TIPIKO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TIPIKO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 848.597.273

Publication

20/09/2012
ÿþ" iais~sao*

Me POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEE1RG ELEGO

1 1 -09- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAN[ MECHELEN



Ondememingsnr , 51c , Z ~

Benaming (voluit) : TIPIKO

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Leemstraat 107 2861 O-L-V-Waver

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 20/08/2012

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op 20 augustus 2012 zijn verschenen,

1. De heer Hans Vermeylen, wonende te 2861 O-L-V-Waver, Leemstraat 107,

2. Mevrouw Veerle Vansevenant, wonende te 2861 O-L-V Waver, Leemstraat 107, Komparanten verklaren een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma op te richten.

Statuten

Artikel 1: Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een vennootschap onder firma

aanneemt met als benaming 'TIPIKO.

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Artikel 3: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Leemstraat 107, 28610-L-V-Waver. De zaakvoerders kunnen deze zetel in het Nederlandstalig en/of tweetalig landsgebied in België verplaatsen zonder statutenwijziging.

Artikel 4: doel

Het doel van de vennootschap is :

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot

de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp;

b. het waarnemen van alle bestuurders- en managementopdrachten in en/of voor andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

Op de laatste blz, van-Luik B vermelden : Recto : Naam enhoedanieeid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik a - vervolg Mod PDF 11.1

c. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering; het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen: bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

d. Vertalingen

e. Copywriting

II. Voor eigen rekening:

a. het verrichten van roerende en onroerende beleggingen voor eigen rekening; dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies, zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd eenennegentig;

b. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

c. de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen:

d. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De zaakvoerder / Raad van Bestuur is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

Artikel 5 : Kapitaal

Het kapitaal van de 'vennootschap bedraagt 1.500,- euro

De heer Hans Vermeylen, voornoemd sub 1, stort een bedrag ad 1.490 euro op rekening van de

VOF. Mevrouw Veerle Vansevenant, voornoemd sub 2, stort een bedrag ad 10,- euro op

rekening van de VOF. Het kapitaal is verdeeld in honderd en vijftig (150) aandelen van tien

(10,-) euro elk.

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen

toegekend:

- aan Hans Vermeylen, voornoemd sub 1: 149 aandelen

- aan Veerle Vansevenant, voornoemd sub 2: 1 aandeel

De aandelen zijn op naam. In de zetel van de vennootschap wordt het door de wet

voorgeschreven register gehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B  vervolg Mod PDF 11.1

Artikel 7 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door minimum één en maximum drie zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn. Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de Heer Hans Vermeylen, voornoemd sub 1, die verklaart deze opdracht te aanvaarden en dat er geen maatregel bestaat die zich tegen deze aanvaarding verzet.

Dit mandaat eindigt door het ontslag of overlijden van de betrokkene of wanneer hij in de onmogelijkheid verkeert zijn wil te kennen te geven. Teneinde dit vast te stellen, kan iedere belanghebbende zich tot de voorzitter van de rechtbank van koophandel wenden.

Overlijden van een vennoot heeft niet tot gevolg dat de VOF wordt ontbonden. De wettelijke erfgenamen nemen de plaats in van de overleden vennoot.

Artikel 10: Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de 2de vrijdag van de maand maart om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over de wijziging van de statuten.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze jaarlijks de beslissingen nemen welke anders door de jaarvergadering worden genomen.

Artikel 11 Boekjaar - Inventaris

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van

elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de

zaakvoerders de inventaris op, alsmede de balans en een winst en verliesrekening.

Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf heden om te eindigen op 30/09112013

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014

Hans Vermeylen, voornoemd, wordt benoemd tot vaste vertegenwoordiger van de VOF TIPIKO in zijn mandaat als zaakvoerder, bestuurder en/of gedelegeerd bestuurder in VOF BLOCKS, gevestigd Leemstraat 107 te O-L-V-Waver, ondernemingsnummer 0818.055.834. Bijzondere volmacht

Er wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KD Consulting", met zetel te 2820 Bonheiden, Tinstraat 73 ingeschreven in het ondernemingsloket Mechelen met ondememingsnummer 0885.438.665, teneinde namens de vennootschap: - inschrijving te nemen in het rechtspersonenregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap;

namens de vennootschappen alle handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie en het sociaal verzekeringsfonds.

Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders alle formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen.

d r fi

Voor» behouden aan het Belgisch Staatsblad

.*/7



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad OUA ® - vervolg Mp POP 11.1

Opgemaakt in drie originele exemplaren waarvan één bestemd voor de neerlegging ter griffie.

Bonheiden, 20 augustus 2012

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 20 augustus 2012

Hans VERMEYLEN

Zaakvoerder



L

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
TIPIKO

Adresse
LEEMSTRAAT 107 2861 O.L.V.-WAVER

Code postal : 2861
Localité : Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande