TORMANS BART

Société en commandite simple


Dénomination : TORMANS BART
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 540.859.231

Publication

25/10/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MW Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dc aktc

Neergelegd ter griffie van de

, . . o:- " :



" '





1 6 OKT, 2013

TURNHOUT De Griffier,

O.ifrie-







Ondernemingsnr : d s ~,%©" '59 2 34

Benaming

(voluit) : TORMANS BART

(verkort) :

1316 9 1+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : OUDE BAAN 36, 2450 MEERHOUT

(voltettig aílre)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op heden, 1 julii 2013 zijn de partijen:

1. Tormans Bart, Oude Baan 36, 2450 Meerhout

2. Tormans Jozef, Oude Baan 20, 2450 Meerhout

overeengekomen:

een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met ais

naam: TORMANS BART.

De statuten luiden als volgt:

1. Rechtsvorm en naam: De vennootschap is een vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt TORMANS BART,

2. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestig te Oude Baan 36, 2450 Meerhout

3. Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden 1 juli 2013.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Teelt van granen (m.u.v. rijst), peulgewassen en oliehoudende zaden. In België en in het buitenland het monteren van niet zeeivervaardigde metalen constructiewerken, de vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw. De vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal: bouwketen, modulaire tentoonstellingselementen, enz. Landschapsverzorging. Het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal, de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in metaal; het reinigen van gebouwen na beëindigen van de bouwwerkzaamheden; overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. Snoeien van bomen en heggen. Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden. Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven. Bouwrijp maken van terreinen. Isolatiewerkzaamheden. Chapewerken. Gevelreiniging. Uitvoeren van voegwerken. Bouwen van; fundereingen, inclusief heien. Bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers; De vennootschap mag eveneens diensten verlenen aan de landbouw zoals het uitvoeren van landbouwloonwerkactiviteiten, zij kan hiertoe aile materialen en middelen verwerven ter uitvoering van deze activiteiten. De vennootschap mag instaan voor het beheer van onroerende goederen, die zijzelf mag verwerven, exploiteren, verhuren, verbouwen of verkopen. De vennootschap zal in het algemeen aile financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag belangen nemen in vennootschappen, op alle mogelijke wijzen, evenals het afsluiten van samenwerkingsovereenkomsten, en dit zowel in België als in het buitenland, indien deze in verband staan met haar maatschappelijk doel of dit kunnen bevorderen of vergemakkelijken. De vennootschap mag optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar van andere vennootschappen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle wijzen die zij het meest geschikt acht. Zij kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die dit kunnen bevorderen of vergemakkelijken. Het beheer van onroerend vermogen ; zij mag in dit verband alle verrichtingen doen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur en ruil en verkoop van alle onroerende goederen en dit zowel van vruchtgebruik ais van de voile eigendom of andere zakelijke rechten, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

5. Vennoten: Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten. De beherende vennoot is voor de duur van de vennootschap: Tormans Bart, Oude Baan 36, 2450 Meerhout, Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden. De stille vennoten is Tormans Jozef, Oude Baan 20, 2450 Meerhout. Hij is slechts ten belope van hun inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :-Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Bel Tech

Staatsblad

6. Kapitaaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 14.600,00 EUR en is volledig volstort.

7, Aandelen: Het kapitaal is vertegenwoordigd door 146 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

8. Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders.

Worden voor onbepaalde duur als zaakvoerders benoemd:

Tormans Bart, Oude Baan 36, 2450 Meerhout.

9. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt uitzonderlijk een aanvang op 1 juli 2013 en zal eindigen op 31 december 2014.

10. Jaarrekening: Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming zal gegeven worden aan het resultaat.

11. Bijeenroeping en agenda: Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 14.00 uur op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.







Ïijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Gelijk hiermee neergelegd:

_ oprichtingsakte

- verslag van inbreng in natura

Tormans Bart

Beherend vennoot





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TORMANS BART

Adresse
OUDE BAAN 36 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande