TOM LUYTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOM LUYTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.000.589

Publication

24/11/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

`' ' R rhrban,4 Anliyerpen, op

Griffie 1 4 NOV. 2011





.iii~s9sa"





Ondernemingsnr : 884 1 e 0 0 .589



Benaming : TOM LUYTEN

(voluit)

i Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Mon

C1D

ge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voorspoedstraat 3

2910 Essen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Francis De Boungne, geassocieerd notaris te Kalmthout op 3 november 2011, geregistreerd, zes balden nul verzendingen te Brasschaat, Registratie II op 9 november 2011. Boek 182, blad 74, vak 02. Ontvangen :; vijfentwintig euro (25 ¬ ). Getekend de wn. eerstaanwezend inspecteur J. Rombouts.

BLIJKT DAT: Door de heer LUYTEN Tom, ongehuwd, wonend te 2910 Essen, Voorspoedstraat 3 een besloten.i

" vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming TOM LUYTEN

met zetel te 2910 Essen, Voorspoedstraat 3, "

DOEL : De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening var us: derden, of door deelname van dezen :

-/ de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof : deuren, vensters, kozijnen, trappen,;; muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen enzovoorts,

-/ de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enzovoorts in hout of;

kunststof, "

-/ de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken enzovoorts in hout of in kunststaf,

-/ de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of in kunststof,

-/ de montage van serres, veranda's enzovoorts in hout of in kunststof,

-/ plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen,

-/ plaatsen van behang

-/ het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen

-/ het schilderen van metalen constructies

-/ daktimmerwerken en dakwerken

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende en roerende goederen: .; kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in,:'

hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een': rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze in alle; vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzak& toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichtingen van deze handelingen, aan de;: vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf 1 november 2011.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 EUR. Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op;' naam, zonder nominale waarde, die ieder één/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de 186, kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven. Ieder aandeel werd volgestort ten belope van 12.400 ¬ . De vennootschap;; beschikt uit dien hoofde over een bedrag van 12.400 EUR.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden op 20 juni te 16 uur. indien deze dag een: zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.r; AANWEZIGHEIDSLIJST: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht;, de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijker

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BESTUUR : Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

BESTUURSBEVOEGDHEID - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID : Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd en behoudens inrichting door de ' algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen steilen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap behalve die de wet of de ; statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens ; derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve ; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het ' maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is,

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bij gebrek aan dergelijke bestemmingsbeslissing wordt de helft van het saldo uitgekeerd en de andere helft gereserveerd. ONBINDING EN VEREFFENING : De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging. Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door zaakvoerders in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDERS : Werden tot statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur de heer Tom Luyten, oprichter voornoemd.

EERSTE BOEKJAAR : Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden, en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING: De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOLMACHT : De heer Drijbooms Vital, wonend te 2920 Kalmthout, Jubilélaan 1 of welke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen ais lasthebber ad hoc van de vennootschap om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen.

Met het oog hierop heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Notaris Xavier De Boungne te Kalmthout,

(Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte).

Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van

koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen-hij Ut Itelgise$ Staatsblad -2z1/i112Qi1- Annexesdu-Moniteur belge

Voor behouden aars het Belgisch Staatsblad

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 29.07.2015 15360-0476-010

Coordonnées
TOM LUYTEN

Adresse
VOORSPOEDSTRAAT 3 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande