TOBIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOBIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.543.683

Publication

16/10/2013
ÿþ mod 11.9

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc i

behc

aar

Belt

Staa











Neergelegd ter griffie ven de Rechtbank van Koophandel te M#werpen, op

O7 OKT 2013

Griffie

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

;j Ondernemingsnr :( ,S1-t3 X83

Benaming (voluit) : TOBIM (verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 's Herenbaan 106

2840 Rumst

Onderwerp akte :OPRICHTING VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Johan ROOMS te Boom op 18 september 2013, neergelegd ter; ; registratie, blijkt dat

De heer Tabback Hendrik Elza Tobie, en zijn echtgenote mevrouw Depuydt Benedicte Elisabeth Lucien, samen, i. wonende te 2840 Rumst (Reet), 's Herenbaan 106, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,', hebben opgericht met ais naam "Tobim".

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2840 Rumst (Reet), 's Herenbaan 106.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van anderen, in binnen- of in;; buitenland, alle handelingen met betrekking tot:

:; De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de=` bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor=; rekening van derden ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten:; en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het;? verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van;; alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle;; onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren,;, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van elle onroerende goederen; het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening;, van derden. Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, het doen bouwen; ; of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de, meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen; ;i stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband,; houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zij onder; << iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op.; ~: te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

;. Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 600.000,-, verdeeld in 6.000 aandelen zonder; ij nominale waarde. Op het gehele kapitaal werd ingeschreven als volgt:

a) inbreng in geld:

- door de heer Tobback Hendrik, voornoemd, die onderschrijft voor honderd tachtig duizend euro (¬ 180 000,-), in ruil waarvoor hij duizend achthonderd (1.800) aandelen In de vennootschap verkrijgt, dewelke hij volstort ten; belope van honderd tachtig duizend euro (¬ 180 000,-), en

- Mevrouw Depuydt Benedicte, voornoemd, die onderschrijft voor honderd tachtig duizend euro (¬ 180 000,-), in:; ;i ruil waarvoor zij duizend achthonderd (1.800) aandelen in de vennootschap verkrijgt, dewelke zij volstort °, belope van honderd tachtig duizend euro (¬ 180 000,-),

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van; het Wetboek van Vennootschappen, bij Bank J. Van Breda & C.

b) Inbreng in natura:

Op het kapitaal wordt ingeschreven door de echtgenoten Tobback-Depuydt, beiden voornoemd, voor;;

i; tweehonderd veertig duizend euro (¬ 240 000,-), en betreft de inbreng van het hierna beschreven onroerend;;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

ÿs

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

goed te Aartselaar, Koekoekstraat 1, ten kadaster bekend onder sectie D nummer 360/F, groot duizend en één vierkante meter.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Blaton Bruno Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Bruno Blaton, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2600 Antwerpen, Floraliënlaan 26, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

" De inbreng in natura bij de oprichting van de vennootschap TOBIM BVBA bestaat uit een grond, eigendom van de Heer Hendrik Tobback en zijn echtgenote Mevrouw Benedicte Depuydt.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

dat de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

de door de oprichters weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 240.000,00 EURO, die overeenstemt met de tegenprestatie voor de inbreng in natura, bestaande uit 2.400 uit te geven aandelen, welke overeenkomen met de fractiewaarde voor een tegenwaarde van 240.000,00 EURO, zodat de inbrengwaarde niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet In een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.".

Als vergoeding voor deze inbrengen in natura worden duizend tweehonderd volgestorte aandelen toegekend aan de heer Tobback Hendrik, en duizend tweehonderd volgestorte aandelen toegekend aan Mevrouw Depuydt Benedicte,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen, al dan niet vennoot, welke bevoegd zijn om alleen en in naam van de vennootschap op te treden, Aile handelingen die door de wet of de statuten niet verboden zijn, behoren tot de bevoegdheid van de zaakvoerders. Ingeval er meer dan één zaakvoerder is, heeft ieder van hen afzonderlijk alle macht om in naam van de vennootschap te handelen.

Tot statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap worden benoemd de beer Tobback Hendrik Elza Tobie, en zijn echtgenote mevrouw Depuydt Benedicte Elisabeth Lucien, samen wonende te 2840 Rumst (Reet), 's Herenbaan 106.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste woensdag van de maand juni om twintig uur,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015. Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de verdere bestemming van de winst beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen,

Volmachten.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de administraties van directe en indirecte belastingen, zowel voor deze als voor elke latere wijziging of aanpassing inclusief schrapping daarvan, en om alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot om het even welk openbaar register, wordt als bijzonder lasthebber namens de vennootschap aangesteldde vennootschap BDO Juridische Adviseurs Burg. CV te Zaventem, Da Vincilaan 9, en haar aangestelden.

Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 mei 2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

de geassocieerde notaris, Johan Rooms.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte akte en revisoraal verslag

Op de laatste biz. van t,.uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 25.06.2015 15213-0411-011
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 30.06.2016 16250-0438-011

Coordonnées
TOBIM

Adresse
'S HERENBAAN 106 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande