TOM ROELEN ELEKTRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOM ROELEN ELEKTRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.911.341

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.07.2014 14358-0515-012
27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 20.08.2013 13450-0192-012
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 24.08.2012 12451-0271-012
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 21.08.2011 11428-0270-012
06/07/2011
ÿþLuik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

thergedegef ter t,eree ra de Redil6rAi raio Koop;letwe' 1tr iinh~ripeia, op

Z 4 J1JN1 MM

Griffie

mod 2.1

" 11101829"

1111

~-

; Ondernemingsnr : 0869.911.341

Benaming : TOM ROELEN ELEKTRO

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : irislaan 10

2390 Malle

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL  COORDINATIE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Hoge Warande 10/1, op 8 juni;; 2011, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 14 juni 2011, boek 121, blad 93, vak 15. Ontvangen: 25,00 C. Getekend: de E.a. Inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat de buitengewone algemenen vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOM ROELEN ELEKTRO", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1.Wiiziging van het maatschappelijk doel

a) Versla

De vergadering ontslaat de instrumenterende notaris van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders; de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders erkennen het afschrift van dit verslag te hebben,) ;i ontvangen en er kennis van te hebben genomen. ln bijlage bij dit verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd afgesloten op 30 april 2011.

Het verslag van de zaakvoerders en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte;, van deze akte worden neergelegd in het vennootschapsdossier.

b) Wi(z ng van het maatschappeliik doel

Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt gewijzigd door aanneming van onderhavige tekst:

"-Het uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden van werken inzake elektrische, elektronische

en elektrotechnische installaties voor zowel privé als beroepsdoeleinden;

-Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

-Onderneming voor de installatie van hulpvoedingssystemen, bedrading voor telefooninstallaties en;:

jl computersystemen, lichtreclames en alarminstallaties voor brand, inbraak en overval.

-Onderneming voor de installatie van thermische regelingen, domotica, PLC sturingen, airconditioning en;;

informatica.

-Onderhoud en herstelling van alle elektrische en elektronische installaties en huishoudapparaten;

-Onderneming voor het plaatsen van elektrische bekabeling in keukens, mede als het aansluiten van1

elektrische huishoudtoestellen in keukens.

-Kleinhandel in audio- en videoapparatuur voor huishoudelijk gebruik zoals radio- en televisietoestellen:::

videoweergavetoestellen, videocamera's, hifimateriaal en dergelijke;

-Kleinhandel in verlichtingsmateriaal en LED verlichting;

-Groothandel in kabels, draad, schakelaars en ander installatiemateriaal;

-Groothandel in ander elektisch en elektronisch materiaal zoals elektromotoren, transformators,

schakelborden, elektronische componenten;

-De groothandel in elektrische huishoudelijke apparaten, verlichtingsapparaten en elektrisch" `

installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik;

-De aankoop, de verkoop, de import, de export, de commercialisatie, de distributie, de bemiddeling, de.

algemene vertegenwoordiging van alle elektrische en elektronische materialen, producten, toestellen,'.

toebehoren en installaties, alsmede de onderdelen die er betrekking op hebben;

-De handel in alle elektriciteits-, gas- en verlichtingsartikelen, materialen en toebehoren, huishoudelijke':

.-toestellen,-keuken-.en aanverwante artikelenen-toebehoren, radio= televisie en andere-toestellen;-_= . _-.._ --

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mal 2.1

-Het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisatiesevenais overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen; meer in het bijzonder betonboringen, hakken en trekken van sleuven;

-De vervaardiging van toestellen voor het inschakelen, uitschakelen, omschakelen, aansluiten of verdelen van of voor het beveiligen tegen elektrische stroom: schakelaars, zekeringen, bliksemafleiders, overspanningsveiligheden, golfafvlakkers, enz.:

-0e vennootschap kan tevens optreden als tussenpersoon in de handel;

-De groot- en kleinhandel, de huur en verhuur en het onderhoud van allerlei opblaasbare structuren met toebehoren zoals luchtkastelen, springkastelen, kerstmannen, skydancers en andere voor evenementen en reclamedoeleinden;

-Verhuur van vaat- en glaswerk, keuken- en tafelgerei, elektrische huishoudapparaten, enz.;

-Verhuur en operationele leasing zonder bedieningspersoneel von tenten voor tentoonstellingen, ' bedrijfsfeesten, concerten, enz.;

" -Verhuur van warmte luchtkanonnen;

-Verhuur van overige roerende goederen voor persoonlijk of huishoudelijk gebruik, n.e.g.;

-Het verlenen van adviezen von financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen. Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, personeelszaken en algemeen bestuur. Het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm von organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak.

-Het uitvoeren van mandaten van bestuurder of zaakvoerder binnen andere vennootschappen; -Managementactiviteiten, te weten: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen voornamelijk, doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis; -Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. ln dit kader kan zij zich ook borg stellen of hoor aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; -Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen. Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt. Het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coordineren;

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren von het onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, in gelijk welke hoedanigheid van leasing, opstal en erfpachtcontracten, verkaveling, als tussenpersoon en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals aan- en verkoop, de huur en verhuur, . de ruil en, in het bijzonder, het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;"

2. Coördinatie van de statuten

De algemene vergadering verleent aan notaris Nouwkens aile machten om de gecoördineerde tekst van de

" statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde " rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

3.Wiizieing van de bijzondere volmacht

De algemene vergadering beslist om de bijzondere volmacht dewelke in de oprichtingsakte toegekend werd aan Accountantskantoor Comove BVBA, gelegen Ter Rivierenlaan 4-6 te 2100 Deurne (Antwerpen) te schrappen en een nieuwe volmacht te verlenen aan Accountantskantoor S.N.A. BVBA, vertegenwoordigd door de heer Nijs Sven, gevestigd Zandlaan 53 te 2560 Nijlen met ondernemingsnummer 0871.695.646 om de nodige formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting, van de vennootschap, bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de " Belastingen over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.), de sociale kas, het sociaal secretariaat en andere overheidsdiensten. Alle verplichtingen te vervullen bij het Ministerie van Financiën, de Administratie van de " Directe en Indirecte Belastingen, Registratie en Domeinen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank ' van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon jen aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behoure

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behoud:',n aan het Belgisch Staatsblad

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).



Samen hiermee neergelegd: -afschrift van de akte

-staat van actief en passief

-verslag van de zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge













mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 10.08.2010 10395-0382-012
14/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 13.08.2009 09565-0199-012
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 06.08.2008 08535-0041-012

Coordonnées
TOM ROELEN ELEKTRO

Adresse
IRISLAAN 10 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande