TOM TAILOR BENELUX

Divers


Dénomination : TOM TAILOR BENELUX
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 811.569.306

Publication

24/12/2013
ÿþRad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergel^nri ter grififie van de

Rechtbank ven !t , " ' 's;tº%werpelt

op 1` 7 BEC .33

ler

Griffie

Benaming (voluit) : TOM TAILOR BENELUX B.V.

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : Veluwezoom 5

1327 AA ALMERE (Nederland)

Bijkantoor: Rijnkaai 100, hangar 26 te 2000 Antwerpen (België) i Onderwerp akte :AANSTELLING WETTELIJKE VERTEGENWOORDIGER

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op zevenentwintig november tweeduizend dertien, geregistreerd drie bladen, geen renvooien, te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op achtentwintig november tweeduizend dertien, boek 177, blad 61, vak 12, ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR), voor de ontvanger, bij delegatie (get.) K Slegers, blijkt dat de besloten vennootschap naar Nederlands recht Tom Tailor Benelux B.V. met zetel te 1327 AA Almere (Nederland), Veluwezoom 5 en bijkantoor te 2000 ji Antwerpen (België), Rijnkaai 100, hangar 26, rechtspersonenregiister Antwerpen, andernemingsnummer 0811.569.306, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de heer Frank Irena Louis Huys, geboren te Mol op achttien augustus negentienhonderd vierenzestig wonende te 2900 Schoten, Sint-Amelbergalei 38, wettelijke vertegenwoordiger van voornoemde vennootschap Tom Tailor Benelux B.V. in België heeft beslist dat de heer Huig Marinus de Gier (ook genoemd Marco de Gier), wonende te 3059 LC Rotterdam (Nederland), Groeneweg 41 werd aangesteld als country manager Benelux sinds één maart tweeduizend dertien en bijgevolg zal optreden als wettelijke vertegenwoordiger van voornoemde vennootschap Tom Tailor Benelux B.V. in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg.

Net mandaat van de heer Marco De Gier, voornoemd, omvat volgende toegelaten handelingen:

mestuur: Alle mogelijke bestuursdaden te stellen hetgeen omvat daden van beheer, genot en beschikking onder bezwarende titel met betrekking tot alle zaken en goederen van de lastgevers, zo tegenwoordige als toekomstige. Ontvangsten - Betalingen - Afgiften - Afrekening: Te ontvangen, te betalen of af te geven alle geldsommen, geldwaardige papieren, waarden, titels, waren en welkdanige goederen of stukken.

Alle rekeningen goed- of af te keuren, te doen verbeteren en af te sluiten.

Huurcontracten: Huurovereenkomsten - zelfs voor meer dan negen jaar - aan te gaan, te hernieuwen, te verlengen en te verbreken, tegen de prijzen, lasten, bedingen en voorwaarden die de lasthebber gepast zal vinden; van het verhuurde plaatsbeschrijving op te maken en de staat ervan na te zien; aile, zelfs grove herstellingen uit te voeren, bestekken en aanbestedingen op te maken, opzegging te doen of te aanvaarden. In te roepen en te doen gelden de voordelen en mogelijkheden voorzien door alle, zelfs mondelinge, overeenkomsten, door de wet - onder meer door de bijzondere wetten inzake huishuur, handelshuur, landpacht, leasing, huurkoop enzovoort - en door de gebruiken.

Sn in het algemeen de belangen van de lastgevers zo als huurder dan ais verhuurder te behartigen.

E3elastingen: Alle belastingszaken van welke aard ook te regelen; alle pleegvormen te vervullen; vermindering, ontheffing of kwijtschelding te vorderen, bezwaarschriften in te dienen.

Pensioenen en sociale uitkeringen: Alle zaken in verband met pensioenen, ziekenfonds en andere sociale uitkeringen van welke aard ook te regelen, alle formaliteiten te vervullen; vermindering, ontheffing, kwijtschelding en terugbetaling van bijdragen te vorderen, omzetting van kapitalen in renten of omgekeerd aan te vragen. Vergoedingen: Vergoedingen van om het even welke schade te regelen; in te roepen en te doen gelden alle wetten, besluiten en reglementen terzake voorzien.

Brieven -Zendingen - Postverrichtingen: Bij het Bestuur der Posterijen, bij de overheids- en particuliere maatschappijen en instellingen van goederenvervoer te land, te water en in de lucht en bij privé-personen, in ontvangst te nemen, te lichten of op te vorderen alsook af te geven of te verzenden al of niet aangetekende, al of niet verzekerde brieven, kaarten, pakketten, colli's, goederen, stukken in poste restante en alle zendingen met of zonder geldwaarden; al dan niet tegen betaling kwijting te geven.

Assignaties, cheques, wissels en dergelijke stukken uit te schrijven, te ontvangen, te endosseren, voor voldaan te tekenen. banken - Postcheck - Financiële instellingen: Bil de Nationale Bank, het Bestuur der Postchecks, de Algemene ;i Spaar en Lee ntekas.,.sn.in het.alg_emeen bij alle-openbarn, parastatale.en, particuliere_ ban ken, Rasse n. of_ ----------.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Lui_ _ B

1...34

,,

jOndememingsnr:

0811,569.306

11111110111111111 I

*13193824*

111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

instellingen, rekeningen, spaar- en depositoboekjes te doen openen of op te heffen, ermede alle bewerkingen te doen, zoals opnemingen en overschrijvingen. Alle aandelen, obligaties, waarden of titels hoegenaamd in bewaring te geven en op te vorderen; voorschotten of kredieten op deze waarden aan te vragen en te ontvangen; brandkasten in huur te nemen, te openen en op te zeggen, over de inhoud te beschikken; alle verrichtingen te doen betreffende rekeningen, gelden of waarden, geblokkeerd ingevolgde de wet, reglementen of anderszins. Van de Nationale Bank, het Belgisch-Luxemburgs Instituut voor de Wissel, van alle, zelfs buitenlandse, overheden of instellingen, vergunningen, machtigingen of toelatingen hoegenaamd te bekomen.

Handelsverrichtingen: De handel der lastgevers voort te zetten; briefwisseling te tekenen; bankcheques, wissels, ordebrieven, herwissels en dergelijke stukken te trekken, te ontvangen, te endosseren, voor aval te tekenen, te accepteren, te protesteren, en dienaangaande alle mogelijke verrichtingen te doen, koopcontracten te sluiten, kortom alle daden van koophandel te stellen.

Verzekeringen: Alle verzekeringscontracten tegen om het even welk risico af te sluiten, te vernieuwen of aan te passen, zowel verzekeringen op het leven van de lastgevers als verzekeringen met betrekking tot de bezittingen van de lastgevers.

Overdrachten en omzettingen: Obligaties, uitgegeven door de overheid of privé-instellingen, kasbons, aandelen, waarden en titels te verkopen, in de vormen, voor de prijzen en onder de lasten en voorwaarden die de lasthebber zal goedvinden; wisselagenten en andere makelaars aan te stellen.

De omzetting, de in- of uitschrijving te vorderen en te verrichten van aandelen, obligaties en andere waarden om naam in titels aan toonder of omgekeerd; alle mogelijke verrichtingen betreffende het Grootboek van de Openbare Staatsschuld van België inbegrepen; op aandelen en obligaties in te schrijven; rechten op inschrijving te verkopen uit de hand of op de beurs.

Geldbeleggingen en aankopen: Alle geldbeleggingen te doen met of zonder waarborg, tegen de rentevoet en onder voorwaarden die de lasthebber zal goedvinden; hypotheek en andere waarborgen te aanvaarden; schuldvorderingen en effecten aan te kopen; roerende en onroerende goederen rechtstreeks of door middel van aanwijzing van lastgever te verkrijgen, de lastgevers te verbinden tot het betalen der koopprijzen; alle voorrechten en hypotheken te verlenen; termijnverlenging toe te staan.

Verkoop van roerende en onroerende goederen: Alle goederen die de lastgever geheel of gedeeltelijk, in volle of blote eigendom, of in vruchtgebruik toebehoren of zullen toebehoren in hun geheel of gedeeltelijk met of zonder opleg te ruilen, te verkopen in der minne of gerechtelijk, uit de hand, bij openbare toewijzing of veiling, in de vormen, voor de prijzen, onder de lasten, bedingen en voorwaarden, aan zodanige persoon of personen die de lasthebber zal goedvinden; verkoopsvoorwaarden te doen opstellen; overeenkomsten te sluiten betreffende erfdienstbaarheden; overwijzing van de prijs en aanwijzing van betaling te doen; hypothecaire en andere waarborgen te aanvaarden tot zekerheid van betaling of uitvoering van verbintenissen. Deze goederen te verkavelen, te splitsen, te brengen onder het beheer van mede-eigendom; daartoe alle vergunningen en attesten aan te vragen; alle verkavefings-, splitsings- of verdelingsakten, alle basisakten en reglementen en soortgelijke akten op te stellen.

Kwijtingen en opheffingen: Kwijting en decharge met of zonder indeplaatsstelling te verlenen en te ontvangen, voor voldaan te tekenen; schuldvergelijking en schuldvermenging in te roepen en te aanvaarden zonder waarborg. Het ambtshalve nemen van inschrijving te vorderen of daarvan geheel of gedeeltelijk te ontslaan; opheffing te verlenen van verzet, inbeslagnemingen en andere beletselen; opheffing te verlenen en in de doorhaling toe te stemmen van alle inschrijvingen hoegenaamd en kantmeldingen van inpandgeving, met of zonder verzaking van zakelijke rechten; af te zien van vervolging en middelen tot tenuitvoorlegging; dit alles zelfs zonder betaling; rangafstand en gelijkheid van rang te bedingen.

Geldleningen en kredietopeningen: Met of zonder hoofdelijkheid en/of ondeelbaarheid, van één of verscheidene personen, banken of instellingen in één of meerdere malen, gelden te leen te nemen en kredietopeningen aan te gaan, tegen de rentevoet, voor de termijn en onder alle bedingen en voorwaarden die de lasthebber zal goedvinden. Waarborgen: Voorrechten en waarborgen toe te staan, roerende goederen te verpanden, onroerende goederen met hypotheek te bezwaren; wijziging van waarborg toe te staan onder meer door pandwisseling, hypotheekoverdracht, aanvullende hypotheekstelling of inpandgeving.

Vereffening - Verdeling: Over te gaan tot minnelijke of gerechtelijke vereffening en verdeling; alle inbrengen te doen of te eisen; alle voorafnemingen te doen of ermee in stemmen; de regeling en verrekening van aile vergoedingen uit te voeren; de kavels samen te stellen; deze in der minne toe te delen of bij verloting toe te wijzen; elke opleg te bepalen, deze te ontvangen of te betalen; de goederen in onverdeeldheid te laten; met de medegerechtigden en derden schikkingen, overeenkomsten en dadingen te sluiten.

Vennootschappen en verenigingen: Vennootschappen en verenigingen op te richten, inbrengsten te doen, statutente wijzigen, algemene vergaderingen bij te wonen, en deel te nemen aan beraadslagingen en stemmingen, dit alles met inachtneming van de beperkingen opgelegd door de weten de statuten.

Faillissement: ingeval van faillissement, concordaat of vereffening, de belangen van de lastgevers te vrijwaren door alle rechtsmiddelen, alle vormen van procedure in te stellen, te doen Instellen of er aan deel te nemen; de echtheid van de schuldvorderingen van de lastgevers te bevestigen; deze van de andere schuldeisers te betwisten; de vergaderingen van schuldeisers bij te wonen; deel te nemen aan alle beraadslagingen en regelingen; alle contracten van schuldregeling, van vereniging van schuldeisers en concordaten te sluiten.

Gerechtelijke machten: Bij gebrek aan betaling, ingeval van betwisting en telkens er aanleiding toe bestaat, in rechte op te treden onder meer te dagvaarden en voor het gerecht te verschijnen ais eiser of als verweerder, te doen pleiten, verzet te doen, hoger beroep in te stellen en zich in cassatie te voorzien; kennis te nemen van alle titels en stukken, vonnissen en arresten te bekomen; alle, zelfs buitengewone middelen van uitvoering aan te wenden, zoals bewarend en uitvoerend beslag, vernietiging der verkoping, herveiling ten laste van de gebrekige koper, rangregeling, enzovoort; steeds verdrag te sluiten, dading te treffen en compromis aan te gaan. Notarissen, advocaten, scheidsrechters, deskundigen aan te stellen, of te laten aanstellen.

Bekrachtiging: ingeval één of verschillende van de hogervermelde rechtshandelingen bij sterkmaking verricht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

werden, deze goed te keuren en te bekrachtigen.

Algemene machten: Daartoe alle rechtshandelingen te verrichten, alle akten en stukken te tekenen, alle pleegvormen te vervullen, één of meerdere personen in de plaats te stellen voor het uitvoeren van alle of een deel van de tegenwoordige machten, de in de plaats gestelden te ontslaan en deze te vervangen door anderen; woonplaats te kiezen; en in het algemeen alle mogelijke bestuursdaden te stellen, hetgeen omvat daden van beheer, genot en beschikking onder bezwarende titel die in het kader van onderhavige volmacht vallen, kortom datgene te doen wat noodzakelijk of nuttig zal zijn, zelfs niet uitdrukkelijk in deze vermeld.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie,

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ti

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2012
ÿþmod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iIIIf~~u~~11w11uum

Voorv

behoud' aan he Belgisc

Staatsb

.,,.-refegd ter griee van wephitfi&d to Antivel pue, +1

19 .iUNl 2012

Griffie

Ondernetningsnr : 0811.569.306

Benaming (voluit) :Tom Tailor Benelux B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht (Besloten Vennootschap)

Zetel : De Kreek 1, 4906BB Oosterhout

Rijnkaai 100, hangar 26, 2000 Antwerpen (België)

" Ondeatterp akte : VERPLAATSING NEDERLANDSE HOOFDZETEL

Bij beslissing van de aandeelhouders genomen op 17 oktober 2011 werd artikel 1 lid 1 van de statuten

gewijzigd, daaruit blijkt dat de Nederlandse hoofdzetel gevestigd is te 5107 RC Dongen (Nederland), De Leest

14.

(getekend)

Dirk Rochtus

Lasthebber

Tegelijk neergelegd:

- volmacht en kopij aandeelhoudersbesluit voorzien van legalisatie en apostille

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.03.2012, NGL 16.05.2012 12116-0411-006
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.03.2011, NGL 06.07.2011 11263-0366-005
30/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.02.2010, NGL 26.11.2010 10614-0374-005
17/03/2015
ÿþ1

Mod Wp1d 1I.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

5(JT2015

Griffie

Mnii-n 1...;. Wi1

" ... ..

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres) Onderwerp akte : 0811.569.306

Tom Tailor Benelux B.V.

Buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht

De Leest 14, 8107 RC Dongen (Nederland) Rijnkaai 100, Hangar 26, 2000 Antwerpen (België)

Adreswijziging Belgisch bijkantoor

Bij eenvoudige beslissing van de wettelijk vertegenwoordiger op 27 november 2014, wordt beslist om het; Belgisch bijkantoor met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar:

Rijnkaai 98, Hangar 26, 2000 Antwerpen.

Er wordt tevens een bijzondere volmacht verleend aan BVBA Fiduciaire P. Piselé, Bredabaan 1026 bus 8,i 2900 Schoten, om in naam en voor rekening van de vennootschap alle administratieve formaliteiten aangaande; deze beslissing te vervullen, in het bijzonder de actualisatie van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de diensten van de Belasting over de; Toegevoegde Waarde.

Antwerpen, 27 november 2014

Huig Marinus De Gier

Wettelijk vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.02.2009, NGL 25.08.2009 09652-0272-004
25/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.02.2008, NGL 20.08.2009 09604-0272-003
12/05/2015
ÿþmad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Kechtbank van koophandel

Antwetpen

3 0 APR. 2015

afdeling Antwerpen

Criffic



~ ,.- ta

Lü k

~B~~



Ondememingsnr : 0811.569.306

Benaming (voluit) : Tom Tailor Benelux B.V.

(verkort)

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : De Leest 14 te 5107 RC Dongen (Nedrland)

Rijnkaai 98, hangar 26 te 2000 Antwerpen (België)

Onderwerp akte :Verplaatsing Nederlandse hoofdzetel

uit een afschrift van de akte van statutenwijziging verleden voor Meester Lambertus Henricus Antonius Mariai Jongenelen, notaris gevestigd te Moerdijk (Nederland) op vijftien januari tweeduizend vijftien, blijkt:

- det op zestien december tweeduizend veertien de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Tom Tailor Benelux B.V., statutair gevestigd te Dongen, kantoorhoudende te 1327 AA Almere, Veluwezoom 5 heeft beslist de Nederlandse hoofdzetel van Tom Tailor Benelux B.V. te Verplaatsen naar 1327 AA Almere, Veluwezoom 5.

- det als gevolg van voorgaande beslissing artikel 1. van de statuten overeenkomstig werd aangepast.

Huig Marinus DE GIER

Wettelijke vertegenwoordiger

Tegelijk neergelegd:

- Afschrift van de akte van statutenwijziging dd. 15/01/2015

- Statuten dd. 15/01/2015

Uittreksel Handelsregister Kamer van Koophandel dd. 25/02/2015

~

Gd

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2015
ÿþr

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 9 JUNI 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

067 91

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondemerningsnr : 0811.569.306

Benaming

(voluit) : TOM TAILOR BENELUX B.V.

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : De Leest 14, 8107 RC Dongen (Nederland)

Rijnkaai 98, Hangar 26, 2000 Antwerpen (België)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging wettelijke vertegenwoordiging van het Belgisch bijkantoor

-Dhr. Dieter Holzer, directeur, alleen/zelfstandig bevoegd, van Tom Tailor Benelux B,V., met zetel te Veluwezoom 5, 1327AA Almere, Nederland, KvK-nummer 33213574; en

-Dhr. Marco de Gier, directeur, gezamenlijk bevoegd, van van Tom Tailor Benelux B.V,, met zetel te Veluwezoom 5, 1327AA Almere, Nederland, KvK-nummer 33213574,

beslissen om :

a)dhr. Frank Huys met ingang vanaf 11 mei 2015 te ontslaan als wettelijke vertegenwoordiger van het'

Belgische bijkantoor, met zetel te Rijnkaai 98, Hangar 26, 2000 Antwerpen.

b)dhr. Rob Heylen, thans country manager van België, wonende te Kontichsesteenweg 22, 2630 Aartselaar, te benoemen als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch Bijkantoor, met ingang vanaf 11 mei 2015.

Bijgevolg zijn er thans 2 wettelijke vertegenwoordigers van het Belgische bijkantoor ni. dhr. Marco De Gier en dhr. Rob Heylen.

Aan dhr. Rob Heylen worden dezelfde bevoegheden gegeven zoals destijds gegeven aan de wettelijke vertegenwoordiger dhr. Marco de Gier, toegekend bij notariële akte verleden voor notaris Luc Rochtus op 27 november 2013, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad d.d. 24 december 2013.

c)een bijzondere volmacht te verlenen aan Mr. Stefanie Baeten, advocaat, woonplaats kiezende te 2000 Antwerpen, Hangar 26, Rijnkaai 93, teneinde alleen handelend en met de mogelijkheid van inplaatsstelling, alle! handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op de aanpassing van de inschrijving van: het Belgische bijkantoor bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle handelingen te verrichten die nodig of; nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot: het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere: documenten)."

Stefanie Baeten,

advocaat

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 23.07.2015 15339-0337-015

Coordonnées
TOM TAILOR BENELUX

Adresse
RIJNKAAI 98 HANGAR 26 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande