TINTA RECLAME

Divers


Dénomination : TINTA RECLAME
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 846.503.954

Publication

21/06/2012
ÿþ

~,. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

111111111.1j,I.J1121,11 N

be a B st~

NEERGELEGD

1 ~2

-08- 2012

GRIFFk#£riF;FECHTBÂNK van

KOOPHANRM -te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming ` kt

(voluit) : TINTA RECLAME

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Landstraat 14 - 2560 Nijlen

Ondernemingsnr :

Voorwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Er blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te 2560 Nijlen op 31 mei 2012, geregistreerd te Lier op 04 juni 2012, boek 639 ,blad 68 ,vak 22, zes bladen geen verzendingen, ontvangen : 25 euro, F. Grosemans; aanwezend inspecteur bij een fiscaal bestuur ai. dat : twee vennoten er zich toe verbinden een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en onder de benaming " TINTA RECLAME" voor onbepaalde duur.

1, De heer VAN DEN KEYBUS Alain , NN 63.08.01-073-15 , geboren te Berchem op 01 augustus 1963, identiteitskaart nummer 591-44921259-94, gehuwd en van beroep een publiciteitstekenaar ,de beherende vennoot of gecommanditeerde genoemd;

2. Een stille vennoot ,die zal optreden als commanditair en niet zal mogen deelnemen aan het beheer en dagelijks bestuur van deze vennootschap. Deze stille vennoot is bij wet niet verplichtend kenbaar te maken en wenst dus anoniem te blijven.

Beide comparanten of oprichters hebben dan ook de volgende statuten opgemaakt

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend euro en is verdeeld over 100 aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort en de beide vennoten hebben onmiddellijk ingetekend als volgt

- de beherende vennoot , met name de heer Van den Keybus Alain, voor een bedrag van duizend euro (1.000,00 euro) of voor 50 aandelen;

- de stille vennoot in anonimiteit heeft eveneens voor een bedrag van duizend euro (1.000,00 euro) ingetekend voor de andere 50 aandelen;

Voormelde bedragen werden voorafgaandelijk aan de oprichting van deze vennootschap geplaatst door storting op een bijzondere rekening met nummer 363-1053329-46,geopend bijj de ING Bank te Herselt op 24/05/2012, wat blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door de vernoemde instelling en dat zal bewaard blijven in het oprichtingsdossier en aangehacht aan deze onderhandse akte van oprichting. ZETEL : de zetel van de vennootschap wordt nu voor het eerst gekozen te 2560 Nijlen, Landstraat 14. DOEL ; de vennootschap heeft tot doel die activiteiten ,die zich situeren in de sector van de reclamebureaus en publiciteitsagentschappen. Zij zal zich verdiepen in het ontwerpen en voeren van reclamecampagnes via allerlei mogelijke media. Het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, zoals borden en panelen, reclame op uitstalramen in winkels en op wagen en bussen. Het ontwerpen en uitvoeren van reclame als de gekende luchtreclame. Het verspreiden van monsters en reclamemateriaal, alsook het ontwerpen en uitvoeren voor lichtkranten en neonreclame. De vennootschap zal teksten en logo's ontwerpen en deze plaatsen en bewerken op allerlei mogelijke materialen en voorwerpen. Het concipiëren van reclametechnieken met behulp van technische en professionele apparatuur, die ernaar streven de individuele consument te benaderen door middel van geadresseerde reclame en allerlei voorstellen, Zij zal zich evenzeer manifesteren in industriële vormgeving ten behoeve van enige vorm van publiciteit en direct marketing. Zij kan etalages ontwerpen en realiseren voor commerciële en dienstverlenende bedrijven, het ontwerpen van showrooms als designer en het leveren en aanbrengen van de nodige decoraties. Al deze activiteiten kan zij uitvoeren of verwezenlijken met of zonder tussenkomst van onderaannemingen. Zij kan steeds optreden als handelsbemiddelaar in deze sector, alsook nieuwe technieken verwezenlijken en uitproberen.

De vennootschap mag haar doel nastreven zowel In België , als in het buitenland Zij mag alle roerende en onroerende goederenmaterialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële,indisutriële of financiële handelingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

verrichten,welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven,zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden ondernemingen, met de welke één en ander band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

Het doel is niet beperkend en mag steeds worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging aan de statuten,overeenkomend aan de voorwaarden voorzien in Art.70 van het Wetboek voor Vennootschappen .

DUUR : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf zij rechtspersoonlijkheid krijgt.

BESTUUR : de vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoot. Hij mag alle daden van beheer stellen en zal het dagelijks bestuur voor zijn rekening nemen. De heer Van den Keybus Alain voornoemd, wordt dan ook benoemd en aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde tijd, of tot de algemene vergadering hem ontslaat of indien hij zelf ontslag neemt. De vennootschap mag steeds één of meerdere zaakvoerders benoemen. De beherende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk. De stille vennoot daarentegen mag geen enkele daad van beheer verrichten, zelf niet krachtens een volmacht of vertegenwoordiging. Deze vennoot is ten aanzien van derden mede hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap waaraan hij of zij heeft deelgenomen en meegewerkt mits overtreding van deze voormelde verbodsbepaling.

De stille vennoot mag zijn mandaat gebruiken voor :

- de controle van de vennootschap ;

- het mee benoemen en ontslaan van een zaakvoerder ;

- het stemrecht in de algemene vergadering ;

ALGEMENE VERGADERING : de gewone algemene vergadering heeft ieder jaar plaats op de derde dinsdag van de maand mei om 19u30 in pricipe op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een vooraf aangeduide andere locatie. Indien de dag een wettelijke feestdag is, wordt deze vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Er kan ten alen tijde een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden en agendapunten, die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen in de statuten inhoudt. Er mag ten allen tijde een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over statutenwijzigingen te beraadslagen en te besluiten.

De zaakvoerder neemt de taak tot zich de vennoten steeds samen te roepen voor iedere mogelijke vorm van vergadering. Eén aandeel geeft één stemrecht op de vergadering.

BOEKJAAR : het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar is een verlengd boekjaar en begint op datum van verkrijging van de rechtspersoonlijkheid om te eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien. WINSTBESTEMMING - RESERVES : De gewone algemene vergadering ,00k jaarvergadering genoemd, zal bij gewone meerderheid beslissen over iedere mogelijke gereserveerde winst ten gevolge van een batig saldo dat de jaarrekening aantoont, na alle lasten, de algemene kosten, de aangelegde provisies , waardeverminderingen en afschrijvingen en de belasting zijn afgetrokken.

Voor het aanleggen van reserves zal eveneens bij gewone meerderheid beslist worden in de gewone algemene vergadering van de vennootschap. Bij uitkering van winst, zal deze verdeeld worden in verhouding tot ieders aandelenbezit.

ONTBINDING - VEREFFENAARS : indien er geen vereffenaars zijn aangeduid, of benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s), die op tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in Art.186 en volgenden van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone stemming en meerderheid er anders over beslist.

KEUZE WOONPLAATS : alle zaakvoerders,commissarissen, vereffenaars, wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap,waar hun alle dagvaardigingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan relaterend aan deze vennootschap en hun mandaten en functies.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN :

- eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft gekregen tot en met éénendertig december tweeduizend dertien.

- eerste gewone algemene vergadering of jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde dinsdag van de maand mei tweeduizend veertien.

- het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd,tenzij de gewone of bijzondere algemene vergadering er anders over besluit.

Luik B - Vervolg

- de oprichters verklaren bij toepassing van Art.60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen opneemt die zijn aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf één juni tweeduizend en twaalf.

- er wordt aan de heer Bossaerts Werner, boekhouder, kantoorhoudende te 2560 Nijlen, Ringstraat 5 en zijn aangestelden, met macht van indeplaatsstelling ,teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen en bekomen van neerieggingen, publicaties, aangiften, inschrijvingen, wijzigingen en eventuele doorhalingen bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, in het Rechtspersonenregister, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de BTW Administratie, alsook bij de Administratie van de Directe en Indirecte Belastingen.

Voor gelijkvormig en ontledend ulitreksel, Van den Keybus Alain, de zaakvoerder. Neergelegd: uitgifte van de onderhandse oprichtingsakte.

rh Y

Voorbehouden aan het Belgisch Steatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TINTA RECLAME

Adresse
LANDSTRAAT 14 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande