TLBC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TLBC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.700.366

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 31.07.2014 14375-0253-011
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 29.07.2013 13368-0239-010
25/01/2012
ÿþmvd 1#.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van-de. akte

,3

I I I II III liii flhII II II

*12023260*

Gr~`~    --~ c ~" '~ '` ~ G+ï ~ '

,r~ ~i!= f' ,~-.~:~.. .! ~a_,.~ --:

~ o~ r.c^ `6.::2

1_ 1

~to.~.

KOOPHANDEL -e JM {OU i

: De grifflur

25/01/2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Ondernerningsnr : D ?qZ _ - 34-e

Benaming (voluit) : TLBC

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Zandhoevestraat 20 / 1

2200 Herentals

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 9 januari 2012, eerstdaags te registreren, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters: De heer VANUXEM Tanguy Francis Ghislain, ongehuwd, geboren te Tournai op 20 juli 1970, wonend te 2200 Herentals, Zandhoevestraat 20 bus 1.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

" Naam: "TLBC".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

het verlenen van diensten van financiële, commerciële, operationele of administratieve aard;

- het verlenen van diensten inzake public relations, communicatie en informatie;

- het verlenen van diensten inzake projectleiding, engineering, analyse, programmatie, training en'', opleiding;

het verlenen van diensten, adviezen, bijstand inzake algemene beleidsstrategieën, human resources,.. . management, marketing en verkoop en in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen op het vlak van ; beleid, administratie, financiën en beheer;

het verlenen van adviezen en hulp, het verschaffen van informatie aan publiekrechterlijke en'', privaatrechterlijke bedrijven, instanties, vennootschappen, verenigingen, particulieren en de overheid op : het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht en beheer;

het uitbaten van concessies, licenties en andere immateriële rechten en activa.

- het geven, organiseren en/of begeleiden van opleidingen, trainingen en congressen, zowel nationaal r als internationaal;

projectontwikkeling en beheer inzake onroerend goed en het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen;

het verwerven door koop, huur of anderszins van onroerende en roerende goederen en de terbeschikkingstelling ervan aan haar zaakvoerders;

het uitsluitend voor eigen rekening beheren van alle soorten rechten, beleggingen en financiële instrumenten, zoals ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, auteursrechten en andere,, roerende rechten, kunstvoorwerpen, kasbons, aandelen, obligaties, opties, en andere;

in het algemeen mag zij zowel in België als in het buitenland roerende, onroerende, financiële en, commerciële activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te, oefenen of uit te breiden, zonder dat deze opsomming beperkend is;

de vennootschap mag optreden als lasthebber, bestuurder, zaakvoerder en/of vereffenaar van alle:; rechtspersonen;

de vennootschap mag participaties nemen en investeringen doen, onder welke vorm ook, in andere': vennootschappen;

de vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende. verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(nti.."--

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwn'-'' Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

som, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende `: handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren. De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2200 Herentals, l Zandhoevestraat 20/1.

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door DRIEHONDERD (300) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/driehonderdste (1/300e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Het kapitaal werd bij de oprichting volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) door inbreng in geld.

" Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend warden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen. De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de eerste zaterdag van juni om veertien uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken.

Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari tot eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maat- schappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, ; zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

` -Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van

het wetboek vennootschappen.

Overgangsbepalingen: Net eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december

tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Zaakvoerder: Tot gewoon en niet-statutair zaakvoerder wordt voor een onbepaalde duur aangesteld, de heer

Tanguy Vanuxem, voornoemd, die deze aanstelling aanvaardt na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen

door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Dit mandaat van zaakvoeder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht:

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling en met het recht ieder afzonderlijk te handelen wordt

verleend aan:

- de heer Kurt Dresselaers, wonende te Kapelstraat 37, 3370 Boutersem;

- de BVBA Kadress, Kapelstraat 37, 3370 Boutersem;

1. teneinde de zaakvoerder(s) te vertegenwoordigen en bij te staan bij alle diensten en bij het vervullen van alle formaliteiten, zowel deze voortvloeiende uit deze akte als uit alle andere authentieke en onderhandse akten, ondermeer, en dit zonder dat deze lijst beperkend is, bij het ondernemingsloket en bij de belastingdiensten;

2. voor de inschrijving, aansluiting en vertegenwoordiging van de vennootschap en haar zaakvoerder(s) bij sociale verzekeringsfondsen en sociale secretariaten;

3. voor de inschrijving, wijziging en doorhaling van zowel de zaakvoerder(s) als de vennootschap in de Kruispuntenbank Ondernemingen via de diensten van het ondernemingsloket;

4. voor de aanvraag en schrapping van een BTW-nummer en een ondernemingsnummer;

" 5. op het gebied van vertegenwoordiging van zowel de zaakvoerder(s) als de vennootschap ten aanzien van de administraties van de directe belastingen en van de BTW in het algemeen, en in het bijzonder voor het indienen van de aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting, het indienen van de BTW-aangiftes en de jaarlijkse BTW-listings, en het indienen van bezwaarschriften.

" Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie

" van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle .

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met bankattest

T `Lagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 29.08.2016 16537-0008-012

Coordonnées
TLBC

Adresse
ZANDHOEVESTRAAT 20, BUS 1 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande