TOP CLEANING SERVICE

Société en commandite simple


Dénomination : TOP CLEANING SERVICE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 568.959.933

Publication

03/02/2015
ÿþ MOd Wad 113

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

0568.959 .933

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

22 JAN, 2015

Mifentwerpen

nu





Ondememingsnr :

Benaming

(voluit) : Top Cleaning Service

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Jan Davidlei 86/1, 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Bij onderhavige akte d.d. 01 oktober 2014 werd overeengekomen een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten tussen:

1. Beherend vennoot: De heer Lamalame Mourad wonende te Jan Davidlei 86/1, 2020 Antwerpen

2. Stille vennoot: De heerAissaoui El Mahdi wonende te Tumhoutsebaan 417, 2110 Wijnegem.

Artikel 1 Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een `Gewone Commanditaire Vennootschap' met ais benaming "Top Cleaning Service",

Artikel 2  Vennoten, Inbreng en kapitaal:

Comparant sub 1  De heer Lamalame Mourad, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 950 Euro in, vertegenwoordigd door 95 aandelen, die gestort werd in de maatschappelijke kas.

Comparant sub 2  De heerAissaoui El Mahdi, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 50 Euro in, vertegenwoordigd door 5 aandelen, die gestort werd in de maatschappelijke kas.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1000 Euro vertegenwoordigd door 100 aandelen.

Artikel 3  Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Jan Davidlei 8611, 2020 Antwerpen.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten en/of te verplaatsen.

Artikel 4 - Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- De schoonmaak van alle mogelijke ruimtes en voorwerpen, met inbegrip van industriële schoonmaak, het schoonmaken van bouwwerven en gebouwen na de voltooiing of afwerking, het reinigen

van autovoertuigen en vrachtwagens, containers en dergelijke meer.

- Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g.

verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : blaam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

de groothandel in bouwmaterialen: zand, grind, cement, baksten, enz....

- De aanneming en/of coördinatie van aile bouwwerken, metsel- en betonwerken, dakwerken en isolatie tegen vochtigheid, roofing- en asfaltbekleding, vloer- en muurbekledingen, timmer- en schrijnwerken, geluidsisolering, metalen schrijnwerken, stukadoorwerken, arduin- en marmerwerken, centrale verwarming, sanitair, lood- en zinkwerken, glaswerken, elektriciteitswerken, vloerbedekking en muurbekleding, omvattende het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekking van muren en vloeren, alle restauratiewerken, voegwerken, schilder- en behangwerken, omvattende aile schilderwerk, het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het bewerken en renoveren van gevels, behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbekledingen en van alle synthetische bedekkingen van muren en vloeren, ondermeer in plastic;

Het verrichten van diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren, administratieve en overige dienstverlening in de meest ruime zin.

Het uitbaten en inrichten van één of meerdere snelbuffetten, snackbars, sandwichbars, hamburgerrestaurants, frietkramen, brasseries, hotels, cafés, tavernes, theesalons, cabarets, pizzeria, buffetten, openbare vestiaires, verhuring van zalen, zalen voor banket en traiteurdienst, bakkerij, kapsalon, sauna's, schoonheids- en verzorgingsalons, enz. in de meest ruime zin.

De verkoop van frisdranken en kleine snacks voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse begrepen binnen de dienstverlening van de hoofdactiviteit, alsook eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, nachtclubs, bierhallen, enz.; De regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties;

- De aan- en verkoop van verzamelobjecten met historische waarde; de publicatie en verdeling van kunstboeken en magazines; de organisatie van allerhande culturele activiteiten, als er zijn tentoonstellingen, concerten, theatervoorstellingen, veilingen en dergelijke;

- Tussenpersoon in de handel: Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs,

Zij mag aile, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen, handels-, nijverheids-, financiële, roerende -- of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan door middel van inschrijvingen, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking of op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 5 -- Duur.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 6  Algemene Vergadering:

De Jaarlijkse Algemene Vergadering vindt plaats op de eerste maandag van maand juni om 19u op de zetel van de vennootschap. De vennoten komen bijeen op uitnodiging van de voorzitter bij brief verzonden aan de vennoten. De uitnodiging vermeld de plaats, datum en tijdstip, en de agendapunten. Behoudens in geval van hoogdringendheid dient de uitnodiging ten minste acht dagen voor de vergadering worden verstuurd. De Algemene Vergadering kan enkel tot besluit komen indien tenminste de meerderheid van de vennoten aanwezig is of vertegenwoordigd is.

Artikel 7  Boekjaar jaarrekening -- bestemming resultaat:

r

.1

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar, Uitzonderlijk werd overeengekomen het eerste boekjaar te laten lopen van 01 oktober 2014 tot 31 december 2015. De algemene vergadering beslist over de goedkeuring van jaarrekening evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoot bij eenparigheid. De bestemming van het resultaat wordt tevens bepaald door de algemene vergadering bij eenparigheid.

Artikel 8 Bestuur en Zaakvoerderschap:

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder die zijn functie persoonlijk uitoefent en zich niet kan laten substitueren. De zaakvoerder is individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de Algemene vergadering.

Tot niet-statutaire zaakvoerders wordt benoemd:

- De heer Lamalame Mourad wonende te Jan Davidlei 86/1, 2020 Antwerpen,

Opgemaakt te Antwerpen, 01/1012014

Beherend Vennoot/Zaakvoerder: Lamalame Mourad

Stille Vennoot: Aissaoui EI Mahdi

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

28/05/2015
ÿþ Modword 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L1lItIll(~~nuww~~~~~~

*15075



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

18 MEI 2015

afdeling Anp(fg



Ondernemingsnr : O5(a' c3 S q'3

Benaming

(voluit) : Top Cleaning Service

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Jan Davidiel 8611, 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uitbreiding doel

De buitengewone algemene vergadering van 11/05/2015 besluit met eenparigheid van stemmen:

- Het doel ais volgt uit te breiden: De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, ln België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

- De uitbating van een taxibedrijf, inhoudend het transport van personen en hun bagage met een personenwagen of een minibus, het transport van en naar de luchthaven.

- De aan- en verkoop, leasing, huur en verhuur, import- en export, verdeling, algemene handel, opslaan van onderdelen, wisselstukken, uitrusting, meetapparatuur, machines, bouwmaterialen, fruit en groenten, levensmiddelen, consumptiegoederen, en allerhande producten en goederen zonder enige beperking van wat dan ook.

- De herstelling en onderhoud, van mechanische als elektrische onderdelen, zoals het gewone onderhoud van auto's wassen, ombouw en uitbouwwerkzaamheden, vervangen of herstellen van binnen-en buitenbanden, vervangen van ruiten, de installatie van onderdelen en accessoires, antiroest behandeling, van allerhande rollend materieel zoals wagens, vrachtwagens, trekkers en opleggers; Het slepen en hulpverlening bij pech onderweg, op elk moment, 7 op 7 en 24u per dag, van allerhande rollend materieel zoals wagens, vrachtwagens, trekkers en opleggers; De herstelling en vervaardiging van carrosserieën, alle carrosseriewerken, voor allerhande rollend materieel zoals wagens, vrachtwagens, trekkers en opleggers; De plaatsing van onderdelen en accessoires in allerhande rollend materieel zoals wagens, vrachtwagens, trekkers en opleggers; de revisie van motoren als onderdelen van allerhande rollend materieel zoals wagens, vrachtwagens, trekkers en opleggers; de activiteiten van verhuisfirma met of zonder ladderlift

- Verhuur en lease van alle personenauto's, lichte bestelwagens, vrachtwagens en overige motorvoertuigen en transportmiddelen voor vervoer te land; Het uitbaten van een koerierdienst, en/of (snel)transport en distributie van/en, importeren en exporteren van goederen en documenten, alle vervoerverrichtingen hetzij met eigen materiaal hetzij met materiaal van derden, te land, te water en in de lucht; Alle rechtstreekse en onrechtstreekse aanverwante activiteiten zoals vervrachting, verzending, personenvervoer, het verrichten van alle vereiste douaneformaliteiten, uitbating van stapelplaatsen, verpakken en stockeren van goederen, zonder enige beperking voor wat dan ook. Het nationaal en internationaal transport van goederen over de weg; Verhuisdienst van goederen, ladderiiftservice, Koeriers, exclusief de nationale posterijen; Goederenvervoer over de weg, m.u.v. verhuisbedrijven; Overige posterijen en koeriers

- De aanneming en/of coördinatie, de uitbesteding, de raadgeving voor en van alle metaal-, las- (in het bijzonder mig, tig en mma), contstructiewerken en dit zonder enige beperking voor wat dan ook;

Op de lastste blz. van tu'ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

k.~





Voor-

behouden aan het elgisch

Staatsblad

- De-uitbating van een evenementenbureau: het uitwerken, organiseren, begeleiden, coördineren en ondersteunen van diverse evenementen en manifestaties, feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, alsook de verhuring en de terbeschikkingstelling van alle mogelijke materieel en benodigdheden inclusief de verhuring van personenauto's met chauffeur; het ontwikkelen en promoten van allerhande incentives en beloningssystemen; de activiteiten van marktkramer, het aantrekken van sponsoring en middelen voor diverse evenementen; Het uitbaten en inrichten van één of meerdere hotels, massagesalons, welnesscentra, schoonheidsinstituten, nagelstudio's, kapsalons, enz. in de meest ruime zin.













Deze beslissingen gelden met ingang van 01/10/2014

Zaakvoerder: Lamalame Mourad





















Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TOP CLEANING SERVICE

Adresse
JAN DAVIDLEI 86/1 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande