TOPOLINO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TOPOLINO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.375.849

Publication

05/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14367-0584-010
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 28.06.2013 13226-0281-009
15/12/2011
ÿþ i - - Had wad 11.1

L_ ,f,ç 'û Í in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!die,

0'`~' ~~~.

iY~~

,~A ...

~~If/ier,

011111111311

*11188251*

be

E St

Ondernemingsnr : 0838.375.849

Benaming

(voluit) : TOPOLINO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2930 Brasschaat, Hoge Kaart 138

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting

RECHTZETTING

Uit een akte verleden op 4 augustus 2011, voor Meester Luc DE FERM, notaris met standplaats te Antwerpen, distrikt Merksem, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TOPOLINO", met zetel te 2930 Brasschaat, Hoge Kaart 138,

werd opgericht.

Dal in het ontledend uittreksel neergelegd op de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 5 augustus 2011, vernield staat dat "het boekjaar van de vennootschap ingaat op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar; en dat het eerste maatschappelijk dienstjaar loop vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op dertig juni tweeduizend en twaalf."

Dat het eerste maatschappelijk dienstjaar eigenlijk loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Ondergetekende notaris verzoekt bijgevolg om rechtzetting van het maatschappelijk dienstjaar door deze te wijzigen van dertig juni naar eenendertig december tweeduizend en twaalf.

NOTARIS LUC DE FERM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

18/08/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Belgisci Staatsbla III 1

" 11127031*





Neergelegd ter griffie von de beddank von K°ted i 11 Antwerpen

u

Griffie De Griffier,

Ondernemingsnr : 0838. 375. 84 9

Benaming

(voluit) : TOPOLINO



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2930 Brasschaat, Hoge Kaart 138

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden op 4 augustus 2011, voor Meester Luc DE FERM, notaris met standplaats te Antwerpen, distrikt Merksem, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de, naam "TOPOLINO" met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Hoge Kaart 138, werd opgericht door :

1/ De heer VERHOEVEN Bjórn Maria Hubert [R.R. 741118-251-64], nummer identiteitskaart 590-8339169-; 08, geboren te Merksein op 18 november 1974, echtgenoot van mevrouw Michielsens Nathalie, wonende te,' 2930 Brasschaat, Hoge Kaart 138 en

2/ Mevrouw MICHIELSENS Nathalie Carine [R.R. 760621-060-75], nummer identiteitskaart 590-733875148, geboren te Tielt op 21 juni 1976, echtgenote van de heer Verhoeven Bjeirn, wonende te 2930 Brasschaat,' Hoge Kaart 138.

Vorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam : "TOPOLINO"

Zetel : 2930 Brasschaat, Hoge Kaart 138

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

-Advies- en dienstenverlening, projectbegeleiding, strategische en commerciële ondersteuning aan. bedrijven en verenigingen.

-Aan- en verkoop van lifestyle producten, kleding en accessoires, decoratie, speelgoed, kinder- en' babybenodigdheden met inbegrip van alle daarmee verbonden activiteiten.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen: doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met; het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven

De vennootschap ken tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere, dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten.

Zij mag alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en: verkopen van roerende en onroerende goederen alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten" en alle andere waarde elementen.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende; handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of. welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Bovendien mag zij door inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die haar eenvoudig nuttig zijn voor de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel. Daartoe kan de vennootschap de functie waarnemen van bestuurder en vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen alsmede samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden" borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak en of het eigen vermogen.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële of financiële handelingen met betrekking tot roerende zowel als onroerende goederen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of. gedeeltelijk in verband staan met haar doel, of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. of uit te breiden.

Duur : onbeperkt met ingang van 4 augustus 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor llehpuden aan het Belgisch Staatsblad

Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 Ëur), volledig geplaatst, en volstort ten belope van zesduizend vijfhonderd euro (6.500,00 ¬ ), en verdeeld in honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (1/100e) van het kapitaal, waarop als volgt werd ingeschreven : 1/ De heer Verhoeven Bjüm, voornoemd sub 1/ op 50 aandelen ; 2/ mevrouw Michielsens Nathalie, voornoemd sub 2/ op 50 aandelen;

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

De algemene vergadering stelt de zaakvoerders aan en bepaalt de duur van hun mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou besluiten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschappelijk doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aanleggen van reserves, winstverdeling, en verdeling na vereffening:

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, de fiscale provisie en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek vennootschappen.

Bij de ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheid, hun bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar; het eerste maatschappelijk dienstjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op dertig juni tweeduizend en twaalf.

Gewone algemene vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand mei om achttien uur. De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend dertien.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende eerste werkdag gehouden.

De gewone of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Zaakvoerder: Werden als niet-statutair zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap : de heer Verhoeven Bjdrn, voornoemd sub 1/.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Overname verbintenissen: De oprichters hebben verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 april 2011.

Vaste vertegenwoordiger

De vergadering beslist de heer Verhoeven Bji rn, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuurdersfunctie waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld als bestuurder van een vennootschap. Dit mandaat is kosteloos.

Volmacht :

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, teneinde bij de bevoegde diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in het ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW diensten en de directe belastingen, de aanvraag van alle nodige attesten bij de Kamer van Ambachten en Neringen, de aanvraag van de registratie als aannemer, de ondertekening van alle latere publicaties in het Belgisch Staatsblad : BVBA VAP Services, te 2930 Brasschaat, Leopoldslei 177 of haar aangestelde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS LUC DE FERM

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie der akte.

Op de laalste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.07.2016 16367-0426-010

Coordonnées
TOPOLINO

Adresse
HOGE KAART 138 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande