TOM HUYGEN

Société en commandite simple


Dénomination : TOM HUYGEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.961.458

Publication

17/09/2013
ÿþ mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IN~~IWV~I~INN~u~I~NMISV

*13191599

IWoergelegd ter g-lfie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen{ op

06 SEP, 91

Griffie

Ondememingsnr : 0833.961.458

Benaming (voluit) :TOM HUYGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Oude Baan 74 bus 2

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte :Wijziging benaming-wijziging doel-kapitaalverhoging door incorporatie reserves-omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid-ontslag-kwijting-benoeming

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens; te Wijnegem op 28 augustus 2013, ter registratie neergelegd,: blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene; vergadering van de gewone commanditaire vennootschap "TOM' HUYGEN", met zetel te 2990 Wuustwezel, Oude Baan 74 bus 2, opgericht bij onderhandse akte van vier oktober tweeduizend; en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch;, ;Staatsblad van vier maart nadien, onder nummer zeven december,, nadien, onder nummer 20071207/0176663, waarbij onder meer;;

;volgende besluiten werden goedgekeurd: f,

1)De vergadering heeft beslist het kapitaal van de;; vennootschap te verhogen door incorporatie van beschikbare., reserves ten belope van achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00), om het kapitaal te brengen van honderd euro {¬ ; 100,00) volledig volstort kapitaal naar achttienduizend;

zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig volstort kapitaal, zonder aanmaak van nieuwe aandelen.

2)De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het`,; voorlezen van het verslag door de zaakvoerder; de aanwezige,; vennoten erkennen het afschrift van dit verslag te hebben;;

ontvangen en er kennis van genomen te hebben. ;t 3)De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen met vaststelling van de nieuwe tekst van artikeli, 3 der statuten als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

a) alle activiteiten die te maken hebben met de handel en promotie van monturen, optische glazen, brillen, zonnebrillen;; en de optische producten die ermee verbonden zijn, met;`; inbegrip het waarnemen van beheer van gelijkaardige zaken in .naam en voor rekening van derden.

:b) detailhandel via internet.

c) kleinhandel in allerlei producten per postorder.

(1) inkoop en verkoop van consumentenelektronica aanverwante artikelen, tuinartikelen, speelgoed en kleding. 'e) Het nemen van participaties onder eender welke vorm alle bestaande of nog op te richten vennootschappen

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

en; en'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

mod 11.1

ordernemingen, alsook alle investerings- en financiële ;verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

f) Het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der': maatschappelijke behoeften,

g) het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten,

h) de vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële,roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks ïn verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen. Zo kan zij onder meer, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren.

1) Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

j) Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd."

4)De vergadering heeft beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "THoptics", met vaststelling van de nieuwe tekst van artikel 1 der statuten als volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een gewone commanditaire vennootschap aanneemt met als naam "THoptics".

5)De vergadering heeft kennis genomen van het verslag over het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgesteld door de beherende vennoot waarbij een staat van aktief en passief werd gevoegd afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien.

Het verslag wordt goedgekeurd.

6)De vergadering heeft kennis genomen van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Franken Guy, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, over de in het vijfde besluit vermelde staat van aktief en passief, en de besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"8. CONCLUSIE

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013, die het bestuursorgaan van Tom Huygen Comm,V heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van EUR 31.418, 68 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 100.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor

Dit verslag wordt goedgekeurd.

7)De vergadering heeft beslist de gewone commanditaire vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

8)De vergadering heeft vastgesteld dat uit de gegevens van het laatst afgesloten boekjaar blijkt dat de vennootschap niet onderworpen is aan de bepalingen van artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen, en dat er bijgevolg geen commissaris dient aangesteld te worden.

9)Het ontslag van de beherende vennoot/zaakvoerder, te weten de heer HUYGEN Tom Michaël, geboren te Brasschaat op vijftien april negentienhonderd achtentachtig, wonende te 2280 Grobbendonk, Schransstraat 35/F101,wordt aanvaard. De vergadering heeft hem kwijting verleend voor het gevoerde beleid, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekeningen.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur:

- de heer Huygen Tom, voornoemd.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10)De vergadering heeft de nieuwe statuten goedgekeurd zodat het uittreksel luidt als volgt:

a)naam:THoptics

b)rechtsvorm: een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt c)duur: onbepaald

d)zetel: 2290 Wuustwezel, Oude Baan 74 bus 2

e)doel: zoals omschreven in het derde besluit

f)kapitaal:

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

g)bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

;Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod99.9

persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van; de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt ;benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste :vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

h)toezicht:

Artikel 16.

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

i)algemene vergadering:

:De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand april om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de: jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze jaarlijks de beslissingen nemen welke anders door de jaarvergadering worden genomen.

j)boekjaar:

gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar k)winstverdeling:

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop

verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bij besluit van de zaakvoerders wordt aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOVA" met zetel te 2980 Zoersel, R. Delbekestraat 373, vertegenwoordigd: door haar zaakvoerder de heer Henri Vanhaeren, wonende te 2980 Zoersel, R. Delbekestraat 373 en/of mevrouw Peggy De

Vrij, wonende te 2275 Lille, Voetbalstraat 8, en/of mevrouw

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Kathleen Nostmans, wonende te 2920 Kalmthout, Van den Bogaertlei 2A, elk bevoegd afzonderlijk op te treden, met: recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven teneinde namens de vennootschap:

- wijzigingen aan te brengen aan de inschrijving in het recht spersonenregister en hiertoe alle nodige handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap,

- alle nodige handelingen te verrichten tegenover de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, en in dat verband alle nodige formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-coördinatie der statuten

-verslag van de bedrijfsrevisor

-bijzonder verslag van de zaakvoeder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2011
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtfion& vap Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 22 FEB. Mil

1111

" 1103493Q*

Vo beho aan Belg Staat

08330 961 458

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : TOM HUYGEN

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Oude Baan 74, bus 2 te 2990 Wuustwezel

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Het blijkt uit een onderhandse akte d.d. 4 februari 2011, geregistreerd te Zandhoven , boek 6/28, blad 80,

vak 8  Ontvangen : 25 Euro.

Getekend : de Eerst Aanwezend inspecteur W. Laureys , dat er een gewone commanditaire vennootschap;

werd opgericht tussen:

-Tom Huygen, Oude Baan 74, bus 2 te 2990 Wuustwezel als beherende vennoot voor de duur van de

vennootschap.Marie-Jeanne Truyen, Oude Baan 74, bus 2 te 2990 Wuustwezel, als stille vennoot voor de duur:

van de vennootschap,met volgende statuten

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap.

Benaming : Tom Huygen

Zetel : Oude Baan 74, bus 2 te 2990 Wuustwezel

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. De vennootschap neemt

echter alle verbintenissen over die in enigerlei hoedanigheid in haar naam werden aangegaan door de vennoten,

bij toepassing van art. 60 van het Wetboek Vennootschapsrecht.

" De vennootschap is gevestigd te Oude Baan 74, bus 2 te 2990 Wuustwezel.Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders kan de maatschappelijke zetel verplaatst worden zonder statutenwijziging.

Doel:

a)Alle activiteiten die te maken hebben met de handel en de promotie van monturen, optische glazen,: brillen, zonnebrillen en de optische producten die ermee verbonden zijn, met inbegrip het waarnemen van; beheer van gelijkaardige zaken in naam en voor rekening van derden.

b)Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

c)Het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften.

d)Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten.

e)De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende: verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn» dit te begunstigen, zo kan zij onder meer, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel; gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is aan het hare. De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte; en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren

f)Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het: handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere: verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

g)Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het: handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere' verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 100,00 en is volledig volstort. Het kapitaal is samengesteld uit: 100 deelbewijzen van eik ¬ 1,00.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn. Tot zaakvoerder; beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd :De heer Tom Huygen. Hij verklaart zijn: opdracht te aanvaarden. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die. nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die: handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is. Aangaande de boekhouding, fiscale en: administratieve verplichtingen en procedures hebben de zaakvoerders de ruimste bevoegdheden. De zaakvoerders vertegenwoordigen alleen de vennootschap in en buite rechte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

behouden De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Aan een stille vennoot " mag geen volmacht worden gegeven.

aan het Een algemene vergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand april om 18.00 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Belgisch Staatsblad Ten alle tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste achs dagen voor de vergadering.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan per 4 februari 2011 en eindigt op 31 december 2012.

De algemene vergadering beslist vrij, binnen de perken van de wetgeving terzake, over het te bestemmen resultaat.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar(s).

Het maatschappelijke kapitaal is als volgt vastgesteld :

- Tom Huygen : 99 deelbewijzen van elk ¬ 1,00

- Marie-Jeanne Truyen: 1 deelbewijs van ¬ 1,00

Bijzondere volmacht, met recht van substitutie, wordt verleend aan Mevrouw De Vrij Peggy, woonachtig te 2275 Lille, Voetbalstraat 8 en/of mevrouw Mostmans Kathleen, woonachtig te 2920 Kalmthout Van den Bogaertlei 2A en/of ACCOVA bvba, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2980 Zoersel, R. Delbekestraat 373, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Vanhaeren Henri, woonachtig te 2980 Zoersel, R. Delbekesiraat 373,

teneinde het nodige te doen voor het neerleggen van deze oprichtingsakte bij het Bestuur van de BTW, Registratie en Domeinen, voor de inschrijving en eventuele toekomstige wijzigingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de bevoegde diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Getekend,

Tom Huygen

zaakvoerder











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TOM HUYGEN

Adresse
OUDE BAAN 74, BUS 2 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande