TOSCANA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : TOSCANA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 810.419.261

Publication

07/06/2013
ÿþ(verkort) : *

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Kalmthoutsesteenweg t

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte : Kapitaalswijziging - omzetting van de vennootschap - aanstelling zaakvoerder

Het blijkt uit een proces - verbaal van buitengewone algemene vergadering, gehouden voor geassocieerdi, notaris Luc DEJONGH te Kalmthout op 28 maart 2013, geregistreerd 6 bladen, 3 verzendingen te Brasschaat, Registratie Il op 4 april 2013, boek 196, blad 35, van 12. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ) getekend : de;' eerstaanwezend inspecteur ai, Goris M. dat :

r het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met 17.600 euro om het te brengen van 1.000 euro op 18.600 euro door inbreng in contanten en door uitgifte van 1.760 nieuwe aandelen met een waarde van 10; euro per aandeel, identiek aan de bestaande aandelen en genietend van dezelfde rechten en voordelen, met; inbegrip van deelname in de winst, vanaf 28 maart 2013. De kapitaalverhoging werd volledig onderschreven._ ;; doch volgestort tot beloop van 6.200 euro. Elk van de vennoten hebben ingeschreven in evenredigheid tot hun deelname in het kapitaal.

De heer Hallal Moussa heeft ingeschreven op 880 nieuwe aandelen en heeft zich verbonden tot betaling van

8.800 euro. Hij heeft 2.600 euro volgestort derwijze dat hij nog 6.200 euro dient vol te storten. "

De heer Bashay Magdy heeft ingeschreven op 880 nieuwe aandelen en heeft zich verbonden tot betaling van; 8.800 euro. Hij heeft 2.600 euro volgestort derwijze dat hij nog 6.200 euro dient vol te storten.

2° er werd vastgesteld dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot 18.600 euro en dat de vennootschap thans over een kapitaal van 18.600 euro beschikt vertegenwoordigd door 1.860 aandelen.

3° Verslaggeving bil toepassing van het wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen inzake omzetting van vennootschappen werd;' voorgesteld om de rechtsvorm van de vennootschap om te zetten naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Bij toepassing van voornoemd wetboek werden volgende documenten,; opgesteld

1° de staat van activa en passiva van de vennootschap vastgesteld op 31 december 2012,

2' het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Jean Paul Loots voornoemd van 25 maart 2013,

3' het bijzonder verslag van de zaakvoerder, waarin het voorstel tot omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht met toevoeging van de voormelde staat van activa en;'. passiva per 31 december 2012.

De leden van de vergadering hebben verklaard dat zij, alhoewel niet binnen de door de wet voorzien termijn, kennis te hebben genomen van deze verslagen en documenten. Het besluit van het verslag van de heer Jean Paul boots luidt als volgt : VI. CONCLUSIE : ondergetekende, VCU Bedrijfsrevisoren BVBA vertegenwoordigd,' ii door Jean - Paul Loots, bedrijfsrevisor is overgegaan tot uitvoering van de opdracht zoals omschreven in artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto - actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31/12/2012 die de zaakvoerder van de VOF TOSCANA heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rerht6ank van Koophandel te AntivErpi:en, op

Z 9 MEI 2013

Griffie

7.~ -7;;;-"-r-1: ¬ i~ '~~~~_

*,__~,~..._,

Ondernemingsnr : BE0810.419.261

Benaming (voluit) : TOSCANA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de

omzetting van de betrokken vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto  actief heeft plaatsgehad. Het netto  actief van deze staat bedraagt -2.250,367 Euro en is 3.250,67 Euro kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 1.000 ,00 Euro en kleiner dan het minimum kapitaal vereist voor de oprichting van de Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Aangezien het minimum kapitaal van een BVBA 18.550,00 Euro bedraagt, zal voorafgaandelijk aan de omzetting een kapitaalverhoging worden doorgevoerd met 17.600,00 Euro zodat het maatschappelijk kapitaal 18.600,00 Euro zal bedragen en aldus aan de minimumvereiste zal voldoen.

Voor de volledigheid wijzen wij er de vennoten op dat, krachtens artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen, de zaakvoerder hoofdelijk gehouden is.

1. Tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto  passief na omzetting en het door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal,

2, Voor de overwaardering van het netto  actief, zoals dit blijkt uit de bij art. 776 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde staat.

Wij wijzen erop dat dit verslag enkel kan gebruikt worden ten behoeve van deze omzetting en niet kan gebruikt worden voor andere doeleinden.

Antwerpen, 25 maart 2013.

VCLl Bedrijfsrevisoren BVBA

Vertegenwoordigd door Jean Paul Loots Bedrijfsrevisor

(volgt de handtekening).

De twee genoemde verslagen worden mee neergelegd op de bevoegde rechtbank van koophandel. De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van de voormelde verslagen. De vennoten hebben verklaard kennis te hebben genomen van deze verslagen. De vergadering besliste vervolgens om de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderigen- en vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werd gehouden, voortzetten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de vennootschap is gekend, De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31; december 2012. Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden geacht verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

4' de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden vastgesteld als volgt : ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2990 Wuustwezel, Kalmthoutsesteenweg 1.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel : De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen : de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten het verstrekken van aile diensten gekend onder de benaming horeca, in de meest ruime zin van het woord. Alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confisserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen. De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR : De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een vennootschap onder firma bij onderhandse akte van 25 februari 2009 voor een onbepaalde duur en werd omgevormd naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op 28 maart 2013 en bestaat voor onbepaalde duur.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y r

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 18.600,00-. Het is volledig geplaatst en verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING : Jaarlijks op de derde vrijdag van de maand juni om 18 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping, AANWEZIGHEIDSLIJST: De vennoten, certificaathouders en houders van andere effecten op naam, de commissarissen en de zaakvoerders worden opgeroepen voor de algemene vergadering op de wijze voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Vertegen woardigina.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

BOEKJAAR : Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming Is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. ONBINDING EN VEREFFENING : De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering vervult de in functie zijnde zaakvoerder(s) de taak van vereffenaar en beschikt hij over al de machten voorzien in de Vennootschapswet. Zij kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste % van de aandelen bezitten om de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval het netto-actief van de vennootschap door verliezen is gedaald tot minder dan 1/4 van het kapitaal. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

UITTREDING ZAAKVOERDER : De vergadering acteert de uittreding van de heer HALLAL Moussa als zaakvoerder van de vennootschap onder firma. Aan hem werd kwijting verleend over het door hem gevoerde mandaat.

BENOEMING NIET  STATUTAIR ZAAKVOERDER : tot nieuwe zaakvoerder van de vennootschap werd aangesteld de heer HALLAL Moussa, voornoemd, die verklaarde zijn mandaat te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

VOLMACHT De comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen aan elk van de medewerkers van het kantoor EMENDO KAPELLEN, kantoorhoudend te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 69, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze ais vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

Voargeliikvarmia analytisch uittreksel

Geassocieerd notaris Luc Dejongh te Kalmthout

Mee neergelegd ; uittreksel akte + staat activa en passiva 4. revisoraal verslag





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2012
ÿþrdi Atod POF lt.t

~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0810.419.261

Benaming (voluit) : TOSCANA

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kalmthoutsesteenweg 1, 2990 Wuustwezel, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :ONTSLAG ZAAKVOERDER

Tekst :

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering van 26 maart 2012 om 18u wordt met éénparigheid van stemmen ontslagen als zaakvoerder van de vennootschap:

BASHAY Magdy Wahip Matry, wonende Dorpstraat 20 te 2920 Kalmthout, hij wordt bedankt voor bewezen diensten en krijgt kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

HALLAL Moussa

Zaakvoerder

TOSCANA vof

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II flllll II 111111 I IIII I III

*iaa~s~ss*

Neergeie ju i-iecï)ibank van Koophandel te Antwerpen, op5 APS 7D1`1

Griffie

Op de laatste blz: véiril.ifik- : "ëcto ; i`iáïrci éii }ióéifáriighëid vári-dë instrumenterende notaris, hetzij van dé-péiki(6)ri(én)-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
TOSCANA

Adresse
KALMTHOUTSESTEENWEG 1 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande