de "overgedragen winst"..

Tweede agendapunt

Voormelde algemene vergadering besliste dat gezegde dividenden onmiddellijk, ten belope van 90 °A van het betaalbaar gestelde bruto-bedrag, van tweehonderd drieëntachtigduizend vijfhonderd euro (6 283.500,00), zullen aangewend worden om in te tekenen op een kapitaalverhoging in speciën en derhalve het voorwerp eerst zullen uitmaken van een bankattest waaruit blijkt dat deze gelden gereserveerd staan ten titel van kapitaalverhoging.

Derde agendapunt:

Na kennisname van wat voorafgaat, beslissen de voormelde vennoten, ieder voor zich, dat zij de aldus verkregen golden, te weten het uitgekeerde dividend verminderd met de ingehouden roerende voorheffing van 10 % (zijnde 90 % van het uitgekeerde bruto dividend), volledig aanwenden voor de volstorting van een kapitaalinbreng in het kader van artikel 537 van het W.1.B..'92. in verhouding tot hun aandelenbezit.

Vierde agendapunt;

Voormelde algemene vergadering besliste intentioneel, in toepassing van artikel 537 van het Wetboek der Inkomstenbelasting  na uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten en onder opschortende voorwaarde van het bekomen van het hogervermelde bankattest en voorlegging van het bewijs van storting van hogervennelde roerende voorheffing het kapitaal te verhogen met tweehonderd drieëntachtigduizend vijfhonderd euro (6 283.500,00) om het te brengen van viereaizeventigduizend driehonderd achtenzestig euro en zes cent (6 74.368,06) op driehonderd zevenenvijftigduizend achthonderd achtenzestig euro zes cent (e 357.868,06), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Er worden geen preferente aandelen uitgegeven of gecreëerd..

Op sia war2 yferref.skleen : . ?...1.kmer; ca: ej* b" teneutive:reare:weJr.. r;q:4;er,f,. rekwr f2ler perer;w4c,..,Friee,.11

bIrs,c>e der m...thtbpe$,.?.04..)rk zeet ,reE.4,:jotwectieti.joz1

: er, 1.9*Ildbk::: Eting,

e.aeessbe " ... .. .. ..... ..... ....... ... ........ . ..... ..... ..... . ... ..... . ..... .......

Er wordt ingeschreven in speciën door iedere vennoot in verhouding tot hun aandelenbezit.

E Vijfde agendapunt:

Tussenkomst:

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door:

L de heer Tielemans Rudiger, voornoemd; 2. mevrouw Tielemans Tessa, voornoemd, en 3. de naamloze vennootschap "Immo RUMAR", voornoemd, mits voorlegging van hogervermeld bankattest en bewijs van storting van de roerende voorheffing.

De buitengewone algemene vergadering beslist om voor deze kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen uit te geven gezien alle vennoten gelijk worden behandeld.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat zij aldus op deze kapitaalverhoging volledig hebben ingeschreven en dat zij volledig volstort werd ten belope van tweehonderd drieëntachtigduizend vijfhonderd euro (£ 283.500,00) door een storting in speciën op rekening nummer BE90 0017 1182 0432 bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit het voorgelegde bankattest afgeleverd door de NV BNP Paribas Fortis Bank op rekening nummer BE90 0017 1182 0432.

De vennootschap zal alsdan beschikken over een bijkomend bedrag van tweehonderd drieëntachtigduizend vijfhonderd euro (283.500,00) nadat ondergetekende notaris via een deblokkeringsattest de Bank daarvan op de hoogte heeft gebracht

Zesde agendapunt :

De buitengewone algemene vergadering beslist om het artikel 5 van de statuten te wijzigen teneinde dit aan te passen aan de voorgaande agendapunten.

De tweede alinea van het artikel 5 zal alsdan luiden als volgt:

"Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan driehonderd zevenenvijftigduizend achthonderd achtenzestig euro en zes cent en kan slechts gewijzigd worden mits besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen overeenkomstig de vereisten voor statutenwijziging, mits naleving van de bijzonder bepalingen inzake kapitaalverhoging respectievelijk  vermindering."

Zevende agendapunt

Aan de bestuurders wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen van de coürdinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 25

november 2013 en de tekst van de gecoördineerde statuten.











Op v8n 1,0k : llode Nicetieïhoeediirtir.ji:eli s'an liuge;.:rreneg.P3 van dk'.1 pel":0to)nr.re)

beeveezer, rje: red," hteeetyrn efen 7mer2grel var. deeden ta vede;enwonedioev:

Vet.%e)

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 09.07.2013 13289-0238-014
09/07/2013
ÿþOndernemingsnr : 0439 069 906

Benaming

(votuit) : TIMMERWERKEN T.I,E.L.E.M.A.N.S.

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2820 BONHEIDEN, Oude Schrieksebaan 10.

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELUITBREIDING - STATUTENWIJZIGING - BIJZONDERE LASTHEBBER:

" Er blijkt uit een akte verleden voor notaris André Costa te Onze-Lieve-Vrouw Waver (Sint-Katelijne-Waver) op negentien juni tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIMMERWERKEN T.I.E.L.E.M.A.N.S.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2820 Bonheiden, Oude Schrieksebaan 10, en met ondernemingsnummer BTW BE 0439.069.906 RPR Mechelen.

Deze vergadering nam volgende beslissingen:

Eerste beslissing:

De vergadering besliste het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen en het doel uitte breiden met volgende activiteiten:

"- het bouwen, verbouwen, aankopen, uitrusten, restaureren en valoriseren van onroerende goederen met het oog op wederverkoop of verhuring, al dan niet gemeubeld.

- het huren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, met oog op hun onderverhuring.

- het verwerven, beheren onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader kan de vennootschap overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren en valoriseren van deze onroerende goederen. Het is haar toegestaan deze onroerende goederen te verkopen, alsook deze al dan niet gemeubeld te verhuren.

- bedrijven en administratie bij te staan, te adviseren bij de uitvoering van hun activiteit en aile dienstverleningen van welke aard ook, zowel commercieel, industrieel en financieel.

- het aankopen, verkavelen en bouwrijp maken van gronden met het oog op hun wederverkoop.

- het aankopen van bebouwde onroerende goederen om deze te laten omvormen tot onbebouwde onroerende goederen, ze eventueel te verkavelen en verder bouwrijp te maken met het oog op hun wederverkoop.

- projectontwikkeling in de meest ruime zin van het woord."

De vergadering besliste de tekst van de doeluitbreiding in te lassen vóór de laatste alinea van de huidige doelomschrijving, zodat de nieuwe doelomschrijving van de vennootschap thans luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- rechtstreeks of onrechtstreeks ten voordele van haar vennoten en derden, alle activiteiten te verrichten met betrekking tot het repareren en construeren van daken; het uitvoeren van dakwerken, het uitvoeren van houtbewerkingen zowel voor binnen- als buiteninterieurs en deze onder welke vomi ook en in de ruimste zin van het woord.

- het bouwen, verbouwen, aankopen, uitrusten, restaureren en valoriseren van onroerende goederen met het oog op wederverkoop of verhuring, al dan niet gemeubeld.

- het huren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, met oog op hun ondervèrhuring.

- het verwerven, beheren onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader kan de vennootschap overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren en valoriseren van deze onroerende goederen. Het is haar toegestaan deze onroerende goederen te verkopen, alsook deze al dan niet gemeubeld te verhuren.

- bedrijven en administratie bij te staan, te .adviseren bij de uitvoering van hun activiteit en alle dienst- verleningen van welke aard ook, zowel commercieel, industrieel en financieel.

- het aankopen, verkavelen en bouwrijp maken van gronden met het oog op hun wederverkoop.

- het aankopen van bebouwde onroerende goederen om deze te laten omvormen tot onbebouwde onroerende goederen, ze eventueel te verkavelen en verder bouwrijp te maken met het oog op hun wederverkoop.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bE E

St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

IHRIMI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

NEE.RGELb.GD

2 8 -06- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Mod Word 1 t.1

- projectontwikkeling in de meest ruime zin van het woord.- --

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam mogen doen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij mag daarbij ook aile financiële-, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel."

Tweede beslissing:

De vergadering besliste tot omzetting van het bedrag van het minimum maatschappelijk kapitaal of vast gedeelte van het kapitaal van ex-Belgische frank naar Euro.

Gezien het minimum maatschappelijk kapitaal of vast gedeelte van het kapitaal statutair is vastgesteld op drie miljoen (3.000.000,-) ex-Belgische frank én de door de bevoegde instanties vastgestelde omzettings-waarde, bedraagt het geplaatst maatschappelijk kapitaal thans VIERENZEVENTIGDUIZEND DRIEHONDERDACHTENZESTIG EURO ZES CENT (74.386,06-EUR).

Derde beslissing:

De vergadering besliste tot afschaffing van de nominale waarde per aandeel; aldus hebben" de aandelen geen nominale waarde meer maar een fractiewaarde van het maatschappelijk vermogen.

Vierde beslissing:

De vergadering besliste de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en aan de huidige vennootschapswetgeving. Zij verleende haar goedkeuring aan de nieuwe tekst van de statuten, evenwel zonder wijzigingen aan te brengen aan de bepalingen waarvoor de wet de bekendmaking vereist.

Vijfde beslissing:

De vergadering stelde tot bijzondere lasthebber aan met recht tot indeplaatsstelling de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor AGIVER", met zetel te 2100 Antwerpen (Deisme), Bisschoppenhoflaan 588, haar zaakvoerder(s) en haar aangestelden, hebbende elk de macht om afzonderlijk op te treden, om in naam en voor rekening van de vennootschap "Timmerwerken TJ.E.L.E.M.A.N.S." alle formaliteiten inzake inschrijving, wijzigingen, stopzetting, bezwaarschriften, akkoordverklaringen bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen te verrichten en te vervullen, alsmede bij de Administratie van de BTW en de Administraties voor directe en indirecte belastingen en aile andere officiële niet genoemde instantie, hen te ' machtigen te dien einde ook aile stukken en akten te doen opstellen en te ondertekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, alsook alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling, en in het algemeen aile formaliteiten te vervullen in verband met publicaties in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Zesde beslissing:

De bestuurders werden gelast met de uitvoering van de genomen beslissingen, het opstellen van de gecoordineerde tekst van de statuten en het neerleggen er van op de griffie van de Rechtbank van koophandel. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, DE NOTARIS.

Tegelijk neergelegd: expeditie en twee ontledende uittreksels van het proces-verbaal buitengewone algemene vergadering; gecoördineerde tekst van de statuten met lijst publicatiedata.

Qp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden sari het Bel ;ach Staatsblad

08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 02.08.2012 12384-0543-013
10/11/2011
ÿþr

Mpa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

m

*11170403+

V

beft aa Bel

Staat

NEERGELEGD

2 8 -10- 2011

GRIFFIE RECHTBAte van

KOOPHANDEL te IIIELEN

Ondernerningsnr : 0439069906

Benaming

(voluit) : Timmerwerken T.i.e.l.e.m.a.n.s.

Rechtsvorm : cobperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Schrieksebaan 10, 2820 Bonheiden

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 6 oktober 2011:

Er werd unananiem beslist om Immo Rumar NV, Oude Schrieksebaan 10, 2820 Bonheiden,

aan te stellen als bestuurder. De heer Tielemans Rudiger werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger.

Tielemans Rudiger

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste bL. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij ven de perso(o}n;en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 19.08.2011 11413-0222-015
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 01.07.2010 10261-0080-015
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.05.2009, NGL 14.07.2009 09421-0059-015
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 01.07.2008 08342-0346-015
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 20.06.2007 07284-0138-015
20/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 21.06.2005, NGL 14.09.2005 05682-5088-013
07/07/2005 : ME067447
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 08.07.2015 15286-0481-013
15/07/2004 : ME067447
08/07/2003 : ME067447
13/09/2002 : ME067447
21/07/1999 : ME067447
01/01/1995 : ME67447
01/01/1992 : ME67447

Coordonnées
TIMMERWERKEN T.I.E.L.E.M.A.N.S.

Adresse
OUDE SCHRIEKSEBAAN 10 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande